Új privát üzeneted érkezett!

Teó!
Köszi még egyszer! Du megyek is le!

Anna
Szívem Szotty Tünci Bogár!
20150601134430

Viki!

Vácon lakunk.

Kép Kép
csipcsab

Katak!
Megegyszer koszi a segitseget!!!!
Ejszaka viszonylag jol telt,kisse nyugtalanul de langyos homlokkal :)
Reggel volt lazunk de ahogy a Nurofen bement sugarban jott vissza mindennel egyutt :( (egyutt erzek veled Marcsi)
Akkor nem mertem ujat adni,felhivtam a dokit es elmentunk.
Irt 3x2,5ml amoxicillint,mert elvileg torok,mandula piros.
En nagyon nem szeretnem beadni. Szerintetek mit csinaljak? Mikor lesz nagyobb baja,ha beadom vagy ha nem?(a gyogyszeresz meg ratett egy lapattal hogy mit kepzelek,mert ha penicillinerzekeny meg amugy is tonkreteszi a belflorait...)
Most amugy nem lazas,de nem tudom h a nurofenbol maradt e bent esetleg. Maskor ha kihanyja rogton akkor adjak ujat? Vagy mennyivel kesobb? Honnan tudjam,h maradt-e bent?

Szonja? Hogy van?

Most gyors visszaolvasok :wink:
Vendég

Hat MAv jo kerdes mikor artasz nagyobbat ha beadod vagy ha nem.
Lehet probalkozhatnal tantum verdevel, az jo torokra es nem gyogyszer.
lazra meg adj kupot ha a nurofen kijon.
Vendég

Szép napot :P

Mielőtt belekezdenék, már rég akartam írni: szerintetek az milyen, hogy lefekszem este, és azon agyalok, hogy kivel mi van a babaneten, és gondoltban megírok egy csomó hszt, még szmájlikat is rakok hozzá :shock: Aztán reggel mikor idekerülök, nem tudom mit írtam már meg valójában, és mit gondolatban :roll: Ezért sokszor ismétlek, és sokat ki is hagyok... Ez valószínűleg zombiságomból adódik, és majd elmúlik valamikor...

A Jóisten éltesse Leácskát, és Dávidot!

Bondim!
Tényleg rokonlelkek vagyunk! Az első nem anyatejes kaki, a köldökcsonk leesése, és a Katus által említett első kifogyott popsikrém... Ismerős nagyon! Aztán: első kinőtt ruhadarabok, pelusváltás köverkező méretre, hónapfordulók...
Én ezt annak tudom be, hogy tudom, ő az "utolsó" gyerekem. És nem akarom siettetni az időt, sőt... Olyan jó ez... A legjobb dolog a világon... Imádok vele itthon lenni, és fel áll a hátamon a szőr, ha belegondolok, hogy nem sokára dolgozni kell majd menni, és ő majd ovis lesz, és én újra hallgathatom ahogyan üvölt velem a nagyfőnök, és az én szívem csakis a gyerekeim hiányáért reszket, és bár lesz este, lesz hétvége, de az mégsem ugyanaz, és ha egyszer elmúlik ez a korszak, azt már nem hozza vissza semmi, és...
Mindemellett tudom, hogy ez az élet rendje, meg ez a természetes, stb. racionalitás, de az én szívem, az ösztönöm egészen másképp látja ezeket a dolgokat... Úgyhogy ölelés, és megértelek!

Jóslás magamnak: mostanában nem kérdeztem az Égieket. Lehet, félek a választól? :roll:

Vkata!

Gratulálok Dórikának a nagy kajálásokhoz! Lehet, hogy most majd hirtelen megugrik a súlya?

