Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Boboka, tényleg szép az avatarod, de az előzőt már úgy megszoktam, hirtelen azt hittem új ismerős van.

Istenem!

Betti
Kép
betti0412

Betti, hallottam a hírekben hogy tifelétek jégpáncél lesz reggelre az út, nagyon vigyázz magadra!!!!!!!!!!!
tünci28

Ja, gondoltam, hogy először szokatlan lesz :lol:
Vendég

Hát Tünci, én is néztem és nem vagyok nagyon oda érte, de majd meglátom reggel.
Mindig elég akkor gondolkodni, aggódni, ha már van miért.

Betti
Kép
betti0412

De maximum bekorcsolyázok majd.
Végül is 60 km az jó kis edzés lenne.

Betti
Kép
betti0412

Mindenkinek Jó éjt mára, én megyek elteszem magam holnapra, de írjatok annyit, hogy reggel legalább a délelőtt elteljen, míg olvasom.... :D

Betti
Kép
betti0412

Jó éjt Betti!
tünci28

Jó éjt Betti.

Én még leszek, csak el kell mennem majd hajat mosni.

Tünci, bocsi, de nem emlékszem mit írtál :oops: Hogy dolgozol a héten?
Vendég

Melcsike, hova tűntél? 7 éveskénk elfoglalta a gépet? :roll:
Vendég

Jányok,
jövök közétek kicsit, mert mostanában olyan sírós napjaim vannak... :cry:

Tünci,
te drága, Bencus emleget is azóta. :lol:
Kezdettől így hív minket, nem tanítottuk neki, és egyébként is nagyon puszis baba, igaz, mi is állandóan csócsáljuk.

Boboka,
ha találkozunk, akkor valszeg Bencusék is jönnek, a párom egyébként sem hagyna ki ennyi csinos jányt, meg valakinek a háromévesre is vigyázni köll, no... Remélem, ti is hoznátok a teremtés koronáit? Legalább jól kibeszélnének minket, mert ők is nagy pletykások... :wink:

Melcsike,
érezd jól magad az új helyen, vagy nem is tudom, mit írjak..a lényeg, hogy érezd jól magad... :D

Betti,
ez a bekorizás teccik (és az új kép is). Szinte látlak magam előtt. :)

Ja, és jelentem kijött egy nagyon jófej szerelő (párom szerezte), 5000 helyett 4ezerért megcsinálta a mosógépet, ma már le is ment egy adag! Ennek is tudtam örülni.

Lányok,
akartam már kérdezni, hogy nincs véletlenül jósnő ismerősötök?
Júniusban a könyvtárossal szervezünk Szentbertalan éjszakát, és ehhez a programhoz keressük a jósolás mesterét. Kaja-pia lesz, fizetni nem tudunk, de amit összejósol magának, az mind az övé lehet. Lesz éjszakai múzeumolásunk, ökörsütés, csillagászat, máglyaugrás, újraesketés, csillagos nóták tanulása, stb. Kis falu vagyunk, nagy ambíciókkal és üres tarisznyával. :D

Akik csucsukálni mentek, azoknak jóccakát és szép álmokat (beszélő egerek és kutyák nélkül, igaz, Tünci???)! :wink:

Kép

Kép

Kép
lyly

Vacsi és fürdés volt, meg hát össze kellett pakolnom holnapra. De most már kész vagyok, csak ébredni kell reggel. És azért kicsit megint bennem van a izgalom.

Kép

Kép
melcsike70

Szia Lyly:)

Örülök, hogy megjavult a masina :wink:

A képet én tettem fel :oops: kicseréltem a régi avatarom :wink:

Hááát, én voltam tavaly egy jósnőnél, de ő 10 ezerért vállalt egy órát, nem tűnt nagyon jótékonykodónak, aki ingyen is elvállalná :cry:

Enyém teremtés koronája szerintem nem jönne. Első reakciója az lenne, hogy Ti az én barátnőim vagytok, úgyis csajos csacsogások lennének, és mit csinálna ő ott :?: :lol:
Vendég

Dejó :lol: :lol: :lol: Akkor én is kapok puszit Bencustól?
:wink:
Vendég

Lyly

Micsoda komoly program összeállitás. :wink: Hogy jutott ilyesmi az eszetekbe, vagy már gyakorlott programszervezők vagytok, volt már ilyen nálatok? Ez nagyon komoly megmozdulás ilyenkor azért vártok idegeneket is ugye, vagy csak a falubeliek vesznek részt a programokban?

