Új privát üzeneted érkezett!

Szia EzVicc!

Én is csalódtam a Gabriel-be, mert mielőtt megjött volna havi vérzés, már kb 10 nappal előtte már hányingerem volt és nagyon feszült a mellem. Ekkor már csináltuk naponta a tesztet, és amikor meg kellett volna jönni aznap is, de még az is negatív lett, amit a Wc-ben felejtettem, de 2 óra mulva amikor észrevettem, akkor meg már megjelent a második halvány csík is! Ezután rögtön elmentünk (férjemmel) a gyógyszertárba és vettünk Clear Blu-t, ez rögtön pozitív lett.
Másnap elmentünk a dokihoz aki megerősítette. Ez a nyáron volt. Most meg már minden órás vagyok!
Egyébként én is annál a szülőnőnél fogok szülni aki a múlt heti műsorban volt. Szerintem nagyon kedves és sok megnyugtató szavakat mondot a szüléssel kapcsolatban.
Dudit
dudit

Szia Judit!
Nekem az a gyanus, hogy nincs hányingerem, nem feszül a mellem, csak nagyon fáradt, álmos vagyok. Állandóan csak aludnék.
Neked gratula a picihez, melyik dokihoz jársz?
Judit

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Szia EzVicc!
Az első két terhességemnél nekem sem volt hányingerem, viszont mind a háromnál aludtam volna egész nap (az első hetekben).
Rita
schrita

Barack:

csak nyugi. Nálam is a másodiknál több magzatvizet diagnosztikált az UH.,ráadásul az AFP nem jött meg idöben, vagyis soha, ugy kellett utána telefonálni, hogy mi az eredmény. nagyon rendes volt az orvosom, hogy megnyugodjak kaptam beutalot a Szabolcska utcai Uh-ra, itt a gyomrát nézték meg a babonak, hogy rendesen zárodik-e, aztán voltam sziv Uh-on is. Hála minden rendben volt.

Szerintem menj el egy kismamaklub összejövetelre, mert nem biztos, hogy neked az szimpi aki nekem. Nagyon fontos, hogy "egy ágyra járjon a rugotok"

ezvicc:
nekem az összes teszt pozitivot mutatot, és rá 3-4 nappal mindig megjött,mikor tervezésbe volt a baba én este csináltam tesztett, ha akkoris + akkor tuti a baba.
nálam semmi jele nem volt, nem volt hányingerem az elsö 3-4 hétben(viszont az 1.babánál 6 honapig hánytam, s végig bármikor el tudtam dobni magam, busz, közért stb., a 2.-kal sokkal jobb volt), a cici sem feszült.
én inkább szag undurutusszal kinlodtam.
kinyitottam a hütött, s émelyegni kezdett a gyomrom+ a hus szagát, izét nem birtam(pedig hust-hussal ettem elötte s azota is)
én vmi BLUE...... tesztet vettem, anno.
orsolya11

Ez mar a 8. napom, marmint ennyi ideje kesik. Tesztet meg nem merek venni, majd hetfon. Koszi csajok a hozzaszolasokat, nagyon sokat segitenek. Amiert arra gondolok, hogy talan nem varunk babat, hogy nem feszul a mellem,meg semmi ilyet nem erzek. A legtobb kismama allitolag erez. Ha babat varok, akkor ugye az utolso menses elso napjatol szamitjak majd a terhesseget, es onnan 40het.
Olyan almos vagyok mar megint, mindjart elalszom. Nem szoktam ennyire aluszekony lenni. Szagoktol nem vagyok meg rosszul, de szerintem meg korai is lenne. Bejelentkeznek dokihoz a jovohetre, csak mit csinalok, ha addig meg pont megjon? Le lehet meg mondani ilyenkor? Vagy meddig varjak a dokival?Felek, hogy ha nem babat varunk, akkor valami komoly baj van. Szerintetek mit csinaljak?
Judit

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Judit.
miért lenne bajod?
mert nem olyan vagy, mint én vagy az x.y.?
40-42 napig nem érdemes tesztett csinálni, addig várj nyugodtam, ne görcsölj, lehet, hogy emiatt nem jönn meg.

én 1x a44. napon jártam igy, teszt, + lett, jaj ne, 2 nap bögés, 3. megnyugodtam 4. megjött.

nyugi............
ha gondolod, megmondtahon a várhato dátumot, van olyan kis korongom, amivel ök is kalkulálnak
+/- 2-3 nap, korongja válogatja.
orsolya11

Szia Orsolya11
Szeretnem, ha megmondanad a varhato datumot, en oktober 24-re saccolok. Tehat az utolso menstruaciom elso napja az jan.17. Gondolom ez az info kell a koronghoz. Koszonom. ez a 40-42 nap az utso mens.elso vagy utolso napjatol szamitva? Latszik, hogy meg nem volt gyerekem Kép)

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

teljesen jol számoltál, nálam okt.25.
orsolya11

Kedves Midannyian!

