Új privát üzeneted érkezett!

Kissmano!
Igen, még novemberben jegyeztek elő...

KépKép
amadea

Ááááá, de akkor ez nagy gáz. Mégis akkor mennyit csúsznak? Mikor fognak így sorra keríteni? Meg miért nem képes az aszisztens leértesíteni az előjegyzetteket.......

Kép
kissmanó

Fogalmam sincs...ráadásul ugye azt se tudjuk, meddig nem lesz...2 hónapja fogorvos nélkül vagyunk....Ha februárig nem oldódik meg a dolog, elmegyek egy magán fogorvoshoz....

KépKép
amadea

Heni nagyon szép a pocakod!

Képzeljétek, megkaptam az árajánlatot. 210 000 Ft + a festés! :)
Úgy örülök, mert én már magamban eldöntöttem, hogy nekem kb. ennyit ér ez a munka!
Úgyhogy most már csak várni kell egy kicsit a jobb időre - és remélhetőleg március közepén elkezdjük a felújítást!
És április közepére mindennel készen leszünk! :)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Hello Csajszik!

Először is gratulálok a félidősöknek. Én is úgy érzem, hogy a 12. hét után már gyorsabban telik az idő. Azért nem érdemes sürgetni, mert az életben nem sok időt töltünk várandóssággal, úgyhogy most kell élveznünk minden percét, nemde?
Persze a türelmetlenség, meg a kíváncsiság bennem is működik rendesen...
Egyre többen veszik észre, hogy várandós vagyok... Már épp ideje.
Van egy cuki sztori: két kollégám beszélgetését hallotta meg véletlenül egy harmadik, aki már tud a babáról, és visszamondta nekem: - Figyelj már, az Ági mintha kicsit kigömbölyödött volna mostanában. Gondolom, a karácsonyi nagy evések miatt, vagy lehet, hogy terhes? Mire a másik: - Á dehogy, én azt hallottam, hogy beiratkozott hastáncra... :lol: :lol: :lol:
Na ezt kapjátok ki!

Amadea!
Jól megszívatott a köcsög fogdoki! :evil: Egyébként fogkőleszedés után nekem nem mondták, hogy ne egyek, úgyhogy rá 1 órával én már javában majszoltam a sztrapacskát! :D

Kajákról: holnap nálunk rakott krumpli lesz. Kicsit aggódook, mert nem rajongok a zöld zöldségekért: spenót, sóska, brokkoli - egyik sem megy le. Pedig elképzelhető, hogy vashiányom van, ma is ülve szédültem...

Császár: hú,eddig rá sem gondoltam, hogy előfordulhat. Próbálok mindkettőre felkészülni. Az aggaszt, hogy a férjem nem akar bent lenni, pedig nekem nagy szükségem lenne rá. Csak reménykedek, hogy végül máskép dönt. Sajna szüleim, sógornő, barátnőim nem itt laknak, szóval nem tudom, ki lenne bent velem, de azt nem szeretném, ha senki. Mondjuk anyóssal nem szívesen szülnék... :roll:

Mormota, Magdii!
Jó készülődést! Kicsit engem is megszállt a nosztalgia... De szép is volt. Nálunk sem volt nagy felhajtás, sem koszorúslányok, sem videós (rokonok készítettek felvételeket), sem vőfély, de oltári jó lagzi lett belőle, reggel 6-ig roptuk, és mikor mindenki elment, nem voltam hajlandó levenni a menyecskeruhát, annyira megszerettem. Ha tudok, majd rakok fel fotót...

Heni!
Örülök, hogy ma energikusabb vagy, mint tegnap, gyönyörű szép a pocid! Most már tényleg nagyok a változások akár egy hét alatt is.

Kissmanó, Sosi!
Szorítok, hogy minden rendben legyen az amnión, és kitartást a várakozáshoz keddig. Minden renben lesz, meglátjátok: makk egészségesek a pocilakók!

Puszi mindenkinek!

Kép
ácica

Sziasztok kismamik!Voltunk ultrahangon.BPD:49mm,FOD:60mm,FL:32mmAzt mondta doki hogy méhlepény első falon,mélyebben tapad.Ez mennyire gond?Doki nem mondott semmit.AC-t nekem miért nem irtak a papirra?

Kép
kata840725

Kata: nekem is mélyebben tapad(t), emiatt volt barnázásom decemberben. Nem mondták, hogy pihenj jó sokat, ne erőltesd meg magad (szóval ne nagyon emeljél) + szedjél jó sok magnéziumot (vagyis 1000 mgot egy nap)? szerintem ezt érdemes betartanod.

Torokka: gyönyörű pár vagytok a képeken, gondolom a valóságban is! :D Majd rakj fel képet az új gyerekszobáról is, engem is érdekel az a benzinkút. :lol:

Noémi, Amadea: köszönöm a felajánlást! Még ma megpróbáljuk, hogy hátha megjön a kód, de szerintem holnap írok valamelyikőtöknek, mert nagyon bejön az a kiságy. (és még senki nem licitált bibíí)

Hát a császáron még én sem gondolkodtam, remélem, nem lesz rá zükség...

Nem tudom, a magyar H&M-ben is van-e ilyen óriási akció, mint az osztrákban. Gyerekrucikra is van. Olyan mérges voltam, mert nem tudtam venni semmit, mert egyértelműen vagy fiús vagy lányosak voltak a rucik, a kis csöppség meg ugye, titkolózik... grrr... na, jó, nem írok több ilyet, nehogy azt higgye, hogy az anyukája haragszik rá...

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Ácica, olyan szépen írtál! Tényleg rövid idő egy nő életében a várandósság, nem kell siettetni! Azt hiszem nálam most a kíváncsiság túlságosan eluralkodott...
Pedig már 2 éve vágyom erre az állapotra! Igazából egyrészt élvezem is, másrészt viszont a folytonos aggódás miatt siettetném is az időt! De megpróbálok lenyugodni, és jól az eszembe vésem, amit írtál!

Csillagtáncos, szólj nyugodtan! Holnap kb. 1/2 11-re érek be a munkahelyemre, úgyhogy előtte nem leszek gépközelben. (reggel azért itthonról meg szoktam nézni)

Reggel végre elintézem az EKG-t, és úgy tervezem pénteken a háziorvost is! A cégem fizet ilyen magán egészségügyi szolgáltatónál tagságot. Előzetes bejelentkezés van, nem kell várni, úgyhogy oda megyek EKG-ra, mert így megspórolom a háziorvost 1X + a várakozást is a kórházban! :)
Legalább ez is valami!

Megyek, vasalok egy kicsit! Jó éjt!

KépKép
KépKép
kfnoémi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2009.05.06 21:34-kor.

