Új privát üzeneted érkezett!

Én szeretnék PAtti!!!
tudsz nekemis rendelni
vicces én rendeltem először
és hozzám még nem jött futár...

szilva- alma lenne a legjobb, de más is Patri.

Adél 2 és negyed órája alszik
idejét se tudom mikor aludt ennyit napközben

Kép
andkata

Ági:
[quote]( írta:már ha valakit érdekel )

Ezt meg se halljam!!!

Nagyon édesek a gyerkőcök!!!!

Csütörtökön jöttök talira?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Patti!
Én imádom h itt vagy és nem csak füstfelhőket eregetsz.

Ági!

Szonjusod nagyon édes!

Viki, Maverick!
Meggyógyultak a lurkók?

Titi!
Léna, mint lánynév?
20150601134430

A Léna nekem is tetszik, mega z Emilia, de a legszebb akkor is az Eszter-sztem...

Ágica! Jupié! ( éneklő-táncoló figura) A kölkök irtó édesek! Jó rólatok hallani!!!!

Kép
andkata

Pati: sajna változatlan. Most próbálok szerezni tönkölybúzát és levendulát, aztán betöltöm párnába és a mikróba kell melegíteni és úgy a feje mellé tenni. Ez állítolag ,ég felnőtteknek is segít az alvásban....
Már mindent kipróbálok csak aludjon. Bár éjszaka altatót akarok neki adni, de reggel mindig meggondolom magam...

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Ági!
Gratula a 2 foghoz! :wink:
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.15 18:30-kor.
Vendég

Patr,
Szonjácska természetesen királylány szeretne lenni. Bár mostanában inkább egy kis boszorkány valóban, irtóra hisztis.
Valami palástot kellene gyártanom neki, mert koronát azt papírból összeütünk. Mi kell még egy királylánynak? Ötlet?

KépKép
szkagi

Pörgős szoknya!
20150601134430

Ági, na jó, nem haragszom. (de ha nem jösz csütörtökön!!!)

Viki, örülök, hogy örülsz (nekem :lol: )

Kata, pontosan mennyit, milyet? Millió féle van!

Kép
Kép
patr

Ági, királylányruhánk is van!

Kép
Kép
patr

Kata taliig tuti megjön, mert a max. 3 munkanap! Ha ma megrendelem, bizti ideér!

Kép
Kép
patr

Patti!
Kép
20150601134430

Kép Mit kell ezzel csinálni?
Kép Nem nyúltam hozzá...
Kép Annának!!!
Kép Nézzük csak melyik hova fut...
Kép Megkostolom kicsit...
Kép Nézzük csak

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Katák!!! Almást, körtést szeretnétek? 199 ft most! Mert állítólag lehet többet, mint öt, csak akkor fel kell hívnom az ügyfélszolgálatot! Csak előtte tudnom kéne, hogy mennyit akarok rendelni!

Kép
Kép
patr

Hogy hogy viselkedik? Nem sokat változott. Talán csak annyit, hogy újra alszik napközben. Időhöz nincs kötve, de van egy délelőtti és egy délutáni alvása. Szóval a kajaidőim megvannak. A délelőttin már túl vagyunk. Éjjel sokszor kell, keservesen sírva. Oda van készítve az innije, csak bedugom a szájába, pár korty és már alszik is tovább. Ezért jó, hogy a kiságy közvetlen a mi ágyunk mellett van: meg sem mozdulok, csak benyúlok a rácson és kész. :lol: :lol: :lol:
Nappal meg ha ébren van...néhány percre elvan egyedül, de sokszor rá kell nézni, mert nagyon kúszik, már semmi sincs biztonságban. Stephen King a legalsó polcon, nem tudom hova rakni.
Ja, és ha látja amikor kimegyek, nekiáll sírni! :shock: 8)

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Tit, nagyon édes Levi!!
A homeós kúpot próbáltad? nekünk nem használt, aztán amikor már egy hete minden nap kapta, akkor kezdett jobb lenni!

