Jaj, lányok, semmire sincs időm... délelőtt Natit abajgattam, aztán aludt jó két órát...
figyelem! a következő sorokat fogyisok ugorják át!!!!
....addig begyúrtam egy jónak ígérkező leveles tésztát holnapra sós sütinek, és kövezzetek meg, de olyan cookiest sütöttem, hogy alig bírom visszafogni magam, hogy holnapra is maradjon
Recept megy
fogyisok, most már olvashattok!
Pakolni még nem pakoltam, de mindjárt mehetünk Otiért - Wera, akkor lemérem a babakocsit -, utána picit itthon, aztán vásárlás, este sütögetés...
Előre is elnézést, de csak egy-két dologra emlékszem (Viki, tudom, kapom majd a fekete pontot....
)
Betegecskék, jobbulást! (Csugi, mind a 4-nek! Kitartást!!!)
BAbócák édesek!
Tita, Olivér mint Szűz Mária:
Ikrek: én is az vagyok, és nyugis, kedves, okos és szerény vagyok
tökéletes kis babócád lesz, ne aggódj!
És hidd el, amit te kibírsz lélekben, azt meg sokan mások nem bírnák!
(Nati előbb újságot olvasott, most az asztal alatt sikerült megkaparintania egy ásványvizes üveget, azzal beszélget
)
Nicike, köszi kérdésed, a lelkem már jól van, persze a jövő miatti negatív érzéseim még megvannak. A biztonságot most nekem vagy fatüzeléses, vagy földhővel fűtött lakás/házikó, meg egy mindent megtermő kertecske jelentené. Hát, én már csak ilyen defektes vagyok...
Szellemek: Otinak is volt egy pontja a mennyezeten, aminek mindig kacagott, mi angyaloknak hívtuk. Nati is szokott csak úgy fölfelé dumálni.
(Nati most párszaszóul beszél a fotel lábtámaszának lábával... jut eszembe, olvastátok Bogar bárd meséit? Naggyon jók! És - ami nekem kicsit szakmai ártalom - jót mulattam azon, ahogy a klasszikus irodalmon nevelkedett J. K. Rowling jól kifigurázza a sokjegyzetes, bonyolult irodalomtörténeti szakkönyveket is
)
Muszáj elköszönnöm, bocs a csélcsapságomért.
Még néhány kép:
Nati bealudt tegnap este, Anyuéktól hazajövet
tesókép
újságot olvas