Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak gyorsan:

Veráknak nagyon boldog névnapot! hatalmas puszi nektek!

Most lépek mert sül a buktám :)
ma leszedtem a fát jó nagy meló volt, ezért nem tudtam jönni!
Este ha tudok benézek, megyek fürdetni is....
bencuri

Pati
föltehetjük szerintem is, mások is szokták, illetve a decemberiben láttam...
Vendég

Tami, Márti!

Köszi a tippet, jó, hogy részletesen leírtad Márti!
leírnád mégegyszer a könyv pontos címét?

(Én amúgy most egy Anyák c. könyvet vettem, még nem hoztam el, híres anyukákkkal vannak interjúk, de a jobbik fajtából: zséda, Bozsik Yvett, egy költőnő, egy vívó olimpikon (szóval nem sarkakakták), majd megírom, milyen.)

Ma amúgy brutál napunk volt. aludt fél órát 1kor meg flet 2kor, ennyi.
Most alszik, ki tudja, meddig.

és most meg kezdhetek neki az írásnak, mikor semmi erőm már!

Csináltam ma banán-alma-rizs mixet neki, mert most már érezzük a pénztárcánkon a bébikaját :P

Tamara!
Akkor tudtok jönni holnapután?

Jó éjt
Vendég

Sziasztok ismét,megjöttünk 7-re,gyors szopi,és már alszik is Domi,másikak is ágyban,mindjárt én is megyek!
Csak MÁRTI:arra nincs módszer hogy fel se keljen éjszaka,vagy csak egyszer szopizni?

Véda:igen,végül is ebből az oldalról nézve szerencsés vagyok,mert felkel ugyan,de szopi,vissza a helyére,és alszik tovább.

Fülbevalós csajok gyönyörűek:én láttam a képen hogy lilás Nóri fülbevalója.

Jajj,nem tudom mit akartam még :roll:

Ja,Patr:szerintem jó ötlet az újabb topik,vagy már meg is nyitottad?

Jól bírta Domi a dolgokat,pedig negyed háromkor kelt,aztán hatkor bealudt az autóban,hazáig durmolt,peluscsere,szopi,alvás,kicsi nyüszi volt csak.
Sógornál is volt a tescóban,mindenkire vigyorog,nevet,zabálni való kölök :D

Jó éjt mindenkinek...jobbat mint eddig.

Kép
Kép
Kép
kike

sziasztok!

Wera!
Én már reggel írtam neked, hogy 18%...
Nonó csodaszép nagylány lett!!! és csini a fülbevalója!

:wink:

Lányok... én annyira magam alatt vagyok.... agyonverte az a ...... a barátnőmet... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

nem találom a helyem.

Véda!
Ha lenne egy kicsi időd, megkérdeznéd nekem a könyvedet???
Vendég

Marcsika! Annyira sajnálom, nem is tudom mit mondjak. Olyan rossz, hogy az ember segítene, de nem tud. Úgy szeretnék egy kis fájdalmat átvenni, hogy Neked kevesebb legyen!! :cry: :cry:

sz.andi

Valaki segitsen!!!!!!!!! Ugy be vagyok sz@rva!!!!

Katak vagytok?????????

Az elobb atjott anyukam es mondta h meleg a gyerek. Megmertem a lazat es 39.6 volt vegbelben levonas nelkul. Most adtam neki abbol a narancssarga kupbol(vmi A-betus neve van).Mit adhatok neki legkozelebb es mikor????

Basszus,olyan szar anyanak erzem magam hogy eszre se vettem h beteg. (de jo kedve volt csak most 1 oraja lett kisse almos)

Mi van ha mar regota ennyi volt a laza es nem lett csillapitva?????
Mi baja lesz?Semmi mas tunet nincs,csak lazas(remelem nem agyhartya gyulladas) :cry:
Vendég

Marcsi, úgy sajnálom!!! És olyan rossz, hogy nincs magyarázat, mert hogy a felgyülemlett feszültség...de ilyet tenni...Szegény gyerek.
Neked most is fáj még a fejed?
Gyógysimi!

