Új privát üzeneted érkezett!

Wera:csakhogy előkerültél :wink:
Sajnálom a babakocsit,segítenék szívesen,csak sajna nem tudok :? De remélem valaki igen!!

Norci hogy van??Elevenkedik rendesen??

Kép
Kép
Kép
kike

De igen Wera van!
Nem ciki! Szivesen segitunk!
Akar hetegen johetsz is erte!
Holnap vidd be a szervizbe, szombaton meg kendovel gyertek at. Akar a bebe confortot akar a qunny zappot( az mondjuk csak ulo) oda tudom adni kolcsonbe!
Vendég

Adel es Dorika nagyon edi egyutt!
Vendég

Kata! Köszi a választ!

Szia Wera! Sajnálom a babkocsi ügyet,nagyon dühítő!
Én sajna nem tudok segíteni,de biztos voltam benne,hogy lesznek jelentkezők,és tényleg nem ciki!
És látod még szinte le sem írtad Tami máris felajánlotta!
Tényleg olyan jó csapat jött itt össze! :wink:
Jöttök a talira?

Titi! Még pocakfotót!
Jaj de szép!!!!!!!!!!!!
Barinőm is most küldte át a 12. heti uh fotót,jaj olyan jó ilyet látni!

Mi is egyébbként a gyed előttre gyúrunk,úgyhogy jövő ilyenkor már kismaminak kéne lennem!
Jaj azért már úgy várom!
Persze tartok is tőle,mert így már kicsit bonyolultabb lesz,de akkor is annyira jó lesz!
És akkor megint bizti sokan leszünk kismamik!!!
Újra indul a pingvin csapat! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tényleg a barinőm dokija nem valami vitaminpárti,de ő vett polyvitaplexet,szedett azt valaki?
Vélemyény?

3-as ikrek! :shock:

Kép

Kép
ibm

Ó Tami! Ezer hála neked! Már egy órája nézegetem a vaterán a babakocsikat de olyan koszosak az olcsók... :x
Csak hétfőn tudjuk elvinni a szervízbe, de valamelyik nap akkor tényleg elmennénk érte ha ideadod valamelyiket. Jó az ülős is nekünk szerintem. Úgyse szeret feküdni a művésznő. Lehet valamennyire dönteni a háttámláját?
Vendég

Dodó!
Turmixold le a borsót, és egy sűrű szűrőn paszírozd át, úgy tuti lesz.

Vivinél azok a szemek! Olvasok!

Bence és Csabi nagyon szép! Mindennap tehetnél fel róla képeket!

Andi!
Írjad a muffin receptet! Viki nagy mágus!

Vikikém!
Nagy nagy jobbulűst nektek! Szoncinak és neked külön gyógypuszi!

Vkatus!
Szuper képek!
20150601134430

[quote]3 írta:-as ikrek!
UUUUddddeeeeddddúúúúúrrrrrvvaaaaaa!!!!! :shock: :shock: :shock: :twisted: :lol: :lol: :lol:
Vendég

A zappnak nem lehet de a bee confortnak igen, ne teljesen de mar Anna is siman elvan benne.
o kibir 10 napot babakocsi nelkul:) meg boven tobbet is
Vendég

Csak lassan a testtel az csak 1el tobb mint nalunk :lol: :lol: :lol:
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.08 17:08-kor.
Vendég

Viki! Ezt a muffin receptet abból a linkből szedtem, amit felraktam a fogyisba.
De hova írja? Nem gond, bemásolom :wink: :lol:

sz.andi

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.08 17:09-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.08 17:09-kor.
Vendég

Kata! Teljesen ehető! Már majdnem finom! :lol: Bár tuti valami Glukonon édesítő kell, mert amit én tettem bele, azt lehet érezni. Csak kevés van belőle. Pontosan 1 tálca..

sz.andi

8)
Vendég

vkata!
2009 júliusi kismamik topikban van a 3-as ikrek. Kép nincs. Jelenleg most keres normális dokit, aki elállalja, mert Kecskeméten (asszem ott) a dokija rögtön redukciót javasolt! Először belement a csaj, de aztán a józan ész és a szív döntött, hogy ugyanmár mind egészséges, melyiket vetesse el...szóval egyiket sem, igy keres egy másik dokit. De mivel ha jól tudom volt vérezgetés, lehet kórházban kell maradnia, igy valaki más tudsít róla mindig.

d.dodó

Kata! Az durva lehetett!
Én is nagyon várom már,annyira remélem,hogy semmi nem jön közbe!

