Új privát üzeneted érkezett!

Jaimee: sajnálom, de apukámból kiindulva 99%-osra regenerálódhat!!!

Anikó: nappal, mint egy másik baba... hol alszik, hol nem. Este meg ha nem szórakoztatják, akkor kiharcolja (kiabál) magának. (de nehéz úgy írni, hogy egy fejét nem tartó bébi van a kezemben)

Kép

Kép
szolkata

ÓÓóóó Erika! Annyira sajnálom! Mielőbbi gyógyulást kívánok!

Andi

Kép
Kép
andii

((((((((((((((((((((Erika!)))))))))))))))))))) :(
szilbee

Erika!
Mielőbbi felépülést!(((((((((((((((()))))))))))))))))))))

Kati!
Én ismerem őket Petra a volt párom huga!A barátját meg látásból ladányról ismerem!Úgy tudom Petra terhes

Kata!
Én is ilyen szigorú anyuka vagyok de mai napig hálát adok érte hogy ebben nem hallgattam senkire este fürcsi,vacsi,együl alvás!Megszokott ídőpontban amin nagyon kívételes esetekben változtatunk,de ezt a gyerek már nem szereti
Így barátnődnek sok tanácsot nem tudnék adni
Enni valóak a gyerekek nagyon szépek!

Anikó!
Dósa doktor úr jár ki Szolnokról,egy ídős de annál tapasztaltabb doki,vagyis semmi rosszat nem tudnék rámondani!
Fogyott most Robika 9800gr és egy 10-el több volt
Kukac bevan rakódva amit majd csütörtökön "megcsinál" megsem mertem kérdezni hogy mit ért ezalatt,már fáj előre a szivem hogy szegény Robinak micsoda fájdalom lesz!
De abban bízom hogy utána már tudjuk neki huzogatni és nem kell műteni!

Szilbee!
Leventének jobbulást!!!

Niki!
A férjednek is,hatalmas fájdalom lehetett,de legalább kijött a kő!

Andii!
Akkor gondolom már nem most keztétek el árulni a házat,ha már el is kelt!

Macskákat nem szeretem,allergiás vagyok a szőrére :twisted:

Évi!
Jobban vagy már,vagy el is múlt a kórság?

Szami?
Férjed?Tudott valamit intézni a főmufti?
Gyerekek?

Dorka!
Gondolom most bepótóltok Szabival minden külön töltött percet!De azért pihizz!

Olga???

Fanna???

BalwinJudit!
Nekem ez már megmarad,így külömböztatlek mega másik Judittól
:oops:
Pocaklakó mocorog már?Lehet hogy már írtad csak az eszem....... :oops:
AnnaLuci aranyos lehet ahogy bemutatót tart!

Kép

Kép
katlina

Jaimee!
jaj atya világ! Kórházban van? tudtok már valami pontosat?

nem jól kezdődik ez az év..... :?

Katlina!
jajj én is félnék mit értett alatta, de hátha a tapasztalat miatt elkerülitek a műtétet, és "csak" ennyi lesz a korrekció!

Szilbee!
nektek is jobbulást! és hátha nem jön ki semmi Déven!

Misi is majd most viszi Letit a 2. neumora, most éppen nincs semmi baja kopp kopp kopp

Kata!
azta hurkagyurkát! már lassan eltehetitek azt a franciafürdőt, ahoyg nő ez a bébi!

és miylen ügyesen tartja Benuska is!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kata: nagyon aranyosak a fiúk!

Erika: hangosan röhögtem én is Rékával! Olyan tündéri!

Szilvi: nálunk is állandóan passzolgatnak valami megfázásszerűt a gyerekek! Szerinted a kicsik strapabíróbbak lesznek majd emiatt a bölcsiben, vagy ugyanannyi betegséget hazahoznak majd mint a nagyok?

Andi

Kép
Kép
andii

Erika!
nagyon jó a vidijó, már 4 szer megnéztük Letivel annyira édes, én azért vártam hoyg jól odapisiljen az ágyra! na majd legközelebb! :twisted:

hogy van apukád?

Szami!
Csaba?

Andi!
bár nem tőlem kérdezted, de én tartok attól, hogy a bölcsiben is csak sikerül a helyi bacikat hazahozni, más milliő. más bacik...de már nem várom oylan vészesnek, sok mindent átélt Grétivel szolidaritásból, aztán majd kiderül....

Judit,
Kép
Kép
bbj

ERika!

Nagyon sajnálom! Jobbulást kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A videó valami szuper!
Nagyon csini a csajszi!

Anikó! Katlina!

Petra talán szentgyörgyi vagy nem?
Igen , terhes. MAjd most költöznek össze, ott ladányon.

phpBB: Kép
kati74

Kata!

De édesek együtt. A puszilós kép nagyon tündéri! :D

kati74

Aha,alsószentgyörgyi,azt nem tudtam hogy odaköltöznek,Tibi végülis Petráéknál dolgozik,családba marad :wink:

Kép

Kép
katlina

Csak röviden jövök, nagyon fáradt vagyok.

Erika, nagyon-nagyon sajnálom, ami történt, mi hír van azóta?