Vikim!
Gyűlnek a nyomdák! Most írják a felmérőket, és Lilu brillírozik. Büszke vagyok rá. Ugyanakkor tegnap jól összeverekedett egy kislánnyal. A legjobb barátnője volt. De valamiért - valszeg otthoni dolog miatt - a kiscsaj megváltozott, és furcsán viselkedik, nem akar barátkozni senkivel. Ez Lilut bántja, mert nagyon szerették egymást. De Lilu nem az a típus, aki vállrándítva továbbmegy, ő benne zakatol, hogy miért ilyen?! És ahol lehet, beleköt, piszkálja, mert nem érti. Gyakran megrázza: Változz már vissza! Te a barátnőm voltál!!! De a kislány nem reagál, max. agresszívan... Na, ebből volt tegnap a verekedés. Jól megtépték egymást a csajok :evil:
(Sajnos, nem merem tűzbe tenni a kezem, hogy mi van ott náluk otthon, de hogy nem harmónia, és béke az tuti... Családlátogatás ajánlott lenne...)

Lacusunk miket eszik mostanság?

Dodó! Marcsi!
Oké, kérdezem a könyvemet :wink:

Mártikám!
Teljesen megértelek, hogy kilátástalanságodban ehhez a módszerhez nyúltál, és nálatok bevált, és működik, és végre ki tudjátok pihenni magatokat! Ez kincset ér!
Ezt a módszert jól ismerem. Olvastam a könyvet is Lilu idején. Ki is próbáltuk 8 hónap kialvatlanság után kétségbeesésünkben, de nálunk nem működött. Lilu rettenetesen sírt. Üvegajtón át néztem be hozzá. Hát ott állt a kiságyrácsába kapaszkodva az egyik kezével, a másikkal pedig kinyújtva szinte hívott engem, és csak zokogott, zokogott. Ahogy ezt megláttam, győzött az eszem felett a szívem, és bömbölve vettem föl lilut, aki szinte tépett, szaggatta a ruhámat, úgy ölelt, szorított, hogy levegőt alig kaptam. Nagyon megviselt bennünket ez az este, és én többet nem is próbáltam. Én ehhez túl... nemistudommilyen vagyok, de tény, hogy sokaknak beválik, pl. pár ismerősömnek is.
Lea napközben babakocsiban alszik? Kint v. bent?

Mindjárt írok magunkról, csak ezt elküldöm gyorsan!
Vendég

Véda!

[quote] írta:n ezt annak tudom be, hogy tudom, ő az "utolsó" gyerekem. És nem akarom siettetni az időt, sőt... Olyan jó ez... A legjobb dolog a világon... Imádok vele itthon lenni, és fel áll a hátamon a szőr, ha belegondolok, hogy nem sokára dolgozni kell majd menni, és ő majd ovis lesz, és én újra hallgathatom ahogyan üvölt velem a nagyfőnök, és az én szívem csakis a gyerekeim hiányáért reszket, és bár lesz este, lesz hétvége, de az mégsem ugyanaz, és ha egyszer elmúlik ez a korszak, azt már nem hozza vissza semmi, és...
Mindemellett tudom, hogy ez az élet rendje, meg ez a természetes, stb. racionalitás, de az én szívem, az ösztönöm egészen másképp látja ezeket a dolgokat...

szívemből szóltál!!!
Vendég

Csipcsab!

Ez a kislány gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anyós nálatok alszik???? (részvétem!) Ne hagyd magad!

Te vagy az édesanyja, és Te tudod, mi a legjobb neki! :wink:
Vendég

Veda: en is szoktam ilyent csinalni, gondolatban irni a dolgokat, aztan mire ide jutok a gep ele nem jut eszembe kinek mit akartam :oops:
De gondolkodni a kedves forumtarsakon sokat szoktam es mindig meselek is Alekonak mindenkirol akit ismer.
NEkem is mint Orsinak Ti vagytok most a kozosseg ahova tartozok tartozhatok!
Es nekem ez nem csak a gyereknevelesben jelent segitseget hanem nekem a mindennapjaimhoz a helyem megtalalasahoz, a lelki bekemhez......
Szoval jo hogy vagytok!

en regebb ota hiszek abban hogy ami virtualis az valosagos is lehet, hisz Alekot interneten ismertem meg.
Vendég

Még Csipcsabnak akartam: csak pár nappal léptétek túl a 6 hónapot, ne aggódj! Ezen nem múlik semmi! Látod, Pati is szüneteltette kicsit, aztán Zsolesz ráérzett :wink: Flóra majd jelzi, ha megérett rá, nyugi!