Wera! Jönnötöük kell,ha már egyszer végre mi is eljutunk!
kb.2 megállóval előbb kell leszállni mint ahol mi taliztunk!

Katák! Maltofer szerintetek adjam tovább?

Kép

Kép
ibm

Kata! Én emlékszem Miára! Láttam is, hogy terhes, de én úgy irigykedem! Egyre több megint a kismami! Jaj, a francba! :lol: :lol: De most akkor sem kell még egy gyerkőc. Én megálmodtam, hogy vagy 4 év legyen köztük. De kezdek elbizonytalanodni! :lol: :lol:

sz.andi

Kata! Én tudtam,mert akkor még néha olvatam a júniusiakat is (mivel én ott kezdtem),de már nem szoktam.

Kép

Kép
ibm

sziasztok!

Hármas ikrek! A múltkor a Fókuszban láttam az négyes ikrekről egy riportot, hát... :shock:
(eleve már volt a nőnek kettő, akartak egy harmadikat és egyből hat gyerkőc lett)
Mindig van vele valaki, aki segít. 1,5 óra a fürdetés, aztán kb. 1 óra az etetés és másfél óra múlva valamelyik felkel.

Én éjszaka, mikor Emmabemma nem akart megint laudni, arra gondoltam, mi lenne, ha most felverné a másik 3 tesóját!!!
Hát, szégyen vagy nem, a hajam égnek állt már a gondolattól is.

nagyon nehéz lehet.
Én még a 2 iker anyukák előtt is megemelem a kalapom!

Most egy interjúkötetet olvasok, anyákról szól, nagyon érdekes.
nekemm az első 4-6 hét irtó nehéz volt (akkor még nem boldogítottalak benneteket), nem élveztem túlságosan és emiatt folyton bűntudatom volt. (meg van is)
és itt is sokan elmondják, hogy azért ez másnak is nehéz.

Most máár szerencsére nincs, amit jobban élveznék.

Na, a vallomásom rohadtul érdekes lehet nektek :oops: :oops: :oops:

most már takarékra teszem magam.

Wera!
Jó, hogy felbukkantál, a babakocsisoknak meg van egy üzenetem, de nem írom le, mert kitiltanak a fórumról :twisted:
Vendég

Wera: nem azert mert nem akarom kolcson adni, de nagyon olcso olyasmi mint Titae es Pattijehttp://www.teszvesz.hu/item52767 ... kocsi.html
tok mast kerestem csak megakadt rajta a szemem:)
Vendég

Ami! Én is ott kezdtem! De átálltam ide, most már nem is olvasom őket.

sz.andi

Már én sem! Itt megtaláltam amit kerestem! :wink: :wink:
Se időm ,se energiám máshova is írni!

Katák! Bocsi már megint,de Áronnak 37,8C-a van,úgy tüzel a teste!
Ez még lehet a Prevenar?
tegnap előtt kapta,2 napig 37-je volt,de éjszaka Nurophennel aludt,most meg 37,8,most adok egy adag Nurophent megint!
Amúgy jó kedvű,semmi gáz vele,de még soha nem volt 37 felett neki,oltások után sem!

Köszi,majd visszanézek

Kép

Kép
ibm

Evelin! Hogy van Eliot?

Niki! Hol vagy?

sz.andi

lányok!

Egy infó:

holnap és holnapután a TESCOban csak 1600 Ft a pelenka! (nagy csomag, több méretre is áll az akció)
ez a tesco színes!!! (nem az a gagyi)
mi használjuk a Huggies mellett nagyon jó pelus.

nincs szerződésem velük, csak gondoltam, ezen is lehet spórolni
Vendég

Halihó!

Evelin!!???