Heni

Kép
szheni

Heni, dehogy haragszom, sőt, nagyon örülök neki! Megnézted a jelentését? Nekem egyre jobban tetszik, ráadásul azt is jelenti, hogy a "legkisebb" - ami nálunk nagyon igaz lesz. Tetszik nagyon a kötésed! Rá is kapcsoltam én is a takaróra, kb. a felénél tartok. Még lógok neked képekkel, igyekszem.

Örülök, hogy nem én vagyok túlérzékeny, hanem ti is idiótának tartjátok a kérdéseket.

Noémi, az erkély a beépítés után tároló lesz? Köszi a Tescos ruci-tippet, tök jó bodykat meg rugikat vettem.

Van köztünk olyan anyuka, akinek tavaszi-nyári babája született? Mik a tapasztalatok, milyen ruhákra lesz szükségünk? Nekem eddig mind2 fiam hidegben született, így elég tanácstalan vagyok.

Amadea, a fogorvos nagyon gáz! Egy magándoki nem merné ezt megengedni magának.

Jól sikerült a hokiparti, frissen sült pogácsával és mangalicazsíros kenyérrel vártam a 6 fiút, hát, ettek rendesen :)

Nagyon örülök a kaja-tippeknek, jó ötleteket adtatok. Mindig kitalálni a legnehezebb. Emlékeztek a fertőző krumplistétszta-akciónkra? :lol:

Sziasztok!

Benta

Kép
benta

Sziasztok!

Ki kell, hogy írjam magamból, mert nem tudom elmondani a barátnőmnek a bajomat, és felrobbanok, ha magamban tartom. Ma egész nap érdekes érzés van a pocakomban. Olyan, mintha le akarna szakadni a hasam. Ilyet Bongorral csak a vége felé éreztem. Kissé megijedtem, mert nekem is mellső falon, kissé mélyen tapadó méhlepényem van. Lefeküdtem pihenni, persze fiam egyfolytában rajtam akart mászkálni és nyúzott-húzott... Nem segített a fekvés sem. Ma már 1000 mg magnéziumot is bevettem, de még mindig szakad le a hasam. Hívtam a férjem, hogy legyen kedves igyekezzen haza. Szerintetek itthon van már???? Nincs. Állítólag dolgozik. Én pedig közöltem, hogy állítólag terhes vagyok, rosszul vagyok, gyereknek vacsiznia kellene és nem bírok felkelni... És ráolvastam, hogy az utóbbi két hétben 4-szer nem aludt itthon, mert sörözött a haverjaival, Erre ő közölte, hogy múlt héten én is barátnőzhettem. Leraktam inkább, mert nagyon csúnyát mondtam volna!!!

Bocsi a zúdításért. Kicsit jobb már!

Kata
torokka

Kata: tök jó, hogy kiírod magadból.
Van egy másik fórum (már említettem az elején, hogy a 2007 júliusiak átköltöztünk innen máshova), ott szoktam sokat dühöngészni. Mikor a drága párom elmegy offroadozni, oszt tojik a magas lóról ránk. Vagy mikor a járgányát készíti, s este későn jön haza.
Remélem enyhült a dühöd az írás után, de azt még jobban, hogy a pocitesó valamit lépik, s enyhül a leszakadó érzés.
Írtam, nekem tegnap volt szúró gombóc, de akkor elsőszülöttem frizuráját kissé megcincáltam, kissé kiabáltam, végül bezártam a szobájába, hogy gondolkozzon, s egyúttal rendet is rakjon. Utána elvittem a középsőt német órára. Apájával aztán megdumcsizták a témát, erre ma apja rágott be rá. Qrva nehéz eset a gyerek. Rendesből félek mi lesz ebből a későbbiekben. Mert sajna jót nem látok. S ami a legszarabb, hogy ugye ő a nagy, a kicsik meg majmolják, hisz nem tudnak még annyira dönteni mi a jó és mi a rossz.
Remélem Bongor hamar lefekszik, tojjál magasról a háztartásra, s aludj te is egy nagyot.

Pussza

Kép
kissmanó

Tényleg jobb kiírni! Valahogy lemásztam a konyhába és összekavartam Bogyónak egy kis tejpépet. Azért dühödöm fel ilyenkor, mert a nagy ősapaként sok gyereket szeretne. Én még hajlanék is rá, de ilyen mentalitás mellett azért erősen elgondolkodom a harmadik babin. Én az a típusú feleség vagyok, aki hagy élni, de amikor tényleg szükségem lenne segítségre - ritkán jelzem ezt felé - akkor nem ismerek istent és embert. Mehet most szombaton is 1 hétre síelni a barátaival, de ilyenkor megoldom a szüleimmel a dolgot. Viszont nekem ne mondja senki, hogy nem lehet felállni a számítógép mellől este 20.30-kor... és hazaindulni! Na erre bepipulok, főleg ilyen egészségi és idegállapotba! De igazad van Kissmanó, sz....rok az emberre és meg se várom. Bebújok az ágyba és eszik, amit talál.

Neked sem lehet könnyű 3 gyerek mellett! Csodállak is érte! Bár ahogy látom Te is egészen jól kezeled a gondokat :)!

Köszönöm a szavakat, tényleg jobb most már!

Puszi
torokka

Sziasztok!

Hazaértünk, Zalánt letettük aludni, nagyon jól elvolt a mamáéknál. De azért örült, mikor meglátott minket :wink:

Ultrahangon minden rendben volt. Egészségesnek néz ki, szíve, agya, gyomra, hugyhólyagja, gerince, ajka - minden ok. Méhlepény hátsófalon tapad. Súlya kb. 277g. 19+1 naposnak felel meg a mért adatok alapján. Köldökzsinórban 3 ér, magzatvíz mennyisége: átlagos.
NB: 5,2 mm (orrcsont)
BPD: 46,6 mm (fejátmérő)
HC: 161,7 mm (fejkörfogat)
AC: 142,2 mm (haskörfogat)
FL: 28,2 mm (combcsonthossz)

És kislány :D Egészen pontosan először azt mondta a doktornő, hogy 95% hogy kislány, a végén pedig hogy majdnem biztos benne hogy kislány, és hogy mintha a kisajkait látná :wink:
Mozgott, forgolódott a drága, de 1-2 képet sikerült készíteni, vagy a dvd-ből lefotózom vagy beszkennelem a képeket.

Kicsit megálltunk a H&M-ben találtam is akciósan 1-2 érdekes rózsaszín ruhadarabkát :oops: :D Szóval a magyar H&M-ekben is akció van. Mi a Camponában voltunk, azért olyan hatalmas választék az akciósokból nem volt.

