Új privát üzeneted érkezett!

Nekünk nagyon bevált a lila tescos pelus! Szeretem, hogy gumis a dereka, nem folyik ki belőle pisi. Kaka néha, de ha kifolyik, akkor az tuti, hogy egyik pelus sem fogta volna meg!

sz.andi

Pati
Hát, tényleg rossz lehet Zsuzskának h nem foglalkozik vele az apja amennyit ő szeretné. Egy gyereknek olyan nehéz megmagyarázni hogy a felnőttek milyen hülyék és felelőtlenek tudnak lenni. :( Emlékszem, amikor kicsi voltam azt hittem a felnőttek mindent tudnak és mindent jól csinálnak. Hát, elég nagy csalódás... :roll:

Evelyn
Valami szenzációsak a dobálós képek!! :lol: :lol:
Köszönöm neked is a babakocsis felajánlást. Most próbálom hívni Csillát, ő is ajánlott egyet tegnap, mert azt könnyebben el tudjuk hozni (mármint nincs olyan messze :) ).

Lányok, nem is tudom mi lenne velem nélkületek! Nincs még egy ilyen összetartó topik, az tuti! Köszönöm mindenkinek! :wink: El is érzékenyültem... 8)

Szly
Sajnálom h Ti is így jártatok a babakocsival. :( Norbi kérdezte, nem adnak itt sem cserét. Pedig kellene szerintem!
Vendég

Frankó! :twisted: Laptető! Így mindenki azt hiszi majd, hogy milyen fosos az én Bogárkám! :twisted: De nem így van!!! :D :D

sz.andi

Niki
Mikor jössz a cuccokért?
Szerintem ne aggódj Lili agresszivitása miatt! Nóri is ezt csinálja. Főleg ha álmos. Össze-vissza mar, csíp, karmol, lerúgja a vesémet...
Vendég

Andi :lol: :lol: :lol:
Vendég

Wera: :D cuki lehet! :P

Lackó édes nagyon!

Miket olvasok,szellemek-babák??
Domit egyáltalán nem érdekli a mennyezet-akkor itt nincs szellem? :lol:

Ovis dolgot már Anyukámnak is mondtam,mivel ő is Óvónő-kérdezte a nevét az óvónőnek-vagyis a kötöszködő nőnek-fel akarta hívni,csak úgy szépen rákérdezni a dolgokra,mondtam hogy hagyja,majd elintézem!

Megyek,Domi ajtóban koporog,hogy ki akar jönni :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Teó: tamás azt mondta, hogy még ráérünk a neveken gondolkodni... Mit gondol hány hét egy terhesség? Már majdnem a felénél járok és most teszteltem pozitívat...
Leszavazta őket, persze neki nincs tippje. Bár úgyis mindig az van amit én mondok (nevek terén...), de azért az elején mindig fanyalog. Olivér, ha a kistesóról van szó azt mondja húgi és hogy Eszternek fogják hívni... Meg kell zabálni!

Viki: Lackót egyszer úgyis megdögönyözöm!!!

Nicike: Levi is szokott ilyet csinálni, főleg, ha hagyom sírni. Mászik utánam és közben bömböl, majd felveszem és úgy megtép, hogy nem győzöm lefogni és harap... Mi lesz ha lesz foga. Ja és közben morog mint egy kutya..

Levi nem szarozik az üléssel egyből feláll....

Kép
Kép
Kép
titanilla78

anyjuk, ez az annához képest szépen ette, kb 20 ml... :) Szétröhögtem az agyam. :)

mav. szegény gyerek elégett... :) 49.3 :) :) :) na jó, viccet félretéve sajnálom, hogy beteg...

wera, az én babakocsim nem érdekel? lemérem neked mindjárt. de én sem vagyok alacsony és nekem nem tűnik kicsinek. de mindjárt lemegyek megmérni. :)

repülős képről meg annyit, hogy ugye a mi gépünk megadta magát, ez egy kölcsöngép és olyan lassú, hogy már akkor el kellett kattintani, amikor az előző dobásból visszaért a gyerek, hogy a következőn a levegőben legyen. csináltunk vagy 25 képet mire sikerült... :) Már alig várom, hogy kész legyen a miénk (nem tudom mondtam-e, de tegnap elvittem a szervízbe és 15 pénzért megcsinálják... hiába garis, mire kiküldeném amcsiba, ugyanott lennék, de a magyar postára amúgy sem bízok már semmit!!! mindenesetre valószínű jövő hét végére meglesz. :)

KépKép
muffin

Szép napot :P

Tamara! Mav!
Üzi nincs elfelejtve, de még nem volt rá érkezésem...

