Na igen, Leda! Megvallom azért ha más országba megyünk azért nagy elégedettség tölt el, amikor visszafele átlépjük az államhatárt. De a fene egye meg, arany hétvégén Prágában voltunk és ott az emberek annyira kisimultak voltak. Pesten ritkán metrózunk, de azokat a lepusztult fejeket nem is szívesen nézem. Ott meg komolyan mondom hihetetlen, de mindenki olyan vidám volt. Vagy lehet a gazdag negyedben laktunk és azon a vonalon ilyen mindenki, esetleg a közelgő karácsony...
Leda, én nem vágyom el innen, jól érzem magam itt. Igaz, a gatyánkat ráfizetjük a rezsire, meg egyelőre nem épp rózsás az ország gazdasági helyzete, de amíg egészségesek vagyunk és szeretjük egymást más nem számít.
Melcsi, igazad van, de mondom olyan kilógónak érzem magam!!! Na tényleg tűnök, mert még a végén rossz anya képzetem is lesz, ha ezt a gyereket nem fektetem le!!!
Én nem vágyodom el Mo-ról, ha el is megyünk külföldre komolyan nekem pár nap alatt honvágyam van. És amikor hazaérkeztünk, akkor eddig még mindig olyan megkönnyebbül sirhatnék érzés fogott el. De nem nagyon mert sosem mert félek hogy ezért hülyének néznének.
Hettuli, ha most még nem is tudjuk átélni ,azért még nyitottak vagyunk a fejlődés felé.
Aztán néhány nap múlva hátha pozitívat tesztel Boboka is, meg aztán szép sorban mind..vagy mittudomén...
Én meg olyan zavarodott vagyok mostanában, meg lépten nyomon sírok.Még a híradó miatt is, ami a gázai-övezetben van...
Melcsike!
Francia a csaj, még régről ismerem.
Megboldogult tinikoromból.
Lányok, ma voltam anyukámmal meg nagymamámmal Lackónál. Hál Istennek az afgán betolakodók eltűntek, úgyhogy ma már tudtunk menni
Nagyon szép virágokat kapott, és jelentem megvolt még minden: váza, karácsonyi díszek Hihetetlen, hogy az ember már annak is tud örülni, ha nem lopnak el valamit.
Azt gondoltam hogy francia, de én még régebben voltam tini, mégsem emlékszem rá. Talán azért mert tini koromban én a pokolgépet, meg az Eddát, meg a Lordot meg a satöbbit. És kilógott a kockás ing alól a pólom, amit apám mindig körbe akart vágni.
Én is ismertem Farmert, nagyon jó.. Boboka ő francia pop-ot énekel .. de lehet nem tetszik neked a francia..
Hát igen a bp-i metron közlekedők évek óta úgy néznek ki mintha a világ vége jönne. Érdekes minden külföldi ismerősőm ezt veszi ésre a leghamarabb, a férjem sem értett. Annyira szereti Magyaroszágot, de nem érti ezt a sok búskomor embert és a sok síránkozást.. persze vannak problémák, de hol nincsenek.. azért nem a 3ik világ országa vagyunk és van mit enni és van hol lakni, de a magyarok nagyon szeretnk sírni mindenen..
-mostmàr èn is vagyok!
OK nàlunk a talàlkozo!
Adunk szàllàst,cserèbe kèrènk turorudit,fehèrrèpàt,kürtöskalàcsot turot...stb...
De jo,hogy isemeritek a mylen-t!
Nekem a c est un belle jornèe,a les mot s,I.Q, innamoramento,california àllando kedvencek!
Leda, pont ezt fejtegettem az eltűnt hsz-emben!!!!!!!!!!
Mi vagyunk a:"Köszi jól vagyok, csak az a baaaaaaaj"ország....
Én elvágyódom..egy olyan világba,ahol nem rohannak, ne kiabálnak,nem tapossák egymást...Ez a civilizáció is az összeomlás felé rohan....................
Az jutott eszembe, ohgy múltkor volt egy pasi(jó 40-es,művelt,ápolt) nagyon kedves volt és meg még jobban kedves, segítettem neki, meg magyarázgattam..Na, ogndoltam végre valaki, aki normális és visszaadja az emberekbe vetett hitem!
Erre végig ASSZONYOMNAK szólított!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÁÁÁÁ,hát hány évesnek látszom BASZTIKULI????????????????
Hàt igen sajnos a sirànkozàsrol hiresek vagyunk itt is,de alpjàban itt szeretik nagyon a magyarokat sok itt belöluk az orvos ,meg rengeteg az 56-os.Azèrt nekem sürün van honvàgyam ,de innen màr nem akarok sehova menni!
Mire gondolsz Melcsike???
BÁr a múltkor az uram azt nem tudta, ohgy mi az a fehérérpa..jól kiröhögtem, mondtam:zőőőcccsssség!!!!
Erre Ő:Ja, akkor azt mondd, ne arisztokrata nevet!
Melicske!-èn is ,csak 3 ève ismerem!
a fèrjem meg kb 10 ève minimum.Meg is van neki minden töle..-sok klippet otthon forgattak a nàlunk!
Akkor ti nèha taliztok is?
Melcsike nagyon drága vagy!!!! Ez jó volt.. Bobokának is mindjárt leesik a tantusz meglátjátok ..
Itt mivel nincs metro nem lehet látni az emberek arcát, de amúgy kedvesek, igaz a felszínes háwárjú-ig jutunk el a boltban, de legalább segítenek, mosolyognak és kedvesek.. Ja és minden pénztárnál áll egy diákmunkás, aki kiviszi az autóhoz a cuccaidat.. Én annyira hülyének érzem magam, hogy mindig kedvesen megköszönöm, hogy nem kérem én kicipelem .. és néznek rám, hogy ez hülye??
Boboka.. arra gondoltam, hogy rájössz előbb utobb, hogy Te is ismered.. én általában a neveket nem tudom, de mikor valamit meglátok, vagy hallok némi késéssel rájövök, hogy hoppááá.. ja.. ez???
Hasli megy privi neked..
Tünci nem vicc:) ez így igaz és be is pakolnak neked a kocsiba.. én meg a gyerekkel egyik kezemben a másikban a szatyrokkal probálom megoldani, mert egyszerűen nem tudok hozzá szokni ehhez a szolgáltatáshoz.. mintha szégyelném biztos azt hiszik másik boylgoról jövők:).. a férjem bezzeg mindig igénybe veszi