Andi, jó a youtube-s válogatás :) Most néztem.

Márti, örülök, nagtyon, most pár hónapot kell csak bepótolnod, alvásból! :wink:

Adél Nurofennel alszik, remélem nem egy órát.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
andkata

nyugi, nyugi, nyugi Anita!

Nem vagy szar anya!

Nem lehet mindig azonnal észrevenni és semmi baja nem lesz egy kis láztól, csak a kórokozók pusztulnak :wink:

Aminophenazonit adtál gondoltam, most ha újra lesz, Panadolt vagy Nurofent adjál és 3 óránként lehet váltogatva. Ha így is 39 C felett levonva, akkor hütőfürdő és nyugi! Nem lesz komolyabb, tuti, 95%-ban vírusfertőzés! Éjjel meg csak rakd a homlokára kezed és nem kell feltétlen felébreszteni, csak akkor mérd meg, ha melegnek érzed!
Reméljük holnapra kutyabaja. NYUGI!

Kép
andkata

Sziasztok!
Lizy alszik már. Én meg egy olyan migrénen vagyok túl, hogy júj....még hányingerem is volt. Muszáj volt algopirint bevennem. Remélem Lizy jól alszik. Hamarosan én is lépek zuhizni és aludni.

d.dodó

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.17 18:17-kor.
Vendég

KOSZONOM!!!

De nem tul magas a 39????
(eddig max 38volt levonassal)

Ja a kupbol felet kapott,mert az volt irva h 1eves kor alatt fel.
Most jut eszembe ma eleg sokszor jott vissza tejcsi,az is lehet virusfertozes jele?
Vendég

Anita!!

Ne izgulj, nem lesz neki baja! Lehet, hogy csak a fogától lázas! Főleg, ha eddig semmi mást nem láttál rajta! Attól még nem vagy rossz anya! Ne hülyéskedj már! Remélhetőleg reggelre már semmi baja nem lesz! Ne ijedj meg, a láz csak jó! A szervezet védekezése. Én pl. nem tudok lázas lenni. Nyugi!!

Kata! Köszi :oops:

sz.andi

viki még csak most láttam hogy van videód! megnéztem és olyan gyönyörű!!!!

Kép
linda24

vagyis andi! :oops: :oops:

Kép
linda24

Viki, legközelebb már tényleg képekkel jövök, csak a legfrissebbeket is fel akarom tölteni.

Wera, Valkót pont nem ismerem, de kérdeztem férjemet, ő régen járt arra többször, azt mondja, elég sok a kisebbségi, de Gödöllő környékén ez elég sok helyről elmondható, de hogy jó közel van Gödöllőhöz, egyre közeledik Gödöllő Valkó irányában, ahogy beépülnek az üres területek.
Miért pont azt néztétek ki amúgy? Van ott rokon?
Ott is dolgoznátok, mármint Gödöllőn vagy a környékben?

Anita, nálunk is Taminak 39,2 volt a múltkor levonva, és szerintem a hűtőfürdőtől múlt el teljesen, persze nyilván a lázcsillapítóval együtt. Ő sem votl náthás, nem köhögött, csak annyi, hogy felment a láza délután, egy germicidtől lejjebb, aztán vissza, megint fél germicid meg hűtőfürdő és egy óra múlva már vígan trécselt a plafonnak, mi meg ott paráztunk.
Párod otthon van, tud segíteni vagy nyugtatni legalább?

Marcsi, és mi lesz a fiúval, ki fogja ezután nevelni?

