Új privát üzeneted érkezett!

SZUPER!!!!
Az a koncert 2005 januàr 13.-ka volt ès èn is ott voltam ...-azota nàlam ö a favorit hihetetlen èlmèny volt a koncert!
Szeptemberben lessz ujj koncert mi Genfbe megyünk rà,a Pàrizsi koncertekre 2 perc alatt elmentek a jegyek :cry:
Pedig joz nosztalgiàztun volna :)
Vendég

Én még nem is hallottam arról az előadóról, amit Hasli írt :oops:

Sok meló van nagyon, Betti?
Vendég

A mosàssal èn is ,csalok nèha :) !
ui:pont azt a dvd-t raktam be!
Aztàn meg megnèzem az angyalok vàrosàt!
Ismeritek?Szomoru ,de èn nagyon szeretem!
Vendég

Keress rà a youtube-on!Megèri!
PL:a desanchantèe-t biztosan ismered ,övè az eredeti!
Èn minden tulzàs nèlkül imàdom,ha nincs az a koncert nem ismerem meg soha a pàrom!
Vendég

Megyek èn is csinàlok valami lightos cappucsinot!
Jöhetnètek ti is! :D

Nem vagyok nektek kicsit tul sok igy hirtelen? :?
Vendég

Bár lehet, hogy hallottam tőle már számot, csak nem tudtam, hogy ő volt. Majd otthon este rákeresek.

Az angyalok városát nagyon szeretem én is, már hónapok óta készülök ismét megnézni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.15 14:11-kor.
Vendég

Hasli, ne butáskodj, szerintem itt egyikünk sem tudna olyan sokat írni, hogy megunjuk :lol: :lol: :lol:

Én mennék szívesen kapucsínózni :lol:

Melcsike, megfőtt a finom ebéd?
Vendég

Na, már nálunk is szakad a hó :roll:
Vendég

Megörülök lassan!!!Ez a gèp is ma szorakozik velem ....-mindig van valami a nettel :evil:
Hàt èn most a napnak is örülök,de a havat is elviselnèm most!Persze ,csak a meleg szobàbol :P !
Vendég

boboka
Van sok munka, de ez már csak így marad.
De lassan lejár a munkaidő.....

Betti
Kép
betti0412

Már csak 1,5 óra :lol: :lol: :lol:
Vendég

Betti kapott egy privit :wink:
Vendég

Menjünk már haza.........Naaaaaaaaaaa

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Hasli, málabús üdv itt nálunk. Máshol jobb lett volna találkoznunk.
Svájc szép hely, ott voltam ösztöndíjas, Zürich mellett, Wädenswillben laktam. (A zürichi-tó mellett.) Hát...nagyon jó volt kint, főleg, hogy a kintiek fizették az utat.

Bettike,
nyúlcipő, és irány haza! Mekk Elek jó kis nyúlcipőket tud gyártani...éppen mostanság nézte a fiam.

Boboka,
rossz napjaink vannak, mert Bencus nem szeretne egy percet sem egyedül lenni, ráadásul a gondozó nénijének is beteg lett a kicsije, otthon kell maradnia, így holnap nem megyünk mi sem. Szóval 3 nap kiesés...nem két hét, hanem szerintem egy hónap is lesz, mire beszokik a bölcsibe... Nekem meló semmi, még egy rohadt német fordítás sem...
A párommal összeugrottam...hiányzik a másik kicsim... sötétség van mindenütt, bennem és kint is... :cry:

Tüncikém,
jó, hogy tucc végre egy kicsit pihizni. Igazán rád fért már!
A szaros gólya jó jel, dupla szerencse, még az is lehet, ez jelzi az ikreket... :wink:
Nem sokkal nagyobb az esélyed a koraszülésre, mintha nem lett volna most az. Igazából csak picit emelkedik, de ez is csak statisztika, és az ugyebár sokszor téved.