Csaba kórházban van, szombatig egész biztosan ott is marad. Infúziót kap: a szédülésre valamit és értágítót. Úgy néz ki, hogy az agyér meszesedik és ezért lehetett pillanatnyi elzáródás. Valószínűleg élete végéig szednie kell gyógyszert. MR-re is beutalták, de mert az Cegléden nincs, valamikor márciusra kapott időpontot Szolnokra.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Sziasztok!

Jaj, Erika, hogy van apukád? Kórházban van? Mennyire súlyos??? Nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen!!!!

Szami, az jó, ha már legalább kórházban van! Az infúzió, értágító biztos segít rajta!!! Kitartás, gondolom, most padlón vagy! De gyógyszer rendben tartható, hidd el! És vissza kell neki venni a tempóból, ez egy figyelmeztető jel! Sok erőt, a férjednek pedig mihamarabbi gyógyulást kívánok!

Dorka, na te is jól megijjesztettél itt bennünket! Örülök, hogy minden rendben!

Kata, de éééédesek együtt a fiúk! Mivel eteted Te ezt a gyereket!? :wink: Olyan jó kis husis lett!
Figyu, megkérdeznéd a barátnődet, hogy az Elocom-mal hogy kell kenni a fütyit? Márhogy belülre? hányszor? mikor kell lemosni? ilyenek. Rászántam magam, hogy kipróbálom...
Alvás: hát valószínűleg a baba felcserélte a nappalt-éjszakát. Mivel nálunk ilyen gond nem volt (volt ugye más), tanácsot nagyon nem tudok adni. Esetleg, hogy este valami rituálé félét kialakítani, időben ágyba tenni, szokja meg, hogy este mindenki lefekszik, és következetesen betartani.

BalwinJudit, Annalucus egyre gyönyörűbb!

Kati, milyen a meló?

Rami, nézd a jó oldalát! Dolgoznod sem kell, és még otthon is vagy :wink: :lol:

Hm, Andi, Csongi biztos szeretne ilyen kutyusokat, de én lakótelepen nem tartanék kutyát. Szóval nem tudok segíteni! Nyomd fel az iwiw-re, hátha "rákap" valaki!

Olga, mi újság a vizsgákkal?

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Ó, milyen hírekre kellett jönnöm. :(
Három napig nem voltam, próbáltam visszaolvasni, és a frász kerülgetett ahogy olvasatam egymás után a rossz híreket... :(

Jaimee!
Hogy van apukád? Remélem nem nagy a baj! Mielőbbi felépülést neki!!!!!!!!!

Szami!
Sajnálom ami veletek történt/történik, óriási energiákra van most szükséged! Kitartást, sok erőt és a férjednek mielőbbi gyógyulást. A kórház sosem kellemes dolog, de ott legalább odafigyelnek rá!

Niki!
Férjednek szintén jobbulást. Jobban van már?
Szerencse, hogy kijött a kő, bár nagyon durván fájhatott neki, ha még az eszméletét is elvesztette... :shock:
Még nem írtad, hogy Dorka emlékeztet Laurára, de a szülinapi képeken, amikor felraktad, hogy ilyen volt és ilyen lett, nekem is szembetűnt egy kis hasolóság. :D

Dorka!
Jaj, de jó, hogy minden rendben!!! Pihenj sokat és vigyázz magatokra. Biztos nagyon nehéz lehetett Szabi nélkül... :(
Azon a két éjszakán a párod egyedül volt vele otthon?

Szilbee!
Jobbulást a fiúknak. Tényleg jól passzolgatják egymásnak a kórságokat, de egyszer csak vége lesz már!

BBJ!
"vegyeskereskedés" :D
Hát igen, mindenki azt mondja, hogy Laura szeme az tisztára az apjáé, egyébként meg "én vagyok-"...
A boholytalanítással jutottál valamire? Nekünk is van valami kis elemes ketyerénk, de nem túl sűrűn használtuk/használjuk, elég pepecselős és asszem nem is olyan nagyon hatékony.
A telelés gondolatát elvetettétek? Február közepéig még belefér, nem? (még a vizsgák ellenére is)

Rami!
Munkahely és a főnök :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ha már így alakult, használd ki még azt az egy hónapod és pihenj!

Kata!
szopi: a hasmenős nyavalyám után, hellyel-közzel visszajött a tejem, de pótolgatjuk tápszerrel. A napi adag nagy részét azonban, szerencsére még a tej teszi ki. (kopp-kopp)
A fényképek nagyon jók, annyira szépek a fiúk. Marci már ilyen ügyesen kinyomja magát?!!!
A barátnőd kisfiával kapcsolatban nem tudok okosságot mondani, mert mi szintén hasonló "cipőben járunk".
Laura sokat alszik nappal is. Próbáltam vele játszani, felkelteni a figyelmét, hogy tovább ébren legyen,de erőltetni nem akarom, mert akkor meg nyűgöske. Szóval ő is azt csinálja, hogy utoljára kb. este 10-kor eszik és van vagy fél egy mire elalszik. Reggel meg húzza sokáig...

Andi!
Nálatok aztán jó gyorsan zajlanak az események. Akkor ez a költözés már régebb óta a levegőben volt, ha a házat már el is adtátok?

Balwin!
Annalucus gyönyörűséges, nagyon anyaros kiscsajszi! :wink:

KépKép
kitten13

Van egy csomó elmaradásom köszöntésileg :oops: :oops:
Szóval így jócskán utólag :oops: :

Rami!
Boldog névnapot!

