Új privát üzeneted érkezett!

OK Tünci! Megtárgyaljuk!!!

Na igen, Leda! Megvallom azért ha más országba megyünk azért nagy elégedettség tölt el, amikor visszafele átlépjük az államhatárt. De a fene egye meg, arany hétvégén Prágában voltunk és ott az emberek annyira kisimultak voltak. Pesten ritkán metrózunk, de azokat a lepusztult fejeket nem is szívesen nézem. Ott meg komolyan mondom hihetetlen, de mindenki olyan vidám volt. Vagy lehet a gazdag negyedben laktunk és azon a vonalon ilyen mindenki, esetleg a közelgő karácsony...
hettuli

Tünci

Boboka inkább férjecskéd hullámhosszán van :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Leda, én nem vágyom el innen, jól érzem magam itt. Igaz, a gatyánkat ráfizetjük a rezsire, meg egyelőre nem épp rózsás az ország gazdasági helyzete, de amíg egészségesek vagyunk és szeretjük egymást más nem számít.

De azért a találkára kiugranék szívesen :lol:
Vendég

Melcsi, igazad van, de mondom olyan kilógónak érzem magam!!! Na tényleg tűnök, mert még a végén rossz anya képzetem is lesz, ha ezt a gyereket nem fektetem le!!!
hettuli

Hettuli, én vagyok az egyik lepusztult fej a metrón 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De igazad van, tényleg romboló látvány tud lenni a sok savanyú fej :lol:
Vendég

Én nem vágyodom el Mo-ról, ha el is megyünk külföldre komolyan nekem pár nap alatt honvágyam van. És amikor hazaérkeztünk, akkor eddig még mindig olyan megkönnyebbül sirhatnék érzés fogott el. De nem nagyon mert sosem mert félek hogy ezért hülyének néznének. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Hettuli, ha most még nem is tudjuk átélni ,azért még nyitottak vagyunk a fejlődés felé.
Aztán néhány nap múlva hátha pozitívat tesztel Boboka is, meg aztán szép sorban mind..vagy mittudomén... 8)
Én meg olyan zavarodott vagyok mostanában, meg lépten nyomon sírok.Még a híradó miatt is, ami a gázai-övezetben van...

Melcsike!
Francia a csaj, még régről ismerem. :)
Megboldogult tinikoromból.
tünci28

Lányok, ma voltam anyukámmal meg nagymamámmal Lackónál. Hál Istennek az afgán betolakodók eltűntek, úgyhogy ma már tudtunk menni :roll:

Nagyon szép virágokat kapott, és jelentem megvolt még minden: váza, karácsonyi díszek :) Hihetetlen, hogy az ember már annak is tud örülni, ha nem lopnak el valamit.

Olyan jó lett volna még órákat maradni Nála :cry:
Vendég

Tünci

Azt gondoltam hogy francia, de én még régebben voltam tini, mégsem emlékszem rá. Talán azért mert tini koromban én a pokolgépet, meg az Eddát, meg a Lordot meg a satöbbit. És kilógott a kockás ing alól a pólom, amit apám mindig körbe akart vágni. :oops: :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Én sem hallottam ezt tini koromban :oops:

Nálam a pop slágerek voltak a menők :oops:
Vendég

Boboka,ez pop sláger! :lol:

Amúgy írtam egy szép hosszú monológot, aztán az explorer hibát észlelt és bezárult...

Úgyhogy ezeket a csodás gondolatokat egyelőre megtartom magamnak......
tünci28

Oké Leda, várom akkor.Csak azt hittem megint z outlook szórakozik.
tünci28

Jólvanna :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Ja, ez írtó bosszantó tud lenni, ha törlődik minden, amit beírunk... :twisted: :twisted:
Vendég

Boboka, ez jó hír!Én ma nem voltam, holnap megyek és rakok egy csomó mécsest, leolvasztom a jeget.
tünci28

Boboka

Jó hogy kicsit ott lehettél ugye? Még mindig nem mersz egyedül menni, vagy már voltál egyedül? Nem emlékszem rá :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Még nem voltam egyedül :oops: Pedig nagyon szeretnék, de besz@ri vagyok :oops:
Vendég

