Húúú de sokat írtatok! Elég kitennem a lábam, és nem győzök visszaolvasni
Ami persze nem baj!
Noémi : nagyon édi a rugi és a hálózsák is.
Imádom a macikat! Hazahozósra ha törik, ha szakad kiharcolom, hogy vadi új igazi boltban vásárolt rucikája legyen Emmámnak. Légzésfigyelőt olyan helyen (gyógyszertár, bababolt, szupermarket) lehet venni, aki szerződéses kapcsolatban áll a te/vagy párod egészségpénztárával. Ez a legfontosabb!!! Az eü pénztár honlapján ha belépsz a személyes oldalra, akkor ott le lehet kérni, hogy kik a partnerek. De azért nézd azt is meg, hogy a te pénztárad támogatja-e egyáltalán a légzésfigyelőt. (Én írtam nekik egy levelet, hogy baba és csecsemőápolási cikkek elszámolása alatt milyen termékeket fogadnak el) Mi mindenesetre mindent egy patikában rendelünk meg, és fizetünk ki.
Sosi : minden rendben lesz
drukkolunk nektek.
Süni : a babadiszkontok ide is jöhetnek, bár én nagy valószínűséggel csak a nyálam csorgatom. Tegnap mutattam Rodnak egy édi kis rucikát, hogy meg szeretném venni, hát kapásból lehurrogott, hogy minek neki kötényruha fodros ingecskével, ha még járni sem tud. Meg különben is le fogja enni stb stb stb.
Kata (torokka) : ne izgulj az evés miatt. Én még mindig távkapcsolatban vagyok a hűtővel, és lefagyasztom a konyhát főzés közben. Émelygés már csak ha kaja szagot érzek, de az evés még mindig nehezen megy. 19 hetesen még mindig nem híztam vissza a leadottból egy dekát sem. Hogy ez most jó vagy nem nem tudom. Egyébként pedig nyugodtan írd ki magadból a bánatot. Én is sokat hisztiztem itt, és egészen jó volt utána. Ha magunkban tartjuk az még rosszabb.
Heni : szupercuki a pocid
20 hetessel még adós vagyok, api már csorgatja a nyálát hogy mikor fotózhat.
Legalább még mindig látja bennem a nőt is nem csak az anyukát. Tényleg neked nem mondták, hogy túl nagy? Engem mindig ezzel riogatnak.
Kata840725 : Nagyon szépek a babaeredményeid Gratula! A méhlepény nekem is mellső fali, nekem sem mondták, hogy gond lenne belőle. Mondjuk nekem se barnázás, se semmi nem volt anno.
Evicuska : De jó! Kislány! Vigyázzatok fiúk
Támadnak a lányok
Várom a képeket nagyon.
Puszedli : Csak segítségképpen. Nem tudom, hogy hogyan okítottad, de én elmartam az illetékes fejét, egy új füzetet és tollat adtam a kezébe, és lépésről lépésre mindent leírt. Mondjuk amilyen kiterjedt a munkaköröm nem csoda. Nah mindegy. Aztán legközelebb már egyedül csinálta, én meg csak figyeltem, és ha kellett rászóltam, hogy nézze amit leírt, mert ha nem leszek is meg kell tudnia csinálni, nem a két szép szeméért van. Ha elrontotta, akkor javítsa ki, miért nem figyelt oda rendesen.
Drasztikus, de hatásos.
Magamról : Nemrég jöttem haza mai körútamról. Az útviszonyok rémesek. A helyijáratok mennek ugyan, de a járdák takarítása tavaszra marad. Reggel a sógorom segített eltotyogni a tüdőgondozóba, aztán azuram jött értem és totyogtunk vissza a buszváróba.
Itthon meg pont jött a postás, és segített a buszmegállóból eltotyogni a bejáratig.
Jó hír, hogy jobb az eredményem! Már nem fulladok annyira, azért a hidegnek is van némi előnye.
Fogorvos. Magánorvoshoz járok, mert a körzeti egy hentes. Nem részletezem, de ha már én vonyítottam a fájdalomtól akkor talán elhiszitek.
5000 Ft-ot fizettem, de az utolsó fillérig megérte! Átvizslatott mindent, megnéztem a felcsavarozott fogam. Fogkőleszedés az egész protkómon. Azután jött az ingyenes rész
Azt mondta ajándék. Majd polírozta, csiszolta, fertőtlenített. Bónuszként valami mentolos bigyóval végigmasszírozta a fogínyem mindenhol. Hát az valami isteni
Hastánc : Ki fogtok röhögni
Nekem van hastánc videjóm, és amíg nem voltam várandós szoktam is táncikálni. Persze csak azokon a napokon, amikor a fiúk kimenősek (edzésre mennek) Nem kell a nyálcsorgató, kiröhögés.
Császár: Lassan kezdek beletörődni, legalábbis bebeszélem magamnak. Igazság szerint rettegek tőle. Így aztán nálam a szülésfelkészítő el is marad. S bár papás szülést szerettünk volna, api nem jön be császárra, de a tesóm azt mondta velem lesz.
S ha valaki képes volt a kisregény végigolvasni, gratula hozzá, és vehet a virtuális sajtos rudacskákból amit gyártani fogok estére.