Én eddig csak passzív olvasója voltam ennek az oldalnak. Tapasztalatok hiányában megpróbáltam itt begyűjteni egy-kettőt, de eljött az ideje hogy aktív segítséget kérjek tőletek.
A történetem a következő:

Most a 19. hetet töltögetem éppen és eddig a Baross u.-ba jártam egy nagyon kedves dokihoz. Eleinte semmi bajom nem is volt vele, csak az a nagy személytelen dömping zavart és a 4-5 óra várakozás (+sok más az intézménnyel kapcs., amit nem részleteznék). A pohár ott telt be mikor a 16-17. héten megkérdeztem a dokit, hogy nem kell AFP-re mennem?
" - Ja de. Jó hogy szólt! Jövő héten jöjjön be, kérjen az ambulancián magának egy lapot, ott valakivel töltesse ki, irassa alá és ezzel fölmehet vérvételre. 2 hét múlva érdeklődjön, mondja be telefonon az eredményt nekem aztán eszerint megy ultrahangra...Ja de arra már kellett volna kérni időpontot. No nem baj majd meglátjuk." ( Hozzáteszem: az első ultrahangra csak 1 hónappal később kaptam időpontot úgy hogy ki kellett várni míg valaki visszamondja. Ja és vinnem kellett volna egy bonbont az uh-snak, hogy bevett engem erre a dátumra!)
Az eredmény még ma sem jött meg pedig letelt a 2 hét, de már akkor tudtam, hogy eljött a váltás ideje.
Olvasván ezt a fórumot és ráadásul hogy még körzeten belül is van a Szent Imre nagyon jó lenne. A Szt. Istvánban egy doki jó barátja a Barna István dokinak és azt mondta hogy bátran hivatkozzak rá, nagyon ajánlja nekem. Megörültem neki mert csak jót olvastam róla itt a fórumon. Azonban nem tudom őt elérni. Hiába próbáltam elcsípni a kórházban, mindig elküldtek, mert vagy nem volt ott vagy műtött, és azt ne várjam ki! Hát azért nagy nehezen megadták a magánpraxis számát. Azt hétfőn és pénteken lehet csak hívni. Hétfőn egy hölgy finomat visszamondott a doki nevében, mert csak április elejére van ott szabad időpont. Nekem meg most van szükségem rá...Úgy hallom, hogy van 1-2 vizsgálat amit most kell elvégezni.(gen.UH, ált. vizsgálat, stb.)
Már az is előrelépés lenne ha időben megtudnám, ha nem vállal el, mert így csak megy az idő, ha új dokit kellene keresnem. Egyébként akkor már nem tudnék senkihez sem menni, semmiféle hivatkozással. Még nehezebb, nem?
Miért természetes a kórházban az hogy egy dokit nem lehet ott elérni, csak a magánrendelésen? Szabályosan elhajtottak bennünket a férjemmel együtt.
Szóval szerintetek, hogyan tudnám ezt mielőbb rövidre zárni? Segítsetek!
S.O.S
Recefice
recefice

Szia Recefice!

Én szintén a SOTE- I.-ről váltottam a Szt.Imrére,a 34. héten, és a dokim simán átvett, dr. Baloghnál szültem. Az első kisfiam a klinikán született, így össze tudom hasonlítani a lét helyet, nagyon jól döntöttél. A te dokid számát sajna nem tudom. Esetleg ha az SzTK-ban megpróbálnád az éppen rendelő dokival beszélni, hogy csinálják meg ők a vizsgálatokat? Eddig még az összes dokit csak dícsérték, ha visszaolvasol. Remélem más tud konkrétummal is segíteni. Ha bármi más kérdésed van, írj!

Szia!

Mona&Máté
monamáté

recefice
számot nem tudok, de brutál amit irtál, mind orvos, mind uh.
a tétényiben nem kell idöpontot kérni uh-ra. 1xüen odamész, JOL megjegyzed ki van elötted, s kivárod.
vagy du.-i rendeléskor idöpontot kérhetsz, s nem kell várni, de az sem 1 honap mulva kapod, max 1 hét.
orsolya11

Recefice

A barátnőm hozzád hasonló okokból váltott a Szent Imrére a 21. héten (az én tanácsomra).
Sajnos neki a 31. héten koraszülése volt és egy az egyben a Baross utcába küldték vissza, mert ott működik ilyen osztály.
Tehát, ha panaszmentes vagy, szuper jó a SztImre, de azért ne vágd el a Baross utcai kapcsolatot sem.

Edit
Kép

Kép
reditke

Recefice!

