Sziasztok!
Kettőből egy kipipálva
A másikat most rendezi apja, aztán megyek vele horpasztani. Mármint a gyerekkel
Wera, babakocsi és babakocsiszerviz monnyon le!!!!
Tami, nagyon rendes vagy! Én is szívesen ajánlottam volna a magas fogókarú, sport Pierre Cardinunkat cuki Nórinak, de erről már lecsúsztam
Betegecskék gyógyuljanak! Babuli, te is!
Hármas ikrek:
Katák, lehetnek egypetéjű hármasikrek? Vagy az a kettő egypetéjű, akiket később fedeztek fel? Hű, nagyon nehéz döntés lehet, de én is életpárti vagyok. Az tuti, hogy kettes ikrekkel is meg lehet zakkanni (hát még két párral, ugye, Akata?
)
Kriszti, sajnálom a rossz híreket! Remélem a legjobbakat!
Véda jósnő szerint én vagyok a reményfelelős
Kike, igen, én vagyok a kis prof keresztmamija
De jó, hogy Apa otthon lesz! Legalább tudsz szusszanni olykor
A mese, amit föltettél, az egyik kedvencem! A Pixaros kisfilmeket nagyon szeretjük
Titi, nagyon formás a babád
a pocakod is édes! Kicsit irigy-irigy, de az eszemmel tudom, hogy hosszú távon megtébolyodnék az aggodalomtól (eleinte meg a hegfájástól és a kialvatlanságtól - jó, hogy eszedbe juttatom, mi?)
Mav, Bence csúcs
jó az ízlése
én biztosan megírnám a rendelés történetét
Igazán vigyázol a gyerekeid vonalaira
tesóm is mindig mondja, nem baj, hogy Laurája nem eszik annyit, legalább nem lesz olyan ducika
(amúgy nem az, édes, húsos kiscsaj, csak az van a háttérben, hogy tesóm végigfogyózta az életét - most is csinálja épp a 90 napost)
Minden baba gyönyörűséges! Bocs, hogy nem nevezek meg senkit, de így diplomatikus
A minitalis babás képek különösen édesek!
(ma elszaladtam vásárolni egy órára, addig Anyuéknál voltak a gyerekek és tesóm Laurája, és Oti felhívott, hogy tudósítson: a két kicsi verekedik
)
TAmi: megértelek, én is olykor robbanni tudnék a kimondatlanságtól!
Mennem kell, a gyerekem az összes mikulásos dalt összehalandzsázta eggyé és azzal szórakoztat minket, főleg magát, egyre hangosabban, még a végén fölébreszti a húgát...
(most már mi is énekelünk Apával....)
Jó éjt!