Sziasztok!
Szégyen szemre egész nap nem jutottam odáig, hogy egy tisztességes hsz-t megírjak. De próbáltalak olvasni benneteket, viszont mindenkire reagálni számomra képtelenség.
Szóval most amennyi erőm van, próbálok írni, de előre is elnézést azoktól, akiknek nem írok.
Képek nagyon tetszettek, édesek a gyerkőcök, mind egytől egyig!!!
Anita: Kicsi fiadnak jobbulást, sajnálom, hogy ennyire lázas.
vkata: Jobbulást! Oscillococcinum és Coryzalia homeopátiás bogyeszokat tudom ajánlani neked, nekem nagyon bevált anno! Ezek komplex készítmények, tényleg hatásosak.
Marcsi: Hogy vagy lelkileg? Szörnyű még olvasni is, mikre képesek az emberek embertársaikkal, ráadásul azzal, akit elvileg szeretnek.
Tami: Remélem, sikerül megbeszélnetek a dolgokat, megértem, hogy rosszul esik, hogy nem volt veled őszinte Aleko. De én tudom, hogy ha igazán szeretitek egymást, nem lehet nagy baj, idővel újra bízni tudsz majd benne hidd el! Jó pihenést!
Nici: Én is hiányoltalak ám, nem csak Viki!
Kaksival mi újság? Szilva hatott?
bondi: Hát, fogyókúra ide vagy oda, lehet én megsütöm a sütidet!
Jön hozzám vendég hétfőn, legalább lesz mivel megkínálnom. Sósnak meg kipróbálom Zsuzsa sós rúdját.
bencuri, csugi: Betegecskéknek jobbulást!
Titi: Tetszik a pocakod, Levinek gratula az álláshoz, hihetelen, milyen ügyes!
Ami: Tök jó, hogy áron ilyen nagyokat alszik! Isten tartsa meg a jó szokását!
Véda: Lassan Csabinak is lesz fogincája? De jó! Tudom, már kezdünk teljesen kizsigerelni, de megkockáztatom a következő kérdésemet... Kérhetek én is egy jóslást?
kriszta: Köszi a poénos képeket!
Szellemek: Én mindenképpen hiszek benne, hogy vannak olyan racionálisan megmagyarázhatatlan dolgok, amik össefüggenek az anyagi világtól független, "magasabb" szintű szellemiséggel. Elvileg én is "látó" vagyok, a születési dátumom alapján jósolták nekem atlantiszi számmisztika alapján. Néha tényleg vannak dolgok, amiket megérzek előre, és nem tudom megmagyarázni. Annak idején azt is tudtam, éreztem, mikor fogant meg Lea, nem okozott nagy meglepit számomra a pozitív teszt.
Valaki olvasta a Kérd és megadatik című könyvet, vagy a Mennyei próféciát?
Orsi: Párod nem akar az APEH-nál dolgozni?
Nemrég nagyon sok szabad álláshely volt, mostanában nem néztem a honlapjukat. Az egy tuti biztos munkahely, mert adók mindig lesznek.
teó: Páromnak nem is merem mondani, hogy van "kóla torta", ő totál colafüggő.
akata: Majd mesélj, milyen lett a főztöd, és hogy éreztétek magatokat este!
Azt hiszem, most ennyire futotta.
További szép estét mindenkinek!