Új privát üzeneted érkezett!

Hoztam pár képet!
Kép Kép Kép

Kép
Kép
patr

De édi Zsolti! Patr! a tábliba nek akarsz képet?

Viki! Valahogy nem vagyok éhes! De igazad van!

Kép
szly27

Látom Szépszemű Zsolesz buszt vezet! :wink: Nagyon szép fiú!
20150601134430

Szly, enni tényleg kell! Én állítom, hogy azért van még mindig ennyi tejem, mert eszem :oops: :oops: :oops:

Köszi, a középsőt akkor betennéd a tábliba? öt hós adat: 8320 gr, 68 cm.

Kép
Kép
patr

Viki, köszi! Már álmában is vezet!

Kép
Kép
patr

rendben!

Kép
szly27

[quote="patr"]V írta:patriki, köszi! Már álmában is vezet!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ezt megnézném.

Ami!

Tegnap néztem a Showder klubot és Te jutottál eszembe. Volt benne a Bóbitáról egy poén.

Mondta az egyik srác h az unoka öccsét állandóan azzal nyúzták h mondja el a Bóbitát. Erre ő: Bóbita táncol, játszik, épít, alszik.

Vszínű erre Áronci nem aludna be. :D
20150601134430

Sziasztok Lányok,

már nagyon hiányoztatok, csak reggel tanácsadás meg jött após+ anyós.
Gyönyörűségem mögöttem kalapál az ágyrácson a cumijával és dumál, alvás helyett:) ( pedig egyedül szokott ilyenkor elaludni)

Éjszaka rémes volt, 22.45-től ( már aludtam) kb éjfélig sikítova ébred vagy 5x, illetve fel se ébredt, csak sikított. Tuti a foga. Nurofent kapott este, így azt nem adthattam, kenegettem, de szerintem az sz@rt se ért, de egyszercsak mégis elaludt és 5 után kel enni, majd 7 körül. ( én viszont úgy felpörögtem, hogy természetesen nem tudtam csak 2 körül visszaaludni....)
Elkéstünk a tanácsadásról- mert a mit sose szokott- az utolsó pillanatban az összes ruháját tocsogósra pisilte, de a prevenar hiány miatt( mi se kaptunk) nem voltak sokan, így mentünk be hamar. A doktornő nagyon meg volt vele elégedve :). hogy milyen jól néz ki, hogy mozog, milyen érdeklődő. Hát dagadt a májam, hogy nem csak én látom így :)
Mgbeszéltünk a tejallergiás dolgokat, meg kérdeztem a fogzásról, mondta, hogy Dentinoxot ne nagyon mert túl lehet adagolni éls bajt okozhat. (Senkit se akarok megijeszteni, de úgy érzem le kell írnom) Mondta inkább a Dologél.
Utána aludt a kincsem egy órácskát és még mindig bírja, pedig az éjszaka utána azt gondoltam nagyon nyügi napja lesz, de szerencsére jókedve töretlen.
Na eldugulok.

Kép
andkata

Gyógypuszi a Szép Adél fogincájára! Remélem a mai éjjele már jobb lesz.

Naná h dagad a májad, mikor olyan sézp és ügyes!

Mennyit hízott 1 hónap alatt?
20150601134430

Persze hogy nem csak te latod ugyesnek Adelt, mert igenis az!
Nagyon kis tunder.
Ti nem kaptatok meg a csomagot?
Elegge hasonlit mostansag Adel es Anna ejjszakai "alvasa" csak en nem tudom a fogara fogni, hisz sehol semmi fog.
Anna mar bepotolta az ejjszakai nem alvast 2 orat aludt delelotti alvaskent
:shock:
Vendég

Tami, én hónapok óta Zsolti fogzására fogom! :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

Viki, már csak az jobb, amikor hangosan röhög álmában!
Gyere bátran, és nézd meg!

Kép
Kép
patr

A röhögés nálunk is játszik, amikor alszik elfelé akkor. Csukott szemmel nyomja.

Most jobbra el, mert fleébredt a Feneséges Henceg. :lol:
20150601134430

Bondi, én se látom túl derűsen napjainkat, engem a rendszámkorlátozás akasztott ki legutóbb, hogy n
nálunk pl. írtó nagy dugó volt, mindenki tojt rá- ennyit a magyarok környezettudatosságáról...
Hozzátáplálásról annyit, hogy egy kis almától szerintem nem fog csökkenni a tej. Utána meg dönthetsz úgy hogy a kaját szopi után adod ( én két hónapja úgy csinálom) és akkor a szopi sokáig megmaradhat ( már ha így akarjuk)

Leát Isten éltesse!

Tamara, szerintem Nálatok is a fog a ludas...Éjfél előtti felriadások.