Lányok,
óvatosan a kiíratással: dec. 3-án jeles kormányunk módosított egy csomó mindent, többek között továbbra is fenntartja azt, hogy csak nőgyogyi ajánlására vehet táppénzre a háziorvos. Nekünk "jó" hír. minket azonnal ki fog írni minden nőgyogyi kérés nélkül is, ilyen előzményekkel, mint a mieink. :cry:

Melcsike,
nagyon örülök, hogy jól érezted magad a munkahelyeden, és a beosztásod is OK.

Kép

Kép

Kép
lyly

Hasli,
bocsi, mélabúst akartam írni...

Kép

Kép

Kép
lyly

Délután írtam egy csomót és lefagyott a gép...ÁÁÁÁÁ,nem voltam ideges.

Lyly!

Egyszerűen nem értem,milyen sz*r világ, hogy nem találsz pont Te semmit.. :( Bencus majd ügyes lesz, csak kell egy kis idő neki.
Férjeddel ne veszekedjetek,mert biztos csak azért van, mert mostanában sokminden összejött.

Most fejeztem be a házimunkát,próbálok lazítani kicsit,megnézek valami filmet.
tünci28

Iyly ez nem igaz!!! :D Èn meg Wädenswil-ben lakom! :D
Ezt a vèletlent!!!MI A Muslistrassèban lakunk te merre voltàl?

Tünci az èn gèpem is àllandoan lefagyott ma :evil: !-ugylàtszik összebeszèltek :x !
Vendég

Megyek èn is fözni!
Mindig eszembe jut a kis dràgàm :cry: ,de tudom sokotoknak sokkal rosszabb volt hisz nàlam a 9. hèt voltnem több.....,-de akkor is szenvedek most :cry:
Nem akartam senki kedvèt elrontani ,ne haragudjatok!
Na mostmàr tènyleg megyek!
Vendég

Sziasztok!!

Bocsi az eltünésért,a hét az elég zavaros volt.
Elkezdődött a babaprojekt,a peteérést nekem nem kell tesztelgetni,mert szörnyü kínokat élek át azon a napon.
Tegnap ráadásul valamivel kikészítettem a gyomromat és egész nap ment a hasam,haza is jöttem a munkahelyröl.

Hasli,sajnálom a történteket,minidg nehéz szívvel olvasok ilyet :cry:

Boboka!!!
Én is 28-as vagyok!!!!!!1980.04.10 :D

Lépek is,mert a kedvesem már várja a gépet,a másikhoz meg lusta vagyok odaülni.

Üdv
Mindenkinek

Kép

Kép
krisztinaa

Hazaértem, beettem narancsból, akkora a hasam, mint a lufi.
Meg nyűglődök itt, hogy el kellene menni mozogni, de olyan nyirkos minden, hogy ki sincs kedvem dugni az orromat.

Betti
Kép
betti0412

Ràadàsul most mèg sikerült is összeveszni telefonon a fèrjemmel...!
szuper 1 nap ez a mai!
Vendég

Hasli,
olyan hülye vagyok, már a nevét sem tudom leírni ennek a szép helynek. Egy "l", ugye? Na, az utcára már nem emlékszem, de egy többlakásos házban laktam a templomtól nem messze, volt saját udvara is. A családban van két lány, az egyik gyógyszerésznek tanult. Mindez 1994-ben volt, bocsi, de az utcanevek nem az erősségem.
Viszont voltam Kyburg várát is megnézni és Altdorfban volt szerencsém megnézni a színházban a Tell Vilmost. Szupi volt!

Tüncike,
ez egy ilyen világ... Már nem is foglalkozom vele, megszokom lassan, hogy nekem semmi nem sikerül mostanában...-

Kép

Kép

Kép
lyly

Igen 1 l. irnèk többet ,de nincs eröm....,-neharagudj!
Vendég

Sziasztok!

