Jányok,
jövök közétek kicsit, mert mostanában olyan sírós napjaim vannak...
Tünci,
te drága, Bencus emleget is azóta.
Kezdettől így hív minket, nem tanítottuk neki, és egyébként is nagyon puszis baba, igaz, mi is állandóan csócsáljuk.
Boboka,
ha találkozunk, akkor valszeg Bencusék is jönnek, a párom egyébként sem hagyna ki ennyi csinos jányt, meg valakinek a háromévesre is vigyázni köll, no... Remélem, ti is hoznátok a teremtés koronáit? Legalább jól kibeszélnének minket, mert ők is nagy pletykások...
Melcsike,
érezd jól magad az új helyen, vagy nem is tudom, mit írjak..a lényeg, hogy érezd jól magad...
Betti,
ez a bekorizás teccik (és az új kép is). Szinte látlak magam előtt.
Ja, és jelentem kijött egy nagyon jófej szerelő (párom szerezte), 5000 helyett 4ezerért megcsinálta a mosógépet, ma már le is ment egy adag! Ennek is tudtam örülni.
Lányok,
akartam már kérdezni, hogy nincs véletlenül jósnő ismerősötök?
Júniusban a könyvtárossal szervezünk Szentbertalan éjszakát, és ehhez a programhoz keressük a jósolás mesterét. Kaja-pia lesz, fizetni nem tudunk, de amit összejósol magának, az mind az övé lehet. Lesz éjszakai múzeumolásunk, ökörsütés, csillagászat, máglyaugrás, újraesketés, csillagos nóták tanulása, stb. Kis falu vagyunk, nagy ambíciókkal és üres tarisznyával.
Akik csucsukálni mentek, azoknak jóccakát és szép álmokat (beszélő egerek és kutyák nélkül, igaz, Tünci???)!