Ami, szerintem lehet! 38 felett adj kúpot vagy Nurofent!
A vérkép nem rossz, egész enyhe vérszegénység- a vasat jó lenne tudni a Maltoferhez. Szerintem beszélj a háziorvossal, talán még egy ideig érdemes adni!

Tamara, akkor Nektek is jó napotok volt!

Nekünk is- KÖSZI Kata! Két csaj elég jól elvolt, bár az enyém nyüszízett kicsit....

Bencuri jobbulást!

Wera, üdv újra köztünk! Érdekesek ezek a babakocsi szervízek!
Nonó hogy van?

Patri, úgy örülök, hogy Zsolesz jobban van és nem nyöszög mindig. Szerinted hívjam fel a bookline-t?
Már hat napja és nem volt idegen hívásom se...

Anita úgyis rájuk adhatod a polót ha belenőttek, hogy aláadsz egy bodyt! És akkor a poló érvéneysül! :wink:
Jobban alszanak a fiúk?

Adél teljesen felborította a napirendjét, kb kihagyott egy étkezést és 11 napos kora óta először nem kapott tápot :)
És nagyon jó volt Katáéknál, Dórika cukor és sokat beszélget és kiabál :) Nagyon édes.

Imre ( anyukám barátja) teljesen jól van, köszi a drukkokat, ma még az intenzíven, holnap subintenzív,azután osztályra kerül. Hosszú lesz a rehabilitáció és sok gyógyszer. ( Fiatalkora óta tudott a magasabb vérnyomásáról és nem szedett gógyszert- no comment:))

Nagyon örülök, hogy ennyien jöttök a jövő héten, el is férünk kb, csak az altatás nem tudom hogy lesz. Majd agyalok rajta- 2 kiságy is van, csak ha a kisszobában altatunk a nagyban nem tudom elférünk-e . De én már nagyon izgatott vagyok és előre örülök!

Jó éjt!!!!

Kép
andkata

Hát, lányok, alig-alig tudtam visszaolvasni, olyan sokat írtatok. Apa meg már vár vmi filmmel, úgyhogy muszáj mennem.

Talira megyünk szerintem, ha lehet! :D (Dejóóóóó!!) Remélem nem lesz nagyon vacak idő!

Akata
Elküldenéd a pontos címeteket priviben? + szerencsétleneknek való útbaigazítást. 1-es vilitől, ha kérhetem! Köszi! :lol:

Tami
Köszi a babakocsis linket, néztem ezt én is de sajnos alacsony nekem a tolókarja. Tudod, a zsiráfoknak ez is fontos! 8) :lol:

Nagyon cukik volta a mai babafotók! Kedvencem Viki, ahogy Apa nadrágmadzagját rágja és Anna hogy integet!! :D :D

Mutatok én is egy mai Apávalbohóckodónórit, aztán tényleg húzok!

Kép

Áron babának jobbulást! Remélem hamar lemegy a láza!!!!! +++

Cuppa
Vendég

Jöttem szép álmokat kívánni nektek! :) Ez a nap aztán nem semmi volt, annyit írtunk, alig bírtam végigolvasni! (Reagálni már nincs erőm, ne haragudjatok. :oops: )

Puszi anyukáknak és babácskáknak!
fmarti

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.08 17:10-kor.
Vendég

Katák! Nagyon köszönöm a válaszokat,remélem a Prevenár a bűnös,de most nem hajlandó enni az esti tápszerből sem!
Nem tudom így hánykor fog felkelni!
Adtam Nurophent,most 37,2!
Remélem így marad!

Cink hiány,??????
Az mit takar!
Mostmár 2 napja nem adtam,de akkor nem kap egy darabig bizti,holnap meg leviszem az eredményt!

Még egy vérvétel?????????
KIZÁRT!!!!!!!!!!!!!!!
Legközelebb akkor viszem ha valaki engem is visz!
(na jó ha kell akkor kell,de ezt most nem gondolnám annak)
Holnap meglátjuk!

Hát erre a talira nagyon kivi leszek,már én is úgy izgulok!
Altatás???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ki fogja énekelni a bóbitát??????????? :lol: :lol: :lol:
Úgy örülök,hogy mi is odatalálunk!!!
Jupijééééééééééééééééé!
Wera!v ki ne hagyjátok!

