Új privát üzeneted érkezett!

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.15 18:34-kor.
Vendég

Nem ezt akartam,hanem az 1-est,de már kitöröltem,azért ez is hasznos lehet!
Bocsi

Kép

Kép
ibm

Jóreggelt mindenkinek!

Köszi a válaszokat és az érdeklődést!

Azóta nem volt kaki, de majd figyelem.

Ja, azt elfelejtettem írni, hogy mi csak tegnap kezdtük a kóstolgatást, a pici almalé is okozhatta vajon?

Amúgy megértelek KAta, nehéz dolog a tejdiéta is, főleg, hogy nem egyértelmű még a bőrgyógyászok szerint sem, hogy mennyire kell betartani, csak magát a tejterméket nem szabad enni, vagy semmi olyat, amire csak rá van írva, hogy tejpor, savópor stb. Mondjuk úgy eléggé leszűkül a lista.

Babu, ügyes vagy, hogy ilyen elszántan, egy zokszó nélkül nyomod a diétát!

Éjszaka neteztem a témában és bár nem először, de erre csak most bukkantam,hátha valaki nem ismeri, akire vonatkozik, különböző allergiák szerint lehet terméklistát kérni, persze elég karcsú a lista:

http://www.taplalekallergia.hu/index.php?content=18

Babák annyira édesek, Viki, tényleg jó 5let volt!

Tami is tök csikis, ha csak megszagolom a pelust, nincs-e kaki, már attól úgy röhög.

Linda, azóta van fejlemény kocsi ügyben? A logikus az lenne, hogy a szerelő kártérít.
Pont tegnap beszéltük férjemmel, mert vizsgáztatni kell a akocsit, hogy ilyenkor otthagyják a szerelőnél, aki esetleg megy vele, mi van, ha balesetet okoz, ki fizet olyankor? Mert a TV ügyvédjében volt egy hasonló eset és persze nem akart fizetni, aki furikázott a kocsival és összetörte.

Titi, annyira jót nevettem az anyós alvós sztorin!

Andi, én is megnéztem a videótokat, nagyon jó lett és mennyire hasonlít Rád a lányod!

Kép

Kép
teó

Evelin így is le a kalappal! Nagyon sokáig szépen fent tudtad tartani a tejecskét és ez remek! Fél éves korig szinte csak azr kapott, ezt Adélról már nem lehet elmondani...
Szóval gratula!

Ágiról tudtok valamit? Őt is meghívnám jövő héten, közel is lakik lehet írok neki sms-t!

Katus, ezt a megtriplázást már nem is nagyon várják el a háziorvosok, az enyém legalábbis...Adélnak akkor egy éves korára 12 kg-nak kellen lennie és lehet annyak már nem is örülnék!

Ptri, egyébként nem tuti, hogy annyira éhes volt Zsolesz, vigyázni kell velük, az én lányom legalábbis addig eszik, amíga szájába rakom.Csomószor nem hiszem hogy éhes már, csak a szeme kívánja, ahogy mondani szokták...

Kép
andkata

Teó! Nekem nem gond a diéta mert Én inkább csak a tejet ittam ( azt is csak kávéba) azt meg tudok inni csak nem tehéntejet hanem rizs tejet! Néha ennék sajtot de eszek helyette sok husit! :D
Vendég

Marcsi!
Lillád holnap hogy fog tudni hazamenni?

Kike!
Apa éjjel is gyalogolt?

Bondi, Wera, Bencuri Viki, Kimma, Timi!
Bújjatok elő!
20150601134430

Tami nagyon cuki kis hómanó!
20150601134430

Tami édes nagyon!

És az édességkérdést hogy oldod mg Babu?

