Jóreggelt mindenkinek!
Köszi a válaszokat és az érdeklődést!
Azóta nem volt kaki, de majd figyelem.
Ja, azt elfelejtettem írni, hogy mi csak tegnap kezdtük a kóstolgatást, a pici almalé is okozhatta vajon?
Amúgy megértelek KAta, nehéz dolog a tejdiéta is, főleg, hogy nem egyértelmű még a bőrgyógyászok szerint sem, hogy mennyire kell betartani, csak magát a tejterméket nem szabad enni, vagy semmi olyat, amire csak rá van írva, hogy tejpor, savópor stb. Mondjuk úgy eléggé leszűkül a lista.
Babu, ügyes vagy, hogy ilyen elszántan, egy zokszó nélkül nyomod a diétát!
Éjszaka neteztem a témában és bár nem először, de erre csak most bukkantam,hátha valaki nem ismeri, akire vonatkozik, különböző allergiák szerint lehet terméklistát kérni, persze elég karcsú a lista:
http://www.taplalekallergia.hu/index.php?content=18
Babák annyira édesek, Viki, tényleg jó 5let volt!
Tami is tök csikis, ha csak megszagolom a pelust, nincs-e kaki, már attól úgy röhög.
Linda, azóta van fejlemény kocsi ügyben? A logikus az lenne, hogy a szerelő kártérít.
Pont tegnap beszéltük férjemmel, mert vizsgáztatni kell a akocsit, hogy ilyenkor otthagyják a szerelőnél, aki esetleg megy vele, mi van, ha balesetet okoz, ki fizet olyankor? Mert a TV ügyvédjében volt egy hasonló eset és persze nem akart fizetni, aki furikázott a kocsival és összetörte.
Titi, annyira jót nevettem az anyós alvós sztorin!
Andi, én is megnéztem a videótokat, nagyon jó lett és mennyire hasonlít Rád a lányod!