Na húzok zuhizni!

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

Én is megyek aludni, Müty megint nem sokat evett, ki tudja így mikor kel fel enni! :?

Orsi! Elfelejtettem írni, pedig akartam! Szóval az tök jó, ha leírod a gondot! Nem vagy/voltál vele egyedül, csak vannak akik nem merik elmondani, mert szégyenlik! Unokatesóm rosszabbul járt. Nem csak pár hétig érezte azt, amit Te. Ha a nagyinak lepasszolta a lányát, akkor csak azért hívta fel őket, hogy hogy vannak, mert azt úgy szokták. Na meg megcsinált vele mindent, csak nyűgnek érezte. Most már persze minden más, sőt! imádja, de azért zűrös időszak volt az!
Na a lényeg, hogy vannak akik nehezebben élik meg azt, hogy baba van, meg hát hogy már nem csak ketten és Te vagy, akinek ott a helye mellette stb. és mást nem csinálhatsz!
De ne legyen bűntudatod, ez jött ki, hatalmas változás az ember életében! Most látod igazán mennyire jó, ha van gyermeke az embernek! De ezután jön majd a lényeg!! Én már alig várom!

Na lépek csuccsantani! Jóccakát!!

sz.andi

Sziasztok!
Kettőből egy kipipálva :) A másikat most rendezi apja, aztán megyek vele horpasztani. Mármint a gyerekkel :roll: :wink:

Wera, babakocsi és babakocsiszerviz monnyon le!!!! :x
Tami, nagyon rendes vagy! Én is szívesen ajánlottam volna a magas fogókarú, sport Pierre Cardinunkat cuki Nórinak, de erről már lecsúsztam :)

Betegecskék gyógyuljanak! Babuli, te is!

Hármas ikrek:
:shock: :shock: :shock:
Katák, lehetnek egypetéjű hármasikrek? Vagy az a kettő egypetéjű, akiket később fedeztek fel? Hű, nagyon nehéz döntés lehet, de én is életpárti vagyok. Az tuti, hogy kettes ikrekkel is meg lehet zakkanni (hát még két párral, ugye, Akata? :wink: )

Kriszti, sajnálom a rossz híreket! Remélem a legjobbakat!
Véda jósnő szerint én vagyok a reményfelelős :)

Kike, igen, én vagyok a kis prof keresztmamija :lol:
De jó, hogy Apa otthon lesz! Legalább tudsz szusszanni olykor :)
A mese, amit föltettél, az egyik kedvencem! A Pixaros kisfilmeket nagyon szeretjük :)

Titi, nagyon formás a babád :D a pocakod is édes! Kicsit irigy-irigy, de az eszemmel tudom, hogy hosszú távon megtébolyodnék az aggodalomtól (eleinte meg a hegfájástól és a kialvatlanságtól - jó, hogy eszedbe juttatom, mi?)

Mav, Bence csúcs :D jó az ízlése :wink: én biztosan megírnám a rendelés történetét :)
Igazán vigyázol a gyerekeid vonalaira :lol:
tesóm is mindig mondja, nem baj, hogy Laurája nem eszik annyit, legalább nem lesz olyan ducika :D (amúgy nem az, édes, húsos kiscsaj, csak az van a háttérben, hogy tesóm végigfogyózta az életét - most is csinálja épp a 90 napost)

Minden baba gyönyörűséges! Bocs, hogy nem nevezek meg senkit, de így diplomatikus :)
A minitalis babás képek különösen édesek!
(ma elszaladtam vásárolni egy órára, addig Anyuéknál voltak a gyerekek és tesóm Laurája, és Oti felhívott, hogy tudósítson: a két kicsi verekedik :D)

TAmi: megértelek, én is olykor robbanni tudnék a kimondatlanságtól!

Mennem kell, a gyerekem az összes mikulásos dalt összehalandzsázta eggyé és azzal szórakoztat minket, főleg magát, egyre hangosabban, még a végén fölébreszti a húgát...
(most már mi is énekelünk Apával....)

Jó éjt!

Kép
Kép
bondi

piros alma, teli zsák...

