Új privát üzeneted érkezett!

köszi Viki! tündér vagy!
ez a legrosszabb mikor láttod őket szenvedni...úgy sajnálom őket!
bencuri

[quote="maverick"] írta:maverick
Viki!
Lacinko keresen tarsat parbajhoz,mert mi 2en vagyunk :D
:

Laci meg már 9 kg felett van, és még gyúr! Kép
20150601134430

bencuri!
Nem tudom. Tervben van, hogy 3-4 hétre mennék Lizyvel, és apa lehet csak 1 hétre csatlakozna. És közösen jönnénk vissza.

d.dodó

jó húsba van a drága Lackó! :D

Dodó remélem összejön, h ilyen sok időre tudtok jönni! gondolom a nagyszülők is várják h újra itthon legyetek!
bencuri

Viki: (bencuri) Jobbulást nektek!!! Sok gyógypuszit küldök!!!
A próféta szoljon belőled!!! A legfontosabb, hogy egészséges legyen ezek után a sok nyavaja után ami érte mióta megfogant. (izotóp, idegeskedés, cipekedés és kialvatlanság...) Sajna nekem nincs annyi erőm mint Evelinnek én még ettől a hülye refluxtól és a nemevéstől, nem alvástól is kivagyok. Még egy megfázást sem tudok rendesen kikezelni.... Sajna én nagyon felületes vagyok és nem csak magammal szemben....
(Evelin, remélem nem haragszol azért amit írtam!!!)

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Tamara remélem megtudjátok majd beszélni este apával! gondolok rátok majd!
bencuri

Titi igazad van! ha nem alszik majd jól majd mi segítünk! ez legyen a legkisebb baj :D
végül volt veled valaki uh-on?
köszi a puszikat!
bencuri

megyek mert hiv Dödi! olyan jó volt egy kicsit itt lenni ! még ha le is vagyok maradva az aktuális dolgokkal! :oops:
bencuri

Lehet hülyének néztek de én úgy félek hogy mivel ez a gyerek is ikrek lesz, és az sem kizárt, hogy 12-én születik, pont olyan lesz mint Levi... :oops: :roll:
Időnként kalkulálgatok, hogy ha ennyi meg annyi idővel elöbb vagy később születik meg ilyenek... :evil: tiszta hülye vagyok...

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Pillanatnyi helyzetállás:
Kép cs
Kép b
Vendég

Viki: kedden megyek uh-ra...

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Tamara!
A Ji-king üzenet, amit tegnap kértél: " Ne törj az élre! Ne akarj irányítani! Légy türelmes! Egyszerű. Szívós. Józan. Bízz az iheletdben! Minél odaadóbb vagy, annál eredményesebb. Kövesd a csillagodat."

Mav!
A tiéd: "Most harmóniába kerülhetsz magaddal s másokkal is. S végre ügyeidet nem vakon, hanem látó módon intézed. A vakság előítéletet jelent. Ez most lehullott rólad."

Puszi, megyek a fogyis kartársnőimhez :wink:
Vendég

Titi, akkor beszéld meg pocaklakóval már most h miben nem kell követnie a bátyus példáját!
bencuri

Tita!
Ahogy irtad h ikrek lesz...megallt bennem az uto :shock:
Vendég

Nagyon édesek!!! Nekem Csabi a kedvenc.... (vajon miér?)
Bence nagyon ügyi!!!
Mi van most apával? Ha publikus áruld már el!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Anita azért szoktak egyszerre is aludni? mert igy elég nehéz lehet! 8)
bencuri

Anita: bennem is megállna....

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi, mert alszik? :D kitaláltalam
bencuri

Hol az a fogyis topik?
Ezért van itt pangás...

Kép
Kép
Kép
titanilla78

sziasztok!

Majd kiesik a szemem visszaovlastam, már megint pörögtök! :)

Evelin nagyon tünci Eliot ahogy repül. Az első képen én is azt hittem hogy kapaszkodik az ajtófélfába! :)

Patr szegény kicsi Zsuzska! Rossz lehet mikor a szülők elvállnak, és a gyerek meg mind a kettőhöz ragaszkodik.

Tami lehet tényleg valami meglepetést akar a férjed szerezni, egy picit még várj. Lehet van rá magyarázat.

Emma gyönyörű azzal a sűrű hajával!

Az ikrek nagyon szépséges pasik!

Szellemek: hát valami van benne, Vivi is mindig a csillárt meg a plafont nézi, akkora szemekkel, és valamikor úgy magyaráz. Meg a virágokat szereti nagyon. A szobába van falra felrakva egy ilyen hosszú leveles virág, hát azzal imád társalogni. (én is félek a szellemektől!!)

Kocsit megcsinálták, apa ma megy érte. Hát kiváncsi leszek hogy néz ki. Bár azt mondták mintha ki se égett volna. Majd meglátjuk!

Kép
linda24

bingóóóó

Bár most Levi is itt alszik melletem a babakocsiban. Ha megmozdul lökdösök rajta kicsit és visszaalszik, mint éjszaka jobb esetben.

