Sziasztok!
Hasli, málabús üdv itt nálunk. Máshol jobb lett volna találkoznunk.
Svájc szép hely, ott voltam ösztöndíjas, Zürich mellett, Wädenswillben laktam. (A zürichi-tó mellett.) Hát...nagyon jó volt kint, főleg, hogy a kintiek fizették az utat.
Bettike,
nyúlcipő, és irány haza! Mekk Elek jó kis nyúlcipőket tud gyártani...éppen mostanság nézte a fiam.
Boboka,
rossz napjaink vannak, mert Bencus nem szeretne egy percet sem egyedül lenni, ráadásul a gondozó nénijének is beteg lett a kicsije, otthon kell maradnia, így holnap nem megyünk mi sem. Szóval 3 nap kiesés...nem két hét, hanem szerintem egy hónap is lesz, mire beszokik a bölcsibe... Nekem meló semmi, még egy rohadt német fordítás sem...
A párommal összeugrottam...hiányzik a másik kicsim... sötétség van mindenütt, bennem és kint is...
Tüncikém,
jó, hogy tucc végre egy kicsit pihizni. Igazán rád fért már!
A szaros gólya jó jel, dupla szerencse, még az is lehet, ez jelzi az ikreket...
Nem sokkal nagyobb az esélyed a koraszülésre, mintha nem lett volna most az. Igazából csak picit emelkedik, de ez is csak statisztika, és az ugyebár sokszor téved.
Lányok,
óvatosan a kiíratással: dec. 3-án jeles kormányunk módosított egy csomó mindent, többek között továbbra is fenntartja azt, hogy csak nőgyogyi ajánlására vehet táppénzre a háziorvos. Nekünk "jó" hír. minket azonnal ki fog írni minden nőgyogyi kérés nélkül is, ilyen előzményekkel, mint a mieink.
Melcsike,
nagyon örülök, hogy jól érezted magad a munkahelyeden, és a beosztásod is OK.