Kép
teó

sziasztok!

nem tudom tudok e jönni holnap Szoni lázas 38,8! kapott germicid c!
Anita nálatok is hasonló a helyzett ahogy olvasom, jobbulást!

jó éjt!
bencuri

Sok sok puszi a kis betegeknek! Remélem minél előbb meggyógyulnak.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
linda24

Kata, Andi, köszi a segítséget, jól ráfaragtam, az utolsó pillanatban elvitte valaki 160 ft-ért! :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
patr

MArti: na ezt irtam en mar Neked jo reg is, ezt a modszert. Vagy nem Neked?
Az az igazsag nalunk semmi baj nincs az elalvassal napkozben is este is egyedul alszik el( bar van hogy kaja kozben este) es eddig az ejjelekkel sem volt gond.
Most pl 8.15 ota 3szor sirt mar fel, legutobb olyan keservesen hogy ki kellett vennem, kapott kis teat....szoval jo ejjszakank lesz. Es ilyenkor FEL SEM EBRED! csukva a szeme es sir.
Lehet hogy ez osszefugg azzal hogy nagyon sokat jar kel napkozben? Nem is az inger sok, hisz abban nincs valtozas hanem az ami egy nap mozgasilag?????????????nem tudom. Azt hittem a torka vagy az eldugult orra de nem mert akkor napkozben miert tud aludni? Szerintem rosszat almodik vagy nem is tudom.
es alap esetben mindig ejjfel elott vannak ezek a felriadasai.
Ami alvos konyv nalam kolcson van nem ir errol semmit, csak azt amit Marti is irt azert sir mert ehes, fazik, faj valamilye....hm ok de honnan tudnam melyik vagy egyaltalan ilyen gond van e.
Nehez. Csak bizni tudok visszaall a rend. 8tol 4ig majd 8ig az szupi volt.

Ja es este felult az agyon hason fekvedbol tornazta ki magat egy torlokendos tasakban kapaszkodva.

Nicike: ebay.co.uk? Vagy melyik oldal? En jartas vagyok, csak kevesen kuldenek MAgyar ora termeket.En is ebayon vettem a Quinny zappunkat 100euroert, de olcsobbert is van ha makod van.

BONDI??????????
TITI????????

AKata: nagyon orulnek ha atjonnetek! NAGYON NAGYON! Szupi lenne!

Orsi ugy tervezem hogy megyunk, de az uzsokiig trolival, ja majd kuldod priviben a cimet, meg hogy hogy jutok el hozzatok?

Jo ejjtmindenkinek!
Keves sirassal!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Patr!
Ne haragudj, nem voltam a gépnél! Úgy idegesít! Pedig nyomhattam volna felfelé ellene. Francba!! Ne haragudj!!!Húú, most olyan ideges vagyok!! Belemerültem abba a hülye filmbe. Nagyon szarul érzem magam miatta!
:evil: :evil: :evil:

sz.andi

Húú, de idegesít! Főleg azért, mert egész nap itt volt megnyitva, csak le volt rakva a tálcára. Ennyire hülyét!
Ne haraguuudj!!! :cry: :cry:

sz.andi

Andi, ne hülyéskedj, nem a te hibád! Csak bosszant, mert ennyiért tényleg neked is adhattam volna!
Na pont ezért fogom megcsinálni az adok-veszekes topikot!!!
(De már csak holnap, megyek csicsikálni! Ha hagynak!)

Kép
Kép
patr

Wera, Roni, Isten éltessen benneteket!
Vercsit is Isten éltesse!

Babák gyönyörűek!

Gyerekeket viszonylag normális időben sikerült álomországba küldenem... fél 10-kor mindketten aludtak. Reménykedtem, hogy egy órával korábban összejön, de kiscsaj nem aludt el evés után, hanem pörgött, és nem hagyta Otit aludni. Amúgy nagyon cuki volt: berregett, dumált, de ki kellett vinnem a nagyszobába, remélve, hátha olyan csöndben fog játszani, mint napközben. Hát nem :roll:
Viszont addig pörgött - tényleg, a hasán, mintha break-elne -, amíg egyszer csak NÉGYKÉZLÁBRA ÁLLT!!! Párat kutyázott édesen Kép
Aztán odavittem Oti mellé, és betömtem a száját cicivel, így pár perc volt már csak az altatásuk.

Oti betegszabija véget ért, holnaptól ovi. Már várja, és én is, de azért nagyon fog hiányozni napközben :) Meg reggel biztosan fogja itatni az egereket...