Szami!
Boldog szülinapot!

Balwin!
Párodnak szintén boldog szülinapot!

KépKép
kitten13

Ja, nem írtam, hogy a csípő röntgenen egyébként Kövesdi doki mindent rendben talált, tehát ortopédiai teendő nincs. Nagy kő esett le a szívemről.

A hétvégénk és a mostani éjszakánk viszont nagyon c...r volt... :cry: :cry:

Hajnalban Laura belázasodott: 38,2. Tegnap kaptuk a 4 hós oltást... Az első kettőnél nem volt semmi gond.
Milyen magas láz normális egy kötelező oltás után és az meddig jelentkezhet???

KépKép
kitten13

Kitten: Szerintem most már nem lesz lázas. Én ezt sosem fogom megérteni, hogy kötelező védőoltáskor, amikor még picik a babák, miért nem adnak a védőoltással együtt egy germiocid-c-t a gyereknek?! Nálunk Bencénél együtt volt a kettő, sosem volt semmi baj, nem kaptam szívinfarktust, hogy picinek lázas a gyerkem. A barátnőm kisfia a múlt héten kapta a két hós oltást... mondtam neki, hogy belázasodhat... és teljesen véletlenül :wink: volt nálam itthon egy germicid-c-s reci, odaadtam nekik... és bizony este szükség volt rá... Hála égnek, hogy nincs baj a csípőjével Larának! Este fürcsi, szopi után leteszed aludni Larát?... vagy leteszed és kiabál, hogy vedd fel, felveszed... leteszed, felveszed...? És szerintem nappal is aludjon amennyit akar... és megint csak szerintem nem befolyásolja az éjszakai alvását...

ébredünk

Kép

Kép
szolkata

igen terveztük már a költözést, de csak tavaszra. Azért nem bánom, hogy így alakult.

Nálunk is lázas volt éjszaka Nóri! Remélem már nem lesz az!

Andi

Kép
Kép
andii

Szép jó reggelt! vagy szebbet

Kitten!
örülök, hogy midnen rendben a gyönyörű hajasbabával!

én általában nem tudom megállapítani, hogy melyik gyerek kire hasonlít, de nálatok nagyon szembetűnő!

Anno amikor eljutott a tudatomig Grétivel, hyog atya ég, lesz a gyerek beteg is, akkor teljesen bepánikoltam, hogy hoygan viseli, mennyire lesz köhögős, belázasodós,.... aztán ezt is kitapasztalta az ember. Rád is ez vár akkor. ezt azért írtam le, mert minden gyerek másképp lázasodik, az egyik a 39 foknál is ugrál, a másik már a 38-nál fekszik.... a láz sztem normális, oltás után 1-2 napnál gondolom nem tarthat tovább.

Szami!
hát akkor reméljük, hogy téynleg odafigyelnek rá a kórházban, bár erről sem vagyok teljesen meggyőződve!
ott legalább pihen!
Neked is sok erőt gondolom nem egyszerű szervezni a napjaidat, a gyerekek és a kórház között ingázva, sé a napi gondok, amik nem tűrnek halasztást....van segítséged?

Jaimee!
Apukád?

Szilbee!
a fiúk?

Dorka!
csipricsupp is elmúlt már?

Katlina!
Te hoyg vagy? múlóban a takonykór?

Olga!!!!!!!!!!!!!
tegnap vizsgáztál uygi? vagy ma? na most nem tudom, akkor szidlak.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Andi!
akkor Nórinak is ++++++++++++

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szió!

Egy gyors bejelntkezés...

Judit! Sajna tényleg elkaptam Leventétől. Egy frankó nyelni és beszélni nem tudós torokgyuszit... hőemelkedés, fejfásjás stb.

Folyamatost maszkban leledzem, hátha Dév megússza, de egy kicsit már szivárog az orra. :roll: Hétfőn meg Prev. oltás lenne...

Na mindegy ez van! Lehetne carabb is...

Minden betegnek gyors felépülést! ++++++++++++++++++++++++++

Ha meggyógyultunk majd jövök!

Pussz!
szilbee

Hola.

Jaimee :shock: :cry: ((((( ))))) Hogy van Apud azóta?

Szami, kitartás mindkettőtöknek, most már legalább 24 órás megfigyelés alatt van... Pihenjetek mindketten!

Szilbee, jobbulást Nektek! :(

Jaimee, igen, kantáros naci+kabát variáció a piros együttes :) Úgy néz ki benne (meg úgy is mozog), mint a Monoshawanok Az ötödik elemben :lol:

Kata, asztatekintetet :lol: Kis DurciMarci :lol: Nagyon jó husiban van :)
Én nem vagyok ilyen "szigorú" anyuka :) Csak a fő csapáshoz ragaszkodtam, a többit időnként alakítgattuk Luci igényeihez. Neki is volt későnelalvós időszaka, olyankor kitoltuk a fürdést (amúgy szerintem gyerekfüggő is, hogy melyikkel melyik módszer hatásos...nálunk működött a féligmeddig hozzáigazodás...illetve csak az működött :) ). De olvastam olyat is, hogy ha az anyuka úgy érzi, az esti fürdés felpörgeti a babát, akkor érdemes reggel fürdetni, vagy este csak áttörölgetni vizes pelussal.

