Új privát üzeneted érkezett!

Na megyek én is dógomra, Dominik a vasalnivalók tetején ugrál, bár a kupac így egyre alacsonyabb... :evil:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

megetettem meg elaltattam Elizát. Elöbbi tartott tovább :D
Édes kis zabagépem. Ebéd után még kért kekszet. Namost ez nem mindegy,hogy milyen,így fel szoktam venni,bemegyek vele a spájzba,hogy választhasson. És ő meglátta egy kis tálkában a töpörtyűt. Hát,ne tudjátok meg,hogy elkezdett örülni,sikítozott. Aztán meg hisztizett meg visított,mert nem kapott :?
De hát nem adhatok neki reggel-délben este,minden nap hurkát töpörtyüvel,savanyúval,kenyér nélkül...
Aztán mégiscsak választott egy nápolyit,azt is betólta,majd szépen elaludt :D
Vendég

Cseriani! Hát ilyen a jól evő gyerek!!! :lol: Bepótolja a bátyus nemevését is! Adjál csak neki, ha kéri! :wink: És nem baj, ha nincs kenyér, a kisasszony már most tudja, hogy a kenyér csak hízlal! :P :P

dadomi

Micsoda kis zabagép ez a kiscsaj :D Kristóf meg pont az ellenkezője?

yuyu79

Sziasztok! Ha nem baj csatlakozom hozzátok, ide is :)
Már rég szerettem volna...

Ani nem semmi a kiscsaj, de most úgy megkívántam amiket felsoroltál :D Pont ilyen sorrendben jó lesz :)

Kép
dius87

nah akkor most mégegyszer,mert mire leírtam Csilla naccságosasszonyka kikapcsolta a gépet :evil:
szia dius87 :) örülök,hoyg jöttél,de miért pont mi?
Nem kell ám engem sajnálni,hogy itt maradtam a gyerekekkel,mert ugyan Apánk eddigse nagyon vette ki a részét a gyereknevelésből.....tud ő itthon is dolgozni hétfőtől hétfőig :roll: na meg igen az a rohadt pénz........de az idén most már csak lecseréljük a kocsinkát és eljutunk egy tengerparti nyaralásra is.Még nászúton se voltunk......
berni gyógypuszi a drága HŐS!!!fiadnak!!!
Ani,ez nálunk is így van Noémi nem eszik,de Csilla megeszi az ő adagját is,örülök is neki,de remélem nem múlik el. Igaz még most sincs 10 kiló. Majd 27.-én megyünk méreckedni,meg szurira :roll:

Kép
Kép
josi

lányok mi van veletek Kép
én is csak itt kuncogok a gép előtt.
Ani:been már lelőtte a kék korszak polyént ,nekem is pont ez jutott eszembe Kép

Szegény kislány nem adsz neki enni.Zsombinak diétázni kéne ,de ha egyszer visít a savanyú uborkáért :roll: hát adtam neki,utána meg is evett egy fél üveg Kép főzit

dadomi: Kép jöhet :oops: Kép ehhez nekem sincs kedvem

been:tessék Kép :lol:
nekünk is valami gebasz van a géppel ,majd apa megnézi ha haza jön me aztán Kép így járok

Dius:üdv
berni611

josi Már olvasgattalak titeket régebb óta... akkor kezdtelek titeket olvasni amikor szegény Timesszel történt a tragédia... még egy másik topikban üdvözölt is engem és gratulált a fiamhoz. :(

Kép
dius87

hali dius :wink:
Igen,dius ismerjük már páran,Emma,dadomi,én is,sztem rékababa is,ha jók az emlékeim. Meg szegény Timesz is :cry:
Vendég