Kép
Kép
patr

Viki,
hátpersze!!! Milyen lüke vagyok! :D :D :D
Nemtom, milyen királylány lesz a kicsi, mert olyan szeleburdi :roll:

Képzeljétek, Szonját fogorvoshoz vittem tegnap, mert barnás lett a két felső metszőfoga. Gondoltam, fluorid-túladagolás, menthetetlen. Csak a maradandó fogait mentsük meg valahogy :roll:
De kiderült, hogy csak valami lerakódás van rajta, és lesikálták neki a fogorvosnál! (persze, amióta apával mos fogat, azóta nem tudom megfelelően ellenőrizni, mikor mi történik, ő meg Szonjára hagyja...) Szonjácska egy hős volt, és szerencsére a doki néni meg varázsló, mert utána kihúzott egy fiókot tele játékkal, és azt a bűvös szót mondta, hogy válasszon :wink:
úgyhogy Szonja azt kérdezte, mikor megyünk legközelebb :roll:

Na lépek, mert Nándika elaludt, én is leheverek.

Igérem, jövök majd, ha tudok!

KépKép
szkagi

Ági, királylány ruha nem kell???

Kép
Kép
patr

Patr,
van királylányruhátok? Hát azt szeretném kölcsönkérni, igen! És megyek mindenképpen a talira, mert oda nekem még a HÉV is jó! Nem tart vissza se szmogriadó, sem benzinhiány! :D :D :D Másra pedig nem is gondolunk!!!!

KépKép
szkagi

Titi! Látom a te Levidet is a műszaki érdekli a legjobban!

Ki-mit-kíván-terhesen. Én kakukktojás vagyok. Végig édeset kívántam, csak szülés előtti estén a mustárt. :shock: :lol:

Valaki ismeri a virágeszenciákat?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Patr,
dededede, kell

KépKép
szkagi

sziasztok, anyukák! Megyek egyet hajcsizni.

KépKép
szkagi

Ági, viszem a talira, de ha nem felejted el, küldj előtte este egy sms-t!(hogy ne felejtsem el! :oops: )

Kép
Kép
patr

Nekem mondjuk 2x4 körtés, 1x4 almás. Mostmár felhivom, hogy mikor érnek ide, mert ez már a hatodik munkanap! :(

Kép
andkata

Kata, kaptál már levelet, hogy átadták a csomagot a futárszolgálatnak?

Alma-szilvás akkor nem kell?

Kép
Kép
patr

Na, vagyok ujra, bár én még nem ebédeltem! :roll: Azaz egy adag borsólevest! Na, de mindjárt megyek sütöm a pipimellett!

Még jó, hogy annyit vacakoltam Lizy ebédjével (borsót főztem), hogy darabonként kibontottam abból a "héjából", kis répát tettem bele, meg a tegnapi lasagnes papi maradékát. Semmit nem evett belőle, csak üvöltött. Mondjuk borsót most próbáltam először!
Aztán kibontottam egy üveges krumpli-paszternákot, azt meg ette. Meg már cicizett is! Na de a borsós sem fog kárba veszni, mert lefagyasztom!

Ági!
Jó hogy jöttél! Aranyosak a gyerekek!

d.dodó

Pati: melyik homeós bogyót ettétek?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Na, felhívtam őket, akármennyit rendelhetek!!
Viszont még ma meg kell rendelni, ha tutira azt akarom, hogy ideérjen a talira!
Tehát aki kér még visítson!

Kép
Kép
patr

Öt oldalt visszaolvastam...
Látom, tegnap rötyögős nap volt :lol: :lol:

Előre is bocs, nem fogok tudni mindenre reagálni, amire szeretnék, Nati már jó régóta alszik (halleluja!!!!), persze ma akartam vele piacra meg vásárolni menni, mert készülni kell Oti bulijára, de annyi baj legyen!

A babákok nagyon cukik! Viki, nem emlékszem, h a vicces body-rendelős címet írtad-e, ha elküldenét priviben, nagyon megköszönném :)

Ági: én elvileg salival készülök Akatához, akkor igyekszem norbi1-esből csinálni, jó?
Szonja királylánynak lehetne jogara is :)

Akata, örülök a sikításmentességhez! Örülök, hogy az ismerősöd jobban van!
Tök jó a hajad!!!

Mancsi, Zsömi is Klinika-rajongó? Akkor rokonlelkek vagyunk :)

Vkata, veled is :) Tán csak nem Udo Brinkmann miatt lettél doktor néni? :wink:
Dórika méretei miatt meg ne aggódj, egészséges, boldog, ekkora és kész :) - én is megélem nap mint nap, hogy a gyerekem mindenkinél kisebb, 1 évesen épphogy megháromszorozta a súlyát (8050 g volt!!!!), pedig a grafikonok szerint abszolút átlagosnak kellene lennie. Majd megnő!