A balwinnal semmi bajom diccse :lol: Juditnak is csak azé írtam, mer ő Juditozni szokott :wink: Nekünk ugyi nem kő egymást megkülönböztetni :mrgreen:

Télleg Judit, párod nyilatkozott már, mentek Sopronyba? :D Nézegettem az oldalt, de nem találtam ilyennagyon kedvezőset... :oops:

Nah, émmeg macskás vagyok :mrgreen: Kár, hogy Apa meg algériás...

Andi, kutyus ügyben én sem tudok segíteni... pedig a beagle cuki kutyi :) Amúgy benti vagy kinti kutyusok? Illetve hülye kérdés :oops: Nyilván ha bentiek lennének, vinnétek őket :oops:

Judit
Kép

Kép
balwin

Valamit tuti elfelejtettem...

Judit
Kép

Kép
balwin

Szilbee!
hát akkor Nektek is +++++++++++

Judit! szállodák, szieszta, akció, szenzációs szieszta 4=5 és lehet az ár miatt nem találod a kétágyas szoba 48800/2 fő. én ugye fő24400-t írtam. a lényeg uaz.
na így már biztos menni fog.

még nincs elvetve, de akkor csak február jöhet szóba.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok! 4-es lett a szigorlatom. :cry: Én jobbnak éreztem... Bár igaz, csak én kaptam 4-est, ez volt ma a legjobb jegy...

Na megpróbálok visszaolvasni.

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Kata: Jaj imádnivaló kis hörcsögképe van Marcinak. :P Helyesek a srácok együtt. És te??? Hol vagy a képekről?

Kérdezted beszél e Réka, hát nem. Néha felkap egy szót, aztán pár nap múlva elejti. Most éppen valami "iden" félét mond az igenre, de borítékolom, hogy nem sokáig. Se baba, se anya, se mama, se semmi. Bök és rövid ö-kkel fejezi ki magát.

Olga: Szig.hez gratu.

Kitten: Nálunk most pont ez a napirend, ami nálatok. Mostanában könyörtelenül ébresztem 9 kor, mert akár 11ig is aludna. Éjfélkor pedig még viháncol, tombol.

Balwin: Monoshawanok? :shock: Már megint wikipédia lesz ebből. :lol: :lol:

Szilvi: Jobbulást, hátha a maszk segít és nem kapja el Dávid.

Szami: További jobbulást Apának, legalább jó kezekben van. Legalábbis bízom benne. :roll:

Rólunk: apu jól van, ami nagyon aggaszt, hogy hallani sem akar róla, hogy szakorvos lássa. :shock: :shock: Nem tudom, mi lesz így..... :( :(
jaimee1

Szóval akkor (videó alapján) nem sovány Réka??? Mostanában ugyan jobban eszik, de még minden nem eleget...
jaimee1

Sziasztok!

Minden kis- és nagybetegnek jobbulást kívánok!

Mi is csatlakozunk, Katusnak be van gyulladva a szeme, tegnap lázas volt délután, és folyik az orra.

Annalucus, Marci és Bence nagyon édesek.

Olga: De kis elégedetlen vagy. Gratulálok, ügyes voltál!

Jaimee: Jobbulást apukádnak és gyors felépülést!

Szami: Nektek is továbbra is kitartást!

Katlina: Doki mit mondott a lázra?

Kitten: örülök, hogy rendben volt a csipő rtg.

Kata: Olvastam a privit, de még nem volt időm válaszolni.

Niki

Kép
Kép
csni

Szamóca... és Jaimee: apukámat az agyérgörcse után itt a Hetényiben a volt Karsay Koppány osztályán (azt hiszem 5. emelet a gyerekágy alatt) kezelték. Az elég normálisnak mondható osztály. Valami infúziót kapott, ami regeneráló volt, aztán pedig újabb infúzió kúrát kapott, ami az ereket tisztítja (például a meszesedéstől is). Azt javasolták neki akkor, hogy minden évben menjen be és csináltasson egy tisztító kúrát... akikkel akkor ott beszélt erről apa, mind dícsérték a hatását... visszajárókkal volt egy szobában. (Persze azóta sem ment vissza... orvos(állat) a lelkem... okos...)

Olga: egy újabb igazságtalanság, de idővel begyógyul, tudom, milyen dühítő. Azért gartula! :lol:

Balwin Judit: kiprovokált képeiteket meg meg se nem dícsérem :oops: :roll: :oops: :oops: De csak mert annyira elbambultam rajtuk... nagyon cuki Hunci Luci :lol:

Szilbee: jobbulást most már neked is!!!

Évi: megkérdem.

Jaimee: itt vagyok e uabból a sorozatból.. még van rajtam felesleg... azt nem kell nézni :wink:

Kép

Kép

Kép
szolkata

és ha hallanátok, hogy kiabál.... :roll: :roll: szoktatom az önálló elalvásra... csak az a baj, hogy nem is álmos... :roll: Miért nem álmos egy még nincs két hónapos gyerek egész nap?! :roll: Írtam? Tegnap kb. 3x10 percet aludt napközben. Ma még ennyit se.

Kép

Kép
szolkata

Akkor még egyszer sziasztok!

Csajok! Hát teljesen kész vagyok!!!

Szami! Hogy bírod egyedül? Jól emlékszem anyukád még dolgozik? Csabának mielőbbi gyógyulást kívánok! Túl fiatal ő még ahoz, hogy ilyen borzasztó dolog megtörténjen vele!