Tegnap este: bekevertem egy adag Sinlac pépet. Kicsit fintorogva fogadta, de aztán csak enni kezdte. Kanállal adtam neki. Kb. a felét ette meg. Utána összebújtunk, lekapcsoltam a lámpát, csak a kiscsi égett, szépen nyugisan szopizott, majd betettem az ágyába. Édesen dumált, dájádú, meg a többi. Aztán kezdte magától leteszegetni a fejét. Mint régen, még hetekkel ezelőtt!!! Amikor még önállóan szépen elaludt!!! Kicsit simiztem a hátá, és már szundizott is!!! :D :D :D
Üvöltöttem volna örömömben legszívesebben!!! De csak néztem őt boldogan, folyt a könnyem, és nem tudtam elaludni még sokáig :roll: F10 kor aludt el. Ébredt 0 órakor, 2kor, f5-kor, és 6-kor. Reggel 8-kor ébredt! Az éjjeli ébredésekkor tuti nem éhes volt. Egyrészt a Sinlac miatt, másrészt, mert alig kellett neki a szopi. Inkább az orra volt eldugulva kicsit. De ez nem is aggasztott annyira. a lényeg, hogy továbbra is képes magától elaludni!!!

Ma de: megvártam, míg jól elálmosodik, aztán megszopiztattam fekve - köszi Wera! - el is bóbiskolt volna, de megint az orra... :? Kapott orrsprayt, majd cumi, összebújás, és szépen csukta le a szemét. Betettem a babakocsiba, és azóta alszik. Majd a kiságyba is próbálom beszoktatni napközbenre is, de egyelőre már ez is haladás! :D (Vikim biztosan most értek ide a Nyíregyről küldött álommanóid :wink: )

Apusom ma ment Kiskunhalasra a KH-ba... Először nem akart a rossz utak miatt, de miután reggel itt nem volt jég, elindult... Nem örülök neki, de mindegy. Anyósom már okozott neki párszor lelkiismeretfurdalást ezzel-azzal, gondolom, férjem most is ettől tartott. Csak nehogy baja essen! Úgy szeretem...
Vendég

Csibcsab!
Ez a kislány gyönyörű! Kép

Mi a keresztneved?

Dóri!
[quote]G írta:yakran megrázza: Változz már vissza! Te a barátnőm voltál!!!
Ez könnyeket csalt a szemembe!

Örülök h bevált a Sinlac és a fekve szopi. Az álommanókat megregulázom, hamarabb is odaérhettek volna, biztos személy vonattal mentek!
20150601134430

Lacó mindent megeszik, amit elé és bele rakok. Nagy haspók lesz, az tuti.

Annyira szeretem! Kép

Tengap bealudt a cumisüvegen. Kivettem a szájából, megtöröltem a kis száját, megsimiztem a bubuját. Erre kinyította a szemét, meglátta az apját és engem, és telepofival elkezdett mosolyogni. Aztán vissza is aludt.

Kép
20150601134430

Jaj, de édes lehetett! Remélem majd nyáron élőben is láthatjuk! Ma Zsolti is csinált egy ilyet, pedig ő nem szokott. Ha megébred lehetetlen visszaaltatni! min. két óráig!

Kép
Kép
patr

Csak szólok hogy ma nem hiszem hogy leszek:Domi iszonyatosan nyűgi,nem tudom mi van vele :(
Gyerkőcök ugye itthon,Apa meg elindult gyalog dolgozni,mivel buszok nem járnak! :(

Kép
Kép
Kép
kike

Köszi a megnyugtató hozzászólásokat. Na és persze a Flóra dicséreteket. Szerintünk is csodaszép, és imádjuk Őt nagyon!!!!!!! :D

Viki!

Marietta a keresztnevem.
csipcsab

Jaj, Kike, örülj neki, hogy gyerekek otthon! Én még nem tudom, hogy kerül Zsu haza!!! Már itt is tükörjég minden!

Kép
Kép
patr

Nem jól emlékszem hogy van közületek valaki aki itt lakik VÁcon?
Ugye nem? :(
csipcsab

Marietta!
Milyen szép a neved!