Viki, kérdezted, Nati hogy fogadta az almát. Tegnap nem volt értékelhető, mert két üvöltözés között evett kb. 5 kanálnyit, de ma kb. egy fél almácskát megevett. Igaz, közben három kiskanállal kellett lefoglalni, és nagy élvezettel berregte kifelé a cuccost :lol:

Tényleg, rajtam kívül már mindenki gyakorlott hozzátápisnak mondható, ti mit csinálnátok?
Nati elég sokszor eszik egy nap, és elég rapszodikusan, így nem nagyon tudom kiszámolni, mikor esne épp szopi elé a kóstolgatás. Ma úgy kínáltam gyümivel, hogy utána nem adtam szopit neki. Nem baj a tejnek, hogy Nati csak n-1-szer kap cicit?

Wera: örülök, h Apával semmi gond!
Hű, jó, hogy emlegetted az Otiblogot, teszek majd fel újabbakat.
Annyira édes, egész nap fantáziál, mindent mindennel összehoz, kombinál, szinte már ott se kell legyek, elég, ha belefolyok a világába és néha kérdezek ezt-azt. Bevallom, sokkal jobban élvezem, mint az autótologatást :)

Pati, Márti, Orsi, Akata, remélem, egyre csak jobbak lesznek már az éjjelek!
Mi ott tartunk, hogy Natibogyó napközben 2-3-szorra alszik kb. 1-1,5 órát, viszont éjjel 2-3 ébredéssel megvan azért 11-12 óra.

Mav, jobban van a kicsid? Nálunk is volt már olyan, h Anyu vette észre Oti lázát... szerintem az a jobbik eset, amikor nem veri le a lábáról. Ne aggódj, minden rendben lesz!

Marcsi: sajnálom, ezt nagyon nehéz lehet megélni. Nem találok rá szavakat. Részvétem.

Véda: ez jó - támadónő :lol:
Sajnálom, ami anyósoddal történt, remélem, minél hamarabb felépül!
Neked mit mond a Ji-king?

Muffin: örülök az új házidokitoknak! Na meg persze annak, hogy végre valaki látja mindazt Eliotban, amit mi is - és főleg te :)

Bencuri, maradt egy kicsi a buktából?
Szoninak jobbulást, remélem, nyugodt éjjeletek lesz!

Dodó, hogy vagy?

Linda: ilyenkor szabad dagadni a büszkeségtől :)

Képzeljétek, ma hívott tesóm főnöke, akinek eddig korrektúrázgattam a reklámújságot, hogy nincs már keretük rám, annyira rémesen rosszul megy az újságnak (amit nehezen képzelek el azért, de ez van), talán egy másik kiadványnál majd lesz dolgom, de töredék pénzért. Azért nagy érvágás ez, mert azt a pénzecskét mindig Anyuéknak adtuk, és most, hogy van gyedem, gondoltuk, azt majd félretesszük. Hát így most abból adunk majd Anyuéknak, félretevés meg vagy lesz, vagy nem. Bár talán a mai világban nincs is értelme spórolni.... mindegy, nem borongok, ahol bárányka van, ott legelő is lesz, nagyon remélem!

Na, megyek, mert Apa itt reklamál, hogy mennyit írok, és úgyse kíváncsi rá senki.... :wink:

jó éjt!

Kép
Kép
bondi

Tami, simán lehet, hogy annyit pörög Anna napközben, hogy éjjel így "lazít le". Remélem, ma nyugis éjjele lesz!

Kép
Kép
bondi

kike, emiatt ne aggódj! majd lesz másik! Ti meg használjátok egészséggel! :)

wera, nekünk is pont ilyen huzataink vannak. :) ikea nagy barátunk :)

szemölcs... nekem is van olyan, ami miatt aggódhatnék és le is fogom szedetni ha végre egyszer eljutok. már szedettem le máskor is.

márti, én nem is tudtam, hogy peti írt, csak most, hogy mondtad. :) de most megnéztem.:) szerintem nincs még egy ilyen topik ahol ennyi altopikot indítottak volna, illetve ahol apukáknak is van. :) ebből is látszik, hogy ki a király :)