Én is ismertem Farmert, nagyon jó.. Boboka ő francia pop-ot énekel :).. de lehet nem tetszik neked a francia.. :D

Hát igen a bp-i metron közlekedők évek óta úgy néznek ki mintha a világ vége jönne. Érdekes minden külföldi ismerősőm ezt veszi ésre a leghamarabb, a férjem sem értett. Annyira szereti Magyaroszágot, de nem érti ezt a sok búskomor embert és a sok síránkozást.. persze vannak problémák, de hol nincsenek.. azért nem a 3ik világ országa vagyunk és van mit enni és van hol lakni, de a magyarok nagyon szeretnk sírni mindenen..

Kép
leda2002

Gyorsan elhúzok zuhanyozni, sietek vissza.
Vendég

-mostmàr èn is vagyok!
OK nàlunk a talàlkozo! :D :wink:
Adunk szàllàst,cserèbe kèrènk turorudit,fehèrrèpàt,kürtöskalàcsot turot...stb... :twisted:
De jo,hogy isemeritek a mylen-t!
Nekem a c est un belle jornèe,a les mot s,I.Q, innamoramento,california àllando kedvencek!
Vendég

Hát igen most hogy volt a tali, én is igy láttam. Tényleg nem látni egy mosolygós vagy legalább barátságosabb arcot vágó idegent. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Leda, pont ezt fejtegettem az eltűnt hsz-emben!!!!!!!!!!

Mi vagyunk a:"Köszi jól vagyok, csak az a baaaaaaaj"ország....

Én elvágyódom..egy olyan világba,ahol nem rohannak, ne kiabálnak,nem tapossák egymást...Ez a civilizáció is az összeomlás felé rohan....................
tünci28

Én is mindig olvasok, máshogy nem lehet kibírni...

Na, most már tényleg megyek, sietek vissza
Vendég

Hasli

Én azt sem tudom hogy mi az amit irtál. :oops: Huuu de gáz vagyok csajok. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Az jutott eszembe, ohgy múltkor volt egy pasi(jó 40-es,művelt,ápolt) nagyon kedves volt és meg még jobban kedves, segítettem neki, meg magyarázgattam..Na, ogndoltam végre valaki, aki normális és visszaadja az emberekbe vetett hitem!
Erre végig ASSZONYOMNAK szólított!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÁÁÁÁ,hát hány évesnek látszom BASZTIKULI???????????????? :lol:
tünci28

Hàt igen sajnos a sirànkozàsrol hiresek vagyunk itt is,de alpjàban itt szeretik nagyon a magyarokat sok itt belöluk az orvos ,meg rengeteg az 56-os.Azèrt nekem sürün van honvàgyam ,de innen màr nem akarok sehova menni!
Vendég

Tünci

Gondolta egy ilyen csinos csajszi nem lehet pártában. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Mire gondolsz Melcsike???
BÁr a múltkor az uram azt nem tudta, ohgy mi az a fehérérpa..jól kiröhögtem, mondtam:zőőőcccsssség!!!!
Erre Ő:Ja, akkor azt mondd, ne arisztokrata nevet!
tünci28

De jo,hogy isemeritek a mylen-t!
Nekem a c est un belle jornèe,a les mot s,I.Q, innamoramento,california àllando kedvencek!

Hát erre gondoltam.

Kép

Kép
melcsike70

HÁt az énekesnő, akit belinkeltem:Mylene Farmer..meg a dalcímek ,amiket Hasli szeret.
tünci28

Mondom én hogy nagyon gáz vagyok :oops: :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Melicske!-èn is ,csak 3 ève ismerem!
a fèrjem meg kb 10 ève minimum.Meg is van neki minden töle..-sok klippet otthon forgattak a nàlunk!
Akkor ti nèha taliztok is?
Vendég

Mert eddig csak M. Farmert irtatok és nem gondoltam hogy Mylene a neve. :oops: Hagyjuk ezt a témát mert egyre hülyébbnek érzem most magam. :lol:

Amúgy hogy vagytok? Mennyi hó esett le nálatok?