Örülök, hogy sikeres volt a mosógép szerelés, vannak még azért rendes szakemberek. És irjál ki mindent magadból, ami miatt rosszul érzed magad. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Hát az én családom sem nagyon jönne szerintem el. Mert a párom is azon véleményen van, hogy beszéljük csak ki mi magunkat.

Kép

Kép
melcsike70

na helló mindenkinek!

Lyly, szuper programok, nahát, hogy a közelben ilyenek is vannak!!! :shock:
Jósnőt nem ismerek, eddig távol áltak tőlem az ilyesmik, de most örülnék valami pozitív jövendőmondásnak.

nekem sincs valami fényes kedvem, sokat bőgicsélek mostanában, ez egy ilyen hónap.

munka ügyben van vmi fejlemény?
tünci28

Szia Tünci

Ti mennyire messze laktok egymástól Lylyvel?

Kép

Kép
melcsike70

Boboka,
bocsi, téged is akartalak írni, de elakadtam a B betű után :wink: (Betti, Boboka... és Bettitől is bocsi).

Melcsike,
nem olyan komoly ez, de nem nagyon akar itt senki sem megmozdulni, hát tennünk kell valamit. Nekem egyébként a szakmámhoz tartozik a rendezvényszervezés. Volt már egy-kettő a majd évtizedes pályám után.
Mindenkit szeretettel várunk, akit érdekel! A helyi kismúzeumban lesz éjszakai tárlatvezetés pergamenpapírossal, és papírt is öntünk, rajta a helyi ballada történetével!

Nekem párom jönne, de nem zavarna minket. Remélem, nem lenne baj?

Kép

Kép

Kép
lyly

Melcsike,kb 20 kilométer.harmadik község tőlünk.
tünci28

Melóügy: :cry:

Kép

Kép

Kép
lyly

Nekem nem gond Lyly,mostmár úgyis nagyobb a társaság..bár most ,hogy így leírtam nem is nagyobb, mert úgy látszik Kisanya is végleg itt hagyott minket... :(
tünci28

Akkor nagyon közel laktok egymáshoz. Az tök jó.

Lyly

De hogy zavarnának. Csak egyszerűen nekem a lányom se nagyon akarna ilyen hosszú útra elindulni, meg este későn haza érni. De a családod attól még jöhet. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Hát valahogy én is Tünci azt érzem, meg hát Sütike is nagyon elhagyott minket. :(

Kép

Kép
melcsike70

Én szerintem jönnek ők még, csak most sok dolguk van, nem? Legalábbis remélem :wink:

Lyly, dehogy zavarnának, legalább megismerjük Őket is :wink:

Lyly, Tüncike, a január amúgy is mindig olyan "ünnep utáni szürke hétköznap", higgyétek el, lesz ez még jobb is :!: :wink:
Vendég

Boboka

Igy lesz biztosan csak tényleg még mindegyikünknek idő kell. Sok-sok idő.

Kép

Kép
melcsike70

Ma felhívtam a barátunkat, akiknél júliusban született meg a baba. Kérdeztem, hogy mikor mehetünk hozzájuk látogatóba. Úgy érzem, már itt az ideje, hátha menni fog sírás nélkül is. Meg itt mutatkozott meg a barátság, hogy támogattak abban, hogy még eddig nem álltam készen rá, nem is erőltették. Férjem is nagyon meglepődött, mikor múlt héten mondtam neki, hogy lassan már mehetnénk.

Melcsike, sokat fog segíteni a meló, hidd el.
Ja, és még egy nagyon nagyon fontos, ha nem a legfontosabb dolog:

Tessék nekik megmondani, hogy csak akkor vállalod el a melót, ha lesz bent egy számítógép internettel :!: :!: :lol: Nem akarunk ám mi olyan sokat nélkülözni téged :!:
Vendég

Boboka

Csak gondolatnet lesz :cry: Ha dolgozok nem leszek egész nap. De nem dolgozok sokat egy hónapban. Bár van egy rendes kollégám, aki mondta majd Ő intézkedik. 8)

Kép

Kép
melcsike70

És az tök jó hogy már igy érzed és magadtól akarsz babalátogatóba menni. Igy biztos már könnyebb lesz.

Kép

Kép
melcsike70

Igen, mert ha valamit, akkor azt nagyon utálom, ha rám akarnak kényszeríteni valamit. Lehet, hogy anélkül akarnám, de úgy, hogy megmondják mit csináljak, úgy már nem megy :roll:

De ezt a látogatást most úgy érzem, nagyon szeretném. Tavaly május óta nem találkoztunk (júniusban született Lackó, júliusban náluk a baba), csak a férjem volt náluk.

Na csajok, megyek hajat mosni, de utána még visszajövök.

Ugyi lesz még valaki?