Pati este már adtam neki kúpot!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Na, hajmosás, hajvasalás kész! Már csak sütnöm kell mielőtt jönnek a vendégek!

d.dodó

Titi, Szoni is ikrek és jólalszik és szopizik! :D
bencuri

[quote="titanilla78"]b írta:titanilla78ingóóóó

:wink:

akkor te is menjél aludj egy kicsit!
bencuri

Linda: Viinek nem nehéz nagy szemekkel nézni! Van neki két nagy gyönyörű!!!

Viki akkor csak egy héttel kell késöbb születnie,mint Levi... :lol:

Tami: látom jól meglepődtél!!! Kép
Viccet félretéve, szorítok, hogy csak túlreagáltad a dolgot és nincs semmi komoly, bár erre akkor sincs magyarázat. Mondjuk akkor megbocsátanék, ha nagyobb lakást intézne belőle, vagy nyílászáró cserét... Kép

Dodó: Szerintem ne süsd meg a hajad!!! Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Rájöttem csajok, hogy azért mert itthagytalak benneteket reggel, az a büntetés, hogy megszámlálhatatlanul sok oldalt kell visszaolvasnom!
Ennyi mindenre reagálni képtelenség, minden esetre köszönöm az együttértzést Zsu-val kapcsolatban!!!

Voltam a psziho néninél, sok újat nem mondott, azt tanácsolta hogy egy picit járjon hozzá, segít neki feldolgozni a válást, és az egyéb változásokat. De semmi komoly.
Az tuti, hogy figyelemzavaros, de ezt eddig is tudtuk.

Kép
Kép
patr

Mindjárt indulnunk kell Olivérért, meg már fél óta alszik.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

annyit ülök itt, hogy már fáj a fenekem. Pedig lenne dolgom, de ma szbadságolom magam... Kép Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Tit, nagyon drukkolok, hogy segítsen a kúp.
A mi éjszakánk úgy alakult, hogy MÁR :twisted: 11-kor sikerült is elaltatnom, viszont aludt negyed négyig, evett és rögtön visszaaludt. Majd aludt fél hatig, akkor felébredt, evett, és dumált kb. hatig, és akkor elaludt mellettem (cici nélkül!!) és még fél kilencig aludt! Ha nekem nem kellett volna felkelnem, ezt már elviselhetőnek tartanám!!!

Kép
Kép
patr

KATA,mi van a rendeléseddel? Nekem már holnap hozzák az újat!!!
Nézz utána szerintem!

Kép
Kép
patr

Bencuri!
nalunk kb addig megy az alvas hogy mire a 2-at elaltatom felkelt az elso. Azota mar reg ebren van :lol: (PILLANATnyi helyzetallas volt,szo szerint.Kerunk kepet Szonjarol!!!

Tita!
Hat 1hetig itt 1hetig otthon anyujanal...mar ott tartunk h a csomo vitaval megutaltatjuk egymast a masikkal.(jol leirtam)
En mar annyiszor vegleg befejeztem volna de mindig elgyengulok es o ezt erzi. Meg olyan dolgokat vag a fejemhez h el se hiszem h szeret meg,pedig valtig azt allitja. Most eros leszek!!!!!!!

Linda!
Remelem tenyleg meg se fog latszodni. Kerunk Vivi kepet!!!!

Dodo!
Lizy kepet is !!!
Ha mar ilyen pangas van nezegessunk kepeket :D
Vendég

Pati lehet h irtad már de kihagy :oops: Zsuzska menyiere nyitot a doki feklé?
bencuri

Írtak emailt, higy nem felejtettek el :), csak valamiből hiány van és csúsznak....

Kép
andkata

Veda!
Koszonom az idezetet!!!
Vendég

Kata!
Mit rendeltel? Akkor lehet az enyem is azert csuszik!
Vendég

Viki, szerintem teljesen nyitott, szeret oda menni, be nem áll a szája. Nem egy zárkózott tipus egybként sem :lol:

Másik Viki :lol: , Lackó már 9 kiló felett van :shock: nem semmi, lehagyta Zsoltit is!! Mi még erősen gyúrunk a 9 kilóra! Tényleg edz!

Kép
Kép
patr

Jaj, lányok, semmire sincs időm... délelőtt Natit abajgattam, aztán aludt jó két órát...

figyelem! a következő sorokat fogyisok ugorják át!!!! :wink:

....addig begyúrtam egy jónak ígérkező leveles tésztát holnapra sós sütinek, és kövezzetek meg, de olyan cookiest sütöttem, hogy alig bírom visszafogni magam, hogy holnapra is maradjon :D
Recept megy :)

fogyisok, most már olvashattok!

Pakolni még nem pakoltam, de mindjárt mehetünk Otiért - Wera, akkor lemérem a babakocsit -, utána picit itthon, aztán vásárlás, este sütögetés...

Előre is elnézést, de csak egy-két dologra emlékszem (Viki, tudom, kapom majd a fekete pontot.... :( :) )

Betegecskék, jobbulást! (Csugi, mind a 4-nek! Kitartást!!!)