és egy kis ma esti életkép a két nagy haver mókájáról

Kép

KépKép
muffin

köszi bondi és mondd meg APjuknak, hogy igenis kíváncsiak vagyunk arra amit írsz! :) Én különösen. :) Remélem, hogy tényleg lesz máshol valami meló neked. :) És tetszik ez a legelő meg bárány mondás. A nagymamám mondta régen. :)

KépKép
muffin

Marcsi
Úgy látszik ma semmit sem veszek észre! Nehari, nem láttam hogy írtad Te is a 18-at. :oops:
Sajnálom nagyon hogy így elbánt az a szemét a barátnőddel. Szörnyű érzés lehet, bele se merek gondolni.

Evelyn
Tüneményes képek!!!!! :D

Anyabondi
Várom a blog-frissítést! :wink: Oti barátomnak jó ovizást holnap! Remélem nem itatja meg nagyon az egereket reggel!

Tami
Anna eszméletlen ügyes hogy felült! Honnan van ennyi ereje? Mert ahogy meséled, úgy tűnik nem a kajától! :twisted: :wink:
Remélem jó éjszakátok lesz! +++

Betegecskéknek gyógypuszi!

Megyek én is elteszem magam holnapra!

Cuppa
Vendég

Jó reggelt!

Kicsit hulla vagyok,ugye tegnap jól elfáradtam...Domi meg kelt 9-kor,12-kor,2-kor,meg 6-kor :roll:

Muffin:tüneményesek a skacok!

Andi:én tegnap megnéztem a videód,és annyira jó...és várom a folyt.köv-öt :D

Csajok,mi ez hogy éjfélkor fenn vagytok :shock: már fenn,vagy még fenn,vagy éppen fenn?

Beteg babóknak mielőbbi gyógyulást!

Tappancs Dávidjának,és Márti Leájának boldog hófordulót!

Kép
Kép
Kép
kike

2 és 6 között kelt volna még egyszer is,de úgy ki voltam ütve hogy egyszerűen nem tudtam felkelni hozzá :oops: :?

Kép
Kép
Kép
kike

Csajok,nem tudom máshol milyen idő van,de itt esik az ónoseső,tiszta jég minden,és nagyon csúszik,ki se menjetek!! :?

Kép
Kép
Kép
kike

Betegeknek Jobbulást!

Dávidnak és Leának Boldog Hófordulót!
Vendég

Jó reggelt!
Csak gyorsan, mert mindjárt jön Anyum. Később visszaolvasok! Pusza!

Lea Cicának Boldog Fél évet!
20150601134430

Szoncinak és az Ikreknek remélem lement a lázuk és nyugodalmas éjjele volt babának és Babának.
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.17 18:18-kor.
Vendég

Jó reggelt!

Köszönöm lányok az együtt érző szavakat!
Sajna nehezen tudok túllépni rajta, szerintem ilyen értelmetlen halálon nem is lehet. Hiába nem tartottuk a kapcsolatot hosszú évek óta, most előjönnek az emlékek. Habár a tesóm barátnője volt inkább, (nekem az öccse jutott, vele voltam sülve-fővepl. mindig együtt voltunk betegek... így volt izgalmas...)
Nem tudok egyébként semmi konkrét dolgot, pl, hogy kivel lesz a fiuk. A család érthető módon nem beszél senkivel.
(Szerintem a keresztanyjával amúgy, mert vele nagyon közeli kapcsolatban van, és az eredeti otthonától sem lakik messze. a nagyszülei abban a faluban laknak, ahol felnőttem, ők pedig Tatabányán.)

Leának és Dávidnak boldog hófordulót!