Kép
andkata

Andkata! Gumicukor töménytelen mennyiségben és Zabfalatok, néha Pilótapiskótatallér és parány amit Te írtál!
Vendég

Szépséges napot :P

Nekem az van! :D :D :D
Tegnap gyönyörűen elaludt Csabici, és csak 3X ébredt :D :D :D
Most ne nézzetek idiótának, de ez nálunk jelen helyzetben fantörpikusnak számít :D
Elaludt n10-kor, és ébredt f1-kor, f4-kor, majd 6-kor, és f8-kor keltünk fel Lilu miatt, különben még aludt volna :D :D :D
Én repdesek a boldogságtól!!!
Ma de. pedig 5 perc alatt elaludt :D :D :D

Na, mindjárt reagálok!
Vendég

Kép Nézd kutyus milyen ügyes vagyok!!!
Kép Papa kellj már fel!!!
Kép Úgy szeretlek!
Kép Hello csajok! Kép
Kép Menjünk már fürödni...
Kép
Kép Na kaptok azért egy kis mosolyfélét! (most ébredtem!)

Gondoltam ezzel kezdem!

Köszi lányok arik vagytok!
Bocsi, de szüksége van az elhanyagolt, szeretetre éhes, érzékeny kismami lelkemnek egy kis kényeztetésre! Kép

Olivérnek még megvannak a pöttyei, de bizom benne, hogy hamar elmúlnak!

Levi ma éjjel is alakított, de nem részletezem...

Kedden megyek genetikai uh-ra. Múlt csütörtökön voltam AFP-n.
Doki megvizsgált, teljesen zárt a méhszáj 3000-es.

Kitaláltam a neveket, de szerintem még nem végleges! Eszter és Benedek
Olivér azt mondta Eszternek hívják!
Úgy gondoltam, hogy mondok pár nevet Olivérnek és amit ő mond az lesz... :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára titanilla78 2009.01.15 10:48-kor.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi!
A pucos képek fantasztikak!

Szép neveket választottál. ;)

Dóri!
Éljen a 3szor kelő Sün Balázs!
20150601134430

Véda! Csabi fiú nagyon ügyi volt!
Vendég

Titi! Édesek a fiúk! Szép neveket választottatok!
Vendég

Titikém!
Ne izélj már, édes! A többiek olyan jól leírták, mennyire szeretünk, és gondolunk rád!
Olivérnek hogy ízlik az ovi? nem emlegeti a bölcsit? Mi a jele?

Evelin!
A fejés - és minden amit mellette műveltél - tiszteletreméltó, és sok-sok lemondást követelő dolog volt a részedről, és te csináltad ,és nem a könnyebbik utat választottad! sokszor még akkor is fejtél, amikor már mindenki régen aludt, sőt te utána még millió dolgoz elláttál a ház körül, + még tanítottál is! Nem sorolom, de tény, hogy 10-ből 9-en ezt képtelenek lennének végig csinálni. Te vagy az, akinek soha egyetlen pillanatra sem lehet lelkifurdalása!!! Úgyhogy nyugi!
Eliotról a jó híreknek mindig örülünk, s kezdjük már megszokni, és ez a jóóóóóóóóóóóóóóóóóó :D :D :D

Vikim!
Apus épségben hazaért, megszeretgettem, mert láttam, hogy kissé le van törve, sőt... Este még össze is bújtam vele :oops:

Kép jó ötlet volt! Lacus vigyoráért elepedek! De nyáron majd jól megdögönyözöm!!! Majd én is teszek fel fotót!

A tejcsi fenntartás miatt téged is nagyra becsüllek! Annyit szorgoskodsz a lakásban, neten, babázol, és még erre is szánsz időt Lackó érdekében... Puszillak!

Babu!
Nálad meg ez a tejmentesség plusszban... Előtted is leborulok, Anyus!

Vkatus!

Ne aggódj a 3X-zás miatt! Lilu 3250-el született és 9 kiló körül volt 1 évesen, és ő sem triplázott :wink: Remélem, Csabi sem fog, mert 4380-al született=13140 gramm :shock: :lol:

Marcsi! Dodó!
Mindjárt írom az Égiek üzenetét!