Benéztünk még a Baba Szafari nevezetű boltba (www.babaszafari.hu). Kiváncsi voltam a TiTi babakocsira élőben is. Férjemet nagyon megragadta, én még vivódok. A sportrész anyagával nem vagyok megelégedve, szerintem nagyon beleizzadna a gyerek.
Utána benéztünk a Brendon outletjébe, a Baby Outletbe (www.babyoutlet.hu), nagyon segítőkészek voltak. Megmutogatták a kocsikat (olyat keresünk, amihez van külön mózes, sportrész, hordozó is). Érdemes ide is elnézni, vannak nagy akciók, kiállított darabokat is jóval olcsóbban árulnak. Nekem megvan a szerelmem, csak jó lenne még akciósabban kifogni.

Kép
Kép
evicuska

Sziasztok!
Voltam dokimnál, és napi 4x2 magneB6-ot rendelt el.
Meg is vizsgált, azt mondta nem észlet semmi
problémát.Várjuk az Afp eredményét kb holnapra
küldik meg, és 29-ére vagyunk beírva ultrahangra.
Ami érdekes:
Megkérdezte hogy észleltem-e mozgást,
én meg mondtam hogy igen.
Na akkor mondjam meg neki napra pontosan mikor
észleltem először
Mondtam hogy 16-ik hét közepe, amit biztosra
merek mondani.

Elmentem fogorvoshoz is, ha már ott voltam a
rendelőben.
Megnézett a doki, mondta fogkövet kéne szedni...
mondtam szedjük amíg bátor vagyok
De nem fájt ,és pár pillanat volt az egész.
Amin megdöbbentem, hogy elkért 2000 forintot
A kismamák ellátása nem ingyenes?
Vagy a pecsétért kérte?
Mind1 a lényeg hogy túl vagyok ezen is.

Most ennyi, és köszönöm a bíztatásokat!

Üdv: Évi

Kép
eve3htv

Kata: úgy tegyél. Irány a vízszint.

Evica: akkor gratula a rózsaszín sorhoz. Jön az erősítés, avagy egyenlőre csak a szépítés?
Így, hogy írtad, most bekuksiztam a babyoutlet oldalra. S jól meg is kapaszkodtam. Most 2 éve tök bele voltam szerelmesedve a Rock Star Baby babakocsiba, de akkoriban No-ban lehetett volna csak hozzájutni, itt nem is hallottak róla, Mo-ról pedig azt a visszajelzést kaptam, hogy olyan drága, hogy attól való félelmükben, hogy a nyakukon marad, nem hoznak. S most mit látok? Szinte féláron? Jó, tudom, még így is horrorisztikus, de azért nem 1-2 modell van ennél drágábban.
A TiTi is jól néz ki, kérdés hol és kik csinálják?

Most már megyek, s megfogadom a magam tanácsát amit Katának írtam.
Jó éjt kismamik, kis és nagyobb babák. Meg persze apuciknak is szép álmokat, holnap legyen mindenkinek (még) jobb napja.

Kép
kissmanó

Hát a TiTi lengyel gyártmány, és elméletileg a kizárólagos forgalmazó ez a bizonyos Baba Szafari itt Magyarországon. 1év jótállás, 8 év alkatrészpótlás. Abszolút pozitívuma hogy a sportrész, hordozó, mózes mindkét irányból felszerelhető a vázra, és hogy tényleg nagy a bevásárlóhálója.

Nekem az ABC Design 4-Tec a szerelmem. Svájcból :!: (német ebay-en keresztül) be lehet szerezni 65ezerért (outletben 79ezerért árulják - http://www.babyoutlet.hu/viewer.aspx?pr ... 4&mainid=8 , teszveszen/vaterán 89ezerre jön ki újonnan), ebben minden benne van kiv. a hordozó. És elméletileg nálunk a 60ezer a határ... És használtan egyáltalán nem lehet kapni ezt a modellt, csak a régebbieket, azok meg annyira nem jönnek be.

Kép
Kép
evicuska

Jó reggelt!

Apa este kisajátította a gépet, így nem tudtam benézni. Most meg kipattant a szemem jó korán megint, mert izgat, hogy milyen idő van kint. Ugyanis 25 km-re járok minden nap autóval dolgozni. :( A párom azt mondta, ha tükörjég lesz itt is, nem enged el. Nem tudom mit szólnának a munkahelyemen, de lesz..om :oops: Tegnap minket absolut elkerült az ónos eső, még a nap is hétágra sütött, plussz 4 fok volt, szinte tavaszinak éreztem ennyi minusz után.

Valaki kérdezte, hogy milyen ruha dukál a nyári babáknak. A lányom júliusi, tomboló kánikulában született. Én vékony hosszú ujjú bodyban és ujjatlan vékony rugiban "járattam" az elején. Mi csak a hazahozatalkor használtuk a pólyát, mert a kórházban így adták ki, utána egyszer sem. A kórházban annyira melege volt mindig a pólyában, úgy izzadt, hogy sokat sírt a szoptatáskor. Végül is az neki kemény fizikai munka volt és nyílván nagyon melege lehetett. Aztán kiharcoltam, hogy hagy legyen rugiban. :D

Evicuska!

Rozitok lesz? De jó! Nálunk , ha lány lesz megint Rozina van betervezve. A családi neve is R-rel kezdődik és nagyon jól hangzik.
A lányom azonban kizárólag fiúként emlegeti a babát vagyis, most ne röhögjön senki :D :D , Karcsikának, mert az apja nevét kapja a drágám. Ez ilyen családi hagyomány nálunk, ő lenne V. Károly.

Jaj lányok, ilyenkor mindig belémhasít, hogy nehogy legyen vele valami. Már a babaszoba rendezéssel is teljesen leálltam, annyira aggódom. Ugye nem lesz.

Kép
Kép
sosi

Sosi: miért röhögnénk? Haverjainknál november végén született meg Károly, a IV-ik.
kissmanó

Jó reggelt Lányok!