Jaimee! Édesapádnak is mielőbbi jobbulást kívánok! Azért valahogy pórbáljátok rávenni (ha más nem unoka zsarolással), hogy menjen kezeltetni magát!

Niki! Szegény Zoli! Nem semmi fájdalmai lehettek! :shock: Előtte nem mondta, hogy fáj neki? Mert voltaképpen, szerencsére, hamar megszabadult a kőtöl. Ha jól tudom UH-val szokták törni őket. Egyébként igen, a C-vitamin túladagolásáról én is ezt tudom. Mármint, hogy vesekövet okozhat. Jobb patikákban ki sem adják, csak terheseknek az 1000 mg-ot.

Katlina! Szilbee! Nektek és a fiúknak is jobbulást!

Kitten! Örülök, hogy Larával kapcsolatban mindent rendbe találtak UH-n. Nagyon szép a csajszi a képeken!

Kata! Nem csináltam meg a kuglófót. :oops: Hétfőn vettem egy stollent, azt majszolgatom. Apa szombaton jön haza németből, majd akkora kreálok valami fincsi sütit. Meg kaját... Még mindíg az anyósom vasárnapi ebédjét eszem. Nem volt időm főzni.

Jaj csajok! Olyan égő! :oops: Nem azért tettem fel a hálóingeket, hogy megdícsérjétek, úgy ég a fejem! Csak bbj Judit írta, hogy Niki és és ő is szeretnének venni, na mondom én most ezeket találtam...

bbj Judot! Nekünk is van egy felesleges boholytalanítónk. Igaz csak Bomann vagy valami ilyen noname márka. Nagyon szívesen neked adom, ha kell. Nekünk a bototva jobban bejött boholytalanítás téren. Az Ausztrália mozifilm nemtudom micsoda, de felőlem JÓÓÓÓÓ! Mert megérdemlem! :lol: :lol: :lol:

Niki! A Közoktatási tv. 1999-es módosításában szerepel, hogy a szülő kérheti, hogy a gyermeke +1 évet maradjon oviban. Egyébként még mi nem járunk ott, de már tudom, hogy kérni fogjuk. Csak nyer a gyerek azzal az egy évvel, sokkal érettebben megy suliba.

Kati! Itt a Jósikás bölcsiben sem lehet megbontani az étkezés fizetését. Viszont Balázs már a második héten ott is uzsizott, akkor már háromnegyed 4-re kellett érte menni. Szóval nálunk nem vész el.

Andi! Ügyik vagytok, hogy már találtatok is albérletet! Kutyus nálunk sem jöhet szóba, panel, 48 m2...

Rólunk: Balázs péntek hajnalban hányt. Persze nekem 2 vizsgám volt aznap, plusz szakdolgozat konzultáció. Ugyhogy apa maradt itthon, vitte babót dokihoz, én meg mentem suliba. Doktornő szerint a köhögéstől hányt Balázs. Ugyhogy kapott cataflam cseppet. Hagy ne részlezettem, hogy aznap még 4X!!! hányt babó... Élete első kúpja be is figyelt... Dédalonetta, apa csinálta, én nem mertem. Estére hasmenés... De vasárnapra már jól volt. Hétfőn mentünk vissza, mondom dokotnőnek, hogy mi legyen a gyerek torkával, köhög. Semmi, jó az, megnézte. Aha. Szegény Balázs már vagy 2 hónapja köhög. Igaz, napi kettő-három, de akkor is.

Olga

Kép
juhaszolga

Olga! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ha én kaptam volna négyest! és elhiheted én is tanultam rá!
bár (van egy közös freemailünk, ahol levelezünk a csoporttársakkal ) a büntijog sem jobb ott is kettest kap midnenki, 3-ashoz legalább olyan jól kell tudni, mit a tanár, ha nem jobban! szóval megint nincs esélyem, el is köszönhetek a summa cum laude diplomától :lol:

Jamee!
valahoyg tényleg zsaroljátok a papát! emellett csak nem lehet úgy elmenni!

Réka egyáltalán nem sovány! nyugodj meg! a cicis kép, nagyon ott van!

Kata!
3 x 10 percet? hát tényleg nem viszi túlzásba! háromszor 60-90-et kellene, nem?
és ha fent van szórakoztatni kell? vagy azért néha elnézelődik magában is?

most a képet nézve, hihetetlen, hogy még belefér a lavoárba! oylan kis húsgombóc!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Á, persze Judit, holnapra kislaszom, csak bassza a csőröm... Itt nagy mosogatás közben eszembe jutottál, hogy jó az nekem, egy jogi pályára készülőnek mennyit kell tanulnia! :D

Beraktam a mélyhűtőbe anyósom káposztáját, jó lesz rosszabb időkre! :lol: Viszont most meg kínaira éheztem rá! Olyan rossz, hogy már nincs házhozszállítás!

Dorka! Te is eszembe jutottál mosogatás közben! Kifelejtettelek az előbb... :oops: Örülök, hogy te és a baba is jól vagytok! Ne ijjesztgesd itt a jónépet, te asszony!