Nagyon sok szép babát láttam! Mééééééééééééééég!!!
Vendég

Tita, ezek naghyon szép nevek! Jupié! A gyerekeid meg gyönyörűek!!!

És jupié kicsi Csabónal is!

Futkos a hideg a hátamon, anya hív kb 15 perce, hogy a " barátjának" infarktusa van, a mentőben van és még nem derült ki hova viszik. Hát a két legjobb barátnőm közül aaz egyik a régi Honvéd most Állami Egészségügyi Központ kardiológiáján dolgozik, orvosként, ugyhogy ment a drukk, hogy oda vigyék. Kb 5 perce beszéltem a barátnőmmel, kérdezte, hogy hívják, mondtam és mondta, hogy már az osztályon van!!! Infarktus, de jól van és viszik érfestésre. Drukkoljatok!!! ( Jóban vagyunk, nagyon rendes ember és az anyukámat nagyon szereti....)

Kép
andkata

HAt a mi napunk minden csak nem szep.
Illetve ez az ejjel hagyateka: Anna 8kor elaludt, 10kor uvoltve ebredt, es 12ig sirt- ringatas, orrszivas, pelenkacsere, lazmeres, osszebujas, teaztatas, orditani hagyas....-vegul nurofen utan elaludt szerencsere fel 5ig aludt akkor evett es 8ig meg alukalt.
de tiszta dili ma is!szovalOrsi keszulj fel 2 dilis csaj fog erkezni :oops:

megyek is, mert Orsiek varnak.

Nincs valakinek otlete orrdugulasra?
Anna ugy szenved ejjel.nem kap levegot es semmi nem jon az orabol, orrcsepp, sterimar hat bekenve es semmi....
Vendég

Lányok, read only üzemmódban vagyok - nem zug, nyíltan vállalom :)

ha lesz időm, írok többet is, most csak a hozzátápihoz: zöldséget pároljatok, úgy a legjobb! Kukta betétjével vagy párszázas ikeás párolóbetéttel, kis víz a lábos aljába bele betét, abba zöldség, tető rá, pár prec alatt isteni finom lesz. aztán akár a párolóvízzel is lehet higítani.

akata, ha mennénk, oti is jöhet? aznap megyünk státuszvizsgálatra meg konduktorhoz az áek-ba, utána mennénk. mit vigyünk? süti? sali? vagy mekis tali lesz?
megírod a címed priviben?

Kép
Kép
bondi

Katus!
Mennek a drukkok!
20150601134430

Véda! Köszi!

Andkata! Szegény ez durva! Jobbulást Neki!
Vendég

Sziasztok!
Én is kicsit zombi vagyok!

Ami!
Köszi a kérdésed, nem volt valami jó éjszakánk. Először ez a játszás az ágyban, nem akart elaludni!

Aztán kelt fél 11-kor, hagytam sírni, azaz hagytam az ágyban, csak simogattam, altatgattam, de nem kapott cicit. De aztán végül mikor már én nem bírtam hallgatni hogy sír, kivettem. Majd 3-kor eljátszotta ugyanezt, csak vergődött az ágyban. Jó darabig hagytuk sírni, de megint csak ki kellett venni. Aztán fél 5-kor ujra. Akkor már bent is maradt a nagyágyban. Akkor kelt fél 7-kor is, de akkor nem adtam neki cicit, csak hasra raktam, és szerencsére aludt tovább. És így keltünk fél 9-kor.

Nagyon szép babaképeket láttam!

kike!
Tök jó, hogy nálatok hó van!

Azok akiknél ónos eső van, nagyon vigyázzanak!

d.dodó

Kata, nagyon drukkolok!!!
Várom a jövő csütörtököt! (mekkora a lakás? :lol: :lol: :lol: )

Ági, irt a fogyis topikba ma!

Viki, Ami, Kata köszönöm!
Szeretnék nagyobb mennyiséget csinálni, és bébiételes üvegekben lefagyasztani.