Heni, teljesen egyetértek az aggódással - ez egy életre szól, és biztosan vissza fogom sírni ezt a korszakot, mert most legalább tudom, hogy hol van a gyerek! :)
A Benjamin egyébként nagyon szép név, nálunk is volt egy időszak, amíg Beni volt a nyerő. De utána eldöntöttük, hogy kettős vezetékneve lesz a gyereknek, és így rövidebb név után néztünk!
Az FOD, vagy másképp OFD a fej hossza oldalnézetből! Ezt nem mindig szokták mérni, mert igazából nem "kell" semmihez. Ugye ez már nagyban függ a szülőktől is! (nekem pl. hosszúkás fejem van)

Benta, igazából ez egy loggia, nem is erkély. Úgy kell elképzelni, hogy közvetlenül a hálószobánk előtt van, és most a beépítéssel a háló része lesz. Ez lesz Áron "szobája". Sajnos teljesen leválasztani nem tudjuk, mert akkor a hálónknak nem lenne ablaka, úgy pedig nem tudnánk majd eladni! Ráadásul Áron 1 éves korában költözést tervezünk - addig meg talán nem is rossz, hogy egy szobában leszünk!
Korábban valaki írta, hogy a barátnőjének tavaly júniusban született babája, és hosszú újjú bodyban + rugiban hozta el a kórházból, és a hordozóban még be is takarta. Mondjuk érthető is, mert addig kb. 22-23 fok lesz a babák meg ugye melegebbről jönnek! :)

Trokka, hó hogy kiírtad magadból! Remélem ma már nyugisabb napod lesz, és többet tudsz pihenni! Szerintem a baba jelez, hogy neki ez egy kicsit sok. Gondolom Bongorral azért csak később volt, mert mellette többet tudtál pihenni! (bár megértem, hogy ezt agy 10 hónapos mellett nem könnyű megvalósítani!)

Evicuska, gratulálok a kislányhoz!

Eve, örülök, hogy nincs baj. Kissé csodálkoztam a napi 4x2 Magne B6-on! Az azt jelenti, hogy napi 4000 mg-ot fogsz bevenni?
Többiek, Ti mennyit szedtek? Én egyenlőre napi 2x1-et, tehát 1000 mg-ot, de lehet, hogy már emelni kéne az adagot?! Ráadásul ugye most kezdenek majd elég sokat nőni hetente a babák. Nekem is tegnap óta néha feszül a hasam?! Azért kérdés, mert egy kicsit feljebb, mint korábban, de úgy is érzem, hogy egy kicsit feljebb került a pocim. Valakinek van ilyen tapasztalata? Egyébként nem is az a klasszikus feszülés, csak ha úgy mozgok, hogy hirtelen, vagy "hasizomból kelek" fel, akkor érzek egy kis nyilalást...

Megyek EKG-ra!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok!

Evicuska, gratulálok a kislányhoz!!

Noémi, örülök, hogy meg vagy elégedve az árajánlattal. Biztos szuper helye lesz ott Áronbabának!

Torokka, remélem ma már jobban vagy! Nem vagy semmi... Én is viszonylag szabadon hagyom a férjemet "bandázni" haverokkal, kollégákkal, de azért nem hetente 4x és nem 1 hétig síelni nélkülem. Nem mintha nem bíznék meg benne, egyszerűen úgy gondolom, hogy ha már felesége van (pláne nálatok Bongi is megvan már és gondolom közösen terveztétek), akkor igenis illik több időt töltenie a családdal. Bocsánat, nem akartam beleszólni, de egy időben nekem is gondot okozott, ha néha sűrűbben találkozott a haverokkal, aztán szépen megbeszéltük és azóta helyreállt a béke. Nem vagyok Sárkány, tudom, hogy nekik is szükségük van rá...

Kismanó, hány éves a nagylányod? Azért Te is pörögsz ezerrel :D

Eve, örülök, hogy a doki rendben talált. Azért tartsd be az utasításait!

Benta, tök jó, ahogy leírtad, hogy vártad haza a fiúkat a hokimeccsről. Szinte láttam magam előtt, ahogy majd a mi fiúnk is hordja haza a haverokat és én meg etetem őket :D

Ácica, aranyos volt a hastáncos beszólás :D Azért kiváncsi leszek, hogy pár hét múlva, ha még nagyobb lesz, vajon mit fognak mondani?

Heni, olyan klasszul fogalmaztál. Tényleg, most siettetjük az időt, ahelyett, hogy élveznénk, de szerintem, ha itt lesz a tavasz, már inkább megállítanánk. Én már annyira várom, hogy madárcsicsergésben, napsütésben sétálgassa. Vagy akkor már inkább vonszolni fogom magam????? :shock:

Lányok, Ti tervezitek, hogy elmentek szülésfelkészítőre? A kórház, ahol szülök, tart hetente, de szerintem még korai lenne eljárnom. Mit gondoltok, mikor érdemes elkezdeni?

KépKép
süni76

Hello Lányok!

Remélem, mindenkire egy szebb nap virradt, mint tegnap.
Nagyon helyesek vagytok, hogy mindenki így figyelgeti a pocakját, meg, hogy mekkorát nőtt:) Meg sok szempontból egyetértek azzal, hogy az életünknek egy nagyon küldönleges szakasza, amikor gyereket várunk. A magam részéről kissé lelkiismeretfurdalásom van, hogy egyrészt, mivel nem készültem rá, fokozatosan fogom fel, másrészzt én a jövő héttől érzem úgymond a pocak, hogy is mondjam, "létjogosultságát", ( tudom, konvencionális vagyk kissé, de belülről jön, sajnos...) és ez azt jelenti, hoyg a várandósság fele rohanással, szervezkedéssel telt. Most még enni sem igazán merek ( pedig kezdem érezni a farkasétvágyat néha), merthogy nem férek majd bele a ruhámba. Már vannak mindenféle elképzeléseim, hogy micsoda nutellás kenyereket, meg pizzákat tolok majd be a jövő héttől:) Ahogy így Benneteket olvaslak, lelkiismeretfurdalásom támadt, hogy én még nem néztem ruhát ( kaptam a barátnőmtől 4-5öt ajándékba), halvány elképzelésem sincs a babkocsikról ( arra sikerült rájönnöm, hogy ez egy komoly iparág), sőt azt sem tudom, hogy milyen ágy lesz. De úgy tervezem, hogyha hazajöttünk, két hét múlva, akkor szépen lassan alámerülök én is ezekben a témákban.
A munka és esküvő téma mellé felvettem a lakáskiadás projektet is ( dec végén megürült, és feb-ra szeretnék új bérlőt, úgyhogy esténként megyek mutogatni. Az a lényeg, hogy ne unatkozzam, ugye. Tegnap írt egy csaj, hogy ő babát vár, és ezért kéne neki. Olyan érdekes dolog, hogy emiatt a dolog miatt látatlanban, meg ismeretlenül szimpátiát érzek, és titokban remélem, hogyha eljön, tetszeni fog neki, és akkor neki adom ki. Kis szentimentális vagyok, de én úgy szerettem ott lakni, és örülnék, ha olyan költözne be, aki szintén szeret.
Fogkőleszedés: úúú, ez nagyon durva. Eve írta, hogy az sztk rendelőben 2000-et kértek a fogkőleszedésért. Nem tudom, hogy a kismamáknak ingyenes-e hibatalból, de az én doktornőm ( aki mondjuk magán) a fogkőleszedést 12 000-ért csinálta 2 éve... Fogalmam se volt róla, hogy itt ilyen hatalmas a piaci rés . Most egyébként a fogkőleszedést ingyen megcsinálta ("ez az ő hozzájárulása a kismamáknak"), a tömés ( az a borzalom) volt 5ezer.
No, mindegy, hát ezek vannak. És még mindig nincs menyecske-ruhám....:)

mormota
mormota20

Süni, én is így vagyok ezzel már várom nagyon a tavaszt. Most tényleg olyan rematy idő van, hogy semmit sem lehet csinálni! Tavasszal meg lehetne sétálni - meg úgy összességében jobb az ember kedve!