Katlina! Nem lettek még felavatva a hálóingek! :lol: Most, hogy Balázs ilyen hányós beteg volt nem mertem kockáztatni a ruhák épségét! :oops:

Olga

Kép
juhaszolga

Judit! Olyan jó ránézni Leti vonalzójára! Egyrészt mert nemsokára két éves a kis tündér, másrészt mert látom, hogy pont egy hónap múlva lesz Valentin-nap! :lol: Bocsi!

Olga

Kép
juhaszolga

Olga, gratula a vizsgához. A hálóingeket azért dícsértük, mert tényleg tök jók! Remélem Balázs már jól van!

Kata, nálunk is ennyiket aludt Nóri. Mondjuk, nálunk azért mert két gyerkőccel én egész nap egyedül vagyok és minden hivatalos és nem hivatalos ügyet is nekem kellett intéznem, tehát sokszor épphogy elaludt a kocsiban már vennem is kellett ki. Da mára beállt egy rövid délelőtti és egy másfél órás délutáni alvás. Persze ez sem mindig ugyanakkor. Olyan furcsa Maja minimum 3 óráihoz képest... Ja, és egyébként nem látok semmi súlyfelesleget!

Mindenki gyógyuljon meg! Mi is. Nóri megint lázas, voltunk dokinál, ronda a torka, kapott gyogyit. Remélem ma már alszunk. Éjszakai szopielhagyást kezdhetjük majd megint előröl. Dehát ki tud ellenálni egy láztól csillogó szempárnak!

Judit,szerintem,ha tehetitek mindenképpen teleljetek egyet!

Balwin: a kutyák kintiek, de úgy néz ki rendeződik a sorsuk.

Erika: Réka tök jó húsban van! Én ezért nem értettem soha miért aggódik a dokitok? Formás gyönyörű gyerek és szerintem minden gyerek tudja menyi kajára van szüksége.

Andi

Kép
Kép
andii

Andi: Senki. :lol: :wink: Én is adnék neki cicit. Majd folytatjátok, ha meggyógyultok. ++++++ Jobbulást!!!

BBJ: Tényleg, mindjárt buliztok! :P

Kata: 3x 10 perc? :shock: :shock: És éjszaka hogy is van? Biztos írtad már... :oops: :oops:
Ugyanmár, hol van rajtad felesleg? :shock: :shock: :wink:

Olga: Fogzást is kihúztátok kúp nélkül? Nem semmi, mi már a 2. doboz viburcol-nál tartunk....

Nem tudjátok véletlenül a bölcsis jelentkezési lapokat mikor/meddig kell leadni? A Jósikára gondolok konkrétan, de gondolom városszerte egy a rendszer...Jövő januárban kezdenénk, ha kezdünk.
jaimee1

Jaimee! Általában mindenhol márciusban kell leadni a jelentkezési lapot, a Jósikában 2008-ban áprilisban kezdték el osztani a jelentkezési lapokat. Legelső nap menni kell, és mihamarabb visszavinni, mert kevés a hely, és a beérkezési időket álltalában figyelembe veszik.

Olga

Kép
juhaszolga

Sziótok,

nincs időm most mindenkinek reagálni, bocsika....

Jaimee, febr. első hetében osztják MINDEN szolnoki bölcsiben, és én is úgy tudom, mielőbb vidd viszza, mert számít az érkezési sorrend is.
Már ezt mondta a gondozónő a játszóbölcsiben is, és ma voltam a Kolozsváriban (hátha mégis el lehetne már hozni lapot), de mondta, hogy csak február első hetében adhat...

Édesapádnak mielőbbi jobbulást!! Szomorúan olvastam a híreket róla (is)

Kicsi betegknek gyors gyógyulást!!!!!! +++++

Szami, férjed???? Te hogy bírod?

Niki, Zoli otthon van? Vagy már dolgozik?

nekik is minden jót!!!

Kata, édes Marci baba, igazi vasgyúró!!!!

Kép
Kép
dorkáék

Szép estét!

Jaimee, apukád hogy van? Elmúltak a tünetek? Mindenképpen orvoshoz kellene mennie. Réka pedig édes kis lányka, még véletlenül se vékony!

A szombati hazajövetel helyett nálunk már jövő szerdáról beszélünk :cry: Mivel nem akar múlni a szédülése, most cavinton infúziót is kap, ami 8 nap, így meghosszabbodott a bentléte Csabának. A hangulata egész jó, csak szeretné, ha sokat ott lennék vele.

Valaki kérdezte a segítséget. Anya nyugdíjas, ő segít: most két éjszaka náluk aludt Jázmin, holnap délutánig ott van, aztán kicsit itthon, mert a két nagyot tudom hozni-vinni, de ebben a ronda időben Jázminnal nem menne. Nem egyszerű. Főleg azt mutatni a két nagynak, hogy nincs nagy baj, minden rendben lesz apával...

Mert ma beszéltem a tanító nénivel, aki aggódott, mert Máté elég sápadt volt (miközben ő azt mondja, teljesen jól van) és félt, nehogy megint rohama legyen. Egyszerűen ámulok és nem tudok elég hálás lenni, hogy ilyen figyelmes, odaadó tanító nénink van, aki ennyire a szívén viseli a gyerekek sorsát!

Mesélte, hogy az ő férjének, aki egyébként kutató professzor, akadémikus, is volt egy agyvérzése, s ő nagyon átérzi a helyzetet és mindenben a segítségemre lesz, ha kell, még a zeneiskolába is elkíséri Mátét. Majdnem bőgtem, annyira jólesett ez a gondoskodás.