Dodó!
Többen kérdeztétek már, hogyan is működik a Ji-king. (Amikor te Móron voltál - lehet, nem olvastad.) Tehát leírni elég bonyolult, de amúgy nem az, és könnyen bele lehet jönni. Én 2 technikát is alkalmazok, és van, amikor kombinálom. Ez függ a helyzettől is sokban. Egy biztos téves Ji-king üzenet nincs, legfeljebb nem tudjuk megfejteni, vagy rosszul értelmezzük.

Andikám!
Még dolgozom a problémán, hogy emilen keresztül el tudjam küldeni neked a könyvet. Apát megkérem hétvégén, hogy valahogy menekítse már át a laptopra, és innen már tudom küldeni :wink:
(Bár gépen elolvasni nem lesz kis munka... Ha a közeljövőben taliznánk szívesen odaadnám a nyomtatott verziót. Postán nem igazán merem elküldeni...)

Kike!
Kész vagyok az óvónőtöktől :twisted:
1. a hanyagságuk miatt húzódott el Vercsi tetvessége
2. amint észrevetted azonnal lekezelted
3. tájékoztattad őket, amit sokan nem tesznek meg szégyenérzetből kifolyólag
4. gondosan szedegeted a serkéket azóta is
5. a serke önamgában nem fertőz
6. a Nyttifor, s egyebek többszöri használata leöli a serkét, így az bár a hajban marad, de döglött állapotban, amit csak idő kérdése és kiszedi az ember
7. menjen a ... :twisted:

Pat!
Drága Zsu!
Majd írd meg, mit mond a pszichológus! ti NevTanba jártok?
(Én most várakozó állásponton vagyok Liluval kapcslatban. Mintha javulna, változna, kezdene megnyugodni. Igaz, ha gyerekekkel van, főleg, ha nyugodtabbakkal, nagyon durvának látom a különbözőségét. A FIMOTA még a tarsalyomban van, de egyelőre kivárásra játszom. Ja, és a BHRG gyakorlatokat is csináljuk.)

Evelin!
Repülő Eliotnak puszi a drága arcára! annyira látszik, hogy boldog!
Vendég

[quote]w írta:era, az én babakocsim nem érdekel?

:lol: :lol:
Már hogyne érdekelne, szerintem jó is lenne. De CSilláék közelebb laknak, leglábbis jó oda a közlekedés, azért gondoltam h előbb őt kérdezem meg.
Egyébként nagyon tetszik ez a háromkerekűd! :D Emlékszem mikor vetted és föltetted a képet róla. Írtad h ezzel mész majd futni! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.16 10:56-kor.
Vendég

Éjjel: könnyen elaludt 9-kor. Ébredt éjfélkor, f2-kor,3-kor, majd n8-kor. Ez egész emberi számomra. És lesz ez még jobb is :D

Újdonság: bepirosodott alul az ínye, és bár még nem törte át, de már átérződik a fogacska az ínye alatt... Szirénázott is rendesen ma délelőtt...

Ma újra főztem, igaz csak egy kis krumplifőzit, de milyen jól esett a konyhai molyolás :D

Később még leszek, pusza!
Vendég

Viki, mindjárt felteszem a receptesbe.

Nigella csinálta valamelyik adón, szimpinek és érdekesnek tűnt, úgyhogy rákerestem a neten.

Egyszer már megsütöttem, mondjuk a mázat akkor nem csináltam meg, de majd ma.
A nyers tézsta íze marha jó (én sajnos nagyon szeretek nyalakodni sütés előtt), a tészta is finom, csak nekem nem sült meg rendesen, de az is igaz, hogy nem volt itthon pl joghurt, úgyh tejszínnel csináltam, nem tudom, az számít-e. Persze lehet kóla nélkül is lehetne, de így érdekes!
De hamar elfogyott. (Kettőnk által :oops: ) (Nem is igen írok a fogyis topikba :oops: )

Lackó nagyon kis édes! Bírom ezeket a gyönyörű fogatlan vigyorokat!

