Sziasztok Lányok,
már nagyon hiányoztatok, csak reggel tanácsadás meg jött após+ anyós.
Gyönyörűségem mögöttem kalapál az ágyrácson a cumijával és dumál, alvás helyett:) ( pedig egyedül szokott ilyenkor elaludni)
Éjszaka rémes volt, 22.45-től ( már aludtam) kb éjfélig sikítova ébred vagy 5x, illetve fel se ébredt, csak sikított. Tuti a foga. Nurofent kapott este, így azt nem adthattam, kenegettem, de szerintem az sz@rt se ért, de egyszercsak mégis elaludt és 5 után kel enni, majd 7 körül. ( én viszont úgy felpörögtem, hogy természetesen nem tudtam csak 2 körül visszaaludni....)
Elkéstünk a tanácsadásról- mert a mit sose szokott- az utolsó pillanatban az összes ruháját tocsogósra pisilte, de a prevenar hiány miatt( mi se kaptunk) nem voltak sokan, így mentünk be hamar. A doktornő nagyon meg volt vele elégedve
. hogy milyen jól néz ki, hogy mozog, milyen érdeklődő. Hát dagadt a májam, hogy nem csak én látom így
Mgbeszéltünk a tejallergiás dolgokat, meg kérdeztem a fogzásról, mondta, hogy Dentinoxot ne nagyon mert túl lehet adagolni éls bajt okozhat. (Senkit se akarok megijeszteni, de úgy érzem le kell írnom) Mondta inkább a Dologél.
Utána aludt a kincsem egy órácskát és még mindig bírja, pedig az éjszaka utána azt gondoltam nagyon nyügi napja lesz, de szerencsére jókedve töretlen.
Na eldugulok.