Jaj ma nagyon lusta napom volt. Lányok. Éjjel egy szemhunyásnyit sem aludtam és egész nap semmi voltam. Ráadásul most jutott eszembe, hogy megfeledkeztem a gyógyszeremet bevenni, hát talán most már tudom miért voltam szarabbul, mint egy szimpla kis fáradság. :oops: Most már hogy elkezdtem fulladni is eszembe jutott és bevettem a déli gyógyikat. :oops: De ez azért is fordult elő, mert nem voltam itthon, elmentünk függönyöket nézni, mert már leakartam őket cserélni, és pont a déli órákban. Igy hiába jelzett a telóm, mire hazaértünk elfelejtettem.

Most még nem is néztem meg miről beszélgettetek.

De elöljáróban mindenkit puszilok. 8)

Most vacsi, fürdetés és jövök remélem lesztek.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!
Eddig nem bírta a lelkem, hogy mindig láttam új neveket amikor a másik topicba léptem be. :cry: :cry: :cry: Aztán mégis beleolvastam ma. Mit látok, vannak akik tesztelgetnek??? Hurrá, hurrá!

Hasli, a mi történetünk egymásra rímel. Ráadásul én is pont annyi éves voltam akkor, mint te. Azóta a mérleg: 1 vetélés, egy év múlva 1 majdnem vetélés amiből végül egy 40. héten született kisfiú lett és ami a legcsodásabb és remélem az is marad, hogy ismét babát várok és eddig semmi, de semmi gondom nem volt. Elsőre összejött, minden rendben és talán még az a vágyam is teljesül, hogy kislány lesz. Én azt rendeltem az illetékestől. Már alig várom, hogy más is ilyenekről írhasson itt. Olyan lólábnak érzem magam!!! :( :( :( Az nem lehet, hogy én ilyen szerencsefia(lánya) vagyok!!!

Lehet, ha többet jönnék ide, akkor lehetnék a szerencsehozó. Vagy nem tudom! Én a helyetekben tuti azt érezném, hogy a mázlista *&&@... neki miért és nekem miért nem?! Kellett idő, amíg meg tudtam változtatni a hozzáállásom, de azért mindig a szívembe szúr, ha olyan anyákról hallok, akik csak úgy potyogtatják a gyerekeket, de hova, kinek és minek??? Na meg aki nem is törődik utána vele... :evil:
hettuli

Melcsike! Nagyon örülök, hogy dolgozol!!! Remélem jót tesz neked, de azért a gyógyikról nem elfeledkezni. Tessék hordani magaddal a táskádban. Irgum-burgom :lol:
hettuli

Hettuli, rég hallottunk!
Igen, már változnak itt is az idők, letelnek a türelmi várakozások.

Betti
Kép
betti0412

Lányok már vagyok én is. Vagytok? :roll:

Kép

Kép
melcsike70

Hettuli!

Szia, örülök hogy te is előkerültél, nem hallottunk rólad mostanság sokat. 8) És ahogy irsz abból gondolom hogy te nagyon jól vagy. Ennek is örülök.
Volt nálam a kocsiban gyógyi, mindig van tartalékban, csak valahogy átsiklottam felette hogy jelzet a telóm, mert persze anélkül elfelejtem. :oops: Szenilis talán már az öreglány. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike,
most vagyok. :D Gyerkőcöt megnyírtam, megfürdettem, én is fürödtem, vacsiztunk, szóval fekvéshez készen. Gyermekünk éppen azt gyakorolja, hogyan lehet magára borítani a másfél literes üvegből az ásványvizet...mit mondjak, meglehetősen sikeres, mert írás közben ilyeneket hallok: "Édesanya kimossa, nincs semmi baj...." :lol:

Hasli,
semmi baj. Majd máskor emlékeket cserélünk. :wink:

Kép

Kép

Kép
lyly

Hettuli nagyon örülök Neked!!!! A Lányoknak is megy nagyon a drukk! Annyira izgatott vagyok és kíváncsi ki jön elsőre a kettős csíkkal.. vagy lehet egyszerre? Az lenne a szép :) akkor átváltána a topic egy örömteli babaváró fórumra és reményteli példa lenne mindenkinek aki olvassa és aki átélte azt amit itt mindenki..