Kike!
APának kitartást a kutygoláshoz! Dominak nyugtatósimi.

Én is aggódok apája miatt, h du hogyan jön haza.
20150601134430

Van valaknek fulhomeroje?
Az lehetseges hogy 1 fok a kulonbseg az azzal es a lazmerovel levonas utanmert ho kozt? Vay az a vacak amink van?
Vendég

Márti! Gratulálok, hogy megtanítottad Leát aludni! Szerintem jól csináltad és megérte, mert így ő is és ti is jobban tudtok pihenni! Elméletileg 15 napon belül vissza kell küldeniük a babakocsit, de gyakorlatilag nem tudom mennyi lesz. Az akkor is két hét!

Maverick! Remélem minden ok a kisfickóval!

Bencuri! hogy van Szoni? Jobbulást kívánok neki is!

Bondi! Sajnálom, hogy megszűnik ez a munka. Mi sajna így sem tudunk félre tenni!

Dávidnak és Leának boldog hófordulót kívánok!

Magdi! Gratula Lizának a kúszáshoz! (és ne mondjátok már, hogy nem hiányolt senki, mert aki ritkábban jön, azt persze, hogy nem emlegetik óránként, tudjuk, hogy nem ér rá és jön ha tud, és persze örülünk ha ír) Kapunk képet Rolinak? ?Meg talán a tábliban sincs Lizáról 5 hós kép!

Kike! Sajnálom, hogy apának gyalog kell menni! Itt szerencsére nem esett semmi.

Vidokata! Gratulálok! Tud Dóri enni látod, csak olyan kell, ami ízlik neki!

Teó! TAmi nagyon aranyos! Látom már gyúrtok a nyárra a sapikkal! De jó is lenne már!!!

Tami! Nálunk pont fordítva van. Jobb ha én megyek boltba, mert ha apa megy, tuti hoz valamit, ami nincs felírva és persze nem a legolcsóbb! :lol:

Mancsi!Gratulálok Zsöminek a felálláshoz! Tábliba képek +adat?

Csipcsab! Nagyon édi Flóra és nem úgy néz ki, mint aki éhezik!

Véda! Látod ügyes Csabi, csak tud még ő egyedül elaludni!

Roli megint anyuéknál maradt! Én bent voltam a suliban aláírni. Bevittem Jázmint is, mert még nem is látták. Nagyon tetszett mindenkinek, főleg az, hogy bárki foghatta, nem sírt senkinél.
Most alszik, nekem meg olvad a husim, sütök egy kis pulykát.

Kép
szly27

Én ugy hallottam a fül és homlok hőmérők nem pontosak!

Nekem szülés alatt mérték fülhőmérővel, és 34,5-et írt.....ami vagy nagyon nem működött jól, vagy ha tényleg ennyi volt, akkor kihűlőfélben voltam :D

d.dodó

Szilvi!
Jázmin nekünk is nagyon tetszik ;)
20150601134430

Tami
Nekünk van! Minden hőmérőzés után alkoholos vattával meg kell törölgetni az érzékelőjét (vagy esetleg nedves viledával) mert a legkisebb fülzsír is megtapadhad rajta, észre sem veszed és már akkor nem mér jól!
Vendég

Viki! Köszi! :lol:

Kép
szly27

Na megyek berakom a pulykát a sütőbe, mert sajna nem mászik be maga! 8)

Kép
szly27

[quote="szly27"]N írta:szly27a megyek berakom a pulykát a sütőbe, mert sajna nem mászik be maga! 8)

Micsoda egy engedetlen hülye madár! :lol:
20150601134430

[quote="desviki"]
írta:
desvikiTengap bealudt a cumisüvegen. Kivettem a szájából, megtöröltem a kis száját, megsimiztem a bubuját. Erre kinyította a szemét, meglátta az apját és engem, és telepofival elkezdett mosolyogni.