Sziasztok,

az első kérdésem az lenne, hogy hogy vagytok, de már megkaptam a választ reggel óta :lol:
Nálunk semmi különös, hétfőn vizsga angolból, meg valahogy szaporítani kellene a szakdolim oldalait is. Mondom itt a gépnek, hogy írd már, de helyette állandóan a Ti topikotok ugrik fel :lol:. Hát ellenkezhetek én egy ilyen "okos" masinával?
Az idő rossz, tegnap 30-al jöttem haza Dunakesziről, merő egy jégpáncél volt minden. Ma már jobb a helyzet, olvad, de olyan szürke az idő, hogy csak rossz kedvem lesz ha kinézek.
Évi, hogy van a kis drágaság? Otthon sokkal jobban gyógyul igaz? Olyan jó, hogy elmentetek haza még ezelőtt a vacak ónos eső előtt.
Neked sikerült valamennyire regenerálódnod?
Vendég

josi,nem sajnálunk :wink:
Majd ha hazajöttök egy tengerparti nászútról,jól lebarnulva,és bevágódtok az új kocsiba,na,akkor majd irigykedünk ám rátok :D
És most 3 nő uralja a házatok :lol:
Gondolom Csilla a legnagyobb vezér :P
Vendég

na Ani ezt jól látod,Csilla a főnök,mi meg úgy ugrálunk ahogy a kisasszony parancsolja,csaknemtán nálatok is így van? :lol: ezek a mai fiatalok.........én nem értem,az annyuk szava már semmit nem ér! Alszik még Eliza? Csilla most feküdt le......végre,de mit is panaszkodok,még 2x alszik! Ráadásul a 4.-en felújítanak,most találkoztam egy mestemberrel,és mondta,hogy még kb 2hétig fognak fúrni :shock: csak lenne jobb idő,akkor tudnék vele sétálni,bár délelőtt aludt,nem zavarta a fúrás.

Kép
Kép
josi

Te csak nem irígykedj,nem is tudom kinek van itt új autója :D

Kép
Kép
josi

Tuntun! Ugyanolyan géped lehet, mint az enyém, mert nekem is állandóan ez a fórum ugrott be, amikor tavaly a szakdolimat kellett (volna) írnom :lol: :lol: :lol: De azért elkészült az utolsó pillanatban :wink: Mondjuk inkább éjjel írtam (akkor csak max Emma tartott fel :P ), úgy könnyebben ment, mint napközben, márcsak a fiúk miatt is. Persze másnap fogalmam nem volt, hogy miről is írtam éjszaka :D
Josi! Talán nem is az lesz a rossz, hogy nem lesz otthon a férjed, főleg ha most is alig van otthon, hanem inkább maga a tudat, hogy olyan messzi van! De majd az új autó meg a tengerpart kárpótol :lol: :lol: Valamit valamiért... Lakásfelújítás: jó buli. Valamelyik nap fölöttünk fúrtak faragtak, kalapáltak, de Domit egyáltalán nem zavarta, sőt szerintem azért ébredt fel, mert abbahagyták a zörgést :lol: :lol: :lol: :lol:
Dius! Üdv itt! :D
Fel kéne még mosnom, aztán megyünk Daniért az oviba...

dadomi

Dius! Hogy te milyen szemtelenül fiatal vagy! :shock: Most néztelek meg az iwiw-en, persze mielőtt visszajelöltelek volna kiléptem az iwiw-ről :oops: De majd jelölök ám!

dadomi

Búslakodó Cserianinak, és a hozzám hasonló feledékenyeknek:

http://www.eletforma.hu/?r=10696

dadomi

" S a kis szobába toppanék,röpűlt felém anyám
s én félreugrottam,anyám hadd repűljön tovább...
Dadomi kösziii,ez tényleg segít :lol: :lol:
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dadomi

Tuntun:köszi én elvagyok,olvasom a csajokat és jókat nevetek,ez a legjobb depi ellen :lol:
Amiket mondtál ,mindent betartok :wink:

Ja és egyébként jók a voniaid Kép

Hát igen ......ez a fórum........szal...olyan vagyok min egy drogos :lol: jövök a gépelé ,amint van egy kis időm Kép
berni611

Húú megyek dráma van Zsombi ébred és asszem pisil :(
berni611

Dadomi:vers tanulás mellett én más témát is találtam

http://www.eletforma.hu/?r=8267

:lol:

Remélem gond nélkül haza tudod hozni Danit az oviból.Ilyen időben lehet úgy kéne járnunk, mit a gésáknak.Párnával a popinkon.Bár az én sejhajom jól ki van párnázva :roll:

Josi:kitartás a zajhoz.
Az esték biztos nehezen telnek majd Kép apa nélkül.
berni611

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk! Vagyunk mi is,csak nincs nagyon időm,mert tanulok és tanulok,mert hát muszáj.
Holnap is vizsgázom,ifjúságszociológiából. Szoritsatok légyszi!!!

