Jó reggelt Lányok!
Megint szépet termeltetek este óta!
Banka, az én dokim se említette magától a magne b6-ot, én magamtól kezdtem el szedni kismama barátnőm tanácsára. Aztán pár alkalommal később már a dokim természetesnek vette, hogy szedem! Szerintem ez úgy van, hogy annyi kismama jár 1-1 dokihoz, hogy azt sem tudják, hogy kinek mit mondtak, ezért érdemes mindenre rákérdezni!
Ékes, akkor majd beszélünk a szülésfelkészítőről, szülésznőkről! Tényleg Te fogadsz saját szülésznőt? Én ebben a kérdéseben még nem döntöttem, de mellette szól, hogy ugye ő lesz ott végig...
Mimmi, gratulálok az esküvőhöz! Szépek vagytok! Mesélj mindenképpen! Ha vicces, annak külön örülünk!
Heni a 2 kg nagyon jó! Örülj neki, hogy egyenlőre csak ennyi. Én már +4-nél járok, de én még ezt is reálisnak tartom. Most vagyok 58 kg.
Eve, a végtagok már kifejlődtek!
A baba igazából a 12. hétre készen van, onnantól kezdve már csak növekednie kell. Szerintem szedd a magne b6-ot rendszeresen, mert a 23. hétig heti 50 grammot, utána heti 100 grammot fognak hízni a babák, és azt valóban meg fogjuk érezni!
Amadea, szép mennyasszony voltál!
Cinibabus, az AFP eredmény 0,8 - 2,5 Mom között jó, szóval a Te 1,22 tökéletes!
A +5 kg-val se törődj! Ha figyelsz az étkezésedre akkor nincs baj, egyszerűen ilyen tipus vagy! A könyv le is írja, hogy a szervezet ilyenkor jobban raktároz, hogy gond esetén legyen miből fenntartania a babát!
Benta, boldog szülinapot a kisfiadnak! Gondolom ma Te is nosztalgiázol...hogy 8 éve már pont megvolt / vagy már közel voltál...és hogy mi minden történt azóta!
Pont ma voltam a cukrászdában, és arra gondoltam, hogy majd milyen jó lesz Áron első szülinapját ünnepelni!
Heni, engem nagyon megnyugtatott, amit Te írtál nekem a mozgásról! Ráadásul neked is hátul van a lepény, oda bújik Beni. Másrészt pedig biztos, most nagyon nő, ezért mocorog kevesebbet! Ne is figyelj rá! Én észre vettem, hogy ha nagyon szeretném, hogy mozogjon, akkor az istennek se, ha meg elkezdek mással foglalkozni, akkor beindul!
Trokka, kíváncsi vagyok a képekre! Szegénykém! Sajnállak, hogy még mindig kűzdesz a hányingerrel. Nem lehet könnyű! Sok erőt neked!
Chrissta, én a helyedben kölcsönöznék egy hordozót! Ha nincs autótok és nem is fogod használni ez a legjobb megoldás!
http://www.minimano.hu/kolcsonzes/12/br ... lhato.html
napi 350 Ft, igaz a kaució 10 000 Ft. Egyébként az is lehet, hogy a teszveszen pl. találsz olcsón, utána pedig eladod.
De mivel látom, hogy pesten laksz, szerintem ez a kölcsönzés tök praktikus, és nem is drága!
Úgy örülök, hogy ma végre süt a nap! Reggel mikor kijöttem a házból csiripeltek a madarak! Sokkal jobb hangulatom lett! Ráadásul ma péntek van, hétfőn pedig megyünk megnézni Áront!
Már úgy várom!