Kép

Nekem meg ez csalt könnyeket a szemembe...
Vendég

Hú, képzeljétek, apácska vett lasagnes babyételt. Félve bontottam ki, mert mondom ugyse eszi majd meg. Valamiért mégis megmelegítettem az egészet. Na, hát a 200g-os üvegből alig maradt valami! Mikor etettem, megszólalt az ébresztőóra (jól meg is ijedtem), bementem a szobába lekapcsolni, a gyerek addig üvöltött, mert mi az hogy nem lapátolom a szájába épp a főzeléket!

d.dodó

Dórim!
Akkor sírjunk együtt! Kép

Kép
20150601134430

Dodó! Ilyen szerintem itthon nincs! De a lényeg, hogy ízlik Lizynek!

Viki4 Ráparancsoltam és még a fűszerekbe is belefürdött és beugrott a tepsibe! A sütőbe nekem kellett beletenni! :lol:

Kép
szly27

Sziasztok!

Köszönjük szépen a köszöntéseket, kedvesek vagytok! :) Én is örülök, hogy csatlakozhattam hozzátok, számomra is csak ti jelentitek a jó társaságot! :lol:

Annyi mindenkinek akarok írni és annyi mindent, remélem sikerülni fog.

Akit esetleg érdekel az az könyv, amit említettem, itt le lehet tölteni (a kiterjesztését át kell írni rar-ra, majd kitömöríteni, nem túl jó minőségű, de olvasható):

http://osze1969.multiply.com/video/item/210

akata: Megoszlanak a vélemények erről a könyvről, érthető okokból, de azért örülök, hogy te mint orvos nem vagy teljesen ellene. Adélnak ma milyen a kedve?

Viki: Lackó édes lehetett, ahogy rátok vigyorgott! Éjszakánk egész jó volt, csak fél1-fél2-ig volt egy kis megtorpanás, de én ezt már féllábon is kibírom. :lol: Fél 5-kor evett, majd aludt 9-ig.

Marcsi: Az biztos, hogy időbe fog telni, mire helyre rázódsz lelkileg, de remélem, mihamarabb sikerülni fog. Lányodat sajnálom, hogy lemaradt a házi kosztról, de tényleg nem szabad elindulni ilyen időben, ha csak nem muszáj.

Orsi: Szerintem normális, hogy most nem tudunk személyesen is annyit barátkozni, mint szeretnénk. Ebben az időben babával nem egyszerű. Még jó, hogy van net. :D

Marietta: Szép neved van! És Flórának is! Nagyon kedves arcú kislány! Én kb. 15 Km-re lakok Váctól, Őrbottyánban! :)

Teó: Tami nagyon tündérkén mosolyog!

vkata: Már rég meg akartam dícsérni Dóritokat, milyen ügyesen szépen kanalazik!

Csilla: Annyira tetszik, hogy Natit Nattancsnak becézed, annyira illik rá! :D Megértelek, amiért rossz éréseid vannak a világ mai állásáról, hasonlóan érzek én is. Amit tudsz, te megteszel, hogy ez a világ jobb legyen, ennél többet ne várj el magadtól! Otid meg nagy nőcsábász lesz majd, ha már most olvadnak érte a csajok! :D

Pati: Zsolti aranyos lehet, ahogy próbál levegőt fújni... :D

Tami: Anna nagyon ügyes, és édesen játszik! :) Szomszédék is neten ismerkedtek össze, most már két szép kislányuk is van.

véda: Csaba királyfi nagyon ügyes, hogy így elaludt, érzi ő, hogy jó helyen van! :) Én is sokat gondolkoztam az elmúlt években azon, hogyan szeretném élni az életemet, és minden porcikámmal azt érzem, hogy én nem akarok beállni a sorba és fejet hajtani a kényszerűség előtt. A párommal ezért is döntöttünk úgy, hogy itt mindent feladunk és teljesen más életformát választunk egy teljesen más világban, ahol az embereknek nem kell kényszerűségből napi 10-12 órát távol lenni a családjuktól, és ahol még nem utálják egymást az emberek csak úgy. Nagyon remélem, hogy az angyalkáink segíteni fognak nekünk ebben...
Leát nappal babakocsiban kint altatjuk, idebent egyszerűen nem marad meg. :lol:

szly: Jó sütkérezést!