Kép
Kép
patr

akata!
Juj, mennek a drukkok!

d.dodó

Bondikám, hát hogyne! Sokan leszünk, de ha elegünk lesz, max átmegyünk a mekibe, de alapvetően itt.
Ha csinálsz egy salit, az nagy segítség, mert akkor nekem csak a husit kell+ valami köret még esetleg.

Köszi lányok a drukkokat! Szerencsétlenségben szerencse, hogy ennyi szál öszefut és a legjobb kezekben van!

Kép
andkata

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.15 18:35-kor.
Vendég

Patti!
Én hétvégén 1 óra alatt 21 üveggel csináltam + még alma-banánt is fagyasztottam le.
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.15 18:36-kor.
Vendég

Viki, ügyi vagy! Én is szeretnék lefagyasztani, mert úgy nézem nagy lesz a fogyasztás! :D
Az alma-banánt csak simán összeturmixoltad és lefagyasztottad?

Viszont nekünk az bejött amit Kata írt, hogy egy kicsit meglangyosítom és úgy sokkal jobban eszi, a gyümiket is!

Kép
Kép
patr

Ároncimnak boldog hófordulót!

Evelin!
Hogyan lehet fejés közben vasalni? :roll: :lol:

Titi!
De jó képek! El is érzékenyültem azon, amikor Olivér öleli Levit...

Az előbb elszállt a net, úgyhogy újra visszaolvasok!
Vendég

frankón ügyes vagyok... játszottam a gyerekkel, hason volt és támasztott. hátára akart fordulni, de odatettem a kezem, hogy maradjon támaszban. erre visszacsapta a fejét és lefejelte a padlót a másik oldalon. iszonyat sírásba kezdett. rögtön felkaptam, szegény levegőt is alig vett. fullosan az egyik heget találta el. pont akkor hívott a férjem hogy mi van velünk. mondom neki, és akkor vettem észre, hogy véres a pulcsim. na akkor már én is bőgtem. nem tudom, hogy a szája vérzett, vagy az orra (ugye nála elég nehéz eldönteni), és azt sem tudom, hogy nem-e egy varrat repedt meg belül. totál ki vagyok akadva. nagyon remélem, hogy semmi komoly... a végén már ott vigyorgott rám miközben én bőgve próbáltam belenézni a szájába...

KépKép
muffin

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.15 18:36-kor.
Vendég

Tamással msn-ezem éppen és neki egyik név sem tetszik de tippje nincs...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára titanilla78 2009.01.15 11:09-kor.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

8)
Vendég

Sziasztok!

kata: megy a drukk!! remélem nem lesz nagyobb gond!!

orsikám: sajnállak a nem alvás miatt

Tita: hogy milyen huncutok a gyerkőceid! a pucér képek nagyon cukik!! és a nevek is nagyon jók!!

Linda: húú ez a kocsi sztori :( én jövő kedden viszem szervíz+vizsga!! remélem nálam nem lesz ilyen mert a párom tuti eltöri a kezét a szerelőnek :))

Viki: Lackónak is sok haja van! nagyon ari!!
na meg az összes baba!!

mindjárt jönnek a képek, megjavult a fényképezőnk!!

Kép
mancsi76

Dodóm!
Ji-king üzeneted: " Korai lépés. Túl hamar, túl sokat akarsz. Meg kell állni. A helyzet éretlen még: korai kihívás csak árthat."

Marcsikám!A tiéd: "Nem magunkat, másokat kell szembesíteni az igazsággal. A lényeg: az emberrel szembeni kímélet s a vétekkel szembeni kíméletlenség."

Tudjátok, megfejteni nektek kell :wink:
Vendég

Sziasztok!

az előbb írtam, erre elszállt! :twisted:

szóval megpróbálom mégegyszer...

Nem megyünk Lilluhoz, mert most a tegnapi jégre havazik. :twisted: már csak azért drukkolok, hogy haza tudjon jönni. (tegnap este volt a híradóban, hogy mennyi baleset volt a 81-esen..