Még a szellemekről: Tami múltkor pont éjfélkor csinálta, hogy tök intnzíven dumcsizott a plafonnak és ő is mintha követett volna valami mozgó valamit (valakit ) a szemével. Na akkor kirázott a hideg.

De úgy vagyok vele, ha tényleg szellemek, akkor is a rendes fajtából valók, pl dédipapák, mamák!

Kép
teó

Titi
Akkor az Oli által javasolt LEVÉL név már elvetve? :lol:
Különben meg szerintem ne is "nyaggasd" Apát ezzel a témával! Ha kitaláltad mi legyen a baba neve, majd tényként közöld vele! :D :wink:
Vendég

bocsi csak kicsit később küldtem el mint hogy megírtam és közben írtatok egy csomóan... :)

KépKép
muffin

Dóri!
Örülök h jobb volt az éjjeletek! Liluci?

Teó!
A fogatlan képekről mindig az IHM jut eszembe: Hány fogad van Batman? 40 v 70? Egy sem! Egy sem! :lol:

Mai napi képeket a TESÓKRÓL várok! Tudjátok h imádom nézegetni őket!
20150601134430

Teó
Az bizti nagyon finom lehet! Imádom Nigellát, meg a receptjeit is! :D

Kiráz a hideg ahogy a szellemekről írtok! :? :lol: Homokba dugom a fejem ilyen téren. Ha vannak is, igyekszem nem tudomást venni róluk... brrrrr... :twisted:

Véda
Örülök a javuló éjszakának! Lesz ez még jobb is! :wink: Fogacska bizti kínozza Csabit!
Akkor ne is mondjam h Nóri 12 órát aludt egyhuzamban? :twisted: Oké, de előtte nappal csak 45 percet összesen! Azt hiszi ő már felnőtt... :shock: :twisted: :lol:

Na megyek reggelizni. Jesszus! Már ennyi az idő????!?!? Akkor ebédelni! :lol:
Vendég

Viki! Az én tesóimról tehetek, Müttynek még nincs :lol: :lol: :lol:

Én mindig azt mondtam a fogatlan mosolyokról, olyanok, mint a nagymamák és nagypapák...kórházban sok ilyet láttam... :lol: :lol:

sz.andi

Andi!
Amiről írsz, hú teljesen libabőrös lettem...
Annyira imádom ezt a témát. Nekem is van valamiféle fogékonyságom az ilyesmire, de sajnos, vagy szerencsére :roll: nem túl erős...

Lilu kb.1,5-2 évesen elém állt. Még csak tőmondatokban beszélt akkoriban. "József Attila" Mondom: "Tessék?" Erre megint: "József Attila" Kérdem tőle: "Ki az a József Attila?" Vártam, hogy mondja, hogy bácsi vagy ilyesmi. Erre rám mutat tisztára komoly arccal. Mondom neki én anya vagyok, tudod Dóri... Erre megint: "József Attila"
Fogalmam sincs, mi volt ez... Nem ment a tévé, rádió, nem voltunk sehol ahol hallotta volna, csak mi voltunk itthon ketten... (Oké, hogy az egyik kedvenc költőm, és u.akkor születtem, mint ő, de ez akkoris fura volt...)

És volt még ilyen sztori Liluval jópár!
Vendég

elővettem az etetőszéket, de ahogy nézem, még lesz vagy fél év mire ülni fog benne (jó, el nem dől, de úgy néz ki, mint egy kérdőjel...)

KépKép
muffin

Nigellát én is szeretem. Bár néhány kajájától pl. amikor kólában főzte meg a sonkát égnek állt a hajam :lol:
20150601134430

Dóri! igen vannak ilyenek. Én is szeretem nagyon ezt a témát, csak fosos vagyok! (nem nyitunk egy 2008 nyári kismamik szellemei topikot? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) Vicceltem!

De az egyik munkatársam gyereke is állandóan vigyorgott és beszélt a plafonnak, és egyszer betették a családi videót! Rámutatott a dédpapára és mondta, hogy papa! sose látta...Nem ismerte...

De én úgy szeretem hallani meg olvasni ezeket a történeteket. Szerencsére én nem látom, nem hallom őket, de vannak.