Évi,örülök hogy már otthon vagytok és hogy Zsombi is jobban van! Gyógypuszik mennek továbbra is!

Betegeknek jobbulást!

Bocsi,hogy másra nem reagálok,de mennem kell mert Bencus hisztizik,na meg a tanulás!

Pussz mindenkinek!
dius02

Dius:köszi!
Egy nagy kalappal neked holnapra!!!!!!!!!!!!!!
berni611

Hozzá kell tennem,hogy nem újdonság nálunk ez a külföldi munka,volt már részünk benne,mikor még Noémi nem volt meg akkor 24hónapot húztunk le egyfolytába és akkor 6 hetente jött haza 2 napra,de azért közbe összehoztuk Noémit :lol: :lol: dehát abból lett hitelmentes lakásunk és egy autónk :roll:
Dius,szorítok holnapra(is) én is!!Szeptembertől úgy néz ki,hoyg én is iskolás leszek,megirígyeltem a többiektől :lol: semmi extra,de úgy gondoltuk Apával,hogy most már épp ideje lenne leéretségiznünk(én már másodjára ugrok neki :oops: )csak az a "baj",hogy én sokra nem megyek vele és azt hiszem ezért is nem csináltam még meg,úgyhogy majd utána segítsetek nekem valami fősulit vagy valamit keresni!!!!!

Kép
Kép
josi

Most megyek palacsintát sütni.........ki milyet kér? túrós,kakaós,lekváros,fahajas,cukros,pudingos???????? :P

Kép
Kép
josi

Josi:hú anyám ,hogy birtad :(

Kép
hmmm ilyen sorrendben jó is. :lol:

Ani :Elizának küldömKép
:lol:
berni611

Le a kalappal, hogy ti így szerettek tanulni, én nem szeretek :cry: :lol:

josi csak pudingot nem lehet kérni? :P

berni nagyon arik a smileyk :)

Kép
dius87

na megsültek a palacsinták,íme a bizonyíték :) Kép csak úgy magába semmi nélkül

Kép
Kép
josi

Kép nagyoncsajoshajcsatos :lol:

Kép
Kép
josi

dius87 Barnusról kapunk képet??

Kép
Kép
josi

Üdv közöttünk Dius. Dejó már kettő Diusunk van. Még jó, hogy van számotok is, így meg tudunk különböztetni.

Cseriani kék monitor: hátul a zsinorját kell megigazítani, és helyre áll az egész. Nálunk is ugyan ez volt a probléma és szakember segített.

Emma sikerült a cikket végülis megírni?

Dius02 megy a szorítás ezerrel, biztos, hogy sikerül nagyon ügyi vagy.

Josi tényleg hamar elmegy az a félév, és a tengerparti nyaralás itt is lesz egy-kettőbe. A lányok meg épp lefoglalnak, kondolom eléggé. Csilla súlya miatt ne aggódj, Rékám már két éves elmúlt és 10 kg 62 dgk volt decemberben. Mi sem vagyunk valami vastagok, pedig enni eszik rendesen.

Berni szegény Zsombi remélem, most már tényleg hamar helyre jön. Otthoni levegő sokat segít a gyógyulásban.

Dadomi sikerült elmenni Daniért?

Reggel mikor mentem a buszra nekem sikerült egy hátast dobnom, szerencsére "csak" a jobb kezemet ütöttem meg jobban, még most is érzem, ha véletlenül ránehezedek.
Emma úgy néz ki, hogy kezdődő aszthmáma van, ma nézett meg bent orvos. Tüdőgyógyászhoz kell mennem, hogy esténként ne fulladjak meg, ha elkap. Valszeg pipát fogok kapni. Hát ez van.

