Sziasztok!
Sziszike!
Köszi kérdésedet, ami a terhességemet illeti, már jól vagyok, sőt, talán egyre jobban. Tényleg kezdek már magamhoz térni. Na jó, vannak napok, amikor úgy érzem, mint akit fejbe vertek, de hát ez már csak vele jár. De legalább nem kóválygok már úgy egész nap, mint hetekkel ezelőtt.
Sajnos most bedáthásodtam (hacsak nem a mostanság igen erőteljesen nyomuló, "gyors lefolyású" influenzát kaptam el), 2 napja nem tudok normálisan aludni.
Félek, a lányom el ne kapja.
Látom, a gátmetszést tárgyaljátok. Ehhez nekem annyi tapasztalatom van, hogy Vikihez hasonlóan az első 4-5 napban nekem semmi bajom nem volt. De az utána lévő 2 hét szörnyű volt. Szegény szülésznőmet és az orvosomat 2-3 naponta felváltva hívogattam, hogy normális -e az a szúrás, amit érzek. Megnyugtattak, hogy igen, de ha gondolom, menjek be, hogy megvizsgáljanak. Vártam, türelmesen. Közben kamillával borogattam én is. Kb. a 2. hét végétől elkezdtek kipotyogni belőlem a belső varratok, így rá 1 hétre már egészen jól tudtam ülni.
Attól azért én is félek, hogy ez megismétlődik, de legalább már tudom, hogy szülés után minél hamarabb el kell kezdeni borogatni (erre ugyanis a kórházban senki sem hívta fel a figyelmemet). Állítólag 4-5 évvel ezelőtt még automatikusan kezelték a frissen szült kismamákat ezzel a kamillás borogatással. Nem tudom, mára miért tűnt el...
Mónika,
Nekem soha senki nem említette idáig, hogy van egy ilyen "Aminoerg" nevű folyadék. A kérdés az, hogy sokkal jobb -e, mint a kamilla, vagyis érdemes -e megvenni.
Alma,
Ahogy visszaemlékszem, a vércsoportomat nekem is egy papírra írták fel, amit hozzákapcsoltak a kiskönyvem hátsó borítójához. Ha jól emlékszem, azon volt feltüntetve az "Anti-D" is.
Most búcsúzom, vigyázzatok magatokra!
VMóni
Ui: kicsit talán jobb kedvre derültök, ha leírom, hogy most néztem meg a weather.com-ot, és állítólag csak a hét első fele lesz havazós, utána lassan de biztosan melegszik az idő (igaz, lesz eső, de legalább havat nem ír már)! Bár tényleg igazat mondanának, már annyira elegem van a télből!!!
Ja! Boldog nőnapot mindenkinek!