Maverick!
Még tegnap este elolvastam a soraidat, csak nem volt erőm reagálni, most megteszem!
Nehogy azt mond, hogy Te nem vagy jó anya!!!!
Nekem minden tiszteletem a tiéd, hogy ilyen csodás anyukájuk vagy a két kis fiatalúrnak!
Nagyon ritka dolog pl, hogy ikreket az édesanyjuk szoptatni tudjon! Pláne ennyi ideig!!! Pláne úgy, hogy sajnos segítség nemigen akad!
Úgyhogy igenis büszke légy magadra, mert TE JÓ ANYUKÁJUK vagy a fiúknak! A legjobb!
az pedig, hogy nem vetted észre a lázat, előfordul. Bárkivel. Mert nincs a homlokukra írva! Szerencsére nem döntötte le a lábáról. Remélem, már azóta le is ment, és semmi gond! Azért légyszíves jelentkezz!

Kike!
ónoseső?!?!?!?!?!?!?!? nekünk ma győrbe kellene mennünk...
:roll: délután.
Vendég

Anyu sem megy be dolgozni,az oviba az ónoseső miatt,meg tesóm se,itt meg nem tudom lessz-e ovi,mert egerszegről jönnek az óvónők,pocsék a helyzet.Apa vitte őket,nem tudom mi van :?

Kép
Kép
Kép
kike

Kata! Köszi jól vagyunk mindketten! Igen rég voltam mert mostanság sok a dolgom! Most is várom Anyósékat mert be kell mennem a munkahelyemre!
Dóri baba jól van?
Vendég

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy nem jelentkeztem, de millió meg 1 a dolgom (Bár nem is hiányolt senki) most is épp rohanásban vagyunk.... Nem is tudtam visszaolvasni :( csak annyit akartam írni, hogy KÚSZIK LIZA!
magdolnam

Szia Magdi!

Gratulálok Lizának!!! nagyon ügyes!!!

Ha valakit még érdekel rugós hinta, ez egész jónak tűnik.

http://www.expressz.hu/baba-gyerek/egye ... 11554.html
Vendég

HAt hiaba voltak a drukok ajo ejjelre, nem igen volt az. ar szerencsere inkabb ejjfel elott voltak a felsirasok, aztan 4kor eves. Elotte meg volt nehany felebredes de oszinten megvallom nem keltem ki az agybol, de nem bombolt igy visszaaludthatott :oops: aztan 5kor teljes kibozrulas en meg igen faradt voltam igy magam melle vettem igy aludt 8ig.

Aleko ma megy munkaba, mi meg takaritunk, boltba megyunk majd tornazok.

De azert leszek ma is!

Szep napot mindenkinek!
Vendég

hahó csajok!
Sehol senki????
ugye nem mentetek ki? mert nálunk is esik már az a fránya ónos eső.... hogy a.......... pedig már csinálom a Lillának a kaját, amit vinnénk neki, amiből úgysem lesz semmi... :cry: :cry: :cry:

Most pedig ráérnék... Emma még alszik...

Kérdés:
Lecserélte a doktornénink a tápszert, mert mondtam neki, hogy úgy veszem észre, hogy nem ízlik már neki a Beba.
mi még mindig a HA Start aktívot ettük, erre írt neki Milupa milumil Ha startot.

a kérdésem az az, hogy nem lehet, hogy ez már nem elég tápláló neki?
Mert eddíg sosem kelt fel hajnalban, most pedig igen, és éhes volt.
Este 240 ml vízből készítettem neki, és mindet meg is ette.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.17 18:18-kor.
Vendég

Akkor Kata egyszerűen vehetek neki a boltban 2-es milupát? vagy az is HA, amit írtál?
Vendég

Mert akkor pl kaphatná azt legalább vacsira... :roll:
Vendég

Most hívtak az oviból hogy bezárnak,mert nem kapnak ebédet,Apa most hozza haza őket,a buszok sem járnak,így megy gyelog dolgozni... :?

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.17 18:19-kor.
Vendég

Sziasztok lányok!

Tamara, Tami tök ugyanazt csinálja, mint Anna, hogy csukott szemmel sír fel egy csomószor, de vissza-visszaalszik, de aztán van, hogy annyira sír, hogy már muszáj kivenni, de akkor is csukva a szeme és ő is főleg éjfél előtt csinálja.
De én a fogzásnak tulajdonítom, mert mi nagyon nem mászkálunk, főleg itthon vagyunk, rengeteg új inger nem éri őt és hát mozgásilag sem működik túl sokat, úgyhogy tuti nem a forgásban fárad el.
Ügyes a lányod a felüléssel! Taminak múltkor a videótokat oktatófilm gyanánt bemutattam, hogy így kéne rugózni (azt hiszem, azt csinálta pont Anna). De nem hatotta meg.