Ha jövő héten nincs Titáéknál találka, megyünk szívesen., Csomagot még nem kaptam :(

Eliotról és Tamiról nagyon jók a képek!Szépek vagytok, gyerkőcök!
Evelin jól vagy? ( kedvileg)

Viki, viccesek ezek az anyukák. Az enyém vesszőparipája is az éjszakai kaja. Ha 3-kor eszik" mi lenne ha nem adnál neki" ? Ha 5-kor akkor meg elégedett mert az máér mégsem éjszaka :shock:
Én meg mosolygok :) Szívesen kelek fel egyszer bármikor, akár egyéves koráig is, csak ne sikítson édesem, mert megszakad a szívem:( :cry: Az anyósom mániája meg hogy etetsem ritkábban, miért 3 óránként ( bár anyukám szerint se kellene) Egyik fülen be másikon ki :)

Kimma, merre járhat?

Tappancs se volt vagy egy hónapja ( csak ha baja van akkor jön :()

Kép
andkata

Vik két hónapot tudok mondani, mert akkor voltunk tanácsadáson- 1380 grammot két hónap alatt. Az elmúlt hónapban szerintem kb 600 gramm.

Kép
andkata

Patr!

Figyelj csak...

Kép Kép Kép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Úgy tűnik, a nyugisabb esték megbosszulják magukt, mert Lea most csak a kezemben van el, ott is alig. :shock:

Viki: Ebben az időben szörnyű lesz elmenni a dokihoz autó nélkül, de szerintem az lesz belőle. Viszont csak este van rendelés, és egyébként sem viszem be a beteg gyerekek közé, szóval a rendelés végére megyünk, így megvárjuk apát is.

Zsolti bogár nagyon jóvágású, elfogadnám vejemnek. :lol:

akata: Reméljük, hamar kibújik Adél foga, neki is borzalmas lehet ez így. Tudnál nekem válaszolni a büdi száj kérdésemre? :oops:

Á, szerintem le kell tennem pihenni, már nem bír magával.
fmarti

jaj bocs!
A szájpenésztől nem szokott büdösebb lenni a szájuk, viszont a táptól igen, legalábbis Adélnak olyan néha. Ha egyéb fenyegető tünet nicns, én nem vinném orvoshoz ( akár az átélt vírusfertőzéstől is lehet...)

Kép
andkata

Marcsi!
Naggggggggggggggggyyyyyyyyyyyyyyyyyyoooooooooooon cuki! Azt hiszem meg van már a szerelme.
20150601134430

Macsi! :lol: :lol: :lol:
Örülök, hogy sikerül lekötnünk Emmát egy ideig!

Márti, ahogy a helyzet kinéz, azt hiszem jobban járok, ha a fiamat mormon vallás szerint nevelem! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

ha jól figyelitek, láthatjátok, még a keze sem mozdult... :shock:
Vendég

Kata, sajnálom, hogy már ti sem alszotok jól! :cry:
Valami általam is megközelíthető helyen nem lehetne talit csinálni?
Mondjuk nálatok? :lol: :oops: 8)

Kép
Kép
patr

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.17 18:11-kor.
Vendég

Marcsi, ha Zsolti kicsit nagyobb lesz, megint megyünk majd Kisbérre.................

Kép
Kép
patr

Lányok!

Annyi mindenkinek nem írtam még, akinek szerettem volna... De már nincs időm, sajnos! A fogyis topikunkba is be kell ugranom... Csak gyorsan még:

Akatusom!
Puszi Adélunknak, aki nem vitás, hogy gyönyörű, és okos, és ügyes! Neked meg gyógysimi a nemalvásos éjjelért! Meg Adélnak is!!! (De hányszor jársz az eszemben... Mostanában alig bírok visszaaludni csabi ébredései után :? Tudom, Sedatif PC... Majd szerzek be, csak hát hogyismondjamna... Egy kissé kiürült a kassza :? )
Azt meg már rég akartam, hogy örülök, hogy csak 80 tápi csúszott le v.melyik nap! Nem semmi, hogy így fenn tudod tartani a tejcsit... Ez ritkaság tápi mellett.

Lányok!
Tegnap reagált valaki a Nagytétényben - azaz nálunk- tartandó talira? Mert nem emlékszem... :roll: :oops: Írjatok már valamit! Vagy ide ennyire nem akar jönni senki? :cry: De azért akkor azt is írjátok meg!

Csabi királyfi 10 perc alatt elaludt az előbb!!! Remélem, lehúz vagy 1,5 órát, mert akkor szépen kibírja majd estig!

Puszi, megyek a nádszálokhoz!
Vendég

oké, de legkésőbb a nyári talin mi is ott leszünk.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ok, itt! :) 8) Nem túl nagy a hely, de majdcsak elleszünk!

Jövő hét? Csütörtök, péntek? Kinek jó?

Kép
andkata

Sziasztok!

Jesszusom! Ez a tempó........ :shock: :shock: :shock:

Na, majd visszaolvasok... csak el akartam mondani nektek, hogy tegnap áttört az első fogacskánk! :D
A bal alsó! :D
Ma már kocogott rajta a pohár! És az éjszaka is aludtunk, Tomókám újra jókedvű és vidám! HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! :D:D:D:D

Kép
zsuzska72

Véda!
Én boldogan mennék hozzátok, de nagyon messze vagytok.
:cry:

Kép
Kép
patr

Én mennék Hozzátok Véda! Apával, nerm baj? 8)
Ha a Szoptanít nem lenne, nekem se menne. Örök hála Roninak. Így Adél kedvvel és sokat szopizik ( ha nem is hoosszú ideig :) )
Nehéz csata volt, de örülök, hogy nem adtam fel, mikor 2 hónapos volt :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára andkata 2009.01.14 15:10-kor.

