Szép napot
Tamara! Mav!
Üzi nincs elfelejtve, de még nem volt rá érkezésem...
Dodó!
Többen kérdeztétek már, hogyan is működik a Ji-king. (Amikor te Móron voltál - lehet, nem olvastad.) Tehát leírni elég bonyolult, de amúgy nem az, és könnyen bele lehet jönni. Én 2 technikát is alkalmazok, és van, amikor kombinálom. Ez függ a helyzettől is sokban. Egy biztos téves Ji-king üzenet nincs, legfeljebb nem tudjuk megfejteni, vagy rosszul értelmezzük.
Andikám!
Még dolgozom a problémán, hogy emilen keresztül el tudjam küldeni neked a könyvet. Apát megkérem hétvégén, hogy valahogy menekítse már át a laptopra, és innen már tudom küldeni
(Bár gépen elolvasni nem lesz kis munka... Ha a közeljövőben taliznánk szívesen odaadnám a nyomtatott verziót. Postán nem igazán merem elküldeni...)
Kike!
Kész vagyok az óvónőtöktől
1. a hanyagságuk miatt húzódott el Vercsi tetvessége
2. amint észrevetted azonnal lekezelted
3. tájékoztattad őket, amit sokan nem tesznek meg szégyenérzetből kifolyólag
4. gondosan szedegeted a serkéket azóta is
5. a serke önamgában nem fertőz
6. a Nyttifor, s egyebek többszöri használata leöli a serkét, így az bár a hajban marad, de döglött állapotban, amit csak idő kérdése és kiszedi az ember
7. menjen a ...
Pat!
Drága Zsu!
Majd írd meg, mit mond a pszichológus! ti NevTanba jártok?
(Én most várakozó állásponton vagyok Liluval kapcslatban. Mintha javulna, változna, kezdene megnyugodni. Igaz, ha gyerekekkel van, főleg, ha nyugodtabbakkal, nagyon durvának látom a különbözőségét. A FIMOTA még a tarsalyomban van, de egyelőre kivárásra játszom. Ja, és a BHRG gyakorlatokat is csináljuk.)
Evelin!
Repülő Eliotnak puszi a drága arcára! annyira látszik, hogy boldog!