Jöjj el hozzánk, várunk rád, kedves öreg.... Anya... :lol:

Kép
Kép
bondi

Orsi, egyetértek Andival!
A könyvek szeretik 3 sorban lerendezni a lehangoltságot/depit, pedig van. Egy barátnőm sokat szenvedett amiatt, hogy azt hitte, nem szabad depinek lenni...

Kép
Kép
bondi

Wera bocs, nem is gondoltam erre. A mienk nem tudom milyen magas, nezd meg a kepet rola mondjuk a brendon honlapja bebe confort lola.

en is megyek Alukalni mert Anna fel 9 ota mar 3szor sirt fel.
de ma Orsi ravilagitott a miertjere a kismama segitsegevel.
Vendég

Tényleg Tami! Amikor mondtad nem is ugrott be nekem h esetleg az is lehet rövid nekem! :?
Most néztem a brendonnál, ha jól értelmezem 101 cm-ig lehet kihúzni. Asszem a miénk 114, de holnap méricskélek és megnézem jó lesz-e. Remélem igen!! Ha alacsony, úgy nézek ki mintha egy játék babakocsit tologatnék! Amikor Titi odaállt a mi kocsinkhoz, ő meg azt mondta olyan mint ha egy óvodás tolná... hát ja, nézőpont kérdése!

[quote]k írta:edves öreg... Anya
:lol: :lol: :lol: :lol:
Köszi Csillus! :wink:

Titi
Olyan jó megint uh + pocakfotókat látni!!!

Remélem hamarosan több kismami is lesz és még többet nézegethetünk! :D

Evelyn
Szívből örülök nektek, hogy ilyen szépeket mondott a gyógytornász! Olyan jó ezt olvasni. :D Bár tudod, mi már megmondtuk a tutit előre... :lol: :wink:

Na én is elteszem magam holnapra. Tiszta hülye vagyok amúgy. A gyerekem már 8-kor aludt, én meg itt kukorékolok megint... :twisted: ... remélem azért érzitek a törődést!!! :D :lol: :lol: :wink:

Jóéjtcupppppp
Vendég

köszi csajok az érdeklődést, megvagyunk. szegény gyerek még délután is véreset tüsszentett, de talán nem lett semmi gáz. mindenesetre jól megijedtem. és ha nem pont a szája lett volna, valószínű ennyire nem hat meg.
sz.andi szia!!! :)
Wera, már épp írni akartam neked smst, hogy nekünk is van egy háromkerekű, azt szívesen odaadom. de ha megoldjátok Tamarával, úgy is jó. A lényeg, hogy van megoldás. de azért felteszem, hogy milyen ami nekünk van. :)
Kép
És ha ma már ilyen képes nap volt, akkor rólunk is egy. Eliot ma kapott egy cuki kesztyűt a nagyapjától. Azzal integet. :)
Kép

KépKép
muffin

ja és még egy. a gyereket amióta megtanult repülni, alig tudjuk leszedni a plafonról... :) (csoda, hogy ma is pofára esett? :lol: Kép Kép

KépKép
muffin

Jó reggelt!

Muffin:Puszi Eliotnak,mára már biztos kutya baja,szegényem,gondolom hogy megijedtél!

Ezek a repülős képek nagyon jók!! :D És még a levegőben is a lábába kapaszkodik-nagyon édes!
Az integetős kép is nagyon jó,szép ki kesztyű!

Domi nem viseli el a kesztyűt :?

Wera:kérdeztem hogy van Nóri cica,de nem kaptam választ :(

Bondi:neked így utólag is köszi a Domira akasztott nevet :D

Mi megint csak kétszer keltünk éjszaka,harmadszorra reggel hatkor :D Akkor is visszaaludt volna,csak amikor visszaakartam vinni az ágyába,akkor vettem észre hogy kifojt a pisi,így át kellett öltöztetnem,és ezek után már nem aludt vissza.

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Orsi!

Köszönjük a vallomást!

Repülő Elio
t nagyon édes!

Katuskám!
Éljen a tápszer mentes nap! NAgyon ügyesek vagytok!

Örülök h Imrétek jobban van! Most már nagyon vigyázzon magára!