Én tervezem, hogy elmegyek szülésfelkészítőre. (én a MÁV-ban szülök majd) Hétfőn megyek a dokihoz, és akkor akarom vele megbeszélni. Általában 5-6 alkalom szokott lenni egy ilyen, és mindegy mikor kapcsolódsz be, így is - úgy is a végére értsz! Általában heti egy alkalom. Igen, még korai, bár mi mégis hamarosan el fogjuk kezdeni, mivel a férjem vendéglátós. Egyik héten hétfő szerda szombaton dolgozik, a másik héten kedd csütörtök pénteken. Így ha pl. hétfőn van a tanfolyam, akkor sem tud csak 2 hetente eljönni, így nekünk 10 hetes lesz a tanfolyam. Szóval én azért el akarom kezdeni a 24. hét körül, hogy végezzek. Persze lehet, hogy pl. reggel van, és akkor meg tudjuk majd oldani! Remélem hétfőn kiderül!

Voltam EKg-n, minden tökéletes, és ráadásul 10 perc alatt végeztem! Olyan jók az ilyen szolgáltatók, csak havi 9000 Ft az alap kártya...szóval én nem fogom fizetni magamnak, elég a TB-t, de így hogy a cég állja tök jó! Minden évben van 1x egy teljes kivizsgálás: labor (vér+vizelet), belgyógyász, EKG, mellkasröntgen, szemészet. Nem hazudok, 1 óra alatt végeztem az egésszel, gyönyörű környezetben, a leleteket pedig potán kaptam meg, rá 1 hétre. A labor utánra sütikék vannak kitéve... :)

Na mindegy...szép álom, hogy a magyar egészségügy is ilyen legyen!

KépKép
KépKép
kfnoémi

süni, itt is van azt mondta a védőnénim hogy ha megyek hozzá a 22.héten pisivizitre akkor mondjam meg hogy megyünk e, itt 8 alkalmas, szóval ha pl a 24.héten kezdem akkor a 32.re fejezzük be, szerintem az pont okés...vagy nem? :roll:

dejó gyűlnek a csajok is :D

pocom ma nekem is nagyon hasogat , kicsit húzódik, de néha olyan mintha 1000 hasprést csináltam volna és izomlázam lenne :( de bírom Lilike nőljön csak...

Kép
Kép
mniki84

nálatok kell fizetni a szülésfelkészítőért, itt 2000/koponya + ha utána tornára is maradzs + 500. ez megy a szülészet alapítványának , amiből felújítják..?!

Kép
Kép
mniki84

Mormota, szerintem nem gond, hogy most mással foglalkozol. Az esküvő egy nő életében szerintem fontos lépés. Én a miénket 8 hónapig szerveztem, és totál esküvői lázban égtem, semmi mással nem foglalkoztam! Szóval ez teljesen természetes!
Utána majd elkezdesz a babával foglalkozni!

Az én fogorvosom igazából magán orvos és 7000 Ft-ot kért a fogkő leszedésért. Én úgy tudom, hogy csak a tömés, húzás ingyenes, de a 2000 még így is tök jó!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Köszi a választ. Niki, szerintem az pont ideális. Köszi az ötletet. Mire elkezdem, talán jobb idő is lesz. A János kh-ban keddenként van 17 órától. Már meg is beszéltem a főnöknőmmel, hogy azokon a napokon 1 órával korábban elmennék.
Ja, egyébként a biztonság kedvéért ma is itthon maradtam. Bár nálunk most eső esik és szerintem + fok van. De reggel azért még elég durva volt a helyzet.

KépKép
süni76

Úgy tudom, ott ingyenes a felkészítő.

Mormota, ne legyen lelkiismeretfurdalásod. Lesz még időd az esküvő után elkezdeni nézelődni. Én is tegnap óta aktivizáltam magam. Tényleg, mentek lagzi után valahová kettecskén (akarom mondani hármacskán)?

KépKép
süni76

Evicuska!
Gratulálok a kislányhoz! :D Bizti, hogy nem csak ez a bababolt forgalmaz TiTi babakocsikat....én a Picurka bababoltból rendeltem a miénket. (ugyanezekkel a feltételekkel)

Süni!
Mi mindenképp szeretnénk szülésfelkészítőre járni. Itt 6 alkalom+ az utolsó,ami szülőszobalátogatás. Heti 1x van délután és ingyenes. Márciusban gondoltuk elkezdeni....
Jövő héttől kismamatornára szeretnék menni.

Az sztk-ban elvileg ingyenes a fogkőleszedés...én azt hiszem, bejeletkezem a magándokimhoz....

KépKép
amadea

Amadea: úgy értettem, hogy elméletileg csak ez a Baba Szafari hozza be az országba, gondolom a többi bababolt tőlük vásárolja meg és adja tovább. Legalábbis tegnap ők ezt mondták.

Kép
Kép
evicuska

A Mávban is ingyenes a felskészítő!

Amadea, szerintem jól teszed, hogy bejelentkeztél a magándokihoz. Egy csomó bosszúságtól kíméled meg magad!

Anuk Te vagy a nagy egészségpénztáros! Légzésfigyelőt hol lehet venni egészségpénztári kártyára?
Vennék én használatat is, de azt mondják, hogy akkor jó, ha max 1x volt használva. Amit én szeretnék az a bébiőrrel együtt van, és emiatt nem nagyon adják el. Egyet találtam, de az már 2 gyereket is kiszolgált.
Gondoltam, akkor marad ep-re az új...

KépKép
KépKép
kfnoémi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2009.05.06 21:34-kor.

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!

A biztató szavakat köszönöm!

Süni: Egyáltalán nem szóltál bele. Mi ezt így szoktuk meg a 8 év alatt. Én is el-eljárok a barátnőimmel, ő is a barátaival. Nekem nem is ezekkel van bajom, hiszen nekem is jól esik olykor kiszakadni itthonról. Csak tegnap tényleg jó lett volna, ha segít és nem egészen úgy reagált, ahogy az elvárható lett volna. A síelés az egy külön történet. Én nem szeretek, nem tudok síelni. Utálom a hideget, a havat és a hegyeket. Megfosztani azonban nem akarom a hobbijától. Úgyhogy tőlem nyugodtan mehet, ha nem erőlteti, hogy én is menjek :). De ma már sokkal jobban érzem magam, és poci sem okoz problémát.

