Öt oldalt visszaolvastam...
Látom, tegnap rötyögős nap volt
Előre is bocs, nem fogok tudni mindenre reagálni, amire szeretnék, Nati már jó régóta alszik (halleluja!!!!), persze ma akartam vele piacra meg vásárolni menni, mert készülni kell Oti bulijára, de annyi baj legyen!
A babákok nagyon cukik! Viki, nem emlékszem, h a vicces body-rendelős címet írtad-e, ha elküldenét priviben, nagyon megköszönném
Ági: én elvileg salival készülök Akatához, akkor igyekszem norbi1-esből csinálni, jó?
Szonja királylánynak lehetne jogara is
Akata, örülök a sikításmentességhez! Örülök, hogy az ismerősöd jobban van!
Tök jó a hajad!!!
Mancsi, Zsömi is Klinika-rajongó? Akkor rokonlelkek vagyunk
Vkata, veled is
Tán csak nem Udo Brinkmann miatt lettél doktor néni?
Dórika méretei miatt meg ne aggódj, egészséges, boldog, ekkora és kész
- én is megélem nap mint nap, hogy a gyerekem mindenkinél kisebb, 1 évesen épphogy megháromszorozta a súlyát (8050 g volt!!!!), pedig a grafikonok szerint abszolút átlagosnak kellene lennie. Majd megnő!
Evelin: sztem is csoda, hogy eddig bírtad fejéssel! Hihetetlen energiáid vannak! (a fejés közben vasalás a csúcs
) Eliotod nagyon ügyes továbbra is! Ne aggódj a "baleset" miatt, semmi baja nem lesz a kis vigyorinak!
Véda: örülök, h Apa épségben hazaért! Csabi alvásának is! És én szívesen megyek hozzátok!
Titi: szép nevek! Remélem, a magok és a levndula használnak Levinek! Jó lenne, ha tényleg tudnál aludni egy jót!
Tami: simi nektek, jobbulást!
Orsi, meséljetek a taliról!
Dodó, sajnálom a nemalvást!
Marcsi, ügyes vagy a teszvesszel!
Lányok, rájöttem, hogy gyes-szindrómám van: tegnap felüdülés volt a gyerekért menni az oviba. Rájöttem: a családomon meg rajtatok kívül alig beszélek nagykorúakkal, egész nap csak itthon a gyerekekkel, ha elmegyek is, csak a patikába meg vásárolni, azt is legtöbbször a picikkel, ha Nati (vagy Oti is) alszik, főzök-mosok-pakolok... a saját gondolataimat sem hallom már, szükségem lenne egy kis egészséges önzésre, nagyon... de 1-2 hét, és végre már Natit is itthon tudom talán hagyni egy adag gyümivel... és akkor jön végre masszázs, kozmetika, könyvtárban molyolás (imádom!), barátnőzés...
Megyek, nagydumás kiscsajom felébredt
Csak még a kép