Látom azért jól elvagytok napközben, jókat nevettem visszaolvasás közben.
Vendég

Josi Csilla nagyon édes lányzó. Olyan jól állnak neki a csatok. Tündéri egy lányzó.
Vendég

Josi Csilla nagyon aranyos, cuki a mosolya :)

Persze teszek fel Barnuskámról képet.

Kép Kép Kép

Kép
dius87

rékababa

Még jó hogy nem tört el. Most néztem a híradóba hogy sok baleset volt. :?
Úgy szeretnék jobb időt... mennék már Barnabással sétálni...

Kép
dius87

rékababa sajna nem ilyen egyszerű a helyzet,a videókártya is szarakodik. Zoli negyedik szerelme a számítógép,szerencsére :roll:
Csilla nagyon édes. Annyira tetszik a fülig érő mosolya!!!!
És képzeld josi,Elizának is tudok ám már csatot tenni :D bi-bi-bí :lol:
Barnusnak annyira szép szája van,olyan igazi csókolgatni való :P

hú,josi,én Zolim 8 évet élt hollandiában,volt,hogy csak 3-4 havonta jött haza. Persze,ez még a gyerekek elött volt. Mostmár nem bírnám. Igaz,ha muszáj lenne.... :?
megyek,majd még jöszök...
Vendég

ani az én számat örörkölte :lol: :lol: :lol:

Kép
dius87

de én már 3x vágtam a haját bibibibibibííííííííí :P egyébként az se lehetett semmi Ani 3-4 havonta,húúúúúú
Barnus igazi kis vasgyúró :lol: nagyon édes! Csilla meglátta a képen a macit,na odáig van érte,most idehozta az ő összes macikáját ezekkel alszik,meg még napközbe is puszilgatja őket,de bezzeg minket,nem puszilgat :evil:

Kép
Kép
josi

Emma írsz még? Vagy majd csak baglyoskodni jössz??? :)

Kép
Kép
josi

josi Édes ez a kis hajcsatos kiscsaj, és nem veszi ki őket? Én hajpántot vettem az unoka huginak (akit mellesleg tök fiúsan öltöztetnek), de azt mondták nem tűri meg, hogy legyen valami is a hajában.
dius87 Aranyos, a kis Barnabás.

Most már én is kukázok, valami képeket a lomtárból :D

Na meg persze tolom a bringát tanulni. Épp a minap az egyik barátomtól kaptam egy polót eme felirattal: BME Beszarsz Mire Elvégzed. Nehogy velem is ez történjen.
Vendég

devcsa köszi. :)

Jópofa a poló :lol:

Kép
dius87

Sziasztok!

Kicsit felhagytam a tanulással és jöttem hozzátok.
Visszaolvastam mindent, és láttam jól elvoltatok délelött,jókat nevettem most mikor visszaolvastam. :lol:

Emma,részvétem! :(
Julcsi,örülök hogy jobban van Enikő.
Devcsa,Tuntun, nektek is drukk a vizsgákhoz.
Rékababa,jobbulást neked,sajnálom hogy aszthma gyanús vagy. Egyébként én is az vagyok születésem óta,pipám is van és még szokott kelleni mostanában is.
Josi,kitartás neked.Ha gondolod szívesen adok könyveket és tételeket(bár a tételeimet csak a nyáron kapom vissza,de odaadom szívesen) a mostani kétszintű érettségihez. Mivel tavaly érettségiztem én is. Van töriből,matekból, nyelvtanból és irodalomból próbaérettségis könyvem. Jaj,majdnem elfelejtettem: nagyon helyes lánykád van!
Cseriani,jó étvágyú a lánykád. Eliza kezet foghatna Bencussal. :wink: Bence is eszik mindent mindennel,meg is látszik mert kb.13,5 kg.
Dius,druszám,üdv köztünk. Nagyon édes a kis Barnabás.
dius02

Majdnem elfelejtettem.
Évi,neked még lógok pocisképpel,holnap teszek fel képeket.
Meg köszi mindenkinek hogy szoritotok nekem!
dius02

Dius, köszi. :)