Szülésfelkészítő: Én nem jártam. Nekem nem volt rá se időm, és be kell valljam se energiám. Tudom, most sokan elítéltek emiatt, de én úgy gondoltam, hogy más nem fogja tudni elmondani nekem azt a fájdalmat, amit át fogok élni. És utólag is így gondolom. Én sem tudnám leírni, hogy milyen szülni. Át kell élni. A légzésre pedig se idő, se energia nincs odafigyelni. Akkor csak annak örül az ember, ha végre kitolta. Aminek szerintem értelme van - így utólag - az a torna, ami a gátizmokat lazítja. Sokat számít ugyanis az izomzat a szülésnél. Viszont megértem azokat, akik szeretnének kicsit közelebb kerülni egy olyan témához, ami elképzelhetetlen, és még nem élték át. Ha van időtök, akkor legalább egy jó program lesz :).

Gratula a kislányhoz Evicuska.

Éva: örülök, hogy minden rendben.

Egy kérdés: Nem hallott valaki a Marco L Sky típusú testvérkocsiról? Ilyet szeretnék rendelni, mert Magyarországon nem kapható. Viszont jó lenne tudni a tapasztalatokat róla. Amint néztem ez a legkönnyebb, legkisebb és a legolcsóbb. Ausztrál gyártmány, csak kicsinek találtam a kerekét.

Kép

Kép

Kép

Nos, a gyerek ágyát megvettem:

Kép

A benzinkút szekrény árajánlatára még várok. De remélem az ágy készítője meg tudja csinálni és korrekt árat mond :)

Mindeninek kellemes napot!
torokka

Noemi: megy privi a teszvesszel kapcs!

Felkeszito tanfolyamra es tornara is szeretnek majd jarni, de csak a 26. het utan fog menni, mert ugye akkor megyunk haza vegleg. Remelem, az meg nem keso...

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Csillagtáncos, válaszoltam is!

Heni, nem én írtam, hogy vonszolni fogom magam, hanem Süni! :) De akár én is kérdezhettem volna.
Ez a férj probléma szerintem előbb utóbb mindenhol felüti a fejét. Nálunk is volt ilyen: ugye a férjem vendéglátós, és mikor dolgozik, akkor az reggel 10-éjfélig tart, szóval azokon a napokon nem is látjuk egymást. A többi napba kell besűrítenie mindent, és én sokszor sérelmeztem, hogy ilyenkor nem csak velem foglalkzik. Mára azért kialakult a kompromisszumos megoldás! :)

Az előbb iszonyúan feszült a pocakom, de mostanra enyhült! Gondolom Áron baba növekedőset játszott! :)
Ma valahogy sokkal jobb a hangulatom! Szerintem ne is keseregjünk a rossz időn, hanem kezdjük el együtt várni a tavaszt!
Végül is a karácsonnyal is így tettük!

Amit én a legjobban szeretek a tavaszban: tulipán, jó idő, csicsergő madarak, virágzó fák, húsvét és a szülinapom! :)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Csajok, én is panaszkodok!
Lassan két hete van itt az utódom, de még mindig nem bírja hiba nélkül megcsinálni az apróhirdetés felvételét! Olyan hülyeségeken tud agyalni, meg hogy melyik lépés melyik után következik! Már nem bírom!!! mintha minden nap újra kellene tanítani :shock: , iszonyat!!
Magától nem képes semmire, ha nem vagyok itt képes elküldeni az ügyfelet, ahelyett, hogy próbálná megoldani. Soha nem fogja megtanulni.
Nem is csoda ha feszt fáradt vagyok!!

Kata: szép a babkocsi, bár nem ismerem, de a kerekei sztem is kicsik. Elhiszem, h kiakadtál tegnap, én is felmérgelem magam, ha szükségem lenne a férjemre és cseszik hazajönni.

Evicuska: gratulálok a kislányhoz!
Vendég

Sziasztok!

Evicuska: Szívből gratulálok, hogy kislányotok lesz! :)

Tudnátok nekem abban segíteni, hogy az teljesen normális-e, hogy a bal lábam kissé bedagadt? A csizmán a cipzárat nem tudtam ma reggel teljesen felhúzni, csak félig. Nem fáj, meg semmi, de a másik lábammal ilyen nincs. Olvastam arról,hogy viszeres, vizenyős láb, de nem tudom, most akkor ez lenne az? Vagy hívjam fel a dokit? Köszi a segítséget!
chrisstha

Chrissta, én sajnos nem tudok segíteni. A vizesedés az oké - úgy tudod leellenőrizni, ha benyomoda az újjad a lébadba és ott marad a nyoma...de ilyenről, hogy csak az egyik még nem hallottam. Szerintem hívd fel a védőnőt! Én ilyen esetben először vele beszélnék, lehet, hogy tud valami praktikát rá!

Puszedli nyugi, bár tudom milyen idegörlő mikor hiába jártatod a szádat, az illető magasról leszarja! Szerintem beszélj a főnökkel, hogy kérdezzen rá, egyáltalán szándékában áll betanulni, mert ha nem akkor jobb ha nem raboljátok egymás idejét...végül is mégiscsak próbaidőn van! 2 hét után, ha lasabban is - esetleg jegyezetből de tudnia kéne a dolgokat.

KépKép
KépKép
kfnoémi

Na, szép, már megint elnéztem valamit... :D Bocsi Noémi!

Heni

Kép
szheni

Puszedli, ne mérgelődj rajta. Sztem is jó lenne megkérdezni, hogy direkt ilyen lassan tanul, vagy eleve ennyit fog az agya, mert ha igen, akkor talán más munka után kellene néznie...

Chrissta, próbáld meg felpóckolni a lábad, hátha csak megerőltetted. Talán többször terheltél a balra a jobb helyett is, és lehet, hogy csak azért dagadt be. Ha nem múlik el, azért kérdezz rá a védőnőre vagy az orvosra...

Na, megyek, mert jöttek a fiúk tanulni...

Heni

Kép
szheni

Chrissta: most nem szeretnélek megijeszteni, de úgy tudom, hogy ha nem egyformán dagadnak a lábaid, az nem épp jó. Uhhó helyedben azért inkább valaki szakavatottabbat kérdeznék.

Süni: elsőszülöttem 8-at töltött pár napja.