Tünci ineked emailben megírom a hullámokat.. Betti hó ninics , csak hullámok :(.. Melcsike jó, hogy dolgozol.. Boboka pedig ügyi :) mind mindenki.

Kép
leda2002

Kiesik a szemem, már vagy másfél órája lakást nézek...alaprajzokat, képeket, árakat, stb.....
Hát nem egyszerű

Betti
Kép
betti0412

Megyek is aludni lassan. Úgy néz ki veszünk mostmár lassan lakást.

Betti
Kép
betti0412

itt vagyok én is, ne menjetek még aludni.pleaseeeeeeeee!

Bettinek lehet, mert Ő extra korán kel... :wink:
tünci28

Lyly, sajnálom, hogy Bencus ilyen nehezen akar beszokni a bölcsibe, de lesz ez még jobb is :wink: fel a fejjel :wink:

Hettuli, szia, hogy vagytok? Mennyi idős a babácskád a pociban?

Melcsike, remélem azért nem leszel rosszabbul. Ha késve is, de beveszed a gyógyszert, azonnal lehet érezni a hatását és jobb lesz egy kicsit?

Hasli, Lyly, milyen kicsi a világ :roll: :lol:
Kitaláltam egy tök jót: a következő tali Ledáéknál lesz, utána pedig Hasliéknál, ok :?: :)

Ma nem sokáig tudok majd maradni, férjemnek kb. fél ötkor kell kelnie, az meg azzal jár, hogy én is kelek korán kv-t főzni stb.

Max 22-ig tervezem, ha 22:05-kor még itt lennék veletek, azonnal zavarjatok el aludni, ok? :lol:
Vendég

Melcsike,
akartam is kérdezni, hogy ott nem tudsz e kicsit aludni.
Gyógyival vigyázni, nehogy gond legyen!
Még hogy szenilis öreglány!!!! :roll:

Krisztinaa!

De jó, ohgy írtál, remélem sikerül Nektek!Mi az amit ilyenkor érzel?MÁrmint pé.-kor?

Lyly!
Édesanya szuper és rendbe fognak jönni a dolgok,kitartás!

Leda!
VÁrom a levelet, még nem kaptam meg!
tünci28

Boboka!

Ezt nem tudom megígérni! :wink:

Hettuli!
Milyen időközönként mész most dokihoz,havonta?
Mikor esedékes a következő?
tünci28

Szia Leda, most néztem csak, hogy előttem írtál:)
Vendég

Te jó ég, már ennyi idő van????
Mi meg még nagyban bulizunk itt a srácommal. Apa sajna nem jó járatban van. Bátyja dobott egy hátast még reggel a lépcsőn és nagyon szarul nézett ki. Szerencsére estére sikerült rábeszélni a kórházra és most ő vitte be a feleségét utána. Mert ugye annyira szarul van, hogy ülni, felkelni nem tud, mentőt kellett hívni. Nagyon izgultam egész nap, nehogy valami komoly sérülése legyen, belső vérzés vagy mit tudom én. Nem az a fajta, aki elfekszik, ha baja van, úgyhogy most nagy lehet. Bár ne úgy lenne...

Igen Leda, én is ezt várom, hogy ne csak én legyek már itt boldog babaváró!!! Mondjuk lassan te is csatlakozhatnál :wink: Lehetne boldog babaváró nemzetközi topic.