Asszem én is fórum függő vagyok :? :)
Ha délután alszik Barnabás elhatározom én is alszok csak elöbb írok, aztán eltelik 2óra Barnus kel... éhes.. mondom jót aludtam! :lol:
Még jó hogy ilyen nagy kényelmes karfás szék van itt, itt a legkényelmesebb ciciztetni és még olvasgathatok is! :)[/b]

Kép
dius87

Dius87, egy ideig én a tv előtt szoptattam, de annak már vége. Most már megszólalni se lehet mellete, ha szopik, mert mindenre figyel ;-) Egyébként nagyon szép baba a kisfiad, gratulálok hozzá :-) Nekem is tetszik a macis kép ;-)

Josi, nagyon édes a lánykád :-) Egyre jobban hasonlít Noémire szerintem...

Csajok, én 3 évig voltam kint németbe, amikor már majdnem 5 éve együtt voltunk a 'most már' férjemmel. Hát nem volt könnyű, az tuti, de ha ezt kibírtuk, akkor remélem már mindent ki fogunk ;-)

Enikő 2 napja 8 órát alszik egybe éjszaka, úgyhogy tényleg javulunk... Azért nap közben kell még szívni párszor az orrát, de éjjel nem kellett. Remélem most se kell majd. Ja, ha nem írtam még, tegnap dokinéni látta, kicsit piros a torka... Vagy ezt már írtam? :oops: Kapott rá calciumot. Na jó éjt mindenkinek! (tényleg jó sokat írtatok ma, és jó volt a hangulat ;-)

yuyu79

Jó reggelt Mindenkinek!

Arra ébredtem hajnalban, hogy Ricsike ugatva köhög, aztán jött is, hogy fáj a torka, amikor köhög :( . Úgy látszik sikerült valamit összeszedni a suliban. Csak du. van orvos, úgyhogy begyógyszereztem, aztán a tanítási órákon marad és jön haza. Olyan szörnyű, hogy rá vagy kényszerítve, hogy bevidd a gyereket betegen is, mert különben baromira lemarad. Teljesen ki vagyok azon akadva, hogy I. félév alatt megtanulták az össszes betűt olvasni!, most a teljes ábécét kell megtanulni, matekból meg a mértékegységeket veszik. Az tény, hogy én már régen voltam elsős, de én nem emlékszem ilyen gyors tempóra. Vagy Cavintont kellene szednem? :lol:
Nálunk tegnap esett egy kis hó, ami meg is maradt. Ezt sem szeretem, de legalább nem jég.
Dius87 üdv!, én már a másik fórumon is olvasgattalak, Barnabás gyönyörű nagyfiú. Nagyon formás, édes baba.
Dius02 ügyes legyél ám! Szorítok Neked.
Josi, nagyon aranyos Csilla ezekkel a hajcsatokkal. Titkon reméltem, hogy Erik Noémi lesz és elraktam a hajcsatjaimat, de mivel a kis kópé alul megnövelte magát pár centivel, ezért a karácsonyi sulis vásáron a fiam kiárulta a féltve őrzött csatokat. :lol:
Ani, nálunk is ilyen kaja utáni nasi van. Hogy ne egye ki a spájzot, én azt csináltam, hogy egy dobozban van az asztalon többféle keksz és abból választ magának ebéd után. Miután leszedtem a fát, beleraktam a cukrot egy dobozba, na persze Erik tudja, hogy mi van benne, úgyhogy ha csak közelítek a doboz felé, akkor indiánüvöltéssel támad és kéri a cukrot :lol: Annyira élvezem, mert Ricsi nem volt ilyen jó evő. Hál istennek, most felvette Erikkel a kesztyűt és versenyzik vele a kajában.
Na hallom felkelt a kicsikém, úgyhogy megyek.

Mindenkinek szép napot és tessék olyan jó sokat írni, mint tegnap!

Sziasztok!
Vendég

Jó reggelt csajok!
Látom éjszaka sem alszotok :wink: (mellesleg én se)
Én is drukkolok a ti vizsgáitokhoz; kitartás, nem sokára vége (vagy legalább is remélem)

Na találtam pár mikulásos képet, kicsit idejét múlt tudom, de csak ez van... :(
Kép

És ilyen szép Mikulásvolt a bölcsibe, le a kalappal:
Kép
Vendég

Sziasztok csajok!

