Jó reggelt Mindenkinek!
Arra ébredtem hajnalban, hogy Ricsike ugatva köhög, aztán jött is, hogy fáj a torka, amikor köhög
. Úgy látszik sikerült valamit összeszedni a suliban. Csak du. van orvos, úgyhogy begyógyszereztem, aztán a tanítási órákon marad és jön haza. Olyan szörnyű, hogy rá vagy kényszerítve, hogy bevidd a gyereket betegen is, mert különben baromira lemarad. Teljesen ki vagyok azon akadva, hogy I. félév alatt megtanulták az össszes betűt olvasni!, most a teljes ábécét kell megtanulni, matekból meg a mértékegységeket veszik. Az tény, hogy én már régen voltam elsős, de én nem emlékszem ilyen gyors tempóra. Vagy Cavintont kellene szednem?
Nálunk tegnap esett egy kis hó, ami meg is maradt. Ezt sem szeretem, de legalább nem jég.
Dius87 üdv!, én már a másik fórumon is olvasgattalak, Barnabás gyönyörű nagyfiú. Nagyon formás, édes baba.
Dius02 ügyes legyél ám! Szorítok Neked.
Josi, nagyon aranyos Csilla ezekkel a hajcsatokkal. Titkon reméltem, hogy Erik Noémi lesz és elraktam a hajcsatjaimat, de mivel a kis kópé alul megnövelte magát pár centivel, ezért a karácsonyi sulis vásáron a fiam kiárulta a féltve őrzött csatokat.
Ani, nálunk is ilyen kaja utáni nasi van. Hogy ne egye ki a spájzot, én azt csináltam, hogy egy dobozban van az asztalon többféle keksz és abból választ magának ebéd után. Miután leszedtem a fát, beleraktam a cukrot egy dobozba, na persze Erik tudja, hogy mi van benne, úgyhogy ha csak közelítek a doboz felé, akkor indiánüvöltéssel támad és kéri a cukrot
Annyira élvezem, mert Ricsi nem volt ilyen jó evő. Hál istennek, most felvette Erikkel a kesztyűt és versenyzik vele a kajában.
Na hallom felkelt a kicsikém, úgyhogy megyek.
Mindenkinek szép napot és tessék olyan jó sokat írni, mint tegnap!
Sziasztok!