Sziasztok!
Ó, milyen hírekre kellett jönnöm.
Három napig nem voltam, próbáltam visszaolvasni, és a frász kerülgetett ahogy olvasatam egymás után a rossz híreket...
Jaimee!
Hogy van apukád? Remélem nem nagy a baj! Mielőbbi felépülést neki!!!!!!!!!
Szami!
Sajnálom ami veletek történt/történik, óriási energiákra van most szükséged! Kitartást, sok erőt és a férjednek mielőbbi gyógyulást. A kórház sosem kellemes dolog, de ott legalább odafigyelnek rá!
Niki!
Férjednek szintén jobbulást. Jobban van már?
Szerencse, hogy kijött a kő, bár nagyon durván fájhatott neki, ha még az eszméletét is elvesztette...
Még nem írtad, hogy Dorka emlékeztet Laurára, de a szülinapi képeken, amikor felraktad, hogy ilyen volt és ilyen lett, nekem is szembetűnt egy kis hasolóság.
Dorka!
Jaj, de jó, hogy minden rendben!!! Pihenj sokat és vigyázz magatokra. Biztos nagyon nehéz lehetett Szabi nélkül...
Azon a két éjszakán a párod egyedül volt vele otthon?
Szilbee!
Jobbulást a fiúknak. Tényleg jól passzolgatják egymásnak a kórságokat, de egyszer csak vége lesz már!
BBJ!
"vegyeskereskedés"
Hát igen, mindenki azt mondja, hogy Laura szeme az tisztára az apjáé, egyébként meg "én vagyok-"...
A boholytalanítással jutottál valamire? Nekünk is van valami kis elemes ketyerénk, de nem túl sűrűn használtuk/használjuk, elég pepecselős és asszem nem is olyan nagyon hatékony.
A telelés gondolatát elvetettétek? Február közepéig még belefér, nem? (még a vizsgák ellenére is)
Rami!
Munkahely és a főnök
Ha már így alakult, használd ki még azt az egy hónapod és pihenj!
Kata!
szopi: a hasmenős nyavalyám után, hellyel-közzel visszajött a tejem, de pótolgatjuk tápszerrel. A napi adag nagy részét azonban, szerencsére még a tej teszi ki. (kopp-kopp)
A fényképek nagyon jók, annyira szépek a fiúk. Marci már ilyen ügyesen kinyomja magát?!!!
A barátnőd kisfiával kapcsolatban nem tudok okosságot mondani, mert mi szintén hasonló "cipőben járunk".
Laura sokat alszik nappal is. Próbáltam vele játszani, felkelteni a figyelmét, hogy tovább ébren legyen,de erőltetni nem akarom, mert akkor meg nyűgöske. Szóval ő is azt csinálja, hogy utoljára kb. este 10-kor eszik és van vagy fél egy mire elalszik. Reggel meg húzza sokáig...
Andi!
Nálatok aztán jó gyorsan zajlanak az események. Akkor ez a költözés már régebb óta a levegőben volt, ha a házat már el is adtátok?
Balwin!
Annalucus gyönyörűséges, nagyon anyaros kiscsajszi!