Remélem mindenki épségben eltudta vinni a gyerekeket oviba ,suliba.

Rékababa:remélem nem tört el semmid,gondolom lila foltok azért vannak :cry:

Tutun:szegény Ricsi :cry: Jobbulást neki.Remélem a tanítónéni tolerálja ,hogy beteg .Ma mi is haza hozuk a Bernit anyóstól.Zsombi már nagyon hiányolja,folyton szólítgatja :cry: de tegnap ,meg ma is témazárót dolit írnak.Anyós tanult vele,az én fejem még nehezen bírta volna,meg hát azt se tudom ,úgye mit vettek a múlt héten.
kérdés:meddig fog Zsombi ordítva pisilni :cry: :cry:

Dius02.szorítok neked mára,várjuk a pocis képet :wink:

Dius87:kis tündérmackó a fiad.

Josi :látom jól sikerült a palacsinta :wink:

Devcsa:na végre :lol: látjuk a druszánkat.Hát ettől a Mikuslástól még én is félek.

yuyu:Enikő már csak kikeveredik a betegségből.További gyógysugik mennek!

Been:kész a melód?

Ani,dadomi:itt a depi üző napocsak.Milyen verset tanultatok meg?
Kikérdezem ám :twisted:
berni611

Tuntun,berni611,nálunk is a héten minden nap témazáró volt-van szegénykémet még esténként nyúztam, gyakoroltunk és még reggel is míg oda nem értünk a suliba csak mondtam-mondtam .......jövőhéten kedden lesz a féléves értékelő.
Julcsi még lehet rászokik Enikő,hogy végigalussza az éjszakát :lol:
Sajnálom a kis Zsombit :(
Tuntun Csilla kéri,hogy ezeket mind rakjam a hajába :) Noémi is utálta,ha bármi is volt a fején,és ez így van a mai napig :roll:
Ma szabadnapom van,Anyukámék elvitték Csillát,már kitakarítottam a lakást és a kocsit,délután meg megyek kicsit dolgozni. Nekem már ez is szabadnapnak számít :oops:

Kép
Kép
josi

dadomi nézze meg jól a privát üzeneteit,hátha van közte egy új,szerény személyemtől :P
Vendég

Dadomi megnézte jól a privát üzeneteit :wink: Köszi!

Vagyok csajok, csak tegnap Dani lecsapott a gépre, csak annyi időm volt, hogy elolvassalak benneteket. Aztán meg elaludtam én is a fiúkkal, reggelig aludtunk Dani ágyában hárman :lol: De érdekes, hogy így alszik Dominik, nem ébred fel éjjel :? A kiságyban már nem hajlandó aludni... Lassan totál eltűnik a lakásból a babavilág, ha már a kiságy sem lesz, utána már csak a pelenkák maradnak meg a babavilágból... De talán az sem sokáig, tegnap képzeljétek mikor hazaértünk az oviból Domi kérte, hogy vegyem le a pelust, mert neki pisilni kell :lol: utána nem is akarta, hogy adjak rá pelenkát, szólt, ha pisilnie kellett, volt, hogy a bilit kihozta a konyhába és már tolta le a harisnyát, közben meg kiabált nekem, hogy "anya, pisi!!" :lol: :lol: Aztán ahogy fáradt, már későn kapcsolt, és becsurgott neki. De annyira ügyes volt! Ja és a vicc az, hogy pont előtte beszélgettünk itt a ház előtt a szomszéd anyukával, az ő lánykái 3 hónappal fiatalabbak csak Dominál (csodaszép ikerlányok! :lol: ), és ők sem akarnak bilizni, elücsörögnek rajta, de ennyi, én is mondtam, hogy mi a helyzet nálunk (elfújta a szél a nyári "szobatisztaságunkat"), erre tessék, meghallotta a nagyfiú és bilizett egész este :lol:
Most meg a dvd-ket pakolja, úgyhogy megyek is :evil:

dadomi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?