Wera, Roni, Isten éltessen benneteket!
Vercsit is Isten éltesse!
Babák gyönyörűek!
Gyerekeket viszonylag normális időben sikerült álomországba küldenem... fél 10-kor mindketten aludtak. Reménykedtem, hogy egy órával korábban összejön, de kiscsaj nem aludt el evés után, hanem pörgött, és nem hagyta Otit aludni. Amúgy nagyon cuki volt: berregett, dumált, de ki kellett vinnem a nagyszobába, remélve, hátha olyan csöndben fog játszani, mint napközben. Hát nem
Viszont addig pörgött - tényleg, a hasán, mintha break-elne -, amíg egyszer csak NÉGYKÉZLÁBRA ÁLLT!!! Párat kutyázott édesen
Aztán odavittem Oti mellé, és betömtem a száját cicivel, így pár perc volt már csak az altatásuk.
Oti betegszabija véget ért, holnaptól ovi. Már várja, és én is, de azért nagyon fog hiányozni napközben
Meg reggel biztosan fogja itatni az egereket...
Viki, kérdezted, Nati hogy fogadta az almát. Tegnap nem volt értékelhető, mert két üvöltözés között evett kb. 5 kanálnyit, de ma kb. egy fél almácskát megevett. Igaz, közben három kiskanállal kellett lefoglalni, és nagy élvezettel berregte kifelé a cuccost
Tényleg, rajtam kívül már mindenki gyakorlott hozzátápisnak mondható, ti mit csinálnátok?
Nati elég sokszor eszik egy nap, és elég rapszodikusan, így nem nagyon tudom kiszámolni, mikor esne épp szopi elé a kóstolgatás. Ma úgy kínáltam gyümivel, hogy utána nem adtam szopit neki. Nem baj a tejnek, hogy Nati csak n-1-szer kap cicit?
Wera: örülök, h Apával semmi gond!
Hű, jó, hogy emlegetted az Otiblogot, teszek majd fel újabbakat.
Annyira édes, egész nap fantáziál, mindent mindennel összehoz, kombinál, szinte már ott se kell legyek, elég, ha belefolyok a világába és néha kérdezek ezt-azt. Bevallom, sokkal jobban élvezem, mint az autótologatást
Pati, Márti, Orsi, Akata, remélem, egyre csak jobbak lesznek már az éjjelek!
Mi ott tartunk, hogy Natibogyó napközben 2-3-szorra alszik kb. 1-1,5 órát, viszont éjjel 2-3 ébredéssel megvan azért 11-12 óra.
Mav, jobban van a kicsid? Nálunk is volt már olyan, h Anyu vette észre Oti lázát... szerintem az a jobbik eset, amikor nem veri le a lábáról. Ne aggódj, minden rendben lesz!
Marcsi: sajnálom, ezt nagyon nehéz lehet megélni. Nem találok rá szavakat. Részvétem.
Véda: ez jó - támadónő
Sajnálom, ami anyósoddal történt, remélem, minél hamarabb felépül!
Neked mit mond a Ji-king?
Muffin: örülök az új házidokitoknak! Na meg persze annak, hogy végre valaki látja mindazt Eliotban, amit mi is - és főleg te
Bencuri, maradt egy kicsi a buktából?
Szoninak jobbulást, remélem, nyugodt éjjeletek lesz!
Dodó, hogy vagy?
Linda: ilyenkor szabad dagadni a büszkeségtől
Képzeljétek, ma hívott tesóm főnöke, akinek eddig korrektúrázgattam a reklámújságot, hogy nincs már keretük rám, annyira rémesen rosszul megy az újságnak (amit nehezen képzelek el azért, de ez van), talán egy másik kiadványnál majd lesz dolgom, de töredék pénzért. Azért nagy érvágás ez, mert azt a pénzecskét mindig Anyuéknak adtuk, és most, hogy van gyedem, gondoltuk, azt majd félretesszük. Hát így most abból adunk majd Anyuéknak, félretevés meg vagy lesz, vagy nem. Bár talán a mai világban nincs is értelme spórolni.... mindegy, nem borongok, ahol bárányka van, ott legelő is lesz, nagyon remélem!
Na, megyek, mert Apa itt reklamál, hogy mennyit írok, és úgyse kíváncsi rá senki....
jó éjt!