Bugri és apa nagyon édesek. Olyan Nóri a képen mintha intene h Anya csá, megyünk vásárolni.

Öreg Anya!
[quote]M írta:ennem kell, a gyerekem az összes mikulásos dalt összehalandzsázta eggyé és azzal szórakoztat minket, főleg magát, egyre hangosabban, még a végén fölébreszti a húgát...
(most már mi is énekelünk Apával....)

Milyen éjjeletek volt?

Kike!
Örülök h jól aludtatok.

Bencuri Viki!

Ugye már jobban vagytok?

NICIKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Itt tegnap este úta esik a hó. Apa elment dolgozni, úgy h ha nem jó az út visszafordul. Laló már fent énekel.
20150601134430

Jo reggelt Mindenkinek :!: :!: :!:

Muffin!
Azert ez olyan fejlödesi ugras Eliotnal, amit a szakkönyvekben nem talalni! :lol:

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok!

lányos anyukák, nekem ez tetszik, csak Emmának nem merem megvenni, mert szerintem rá már kicsi:
http://www.teszvesz.hu/item527431312_ga ... 6_9_ho.htm

gyorsan visszaolvasok...
Vendég

Jó reggelt!

Eliot nagyon édes :lol: :lol: úgylátom ő is szereti ha dobálják

Wera Nóri is nagyon édes apával . igazi kiscsaj,már most táskázik :lol: :lol:
Sajnálom a babakocsitokat

Kata jó ,hogy az ismerősötök ,már ilyen jól van.

Bondi Otid nagyon édesen átköltötte a dalokat :lol: :lol:

Nálunk is esik tegnap este óta a hó ,de nagyon enyhe az idő és szerencsére nem sok maradt meg belőle.
Tegnap megint dokinál voltunk ,mert minden gyerekem beteg,Egy kicsit furán nézett ki mikor 4 gyerekkel bevillogtunk a rendelőbe.

Kép
csugi

Jó reggelt!
Zsu elment suliba Szabolccsal, Zsolti még alszik.
Persze akkor sikerült elaltani, Zsu miatt kelnem kellett! :twisted:
Megint fél hattól fenn volt!

Ma megyek a pszichológushoz, elmondja az eddigi tapasztalatokat.
Kiváncsi vagyok, ő mit lát.
Volt a suliban egy játék, le kellett írni, hogy mit kívánnának, ha egy jótündértől hármat kívánhatnak.
Az első kívánsága az volt, hogy az apukája megint velünk lakjon. A második, hogy ülhessen repülőn, a harmadik, hogy a tesója már tudjon járni!
Aztán az első kívánságot itthon megmagyarázta, hogy ő úgy gondolta, hogy apa majd az ő szobájában lakik, a Szabolcs nehogy elköltözzön! Mi lehet egy ekkora gyerek fejében :shock: Szegénykém, közben az apja meg nagyívben..... :twisted:

Kép
Kép
patr

Pati szegény Zsuzskád.Szokott találkozni az apjával?

Kép
csugi

Hú, Csugi, azért az nem lehet semmi, amikor egyszerrre mind a négy gyerek beteg!
Kitartás!

Kép
Kép
patr

Szegény Zsuzska!
Az én szüleim is elváltak,igaz olyan 8.-as lehettem,de akkor is megviselt,hát még őt...nagyon sajnálom,és téged is-gondolom milyen rossz érzés hogy Lánykád így szenved! :(
Az Apja meg :evil: :evil:

Az én Apám is,amint elváltak,nagy ívben ...ránk egy nagyot,szerintem azt sem tudja hogy Domi van :?

Útálom az ilyen férfiakat,ők csinálnak másik családot,gyereket,miegymás...a múlt meg le van ejtve..na jó...befejeztem...csak ezen mindig felhúzom magam :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Szoktak találkozni, csak elég ritkán. Elvileg akkor láthatná, amikor akarja, ehhez képest az idén tegnap hívta fel először, akkor is úgy, hogy a Zsuzsi kereste, és visszahívta.

Kép
Kép
patr

Csugi:jobbulást mindenkinek!!

Kép
Kép
Kép
kike

Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X