Fáj még valakinek extrémül a feje? Nekem vasárnap volt cudar, hétfőn, kedden két adag kávéval indítottam a napot, tegnap normál adagot ittam, ma meg egyáltalán. Hát jól nem tettem, az tuti. Fáj a dinnye a nyakamon, hogy leszakad. Vérnyómérőnk sajna nincs, lehet megint kölcsön kéne kérnem apámtól? Bár utóbbi terhességemnél is ez volt, s a fejfájás nem volt akkor vérnyomásfüggő, bár kávétől megszűnt. Igenám, de ha ebben az órában iszom a fekete lötyit, akkor éjfélkor sem fogok aludni :(

Kép
kissmanó

Húúú de sokat írtatok! Elég kitennem a lábam, és nem győzök visszaolvasni :) Ami persze nem baj!

Noémi : nagyon édi a rugi és a hálózsák is. :D Imádom a macikat! Hazahozósra ha törik, ha szakad kiharcolom, hogy vadi új igazi boltban vásárolt rucikája legyen Emmámnak. Légzésfigyelőt olyan helyen (gyógyszertár, bababolt, szupermarket) lehet venni, aki szerződéses kapcsolatban áll a te/vagy párod egészségpénztárával. Ez a legfontosabb!!! Az eü pénztár honlapján ha belépsz a személyes oldalra, akkor ott le lehet kérni, hogy kik a partnerek. De azért nézd azt is meg, hogy a te pénztárad támogatja-e egyáltalán a légzésfigyelőt. (Én írtam nekik egy levelet, hogy baba és csecsemőápolási cikkek elszámolása alatt milyen termékeket fogadnak el) Mi mindenesetre mindent egy patikában rendelünk meg, és fizetünk ki.

Sosi : minden rendben lesz :) drukkolunk nektek.

Süni : a babadiszkontok ide is jöhetnek, bár én nagy valószínűséggel csak a nyálam csorgatom. Tegnap mutattam Rodnak egy édi kis rucikát, hogy meg szeretném venni, hát kapásból lehurrogott, hogy minek neki kötényruha fodros ingecskével, ha még járni sem tud. Meg különben is le fogja enni stb stb stb. :(

Kata (torokka) : ne izgulj az evés miatt. Én még mindig távkapcsolatban vagyok a hűtővel, és lefagyasztom a konyhát főzés közben. Émelygés már csak ha kaja szagot érzek, de az evés még mindig nehezen megy. 19 hetesen még mindig nem híztam vissza a leadottból egy dekát sem. Hogy ez most jó vagy nem nem tudom. Egyébként pedig nyugodtan írd ki magadból a bánatot. Én is sokat hisztiztem itt, és egészen jó volt utána. Ha magunkban tartjuk az még rosszabb.

Heni : szupercuki a pocid :D 20 hetessel még adós vagyok, api már csorgatja a nyálát hogy mikor fotózhat. :D Legalább még mindig látja bennem a nőt is nem csak az anyukát. Tényleg neked nem mondták, hogy túl nagy? Engem mindig ezzel riogatnak. :(

Kata840725 : Nagyon szépek a babaeredményeid Gratula! A méhlepény nekem is mellső fali, nekem sem mondták, hogy gond lenne belőle. Mondjuk nekem se barnázás, se semmi nem volt anno.

Evicuska : De jó! Kislány! Vigyázzatok fiúk :D Támadnak a lányok :D Várom a képeket nagyon.

Puszedli : Csak segítségképpen. Nem tudom, hogy hogyan okítottad, de én elmartam az illetékes fejét, egy új füzetet és tollat adtam a kezébe, és lépésről lépésre mindent leírt. Mondjuk amilyen kiterjedt a munkaköröm nem csoda. Nah mindegy. Aztán legközelebb már egyedül csinálta, én meg csak figyeltem, és ha kellett rászóltam, hogy nézze amit leírt, mert ha nem leszek is meg kell tudnia csinálni, nem a két szép szeméért van. Ha elrontotta, akkor javítsa ki, miért nem figyelt oda rendesen. :) Drasztikus, de hatásos.

Magamról : Nemrég jöttem haza mai körútamról. Az útviszonyok rémesek. A helyijáratok mennek ugyan, de a járdák takarítása tavaszra marad. Reggel a sógorom segített eltotyogni a tüdőgondozóba, aztán azuram jött értem és totyogtunk vissza a buszváróba. :D Itthon meg pont jött a postás, és segített a buszmegállóból eltotyogni a bejáratig.
Jó hír, hogy jobb az eredményem! Már nem fulladok annyira, azért a hidegnek is van némi előnye.

Fogorvos. Magánorvoshoz járok, mert a körzeti egy hentes. Nem részletezem, de ha már én vonyítottam a fájdalomtól akkor talán elhiszitek. :) 5000 Ft-ot fizettem, de az utolsó fillérig megérte! Átvizslatott mindent, megnéztem a felcsavarozott fogam. Fogkőleszedés az egész protkómon. Azután jött az ingyenes rész :D Azt mondta ajándék. Majd polírozta, csiszolta, fertőtlenített. Bónuszként valami mentolos bigyóval végigmasszírozta a fogínyem mindenhol. Hát az valami isteni :D

Hastánc : Ki fogtok röhögni :D Nekem van hastánc videjóm, és amíg nem voltam várandós szoktam is táncikálni. Persze csak azokon a napokon, amikor a fiúk kimenősek (edzésre mennek) Nem kell a nyálcsorgató, kiröhögés.

Császár: Lassan kezdek beletörődni, legalábbis bebeszélem magamnak. Igazság szerint rettegek tőle. Így aztán nálam a szülésfelkészítő el is marad. S bár papás szülést szerettünk volna, api nem jön be császárra, de a tesóm azt mondta velem lesz.

S ha valaki képes volt a kisregény végigolvasni, gratula hozzá, és vehet a virtuális sajtos rudacskákból amit gyártani fogok estére. :)
Vendég

Anuk!
Tök jó, hogy javulnak az eredmények!!! Miért röhögnénk ki?? Én is hastáncoltam a baba előtt és nagyon hiányzik...

Lábdagadás:ha féloldali, biztos nem ödéma, ez jó...viszont ha holnapra se múlik el, én megmutatnám orvosnak, főleg így a hétvége előtt....

Puszedli!
Lehet be kellene keményítened....

Kissmano!
Remélem gyorsan elmúlik a fejfájásod :( !

KépKép
amadea

Köszi mindenkinek a választ! Remélem semmi baj nincs... lassan mehetek haza a mukából, marad mára a pihenés, és remélem holnapra elmúlik!

Szóval köszi mégegyzer!
chrisstha

Sziasztok!
Szheni!Igazán szép pocakod van!

Kfnoémi!Én is a MÁVban fogok szülni előreláthatólag!!Megkérdezhetem,hogy ki a dokid?