Irigylem Haslit Svájcért!!! Soha nem jártam még ott, de amiket meséltek róla szerintem nekem nagyon bejönne. Már gondolkodtunk a férjemmel, hogy itt kéne hagyni szép hazánkat családostól, de ahhoz azért rá kellene gyúrni egy kicsit az idegen nyelvre. Elég gyöngén állunk ez ügyben :oops:

Kép

Kép
hettuli

Hettuli, már jó nagyok vagytok :wink: És még nem mutatta meg magát, hogy fiú vagy lány?
Vendég

Tünci!
A legközelebbi 21-én és havonta. A másik kérdést meg megválaszolta a vonalzóm, amit nem tudtam kikapcsolni mielőtt Vences entert nyomott volna...

Na viszem is alukálni!!!
hettuli

Hettuli, akkor az ezután következő február havira esetleg mehetünk egy napon,talán tudunk beszélgetni kicsit, ha nem gond.

Én meg közben megnéztem a másikban. :wink:
tünci28

Boboka

Ha nem is azonnal de azért hat a gyógyszer egy idő után.

Tünci

Lehetne aludni, csak nem tudtam. Hülyeségeken gondolkodtam. :(

Lányok

Láttátok a hiradóban, tegnap hogy nem tudom most hol, hülyeséget nem akarok irni, a 25 hetes babát kiemelték a két napja agyhalott anyából és a kislány jól van. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Nálunk ma nem esett hó, ti nagyon behavaztatok?

Kép

Kép
melcsike70

Boboka, hallgasd ezt meg, ez a kedvencem M.Farmertől:
(tekerd el az elejét)

http://www.youtube.com/watch?v=0Um4vhS88X4

Ez meg az uram kedvence, azt üzeni ezt hallgasd meg:
http://www.youtube.com/watch?v=qUzB3uBA ... re=related
tünci28

Tünci nem kaptad meg, mert még nem írtam, de ahogy van időm írok...

Boboka lehet ide jönni..
Hihetetlen, hogy mindneki Magyarországról elvágyik máshova, mindenkitől ezt hallom, mi meg mindennap visszavágyunk.. érdekes..

Hettuli nagyon gratulálok.. Majd jelentem amikor elindul a projekt.. jó lenne már nekünk is egy kis babóca, habár Gézengúz mellett...

Kép
leda2002

Hát szerintem lány, apa annak készítette. Aztán lányos a pocim, ezt mindketten megállapítottuk. Vences meg arra, hogy ő fiút vagy lányt szeretne, azt mondta lányt. Szerintem nem is tudja mit jelent ez a két szó, de állítólag a kisgyerekek sok mindent megéreznek amit mi már nem. Meg a doki is azt mondta, hogy háááát nem igazán látja még, pici meg ilyenek, de szerinte lány, de nem biztos! Én nem kérdeztem volna meg, de velem volt az egész család és kotnyeleskedtek.

Na és igen, hihetetlenül gyorsan telik az idő. Még fel sem tudtam fogni, hogy igen, már megint és a felén már túl is jutottam. Ugyan olyan csodás, mint az előző kettő és csak azért is élvezem és nem parázok!!! Amikor összebújunk Vencuval a fotelban, amiben kismamaként ringattam magam a végén a dög melegben, a kistesó rugdalja a bátyó oldalát én meg úgy érzem, ennél jobb már nem lehet!!!

Bocsi, ezt muszáj volt. Annyira pozitív érzéseim vannak minden probléma ellenére, hogy nem is tudom mire véljem. Mert azért nem happy minden nálunk sem. De nem bírok magammal, mindig biztatom a férjem, hogy meglátja jól alakulnak a dolgok. Nála a január az mindig depis hónap. Szóval remélem a nagy boldogság hullámomból tudok nektek is adni!!!
hettuli

Erről a csajsziról én még nem is hallottam. :oops: M. Farmer :?:

Kép

Kép
melcsike70

Hettuli

Azért mert ennél jobb nem is lehetne, azért ne kérj bocsánatot, neked most nagyon boldognak kell lenned. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Tünci, köszi. Belehallgattam, a második szám jobban bejött.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?