Még terhes voltam, mikor egyik este mondtam apának, hogy reggel el ne felejtsem levenni a kulcsomról a pince kulcsát, kellett neki. Reggelre le volt véve! De én tuti nem voltam, apa sem, mindig meghallom, ha felébred...Azóta sem tudom, hogy történt...valami magyarázat biztos van rá, de még nem tudjuk mi.

Viki már megvolt, mikor éjszaka bekapcsolt a dvd lejátszó és a rádió szólt. Sose hallgatjuk azon!. Kikapcsoltunk, bár egy ideig néztük, hogy mi van. Apa kiment wc-re, erre megint bekapcsolt...azt hittem ott sz..om össze magam!!

Na jó abbahagyom, vannak akiket ez nem érdekel! :oops:

sz.andi

Én nem ismerem Nigellát...De kólában sonkát..biztos jó.. :? :?

Apa és lánya alszanak. De szegény gyerek bekakkantott álmában. Úgy bűzölög, mint egy kupac.. Szegénykém. De olyan jól alszik, nincs szívem felébreszteni! :oops:

sz.andi

hoztam is pár képet (bocsi ha sok)

Kép a kérdőjel gyerek Kép helló csajok Kép anya ide kérem a kaját, de azonnal! Kép jó, ha nem adod, akkor a széket eszem meg! Kép anya, te tényleg ezeken a pályákon síeltél???

KépKép
muffin

Hú micsoda történetek! Én ilyenről nem tudok beszámolni!
Bár mondjuk az is érdekes lehet, hogy éppen a nagypapa halála után egy héttel tudtam meg, hogy kismama vagyok!

És nem egy embertől hallottam már, hogy egy rokonuk "távozott", és akkor tudta meg, hogy terhes, vagy épp aznap szült meg!

d.dodó

Teó:világgá futottam volna ,ha Domi ilyet csinál-hogy mintha nézne valamit,valakit!

Váda:brrr...kiráz a hideg-utálom a szellemes dolgokat!
Egyébként ezt így felsorolnám szívem szerint az Óvónőnek,ahogy te itt!
:evil:

Tényleg szellemekkel kapcsolatos topikot nem nyitunk?? :roll: Csak hogy ráhozzuk egymásra a frászt...vagy csak úgy érdekesség képpen :)

Kép
Kép
Kép
kike

Evelyn!
Nagyon jó képek! Főleg a 2. kép......a kis szívtipró!

d.dodó

De aranyos!!!!!!!!!!!!!!Annyira szépen mosolyog! Csábos! Még jó, hogy Viki alszik, nem látja, nem kell lefognom :lol: :lol:

sz.andi

szerintetek mit csinaljak ha nem bizom a ferjemben?
Nem no ugy, penzugy.
Van egy kulfoldi bakszamlank, es most neztem at a ki be fizetesi bizonyletokat es meghokkenve latom hogy 220 e ftnak megfelelo fontot vett le julius ota a szamlarol ugy hogy egy szot sem szolt.
Majdnem osszeestemmikor meglattam, azota meg ulok es bogok. Felhivtam annyit mondott nem mondhatja el hova lett a penz, valami olyant mondott mikor mondtam ezert a penzert en is dolgoztam hogy a te reszed meg megvan. Mikor meg fejehez vagtam hiaba probal takarozni, mar mindegy koltse arra a penzet akire akrja a rekacio az volt, most mar hagyjam ot.
Most mi a francot csinaljak?
En nem tudok ugy tenni mintha semmi sem tortent volna?
Hogy higyjel el ezutan barmit is neki?
Es hogy bizzak benne ha neki titkai, ugyeletei vannak?

MOst epp azot toroma fejem hova tudnank menni legalabb ma estere, mert nem akarok ma talalkozni vele.
Le kell higgadnom ahhoz hogy ne csinaljak valami vegzetes dolgot.

Es olyan szar hamarisan jon a baratnom akit evente egyszer latok en meg itt ulok osszetorve konnyben uszva, es majd ugy kell tennem mintha minden fasza lenne.....................................
Vendég

jajj de edesek ezek a kepek Eliotrol!
Legalabb kis mosolyt csalt valaki a szamra....
Vendég

Ó,látom mire megírtam,Andi már felvetette az ötletet.