Evelin: sztem is csoda, hogy eddig bírtad fejéssel! Hihetetlen energiáid vannak! (a fejés közben vasalás a csúcs :) ) Eliotod nagyon ügyes továbbra is! Ne aggódj a "baleset" miatt, semmi baja nem lesz a kis vigyorinak!

Véda: örülök, h Apa épségben hazaért! Csabi alvásának is! És én szívesen megyek hozzátok!

Titi: szép nevek! Remélem, a magok és a levndula használnak Levinek! Jó lenne, ha tényleg tudnál aludni egy jót!

Tami: simi nektek, jobbulást!
Orsi, meséljetek a taliról!

Dodó, sajnálom a nemalvást!

Marcsi, ügyes vagy a teszvesszel!

Lányok, rájöttem, hogy gyes-szindrómám van: tegnap felüdülés volt a gyerekért menni az oviba. Rájöttem: a családomon meg rajtatok kívül alig beszélek nagykorúakkal, egész nap csak itthon a gyerekekkel, ha elmegyek is, csak a patikába meg vásárolni, azt is legtöbbször a picikkel, ha Nati (vagy Oti is) alszik, főzök-mosok-pakolok... a saját gondolataimat sem hallom már, szükségem lenne egy kis egészséges önzésre, nagyon... de 1-2 hét, és végre már Natit is itthon tudom talán hagyni egy adag gyümivel... és akkor jön végre masszázs, kozmetika, könyvtárban molyolás (imádom!), barátnőzés...

Megyek, nagydumás kiscsajom felébredt :)

Csak még a kép :)

Kép

Kép
Kép
bondi

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.15 18:31-kor.
Vendég

el is felejtettem írni, hogy Levi meg nem buszozik, hanem kisoroszlánt és vadmacskát játszik. tele torokból! ha épp nem figyelek rá akkor hangosan rámkiabál...
éjjel is olyan hangon sír, ha nem megyek egyböl amikor ő felnyünyög, hogy zend a ház. szó szerint követeli, hogy azonnal mennyek. ha beszélni tudna azt mondaná: gyere már nem hallod, hogy felébredtem?....

Csilla: nagyon édes Nati!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Vettem Dominak bébikaját,csak hogy tudjam mégis mennyit eszik-nos lenyomott egy egész üveg alma-banán-barackos hamit :shock:

Kép
Kép
Kép
kike

Jajj de jó ez a sok kép a babákokról! Mindegyik tücsök ennivaló!!!

csugi: Te is olyan ritkán jössz, bár megértem, 4 gyermek mellett... :D Én örülök, hogy hoztál képeket is. :)

Ági: Jó, hogy jöttél (ide is)! :D Édesek a lurkóid!

Muffin: Ne hibáztasd magad, balesetek minden gyerekkel előfordulnak. Hogy van Eliot? Puszi a bibijére!

Tita: Látom, már jobb a kedved, maradjon is így. Én már ajánlottam fiú nevet: Kristóf, lánynevek közül az Eszter szerintem is nagyon szép!

Orsi: Sajnálom az éjszakátokat, lehet tényleg megoldás lennne, ha kicsit "önállóságra" nevelnéd Emmust.

Ez lehet, hülyén hangzik, de szerintem nem szabad azt gondolniuk a babáknak, hogy kizárólag velünk együtt képesek enni, aludni, játszani stb. Hiába imádjuk őket, és a csillagokat is lehoznánk nekik az égről, néha többet árthatunk a szeretetünkkel és imádatunkkal, mint amennyit használunk (ezt most igazából a saját példámból kiindulva írtam, remélem senkit sem bántok meg vele :oops: ).

Viki: Jó Lacinkó bodyja, éd olyan kajánul vigyorog hozzá!

vkata: Dóri szerintem is jól néz ki, egyáltalán nem látom soványnak. Nálunk Lea egy hete volt 66 cm és 6820 gramm, szerintem ő sem egy tipikusan nagy baba. :lol:

akata: Örülök a jó éjszakátoknak! Maradjon is így!

Pati: Mi újság az adok-veszek topikkal?

véda: Csabi nagyon ügyesen aludt! Jó, hogy ismét nyugodt és hamar elalszik.

Kriszta: Levid már ilyen aktív? Ügyes nagyon! Pusszancs a bibijeire!