Magdi, gratula Lizának-Lizához!

Bondi, Nati baba is ügyes, hogy már négykézláb is tudja nyomni!

Mav, hogy vagytok?

Én is szar anyának éreztem magam valamelyik nap, mert csináltam neki babamosoly teát és nagyon sokáig benne hagytam a filtert, szerintem ettől baromi erős lett, és totál kiütöttem a gyereket vele, még kézben is elaludt, totál lelassult és hát a pocakja, úgy morgott, meg erőlködött meg kakilt is, pedig ő csak egyszer szokott naponta és azon aznap már túl voltunk. Hát elég szarul éreztem magam.
Dehát ilyenek előfordulnak, a lázat meg szerintem tök nehéz észrevenni, mert amikor lázas volt, Tami se volt nyűgös, ő is ki tudja, mióta lázas volt már, mikor észrevettük.
Ilyenek biztos lesznek még, de ettől még nem vagyunk rossz anyák!

Tegnap is az történt, hogy a pihenőszékben volt Tami és be akartam épp vinni a konyhába, már emeltem fel, közben a férjem leejtett egy tálat, ami még a levegőben eltört, ezer darabra és szanaszét repült. Ha egy perccel hamarabb akartam volna Tamit bevinni és már letettem volna, hát nem tudom, mi lett volna. Brrr.
Dehát erre is ki gondol? De majd ezután nyilván még jobban figyelünk.

Na, mindjárt jövök a képekkel!

Kép
teó

Sziasztok!
Hát nekünk sem volt jó éjszakánk. Már megint bekerült a nagyágyba (hogy fogom erről leszoktatni ....-Móron szokott hozzá). De így meg legalább aludt fél 10-ig. Na de ez akkor sem megoldás.

Remélem Szonja baba és az ikrek már nem lázasak.

magdi!
Gratula Lizának!

Mary!
Nem semmi, hogy miket tud már Anna. Hamarosan szaladni is fog! :)

Sajnálom, hogy több helyen ilyen ramaty idő van.
Itt pl gyönyörűen süt a nap, egész tavaszias idő van.

d.dodó

Márti!
Ma éjjel már én is simán visszaaludtam. ;) Nektek milyen éjjeletek volt?

Dórikám!
Hogy van a csipet csapat? Lilunak gyűlnek a nyomdák?

Patti!
Köszi a képeket, küldöm majd tovább ;) Ti hogy aludtatok?

Marcsi!
Sajnálom a barátnőddel történteket. Ilyenkor simán visszahoznám a halálbüntetést!

Mancsi!
Mit mondtak az ortopédián?

Orsi!
A banán-alma-rizs mixet hogy készíted?

Teó!
Már nagyon várom Tamesz friss képeit!

Csillám!

Gratula a 4 kézlábazáshoz! Milyen ügyi! Laló még nem nagyon csiánlja.

Oti sírt reggel az oviban?

Lehet h ma már a csajod bevág egy egész almát is ;)

Magdi!
Gratula a kúszáshoz.

Csak halkan és csendben jegyzem meg, h Te sem hiányolsz itt minket soha. :roll:

Lackó tegnap bealudt a vacsin, alig 80at evett (igaz előtte 3/4 órával megevett 90 ml tejcsikét). Éjjel ezért evett fél 2kor és fél 6kor, majd fél 8ig nyomta.
Már 3 napja mindig bealszik a kaján, ezért megbeszéltük az emberrel h fürdés előtt megkapja a hami jelentős részét, mert a fürdés totál kimeríti :lol:

A száraz bőrt mivel lehet kenegetni? Már vettem eucerin tusfürdőt, azzal jonn vmennyire, de így is kicsit száraznak látom.
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?