Eliot nagyon édes! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Hú, Mary!
Ez nagyon nem hangzik jól! :( Mire költheti? És mi az hogy neked nincs közöd hozzá, amikor ott van, hogy az erkély ajtótokon jön be a huzat?
Nem lehet hogy a szüleinek ad? Vagy szerinted inkább vesz valamit?

d.dodó

most irt egy smst hogy bocsassak meg neki.
De hogy a frnacba?
Nem erti hogy ez nem olyan dolog mintha nem hozta volna haza a visszajarot a vasarlas utan????????/// :twisted: :evil:
Vendég

anyjuk, nagyon sajnálom!!! nem lehet, hogy csak még most nem mondhatja el valami miatt, de később el fogja? biztos van valami oka... (hozzáteszem én is tuti kiakadtam volna...) amúgy mi nagyon szívesen látunk, itt alhattok ha szeretnéd!!! (nálatok felszállsz a buszra, nálunk az utca végén tesz le)

KépKép
muffin

Tami!! Egyébként mindent elmond neked? Úgy érzed? Vagy kaptad már rajta olyanon, hogy elsunyít valamit?
Biztos megvan a magyarázata, de telefonon ilyet biztos nem szívesen mond el.
Nem hinném, hogy másra költené, akkor kitalálna valamit, nem azt mondaná, hogy nem mondhatja el.
De attól még Neked is közöd van hozzá és hátha otthon normálisan meg tudjátok beszélni!
Mondanám, hogy gyere hozzánk, szívesen látunk, csak ugye messze vagyok...
És lehet, hogy a barátnőd önt beléd egy kis lelket! Ne tégy úgy, mintha fasza lenne minden! A barátnőd akkor is barátnőd, ha gondjaitok vannak, nem csak akkor, ha minden happy! Lehet, hogy jobb is, ha megy!
Kitartás!!!

sz.andi

Felébredt büdöske, megyek kiganalyászom! Egyem meg, kis tündérkém!!!

sz.andi

Tami!
Sajnálom. De én szt javaslom h ne aludj másnál, hanem 4 szemközt beszéljétek meg a problémát.
20150601134430

ja, csajok, csak még egy kép... hogy milyen ruha van rajta... Kép ő tényleg kicsi hős :)

KépKép
muffin

Evelyn: estig eldontom.
Aranyos vagy!

Andi: egesz oszinten penzugyekben sunyitott mar maskor is, de nem ilyen osszegekben!

Nem tudom fogalmam sincs mire kellhet neki.
Most irta a fele megvan meg.Talan szerencsejatek? De mindig azt mondja azt soha nem jatszana?Valami kollegaval uzletel?
Nem tudom.
Igazabol nem az zavar hogy elkoltotte a penzt( bar ez is onzo bunko dolog mikor alig elunk valamibol a sporolt penzt elkolteni) hanem az hogy ezt elhallgatta,mintha smemi kozom nem lenne a kozos penzunkhoz, mikor meg kiderul sunyit es titkolozik.
A fantaziam meg mint a legtob nonek igen szines es gondolhatjatok mar hany variacio futott vegig az agyamban le....

na jo, most inkabb probalom magam rendbe szedni, mert Anna felebredt es nem akarom hogy igy lasson.

Koszonom Nektek hogy vagytok!
Vendég

Tami!
Igaza van Vikinek! Sztem is beszéljétek meg, sztán agyalsz tovább, ha beszéltetek! Addig nyugi! Amennyire tudsz...

sz.andi

Sziasztok!

Anyjuk! Elhiszem, hogy ki vagy akadva, én is ki lennék. Otthon higgadtan próbálj meg vele újra beszélni erről. Olyan nincs, hogy nem mondhatja el, hiszen közös az életetek! Barátnő elől ne titkold el. Amúgy pont hogy jó hogy megy, hátha jobb kedvre derít.

Muffin! Eliot nagyon cuki! És már tud repülni? :shock: :D :lol:
Imádnivaló!

