Hali!
Túlvagyunk egy karambolon
Tegnap belénk jött egy kis Corsa, nem adta meg az elsőbbséget a jobbkezes utcánál, azt hitte a másik oldalról egyirányú az utca...
Így a bal hátsó kerék fölött és az ajtónál horpadt be a kocsi és lejött a festék. szerencsére a horpadás nem nagy, kb. 1,5 cm-es, az ő kocsijának viszont az eleje teljesen lejött és a lámpái is ripityára mentek.
Egyszerűen olyan volt a szitu, hogy láttam, hogy ott áll, de a fene sem gondolta, hogy kilő onnan, amikor nekem van elsőbbségem. Hát kilőtt. Én vezettem, apa mellettem, Dani meg hátul az anyósülés mögött aludt. Érdekes nem ilyedtem meg a csattanáskor, csak baromi ideges lettem, hogy a tag nem lát? Csak azt láttam, hogy egyre közelít, gázt nem adhattam, mert akkor másba megyek bele előttem, balra sem húzhattam a kormányt, hogy majd jobbra megy a kocsi segge, mert akkor a parkoló kocsikba megyek bele. Mentem kb. 30-al. Nyomtam egy akkora satuféket, hogy még.
Pedig neki még stoptáblája is volt.
Dani felébredt, de nem ijedt meg, csak nézelődött.
A fazon román állampolgár, de magyar, nagyon be volt tojva, minden papírja rendben volt neki is, nekünk is, fizet a biztosítója, aki Mo-on van szerencsére. Remélem szépen megcsinálják és nyoma sem marad.
Majdnem bőgtem, hogy úgy vigyázunk rá és tessék, más meg belémjön, mert nem ismeri a kreszt.
Pénteken meg vettünk új ágymatracokat. A férjem pöttyei nem múltak és a szivacsunk már nem mai gyerek, elképzelhető, hogy attól. Olvastam, hogy nem egészséges meztelenül aludni, mert a máreganyagokat éjjel párologtatja ki a szervezet és beszívja a matrac, ami később visszamérgezhet. Ahogy ezt mondtam neki, máris mentünk matracot nézni. Idén még úgy gondoltuk a költözésig kihúzzuk vele, aztán úgyis akartunk újat venni.
A sima szivacs egyébként sem jó a gerincnek, minden magába szív és nem is szellőzik megfelelően.
Persze lehet nem ezért pöttyös, de az allergológus orvos szerint lehet vmi gombás fertőzés.
Pedig mindig kiporszívóztam minden ágyneműhúzáskor az ágyat atkaszívóval, gyakran cseréltünk ágyneműt, ki is vasalom mindig.
Így most van egy hiperszuper billerbeck matracunk, ami gomba, baktérium és atkataszító réteggel van ellátva, szellőzőlyukak beépítve, gerinctámasz stb. Vettünk hozzá antiallergén paplant is. Nagyon kedves volt a nőci az üzletben, kaptunk egy utazófejpárnát ajándékba Daninak.
Ha meg költözünk, akkor apukám megtervezi számcsigéppel az ágykeretet és egy asztalos haverja megcsinálja.
Csics
Pedig elég ritka új lakásoknál a 250E Ft/nm alatti ár. Sőt szerintem nincs is olyan, inkább csak vidéken, de az is ritka. Szigetszentmiklóson láttam egyet, az ház.
Judy
Dani meg a cékláért van oda. Hétvégén hugoméknál voltunk ebédre, és majdnem egy fél üveggel megevett
Kataa
Már én is úgy várom, hogy az új lakásban vendégségeket tarthassak. Nagy családi zabapartik, barátnőimmel dumapartik, stb. Na meg hogy már csinosítgathassam.
Most egyelőre egy csomó ötletet gyűjtök, mit hogyan szeretnénk kb. Aztán majd meglátjuk, a laksától si függ. Mindenképpen cilágos, napfényes lakást szeretnénk. Laktam olyan albiban, ami északra nézett, hát állandó depis voltam, pedig a lakás nagyon jó volt, de lehúzta, hogy sosem sütött be az ablakon a nap.
Miért nem ehet disznóhúst Alex? Ja, közben már olvastam. Mi sem eszünk csirkén, pulykán, halon kívül mást. Én néha, ha rendelek itt kaját, de az tényleg nagyon ritka. Nem szeretem az ízét már a disznónak. A marhát és birkát sosem bírtam, vadhúsoknál meg mindig a Bambi jut eszembe.
Szerintem Alexal sem fogsz unatkozni. Mi tavaly Danival nem unatkoztunk, állandóan mozgásban tartott a gyerek
nem is pihentünk sokat, de ennek ellenére nagyon tuti volt. Idén mi Alsópáhokot célozzuk meg, bónusznak lehet a cégné utazási csekket is választani a sok egyéb lehetőség mellé, így idén ezt is kiváltom a keretemből a többit meg majd kipótoljuk.
Vki közületek volt már Alsópáhokon a Kolping Hotelben? Mert csak félpanzió van a weboldalon, kérdés az ebédet ott helyben lehet-e vmi kajáldában rendelni?
Conti
Vonnak nyugdíjjárulékot
3 éves koráig kaphatja a nagyi is.
dec8
Immunerősítésre mi homeopátisá Aconit 9CH-t szoktun kszedni vagy Echinacea immunerősítő cseppeket.
rit
Én úgy tudom, ha nem a körzetbe akarod íratni a gyereket bölcsibe, de a munkahyled uabban van, akkor ha ad a melóhyel igazolást, akkor járhat oda a gyerek. Amit kinéztem ovit a melóhelyem mellett, az pont ilyen, így oda szeretném majd jövőre beíratni Danit.
Én inkább fizetek, de ne kelljen a fél várost átutazni, mire beér mindenki.
Panda
akkor miért nem hosszabbítod meg a munkaidődet, és utána mész a bölcsibe? Addig sem kell céltalanul elütni az időt.
Conti
Én uígy vagyok a hússal, amit utálok, az a máj, készíteni és enni is....
Manó
A gulyásleves marhából az igazi a hagyomány szerint, de én azt is csirkéből csinálom és nagyon finom!!!
Rit
Akkor majd teszek fel képet Dani lábujjairól, Dodoé kiskutyafüle a miénkhez képest. De az én lábujjamat láttad a zokiban igaz? Akor el tudod képzelni
gumicukor