Pár szó magunkról: Szerencsére jobb éjszakánk volt, mint amire számítottam. Este 8 után letettük aludni, de 9 után kicsivel megébredt. :shock: Féltem, mi lesz később, de szerencsére fél 10-kor már ismét aludt, és nyomta reggel 6-ig! :shock: Akkor megszeretgettem, megetettem, peluscsere, majd visszatettem az ágyikójába, ahol eljátszott egy kicsit, majd szépen elaludt. Reggel hallottam, hogy már ébren van és játszik az ágyában, de lusta voltam felkelni :oops: , így kicsit még ráhúztam az alvásra, végül negyed 10-kor keltem fel. :roll: És még ekkor is jókedvűen játszott az ágyikójában. :shock:
Egyébként ha nem is fordul, mostanában nagyon próbálkozik a felüléssel. Ha megfogja a kezem, felhúzza magát és egész sokáig eljátszik ülve. Persze azért nem erőltetem, de napi 10-15 pecet összesen lehet hogy ül.

Hoztam pár képet, hogy én is csatlakozzak Viki kezdeményezéséhez. :D

Kép Huncutkodás. :D

Kép Fél éves nagylányunk. :)

Kép Így ül Lea cica. :)
fmarti

lányos anyukák!

nem tudom méretben jó-e még valakinek a babócájára.

http://www.teszvesz.hu/item525370285_68 ... 17_db.html

Kép

Kép
timi1982

ez pedig játszószőnyeg + játszóhíd. 1400 körül tart az ára a kettőnek együtt

http://www.teszvesz.hu/item525408350_ba ... onyeg.html

Kép

Kép
timi1982

Nati Cica és Lea Manó nagyon édes!

Kép
20150601134430

Előbb mikor készítettem magamnak az ebédet, nagy üvöltés volt bentről, vagy inkább hiszti?! Jövök be, és Lizy négykézláb mászott egy pár "lépést" :) :lol: !

Na, de végre én is megebédeltem!

Levi nagyon aranyos, ahogy a számítógép madzagokat vizsgálja! :)

Nati és Lea is nagyon édesek!

d.dodó

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.15 17:57-kor.
Vendég

Márti!
Lea sem panaszkodhat a huncut nézésre!

Egészségedre a szundikálást!
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.15 18:00-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.15 18:00-kor.
Vendég

Dórika még a végén nagy haspók lesz. Laló még nem evett répát. Hamarosan kipróbálom.
20150601134430

Koszonjuk jol vagyunk!
Miota megjottunk a dokitol nem voltunk lazasak :wink: :D
Antibio elmaradt. Szerintetek ha nem lazas nem baj h nem adtam oda? Azota se volt. :roll:

Ja,irtam a bookline-on az ugyfelesnek es beallitott egy opciot es igy majd tudok tobbet rendelni. Szerintem egy probat meger,igy nem kell mindig felhivni :wink:
Vendég

Anita!
Ez remek hír!

Tegyél fel képet a fiúkról! Mert ma mindenkinek kötelező képet tenni!

Dórikáról nem volt még! Kata pótold!
20150601134430

Anita, örülök, hogy jobban vagytok!
Nekem is beállították, hogy most már akármennyit rendelhetek, csak én telefonon intéztem!

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Köszi Viki!

Most rohanok, ma még jövök![/quote]
Vendég

Márti, megnyitottam az adok-veszeket!

Kép
Kép
patr

Előbb benéztem a 2009 júliusiak topikjába. Az egyik csajnak 3-as ikrei lesznek! És először nem látták őket....aztán csak kettőt, és asszem most a 12 hetes uh-n mondták neki, hogy 3!!! :) Valószínű egy petéjűek, és ezért nem vették eddig észre!

d.dodó

Nici: Lilidnek is boldog hófordulót! (Reggel nem kívántam. :oops: ) Merre jársz?

bondi: Csak most láttam, hogy te is írtál! Nati hihetetlenül hasonlít rád!

Pati: Köszi a topikut, szupi! Hátha lennének megunt játékok-ruhák, amik jó gazdára találnának. :)

vkata: Én is fáziskésésben szoktam lenni. :D

Viki: Én úgy emlékszem, vkata is rakottt fel képet ma Dóriról, a kiságyából kukucskák kifelé. :)

Köszi a Lea-dícséreteket. Egyébként csak hogy tudjátok, Leát feledik szülinapján rajtatok kívül csak mi párommal és anyukám köszöntötte fel, az összes többi családtag, ismerős annyit sem mondott, hogy kalap. :shock: :?

El kellene menni boltba, autónk továbbra sincs, szóval zgalmas lesz elkorcsolyázni Leával... Remélem, nem fogok elesni, és nem borítom fel a babakocsit. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fmarti 2009.01.15 14:21-kor.
fmarti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?