Vacsorát rendeltem a Gastroyaltól, mert főzni már nem tudok, túl nagy rendetlenség meg nincs itthon, mert én is alig vagyok a lakásban, a pakolással, takarítással gyorsan végzek. :?

Igazából akkor kenődtem el, amikor ez a szerda kiderült... Annyira bíztam a szombatban. Olyan nagyon hiányzik. A pizsifölsőjével aludtam el. Hogy érezzem az illatát. :cry:

Olga, a négyes nagyon szép jegy. Jobbulást Balázsnak!

Szilbee, Nektek is mielőbbi gyógyulást!

Kata, széééép "kis" hurkái vannak Marcinak! Nehéz elhinni, hogy alig két hónapos! :shock: Milyen orvos apukád? Neki szednie kell a betegsége után gyógyszereket?

Andi, Nektek is gyógyulást! Kutyákról nem teszel képet?

Kitten, nekünk mindig mondta a doktor bácsi, hogy ahogy elmegy az oltás után, azzal a lendülettel adjak be rögtön egy lázcsillapító kúpot és borogassam be a lábacskákat. És ez nálunk mindig bevált!
Az meg nagyon jó, hogy a röntgen mindent jónak talált!

Niki, Kata hogy van? És a férjed? Jobbulást Nekik!

BBjudit, Nálatok mindenki egészséges még? Én is megnéztem Sopront, aztán a szokásos Kisbért is, remélem, valamelyik összejön, ha Csaba kikerül a kórházból. Bár ő már azt mondogatja, hogy még januárban dolgozni akar :shock: Mondtam neki, úgy látom, tényleg az agyának van baja :twisted: :roll: :?

Katlina, rendben vagytok? Mi a helyzet Robival?

Dorka, teljesen rendben vagy már?

Évi, meggyógyultál? Férjednek munkahely? Nincs jó hír?

Balwin, úúúgy néznék már pocakos képet! Nem kapunk?

Ha valakit kihagytam, bocs, de elég szita az agyam...

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Szami!
hátha tényleg az lesz az utolsó bent töltött nap, és azután
hazamehet!
nem mondod, hogy még januárban dolgozni akar, gondolom az orvosoknak si lesz ehhez egy-két szavuk.

szupi tanítónéni, ritka kincs!

ja még mi húzzuk, bár a szuri után ma láttam csillogókát Leti orra alatt... na majd látjuk.

nem is mondtam, hogy amikor mentek szurira, elmeséltem neki, hogy menni fogsz, szuri izé bizé, és elkezdett sírni, hogy nem, néni, fáj, és mutatta a combját! szegény úgy sajnáltam, aztán ma mikor mentek Misivel Grétiért az oviba, rögtön kérdezte, néni?

ja és egy aranyköpés, hangulatjavítónak:
vitatkoztak a lányok a kádban, mire Gréti: maradj már csöndben te kakaspörkölék! hát hogy pontosan mire gondolt, bele sem merek gondolni :lol:

na Leti bealudt míg pötyögtem, mehetek tanulni tegnap si 1/2 2 elmúlt mire lefeküdtem, most holtponton vagyok, át kellene lendülni....

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit! Hogy a fenébe lehet éjszaka tanulni? Tudom máskor nincs időd, de én próbálta, de mikor huszonakárhanyádjára is ugyanazt a bekezdést olvastam akkor letettem róla egy életre. Bár most szigorlatnál megembereltem magam, és kedd este 11-ig tanultam! :lol:

Jaimee! A Jósikában ÁPRILIS elejen kezdték el osztani a jelentkezési lapokat tavaly. Voltunk a Kolozsváriban is március elején, akkor már valóban visszafelé vitték a lapokat, talán ha jól emlékszem mi voltunk a 38.-ak ott, akik lapot kértek, de végül kivártuk a Jósikát. De mivel elég gyakran terülök-fordulok arra, kb. 2x egy nap :wink: , majd figyelem! Meg ha gondolod küldök egy tel.számot is, a bölcsi portája veszi fel, ők is meg tudják mondani, hogy mikortól osztják.

Dorka, balwin Judit! Ki ne mozduljatok ma gyalogosan! Eszméletlenül csúszik minden!

Ja, ja, Jaimee, nem kúpoztuk Balázst! Szerintem nála könnyen jöttek a fogak. Vagy legalábbis azelőtt is, akkor is és azután is 88-szor kelünk egy éjszaka! :wink:

Szami! Elhiszem, hogy rossz, hogy nem mehet még haza Csaba, de az ő egészsége érdekében tartják bent! És hátha igaza lesz bbj Juditnak, és nem kellene többet mennie!

Ja, bbj Judit! Hársmézetek van? Találtam egy pöpec receptet, hársméz pudig, meg szeretném csinálni. Meg ha apa hazajön akkor a karácsonykor elmaradt puha mézestortát fogom megsütni! Remélem fincsi lesz, képen jól néz ki! Mozi?
Mi nem megyünk telelni, meg már meg van igényelve az üdülési csekkünk, ugyhogy majd csak a nyáron. Bár egy wellnes-ezsést el tudnék képzelni!