Megyek megetetem Leát, már itt sikoltozik mellettem. Ez tipikusan a figyelemfelkeltés nála. :D Még próbálom folytatni, mert nem írtam mindenkinek, akiknek szerettem volna. Addig is puszi!
fmarti

[quote="szly27"] írta:szly27

Viki4 Ráparancsoltam és még a fűszerekbe is belefürdött és beugrott a tepsibe! A sütőbe nekem kellett beletenni! :lol:

Kép

Én már láttam spagettis babakaját, csak az itt 8 hótól adható.
20150601134430

Zsolti az előbb lefosta még a bokáját is! Ez volt az az állapot, amire anyukám azt mondja, hogy egyszerűbb újat csinálni, mint tisztába tenni! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

Még egy gyors kérdés: Már tegnap is kérdeztem, hogy szerintetek mitől lehet erőteljes szagú Lea szája? :shock: Én csak arra tippelek, hogy szájpenésze van, mert ma már a felső ajka is fehér belül, és ezt le tudom kaparni. :( Elvigyem dokihoz, hogy benézzen a szájába és megmondja, mi lehet ez? Mert akkor gondolom minél hamarabb el kellene kezdeni a borax-os ecsetelést. :?
fmarti

viki!
Asszem spagettis is van, majd megnézem, hogy az hány hónapostól. Meg mindenesetre most várom, hogy ettől pöttyös lesz e vagy sem.

d.dodó

Márti!
Sztem lássa doki, te is megnyugodnál!

Patti!
Felröhögtem azon, amit írtál!
20150601134430

Na akkor még egyszer a tábli! Amiket kaptam, kicseréltem, betettem! Aki még szeretne valamit most mondja, mert elküldöm Andinak és akkor már neki is munkálkodnia kell rajta, ha változás van!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
szly27

Most nézem, az 5 hós tábli alapján, Lizy a leg pehelysúlyúbb.

d.dodó

Szilvikém!
Köszi a táblát!

Apának milyen a meló mostanában?
20150601134430

Mi ellépünk egyet sétálni. Majd jövök!

d.dodó

lazagnes tuti nincs nalunk, de ha lenne is bizti 8 ho utan.

Marti: Isten eltesee Anna kis baratnojet. Hat nem tudom Annana volt szajpenesze vagy ahhoz hasonlo, de nem remlik hogy mas lett volna tole a lehelete. Neki mostanaban savanykas, nem tudom mitol.

Wera: ok azt tudom, de ha uj fej van rajta is igaz ugyan ez.
Eljott nalunk is a papucseves ideje:)
Vendég

köszi a táblit szilvi!

dodó: de jó hogy mehettek sétálni!! mi meg bevagyunk zárva :(

Kép
mancsi76

Nincs mit Viki!

Apa mostanában időben itthon van! Hurrá! Csak a karácsonyi nagy hajtás volt rossz, pláne úgy, hogy akkor kezdték az egészet, mindenki új volt és senki nem tudta mit hogy kell csinálni. Mostmár kezd beállni a dolog. Még a szombatokon akarnak javítani, hogy ne kelljen mindig menni. Azért nem bánom, ha kicsit túlóráznak, mert a pénz meg jól jön. Napi egy-két óra belefér, meg egy hónapban mondjuk két szombat és ki is egyezek.

Kép
szly27

MAncsi! Nincs mit!

Kép
szly27

Werus!
A barátnőd, aki régen írt hozzánk is hogy van? Babócája?

Amikám!
Gyere már! Hogy van gengszterkénk?
20150601134430

Szilvi!
Az tök jó h javult apa munkája. Pipi sül?
20150601134430

Szilvi!
Az tök jó h javult apa munkája. Pipi sül?
20150601134430

Csak gyorsan:MÁRTI:én béna vagyok,de hogyan kell letölteni ez a könyvet?? :(

Szly:jóóó a tábli :D

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!
Apa hazaért már?

Domcsi?
20150601134430

Sül, sül! Már kezd illatozni! Éhes is vagyok! Ma még nem is ettem! :oops:

Kép
szly27

Nem ettél! Te kis buta! Ne csinálj ilyet! Kell a tejcsi a szépszeműnek!
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?