BAbócák édesek!

Tita, Olivér mint Szűz Mária: :lol: :lol: :lol:
Ikrek: én is az vagyok, és nyugis, kedves, okos és szerény vagyok :D tökéletes kis babócád lesz, ne aggódj!
És hidd el, amit te kibírsz lélekben, azt meg sokan mások nem bírnák!

(Nati előbb újságot olvasott, most az asztal alatt sikerült megkaparintania egy ásványvizes üveget, azzal beszélget :D )

Nicike, köszi kérdésed, a lelkem már jól van, persze a jövő miatti negatív érzéseim még megvannak. A biztonságot most nekem vagy fatüzeléses, vagy földhővel fűtött lakás/házikó, meg egy mindent megtermő kertecske jelentené. Hát, én már csak ilyen defektes vagyok... :)

Szellemek: Otinak is volt egy pontja a mennyezeten, aminek mindig kacagott, mi angyaloknak hívtuk. Nati is szokott csak úgy fölfelé dumálni.

(Nati most párszaszóul beszél a fotel lábtámaszának lábával... jut eszembe, olvastátok Bogar bárd meséit? Naggyon jók! És - ami nekem kicsit szakmai ártalom - jót mulattam azon, ahogy a klasszikus irodalmon nevelkedett J. K. Rowling jól kifigurázza a sokjegyzetes, bonyolult irodalomtörténeti szakkönyveket is :) )

Muszáj elköszönnöm, bocs a csélcsapságomért.
Még néhány kép:

Kép Nati bealudt tegnap este, Anyuéktól hazajövet :D

Kép tesókép :)

Kép újságot olvas :D

Kép
Kép
bondi

akkor legalább ezzel nincs gond...., remélem tud segíteni Zsuzskának!
bencuri

Tami: szerintem is bízz Alekóban, biztos vagyok benne, hogy a családjáért tette. Nyugodj meg, kedves!

Én ma megkaptam a bookline-os szállítmányt, még a gls-futárral is lehetett egyezkedni, mikor érjen ide :) Kapott sütit is :)

Kép
Kép
bondi

Viki!
Persze tudjuk mi! Csak kamu a duma a body-n. Zabalja a spenotot mint popeye :lol:
Vendég

Ja, Titi én is ikrek vagyok!

Kép
Kép
patr

Patti, sajnálom Zsuzskát, nem lehet könnyű neki. De remek gyerek, remek családdal!

Kép
Kép
bondi

Én is remélem Viki, hogy tud legalább egy kicsit segíteni!

Kép
Kép
patr

Patti, mikor? Én jún. 17.

Kép
Kép
bondi

Én jún. 14. :D

Kép
Kép
patr

Asszem a bookline-tól kelett volna egy kis jutalékot kérnem... :lol:
Adél erősen közelíti a 8 kg-t :shock:

Kép
andkata

egy pár kép! :)

Kép
Kép
Kép

Mav mind két kisfickó foglalt már? :D

Kép
linda24

Júj nem akartam ilyen nagyba rakni őket! :oops: :oops:

Kép
linda24

Köszi csajok, akkor van még remény!

Szerintetek adhatok Levinek gyümit uzsira? valahol azt hallottam, délután már ne együnk gyümit....

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Hú csajok,ez brutál mennyit írtatok!
Áron itt küzd mellettem a pihiszékben úgyhogy megpróbálok gyors lenni!

Titi! Levi nagyon ügyes,Oli meg a párja! :wink:
Nagyon jók a bölcsis képek!
Remélem már alszol!

Marcsi! Nagyon sajnálom,ez szörnyű ez a tragédia!
Sajna egyre több ilyen van,hogy látszólag tök normális embernek egyszer csak elborul az agya és kész!
Én is ismertem ilyet!
Hihetetlen és borzasztó! :cry:

wera! Nagyon örülök,hogy jöttök a talira!
Nórinak aztán van babakocsiválasztéka ! :wink:
Most megint leírhatom,hogy jó kis csapat! :wink:

Mav! Sajnálom a betegeskedést,jobban vannak most a fiúk?

Nicike! Oké! Majd úgyis szólsz ha kell és még meg lesz.
Én mindig 3X-a adok oda egy üveg kaját kóstolni és utánna már eheti.
Finomfőzelékkel szemezek én is egy ideje,de nem mertem még mert ő nagyon hasfájós volt és kakigondok nagyon megviselik.
Ma főztem neki krumplit,répár,csirkemellet,nem ette meg.
Uzsira meg reszeltem 1 almát+2 babkekszet+fél üveg alma+őszit,azt megette.

Tami! Sajnálom! Elhiszem,hogy nagyon nehéz,de biztos lesz valmai értelmes magyarázat!
Persze ez nem mentség arra,hogy eltitkolta,de biztos megbocsájtható!
+++++++++++++
Beszéljétek meg!

A.kata! Várom a receptet!

Linda! Örülök,hogy rendeződtek a kocsi gondok!

Biztos megint a fele kimaradt............... :oops:

Kép

Kép
ibm

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?