Olga

Kép
juhaszolga

Olga!
napközben nem nagyon tudok, amikor Leti alszik javarészt főzök, aztán tanulok, amikor fent van, nem sok az esélyem rá, ha Gréti hazajön, akkor meg 0. így csak az éjszaka marad. én sem bírtam tegnap sokáig, 1/4 1-kor lekapcsoltam a villanyt...

Nincs hárs mézünk, erre nem is gyakori, inkább dunántúlon, bár nem kizárt, hogy a piacon kaphatsz, nálunk nem árulnak nem jár rá senki.
egyébként az hasonlít az akácra, azt hiszem.

itt is nagyon csúszik, az oviban a térkő már korcsolyapálya volt, a járda még hellyel-közzel.

többiek?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hali!

Reggel az Aktívban bemondták, hogy semmi csúszás az utakon... én meg a szomszéd fékpróbáját is láttam, jól be is telefonáltam a rádióba, hogy azért ne nagy lendülettel induljon már senki, mert pl. nálunk jégpálya van... aztán más is betelózhatott...

Olga: recik?

Bbj: jöttök du?

Szami: jobbulást a férjednek, meg okosodást... én nem tudom, miért ilyenek a férfiak... :roll: nem bírnak magukkal... Apám: állat... orvos :wink: :lol: Hát kell neki szedni... elég sokat, mert épp 2 napja volt 75 éves (nem látszik) és összeszámolta régen, hogy 9 halálos betegsége van... De értágítót tuti szed. Lehet, hogy a cavintonos infúziós kúra, amit itt is csinálnak.

majd még jövök..

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Én ma már estem is egyet, de szerencsére inkább látványos volt mint fájdalmas.
Az éjszakánk valamivel jobb volt, de még mindig volt láza Nórinak. Maja egyenlőre bírja a strapát. Remélem hétvégére már nem csúszik az út és tudunk átbútorozni.

(((((((Szami))))))))

Én sem tudtam sokáig tanulni. Viszont napközben tudtam úgy magolni, hogy közben énekeltem Majának!

Andi

Kép
Kép
andii

Kata, komolyan csodállak, hogy 2 pici gyerkőc mellett mikre nem figyelsz. Miből nyered ezt az energiát?

Andi

Kép
Kép
andii

Körkérdés: joghurtot mikor adtatok a gyerekeknek?

Andi

Kép
Kép
andii

[quote] írta:n sem tudtam sokáig tanulni. Viszont napközben tudtam úgy magolni, hogy közben énekeltem Majának!

nem mondod atya ég! milyen technika! :shock: :shock: :shock: :lol:

húú legalább akkor nem fájt... annyira.
jobbulsát Nórinak!

joghurt? talán 10 hó? nem emlékszem...

Kata!
nem hiszem, ah nem nagy gond, mert a turiba be akarok menni, már jelmezt akarok nézni, kitaláltam, hyog gésa lesz Gréti nagyon jót találtam a teszveszen, de mielőtt lejárna megnézem a turiban, hátha van olcsóbban, előtte meg ki a volánhoz tankolni.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Csak egy sorra...vagy többre....

Andi: asszem 10 hó a joghurt, csak oda kell figyelni, hogy ne legyen benne tej. Szinte mindegyikhez adnak teljes tejet, attól krémesebb. Szóval ha nézed az alkotóelemeket, akkor joghurt legyen benne és mondjuk valami gyümi. Persze csak akkor áll fenn mindez, ha 1 éves koráig nem adsz neki tehéntejet.

Bölcsis válaszokat köszönöm. A Jósikán tartom a szemem. :wink:

Jövök még! Minden betegeskedőnek jobbulást+++++++++
jaimee1

Andi: Korrigálok, ÉN kezdtem adni 10 hósan a joghurtot, amúgy ha nincs allergia a családban, már 8-9 hótól is lehet.
jaimee1

Jaimee: Éjszaka alszik este fél 9-9 között az ágyába teszem (szopi után), önállóan elalszik... aztán 3-4-5 körül hajnalban szopik ez teljesen változó... fél óra alatt lerendezzük pelus cserével, aztán alszik újra azonnal. Reggel 8 +/- fél óra ébred.

Andii: Nem gondoltam, hogy még később is lesz láza... na ezért kell rögtön oltás után benyomni a kúpot. Én nem emléxem, mikor adtam joghurtot, de valami papírom nekem is volt, hogy mikortól lehet mit.. és én adtam is, sosem féltem adtól,hogy bármi is allergizálhat. Energy: muszáj/ly mindenbe beleütnöm az orromat :lol: :oops: Hát igen, az Aktív Rádióba is szoktam telefonálgatni... ha balesetet látok, vagy bármit, amit jobban tudok, mint ők... :oops:

Bbj: nekem nem gond, megvár :lol: Melyik turiba mész?

Kép

Kép
szolkata

Most csak gyorsan, Dorkánk itt van a lábamba csimpaszkodva...

Andi! Joghurtot mi elkezdtük 9 hósan, nem volt gond, igaz azóta is babajoghurtot kap ( Humana Fruchtini ), meg ha bio joghurtot kapunk valahol, akkor azt. De a natúr Activiát is ajánlják. :roll: Ahogy Jaimee is írta, nézni kell az alkotóelemeket, sokban el se hinné az ember mi van...

Na ennyi, majd jövök, HA lesz du.-i alvás... :roll:

donkoaniko

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?