Titi! Látod, hiába építesz torlaszokat! :lol: :lol: :lol:
Levi nagyon ügyi! :D

Nekünk egés jó éjszakánk volt! Fél 9 körül elaludt, aztán 4kor ébredt először, majd 6kor és fél8kor felkeltünk. Délelőtt viszont nagyon hisztis volt. Nagy nehezen sikerült elaltatnom, most már kezd ébredezni.
Úgy tűnik mindig péntekre érik be a rosszaság.
Útálom a pénteket! :twisted:

Szellemek... én hiszek bennük. Levi is néha a fejem fölé magyaráz.
Kicsit félek, mert ahova megyünk, ott a néni meghalt. Remélem szimpik leszünk neki.

Csajok! Nem nyitottunk véletlenül mi egy fogyitopikot? Akkor ne tessék itt mindenféle sütikről cseverészni! :twisted: :lol:

Itt 120 ágra süt a nap! Tiszta tavasz-feeling!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Anyjuk:nagyon sajnálom!
Szerintem is beszélj vele,bár tudom hogy nem minden férfival lehet!

Kép
Kép
Kép
kike

Összevesztem Apával :? No mindegy,van ilyen ...

Kép
Kép
Kép
kike

Sajnálom, Anyjuk!

Szerintem se menj most el, mindenképpen beszéljétek meg!

Én is rettenetesen kiakadtam volna a helyedben. Azonban nem hinném, hogy a fantáziádra kellene hallgatni, sokkal prózaibb oka is lehet annak, hogy mire kellett neki a pénz. Nyugi, és beszélgessetek! Hátha van rá elfogadtató magyarázat!

Most olvastalak vissza benneteket, és a hideg is futkosott a hátamon.. Nekem is vannak fura dolgaim, csak nem akarok tudomást venni róla.
Sokszor fordult már elő, hogy valakit nagyon megnéztem, olyat, akit mindennap létok, de akkor valamiért nem tudtam a szemem levenni róla.
Először, amikor ez előfordult, szinte annyira bámultam az illetőt, hogy engem zavart, mégsem tudtam a tekintetem levenni róla. A borzasztó ebben az, hogy másnap azzal ébresztett az anyukám, hogy képzeld, XY-t autóbaleset érte. azonnal meghalt. őt bámultam előző nap délután. no comment.

Közben pedig Emma feküdt az ágyunkon, és teljesen kitekeredve nézett ki az étkezőbe...egyből átfutott az agyamon, hogy vajon ki lehet ott... :roll: Erre írtátok, hogy a Ti gyerekeitek is gyakran csinálnak ilyet.

azt is meséltem már nektek, hogy amikor terveztük Emmát, egy éjszaka azt álmodtam, hogy az apukám, aki már nincs közöttünk, a kezembe ad egy kisbabát, és mosolyog rám.abban a hónapban nem jött meg, és én pozitívat teszteltem. A többit már veletek együtt éltem meg. Addig sosem, és azóta is csak egyszer álmodtam apuval. nem is rég, és akkor pedig én meséltem neki, hogy mi van velünk, hogy vannak a gyerekek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.16 11:49-kor.
Vendég

[quote]( írta:jó, el nem dől, de úgy néz ki, mint egy kérdőjel...)

Hát ez nagyon jó!!! Jót nevettem rajta!!!

Kép Olivér ebédel a bölcsiben, talán utolsó nap...
Kép Olivér alszik a bölcsiben...
Kép Olivér Máriát játszik a bölcsiben... Imád szerepjátékozni és beöltözni hozzá...
Kép Sárikával a bölcsis barátnőjével....
Kép Szülinap a bölcsiben...
Kép Szülinap a bölcsiben....

Kép
Kép
Kép
titanilla78

No, Kike! Mi történt??

Kriszta! Jól szóltál!! Sütik... :twisted:

sz.andi

Marcsi:jajj,a hideg futkos a hátamon!
mondom én hogy kell egy ilyen jellegű topik is :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Titi:nagyon jók a képek!

Hát szóra sem érdemes-köztünk állandó vita,,Az" :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Titi:csak ennyien vannak a bölcsiben?

Kép
Kép
Kép
kike

Jó, értem Kike! :oops: :? :lol:

De aranyos!! Szép kisfiú Oli!! De kérem szépen!! Az a torta kínzás!!!!

sz.andi

kike!
Min sikerült összevesznetek?

Na, mégsem kell mennünk hétfőn tanácsadásra. Most hívtak, hogy a védőnőnk beteg, és nincs helyettesítés.

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?