Kép

Kép
melcsike70

November 15-én volt az első talink. És még tervezzük a folytatást. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike,TÉged meg kell zabálni!!!!!!!! :D

Na, mutatok mindjárt valami különlegességet,ha megtalálom.
tünci28

Nem sok hó, szinte egyből el is olvadt mind.

Igen, már taliztunk egyszer, és nagyon jó volt :lol:
Vendég

22:02, Tünci, lassan tessék engem valagba rúgni, hogy fekvés van :lol:
Vendég

De jo nektek!
Èn meg ,csak ritkàn megyek ,de ha egyszer be szerveztek ,akkor kaptok svàjci csokit :lol: !
Sokan voltatok ? Hol taliztatok?
Vendég

Számomra a 2001-es év abszolut etalonja:

(az egy jó év volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

http://www.youtube.com/watch?v=MVdcTtPx ... re=related
tünci28

Melcsike nagyon drága vagy!!!! Ez jó volt.. Bobokának is mindjárt leesik a tantusz meglátjátok :)..

Itt mivel nincs metro nem lehet látni az emberek arcát, de amúgy kedvesek, igaz a felszínes háwárjú-ig jutunk el a boltban, de legalább segítenek, mosolyognak és kedvesek.. Ja és minden pénztárnál áll egy diákmunkás, aki kiviszi az autóhoz a cuccaidat.. Én annyira hülyének érzem magam, hogy mindig kedvesen megköszönöm, hogy nem kérem én kicipelem :).. és néznek rám, hogy ez hülye??

Kép
leda2002

Melicske! www.mylene.net franciàul németül www.mylene-farmer.de remèlem tetszeni fog!-mondjuk elèggè érdekes nö!
majd ha lessz idöd nèzd meg!
Vendég

Hasli

Svájci csoki? Ilyen fogyókúrás társaságnak? Amúgy 6-an voltunk és pesten találkoztunk.

Kép

Kép
melcsike70

Leda,én láttam ilyet filmben, de azt hittem ez vicc! :shock:
Mármint a szatyorcipelés... :shock: :shock: :shock:

Boboka,eszemben sincs elküldeni, bocsi! :D
tünci28

Milyen tantusz, Leda?

Értem én azt, hogy francia meg pop, de még sosem hallottam.

Úgy írtam, hogy szerettem az akkori pop zenét, de az nem azt jelenti, hogy boboka minden előadót ismer :oops:
Vendég

Leda te hol laksz?
Vendég

És aki meg tudja mondani ez minek a zenéje, azé a fődíj:A forum zenei szerkesztése az egész hónapra! :D :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=wOljooH- ... re=related
tünci28

Boboka,
szerintem Leda arra gondolt, ohgy elmúlt 10 ,de itt vagy, mert nem eresztünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tünci28

Boboka

Veled vagyok :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Tünci, segítséget kérek, nem tudom :oops: Pedig tuti, hogy láttam a filmet, mert a zenére emlékszem
Vendég

Akkor annak 2 honapja ,nem akartok egymàsnak nagyon hiànyozni esetleg 20.-ka utàn? :)
Na jo ez ,csak 1 proba szerencse! :wink:
Vendég

Boboka.. arra gondoltam, hogy rájössz előbb utobb, hogy Te is ismered.. én általában a neveket nem tudom, de mikor valamit meglátok, vagy hallok némi késéssel rájövök, hogy hoppááá.. ja.. ez??? :)

Hasli megy privi neked..

Tünci nem vicc:) ez így igaz és be is pakolnak neked a kocsiba.. én meg a gyerekkel egyik kezemben a másikban a szatyrokkal probálom megoldani, mert egyszerűen nem tudok hozzá szokni ehhez a szolgáltatáshoz.. mintha szégyelném :) biztos azt hiszik másik boylgoról jövők:).. a férjem bezzeg mindig igénybe veszi :)

Kép
leda2002

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?