Annyira szeretne boboka küldeni nektek egy nagy virtuális vigasztalást, hogy senki se legyen szomorú :!:
Vendég

Hát én is hiába könyörgök a rendszergazdának, ohgy csinálja meg a netes gépet..odatette az asztalra az újat, aztán ott van két hete!
Mi a franc olyan nehéz abban, hogy bedugja a konektorba, meg feltelepítse a programokat??????Én is megcsinálnám, de nem lehet, mert ő a helyi "kihaénnem" :twisted:
tünci28

Aranyos vagy Boboka és én is viszont küldöm és lányok nektek is és vigyázzatok magatokra mert holnap nem leszek.

Most megyek aludni, mert reggel korán kelek és mozgalmas lesz a napom.

Puszi mindenkinek!

Jó éjt lányok!

Már most hiányoztok, hogy holnap be sem tudok nézni. :(

Kép

Kép
melcsike70

Tünci, nem viszel neki csokit vagy egy üveg italt? Szerintem úgy nagyobb lelkesedéssel csinálná:)
Vendég

Melcsike, vigyázz te is magadra, azért ne dolgozz sokat.

Na, most megyek hajat mosni, ha addig elmentek már aludni, akkor jó éjt nektek.

Még majd visszanézek.
Vendég

Boboka, a szent lajos király hídja szerintem nekünk megvan, de legalábbis biztos hogy láttam, de kotikus marhaság, egyáltalán nem arról szól ,amiről az ember gondolná..

jó éjt Melcsike.
tünci28

Sajnálom, pedig nagy reményeket fűztem ahhoz a filmhez.
Vendég

Köszi, lányok, akkor jön a család. :D És a vigaszt is...

Boboka,
te is megkapod a puszi-részed.

Felrakom nektek az egyik képemet, mostanában dolgozgatok rajta. Nem nevetni, de a véleményetek érdekelne. Még nem csináltam ilyet. Kép

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly, nagyon ügyes vagy, nekem tetszik :wink:

Húúú, nekem nagyon nincsen kézügyességem :oops:
Vendég

Lányok, lassan megyek aludni, még egy gyors hajszárítás és pihi.

Jó éjt nektek, szép álmokat :wink: és szebb napokat.

Tünci, a beszélő állatokat zárd be egy ketrecbe :wink:

Leda, jelentkezz, ha lesz egy kis időd 8) Hogy vagytok?
Vendég

Lyly,ez nagyon szép, de hogy készül,MÁr úgy értem , mi a technika,

jó éjt Boboka, lassan én is megyek, reggel munka, fájni fog a felkelés... :?

KépKépKép
tünci28

Boboka, Tünci,
köszönöm, de kritizáljatok!!!

Tünci, ez most pasztellkréta, sajnos csak a 10 alapszínem van, és ezt a porpasztellt nem lehet nagyon keverni egymással. Kellene még legalább 20-30 szín. Akvarellezek inkább (és üvegfestek), pasztellel még nem dolgoztam, de kíváncsi voltam rá, milyen lehet.
Egyébként karnevál akar lenni, remélem, felismerhető. :) Mellette lesz a hölgyike, csak kékben. Még alapozom...

Jó éjt, lányok!

Kép

Kép

Kép
lyly

Jó reggelt.

Gyorsan beköszönök nektek és már rohanok is, mert 7-re megyek. Legyetek jók. Holnap jövök.

PUszi mindenkinek

Kép

Kép
melcsike70

basztikuli,negyed kettő volt,mikor elaludtam...fájni fog a mai nap...
tünci28

Jó reggelt :)

Én meg fél egy után tudtam elaludni :oops:
Vendég

Én meg itthon ragadtam.

Betti
Kép
betti0412

Nagyon csúsznak az utak felétek?
Vendég

Egyszerűen nem mertem bevállalni ma az utat, itt nagyon csúszik, hajnal óta esik.
Felkeltem 5.50-kor, elkészültem, de nem mertem nekiindulni, utána hívtak kolléganőim, hogy nem is nagyon menjek, mert a buszosok azt mondják, életveszély, főleg az az út, amin járok, azt sózzák utoljára szinte.
szóval egy nap itthon, de tiszta ideg vagyok, mert holnapra van határidős munkám, bár kész, de még kellenének símítások, így majd holnap hisztizhetek egész nap.

Betti
Kép
betti0412

Annyira tudnék aludni :roll:
Vendég

Betti privit kapott :lol:
Vendég

Most meg süt már a nap!
Kiakadok!

Betti
Kép
betti0412

Itt nagyon csúszik minden. Bár most már elkezdtek sózni...
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?