Kép
andkata

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.17 18:11-kor.
Vendég

Kép
Vendég

8)
Vendég

Robogok fejni, de Marcsi ha időm lesz, ebből csinálok majd neked egy jó kis avatar képet :wink:
20150601134430

Véda, ha apás a tali, akkor mi is szívesen!

Kata, köszi :lol:

Marcsi szépek vagytok! :)

Kép
Kép
patr

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.17 18:12-kor.
Vendég

Képek Kép

Adél és az unokatesó (tesómmal :))
Kép
Kép
Kép
Kép
új haj :)Kép

Kép
andkata

Sziasztok!

Patti!
Ma már 3x megnevettettél. Emma is nagy cicista, alapíthatnának egy pártot!!

Zsuzsa!
Gartulálok a kis fogacskához.

Véda!
olyan szívesen mennék, de nekünk busszal sajnos nagyon messze van, majd tán tavasszal, ha jobb idő lesz!

AKata!
Adél szépen hízott, jó, hogy megdicsérték. Mi holnap megyünk mérlegelni, kíváncsi vagyok, mert mi is a 4 hós oltáson voltunk legutóbb.
(ha lenne tali és kevesen mennek, én szívesen növelem a számot, de ha megy elég törzstag, akkor nem alkalmatlankodnék.)

Marcsi!
Hogy ennek a kis Emmusnak mennyi haja van!!!

Zsolti is gyönyörű és milyen ügyesen ül!

Most Apa vigyáz Emmára, én meg "dolgozom". ha látná, hogy nektek írogatok, biztos mormogna egy sort.
és igaza lenne :P :P :P
Vendég

Juupié! Csütörtök jövő hét? Tami, Tita, Patri, Evelin, Wera, Bondi???

Katus holnap reggel hívlak, többi miatt...

Kép
andkata

Orsi, örülök :lol:
Párt jó ötlet, a sok hülye párt között ez lenne az egyetlen értelmes!

Kata, Adél egyre szebb!

Kép
Kép
patr

Ne légy már lökött Orsi, lehetnek új törzstagok :)
Mancsi? Neked autóval nincs messze!!!

Kép
andkata

Kösz Patri :oops: :lol: :oops:

Kép
andkata

Patti!
Mi is csatlakozunk! Tomcsi is nagy cicista!!! :D

[color=red]Leát Isten éltesse sokáig! :D[/color]

Kép
zsuzska72

Köszi Kata!
Kedves vagy!
Merre laktok?
Jó a hajad, jó, hogy végre megmutattad :P
Adél meg egyre kislányosabb, nem olyan csecsemős, hanem kislányos.

Patti!
Eszembe jutott, hogy még a fél ország cicista (pl a férfilakosság és nem csak a csecsemő-korosztály :P :P )

Na, este még jövök, képekkel!
Vendég

Nagyon jók a képek!!

Viki:Apa befele gyalogolt a munkahelyére-egyedül vagyok hárommal.
Ha este sem jár busz,szegény akkor meg hazafelé gyalogol.

Domcsikámra rájött a hoppáré hogy alig akar enni :( Szopi sem nagyon kell neki,meg semmi sem.Tejpépet is csak fél adagot evett,valahogy az sem kell neki,meg a gyümi is alig.

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.17 18:12-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.17 18:13-kor.
Vendég

KAta: tali jovo heten csut vagy penteken nalatok?
Akkormegsem jottok? :(
Vendég

Kata, szerintem Julcsinak van új haja, nem??? :lol:

Kép
Kép
patr

Kata: nagyon jo lett a hajad! En is ugy vagynek valami frizurara( hogy ne csak logjon a fejem valami ami hol nagyon kocos hol kevesbe) de ferjuram nem engedi a rovid hajt , hosszubameg en nem szeretem a formara vagottat, hisz ha hosszu ugyis osszefogom.
Szoval jovo het csut nalad.
Elvileg jo, gyakorlatilag ugyis aznap derul ki:)

Annam szerintem addig sem volt cicista mig volt tejci. De nem igen tudom megitelni, mert egyforman jol szopizott es cumizott is.
A regi szep idok mig evett....
Ma is ott tartunk hogy hajnal 4kor 260tap, azota fel fruttapura 100 tap, es ma mar csak 8kor vacsi, kb 200tap.
Tudom egesz emberi az ossz, de hogy ilyen ritkan egyen....Es pont este es hajnalban sokat, napkozben amikormeg meg sem all ilyenkeveset. De tuti azert nem eszik mert nincs turelme, nem er ra:)

Most alszik, de tuti csak pici lesz, hisz delelott jol kialudta magat.

Veda: nekme fogalmam sincs hol laksz es oda hogy lehet eljutni, de ha nem telviz idejen lesz, akkor megyunk!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?