Chrissta!Azt hiszem,én is megkéredeznék vlaki hozzáértőt,mert ilyet még nem hallottam,hogy csak az egyik láb dagad.(Nekem az első terhességemnél csak a vége felé dagadt a lábam,de mindkettő.Nem volt vészes,pedig az utolsó pillanatig dolgoztam.)

Azt hiszem,most én is el fogok menni szülésfelkészítésre.Előzőleg nem tettem(az István kh-ban),bár nem hiszem,hogy bármit befolyásolt volna.Pusztán csak azért gondoltam most rá,hogy megismerjem a környezetet,az ott dolgozókat,ilyesmi...És hátha tudnak vlami újat mondani.:)

[/b]
ékes+tesó

Anuk: nekem is van hastáncvideóm, én is csináltam párszor, de azzal szerintem nehéz megtanulni... Egyszer szeretnék egy rendes tanfolyamra beiratkozni. A másik vágyam a historikus tánc (reneszánsz meg ilyesmi), de arra sokkal kevesebb esély van. :(

Puszedli: de még nem tuti, hogy ő lesz az utódod, ugyi? Elég rémisztőnek hangzanak a képességei így, hogy leírtad...

Férj: igazából mi itt kint össze vagyun kzárva egy koliszobába, szóval most már nem bánnánk a több külön programot, dehát a barátok is otthon vannak... Engem most nem zavar, ha elmegy vhová vagy én nélküle. De amúgy amikor normálisan vagyunk, én azon tudok kiakadni, amikor mondjuk megígéri, hogy tuti hazajön 8ra, és én várim, meg mondjuk szükségem is lenne rá, vagy ilyesmi, és 11kor állít be... Jó, nem kell lejelentenie mindent, de akkor mia francnak ígéri meg?? Én meg 11kor már hullafáradt vagyok, és akkor fuccs az egész közös esténknek... Utoljára ez az ominózus szülinapi eset volt, ugye, mint említettem egy hónapja...
De más panaszom igazán nem lehet! :lol:

Képzeljétek, már nagyon elegem van a rémálmokból! Már jó ideje szinte minden éjjel rémálmodok, tök valóságosat, alig tudom eldönteni az ébredés után is, hogy megtörtént-e ez, vagy sem... Most éjjel is borzalmas volt. Nem szoktam a szülésről vagy a gyerekről álmodni (csak egyszer régen), de most igen, és borzasztót, le se írom, nem riogatlak benneteket! Komolyan, nekem ez az állapotosság legrosszabb tünete, ennél még a hűtűtől való hányás is jobb! És annyira sajnálom őt is, hogy miket érezhet ezekből a pocimban...

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

sajtos rúúúúd....(nyálcsorgatós szmájli) :oops:

Kép
Kép
mniki84

Anuk, elkészült már a sajtos rudacska???????? Mert már nagyon vágyom rá!!! :D

Puszedli, szerintem nagyon jó tanácsokat kaptál a lányoktól! Teszteld nyugodtan az új kolleginán!

Csillagtáncos, sajnálom, hogy rémálmok gyötörnek. Én még nem álmodtam a szülésről sem a várandósságról (talán csak 1x), de a férjem annál sűrűbben! Nem tudom, meséltem-e, de egyik reggel azt mesélte, hogy álmában egy pár hónapos, szemüveges kislányunk volt, máskor meg, hogy annyira meghíztam, hogy az arcom nagyon kerek volt. Szinte rám se lehetett ismerni. Mondtam is neki, hogy szegénykém, azért ennyire nem kell rémüldöznie. De azt mondta, hogy igazán aranyos voltam úgy is :D

Heni, még nem is dicsértem meg a pocakodat. Tényleg nagyon csini vagy. Nekem kedden lesz esedékes a következő fotó.

Noémi, én is tavaszi születésű vagyok. Húúú, fincsi virágillat, eső illat. Lehet, hogy veszek is egyik nap egy cserepes jácintot és azt fogom szagolgatni. :D

KépKép
süni76

Sziasztok,

A heten nem igazan volt idom, feljonni a netre. Nem tudom mi van itt az eddig unalmasnak tartott munkahelyemen, egesz heten annyi munka volt, hogy nem volt idom a maszek dolgaimmal foglalkozni.

Az eskuvosoknek nagyon sok boldogsagot es erezzetek nagyon jol magatokat.

Szulesfelkeszito: en is tervezem, hogy majd megyek szulesfelkeszitore, de ha jol emlekszem akkor azt mondta a dokim, hogy az majd a 3. trimeszterben lesz aktualis. Mindegy holnap kell menjek ugyis a dokihoz AFP vizsgalat, es majd megkerdezem.
Ma mar elterveztem, hogy fel fogom irni a kerdeseimet, mert mindig annyi van, de mikor ott vagyok a felerol elfeledkezem.

A Magene B6-ra nektek mit mondott az orvos, hogy azt akkor kell szedni, ha ugy erzitek, hogy feszul, kemenyedik a hasatok?
Mar en is vettem egy dobozzal, de eddig meg nem kezdtem el szedni, mert nem is hozta szoba a doki. Nekem estenkent szokott inkabb feszulni a pocim, mikor mar alvashoz helyezkedem.

Fejfajosok: ezzel meg en is mindig kuzdok, igaz lekopogom talan mar kicsit ritkabban, de meg mindig eleg surun faj a fejem, pedig a vernyomasom teljesen rendben van.

A legujjabb ami van, eddig hal istennek meg csak 3-szor fordult elo, az ejszakai vadligorcs. Ma ejjel is volt egy, olyan szinten fajt, hogy meg reggel is, sot meg most is erzem a jobb vadlimat.
Ez masnal is jelentkezett mar, vagy csak en vagyok az a szerencses. MIt lehet ellene tenni????????
:?

Mindenkinek tovabbi kellemes estet.

Banka
Kép
banka79

Heni: sztem én sem dícsértem meg a pocidat! :oops: , nagyon csini!

ékes+tesó: sztem téged meg nem üdvözöltelek! bocsika
:oops:

chrissta: sztem pihentesd, ha nem múlik, akkor doki!

Kissmanó: jobbulást!! én sjnos migrénes vagyok:(, bár lekopogom a terhesség alatt szerencsére nem voltak erős fejgörcseim.

Anuk, és mindenki: köszi a tippeket!
Le van neki írva papírra minden. Csak az, hogy tényleg minden pikk-pakk elfelejt! :o, iszonyat.
Jövő héten ráér a főnököm, megmondom neki, hogy legyen mellette ő egész nap, nézze meg, mert nekem nem tetszik.

Ja Anuk, és nagyon örülök, hogy ilyen rendes volt a fogdoki, meg annak is, hogy jók az eredményeid! vagyis jobbak! a császár meg nem baj, a lényeg, hogy mindketten egészségesek legyetek!

Csillagtáncos: huss rémálmok!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?