Ma délelőtt teszveszeltem:
ezt a gatyót, meg egy együttesre licitálok, kérek drukkokat, hogy másnak ne kelljen!

Kép

ezt most gyorsan elküldöm, futok tovább...
Vendég

Sziasztok!

Hú, mennyi cukorfalat! :D

Hófordulósoknak nagy cuppantós!

Hát bevallom csak átfutottam a képekért.

Apa tegnap itthon volt, meg ma is, mert nem tudtak bemenni dolgozni. Tök jó, hogy lesz így pénz? :roll:
Ráadásul ma megjött a távhőszámla. Azt hittem infarktust kapok! 30ezer, ls ez csak az egyik lakás, ide még nem jött.És fizessük be21-ig. És van összesen 40ezer a kasszában...hát szép mutatvány lesz.
Nem érdekel, ha romokon kell aludnom, de ebben a hónapban én bizony átköltözöm. Nem tudunk két lakást fizetni. Ááááááá!

Én kis pupákomnak már komoly hadi sebesülései vannak. Van egy mokka a jobb szeme alatt, és jól be van ütve a szája is, fel van dagadva és piros. :shock: :oops: Hogy melyiket hogyan csinálta?....És még nem megy!
Még jó, hogy nem jár ki a védőnő.....

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

evelin: szegény Eliot!! de ha már vigyorgott utána talán nagy baj nem lehet!

Kép
mancsi76

úgy látom a orra... de nem értem. a jobb oldal ütötte be, mégis a bal oldali orrjáratban van vér. frankó ha eltörtem az orrát...

KépKép
muffin

Véda!

köszönöm! azt hiszem, értem! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Evelin!
Sajnálom! Tuti, nem törted el!
Vendég

na akkor Zsömle úr!!

Kép a rosszalkodás

Kép rendet rakok

Kép [/img]

Kép
mancsi76

Szegény Eliot.Evelin remélem már megnyugodtál azóta egy kicsit

Titi nagyon édesek a gyerekeid :lol: :lol: Szép neveket választottál

Én nem szoktam kaját lefagyasztgatni,csak annyit csinálok amit egyszerre megeszik,meg nálunk inkább a bolti a nyerő :wink:

Kép
csugi

Evelin! Gyógypuszi Eliotnak!
Vendég

Evelin nyugi!
Ennyitől nem törik el az orra! (remélem!)
Zsu két éve átrepült a rolleron, fejre esett (az orrára) dől a vér mindenhonnan, rohantunk az orvoshoz, de nem tört el.
Tudom nálatok azért speciálisabb a helyzett, de nem lehet, hogy pont azért még könnyebben vérzik? Ha eltört volna, szerintem most is sírna!

Kép
Kép
patr

Mancsi! Zsömi nagyon cuki! :D
Vendég

Eveli: szerncsére nemtörik az olyan könnyen! Sok gyógypuszit küldök Elio orrocskájára!!!

Véda: én is kérek!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Evelinem egy orr nem törik el könnyen, nyugi! Figyeld milyen és ha bármi fenyegető, akkor viszont doki! Ugyúgy néz ki az orra, mint szokott, kivűl látsz valamit?

Kép
andkata

Akatám!
Drukk anyud párjának!!!

Evelin!
Nyugodj meg!!!
Bioptronozd meg most, és akkor hamarabb regenerálódik bármi is vérzett!

Marcsikám!
Lillának drukk, hogy épségben hazaérjen!

No, megyek a fogyisba, ha még hagyja Csabesz...
Vendég

Csugi, nálunk is nyerő a bolti, de valamin most már spórolni kellene, horror lesz a gázszámla!
Imádom, hogy ilyen nagy házban lakunk, de amikor fűteni kell....
Eleve egy házat sokkal nehezebb kifűteni, mint egy lakást!

Kép
Kép
patr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?