Szerintem, ha nem tudtad elérni a Barna dr-t a magánrendelésén, hívd fel a kórházat és egyszerűen kérdezd meg, hogy melyik napon ügyeletes. Ezt minden további nélkül megmondják és akkor aznap el tudod érni telefonon vagy akár személyesen is.
manga

Szia Recefice!
Nekem eddig mindig sikerült a Barna doktort elérnem ha reggel fél 8-8 körül mentünk be a kórházba. Olyankor még nincsenek műtétek és Ő már általában bennt van. Telefonon a kórházban elérni kicsit nehezebb, de nem reménytelen. Szerintem azért jobb ha személyesen keresed meg. A magánrendelésen elmondtad, hogy az idő miatt sürgős lenne a vizsgálat? Általában hétfőn vannak sokan a magánrendelőben mert a kismamáknak akkor van uh., pénteken többnyire kevesebben vannak.Én úgy tudom, hogy a kórházban nem ügyel. Minden jót kívánok Rita
schrita

Szia Ezvicc!
nem akartalak ijesztegetni, csk én is jártam már így és gondoltam megosztom veled úgyanilyen élményemet, hogy én hogy jártam és nehogy neked valami gondod legyen belőle és inkább a dokihoz fordultam, mint vártam volna még pár napot-hetet.Bocsi csak segíteni akartam, de akkor legközelebb nem irok ilyeneket. Csak azt hittem itt megbeszélhetjük a problémáinkat és segíthetünk egymásnak, hát nem így történt.
Mégegyszer bocsi és drukkolok neked hogy minden jó legyen felétek.
nixi
Irország

Kedves Nixi!
Neharagudj, nem igy gondoltam, szerintem felejtsuk el. Koszi, hogy segiteni akartal!
Kulonben mar 10napja kesik, es reggel csinaltam tesztet (clear blue), negativ. Holnap hivom a dokit.
Ez mar biztos nem terhesseg, szerintem.
Koszi mindenkinek a segitseget!

EzVicc

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Szia EzVicc!

Engem a dokim 10 napos késéssel gyakorlatilag hazazavart Kép. Szerintem várd meg a következő ciklust és ha akkor sem jön meg, akkor menj csak dokihoz. Addigra már biztosan fog látszani UH-n és ha nincs baba, akkor meghozzák Norcoluttal a menstruációdat. Egyébként ilyen viszonylag gyakran fordul elő, elég nehéz megmondani mitől is van (főleg érzelmi okokra, stresszre vezetik vissza). Ha a Norcolut után rendeződik a ciklusod, akkor semmi komolyabbról nem lehetett szó, ha nem, akkor viszont érdemes újra visszamenni, mert akkor hormonális oka lehet, amit érdemes kivizsgálni.
Szóval én még várnék a helyedben.

Gamma
gamma

Szia EzVicc!
Nincs gond már én rémültem meg hogy gondot okoztam nálad, már elfeljtettem.
De most már tényleg remélem hogy nincs semmi baj, ird majd meg, hogy mit mondott az orvos.
Szorítok a jó eredményért.
Niki
nixi
Irország

Sziasztok!

Hat mar a 11. napnal tartok. Tegnap csinaltam ClearBlue tesztet, negativ. Mar nem elem bele magam. Nem merek bejelentkezni dokihoz, mert attol felek, hogy most megjon, mert tegnap este volt egy kis "csipp-csopp", meg reggel egy nagyon pici. Attol tartok, hogy megbeszelem az idopontot, es akkora jon majd meg.
Tudja valaki, hogy honnan tudom mikor van peteeresem? Hogy lehet megtudni? Homerozessel? Mikor, hogy? Legyszi segitsetek.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Szia EzVicc !

A hőmérőzésről az Anyaságról"ma megint megjött " topikban elég sok hozzászólást olvashatsz ( a "megint megjött- Hasznos linkek "-ben pedig összefoglalva találsz néhány cikket is a témáról).
Röviden: Az ébredési hőmérsékletet minden reggel azonos időben, hüvelyben vagy végbélben kell mérni, felkelés előtt.
Elvileg a ciklus közepe táján , peteéréskor, 2-3 tizedfokot emelkedik és tartósan fenn is marad (normál esetben ez 37 C felett szokott lenni, de ez egyéntől függő, van akinek terhesen is csak 36.8). Egy biztos, hogy ha most megméred és 37 feletti , akkor volt peteérésed, de ha ez alatti, akkor nem biztos (de nem kizárt).

Gamma
gamma

én is alkalmaztam a hömérös modszert, de nekem azt tanácsolták, hogy a nyelvem alá rakjam.
orsolya11

Szia Nixi!

Ez itt Maya,és Ferkó!
E-mail-en nem sikerült!
Nanda

Kép
nanda

Sziasztok!
Vegul ma megjott "piroska". Nem banom, csak azt, hogy most elcsuszott az egesz "rendszerem" Eddig mindig 34 naponta mensiztem, most ez 45 naposra sikeredett. Igy most, hogy szamoljak peteerest? Volna egy kerdesem: volt egy kb 2x1cm alvadt verdarab, nem lehet, hogy ez baba volt, emiatt kesett, csak nem tudott megtapadni, es ezert nem mutatta a teszt a terhesseget?

Koszi!
Judit

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Szervusztok!

(Külön szia G. Krisztina, ha olvasod azóta a válszokat.)
Sajnos idejekorán megismertem a kórházat belülről is, a 16. héten tulkép elfolyt a magzatvizem, tehát elment a baba. Az orvosom Nyulasi Gábor, csak szimpatikusabb lett a bonyodalmaim során. Figyelmes és érdeklődő, képes volt felhívni a műtét másnapján hogy rendben vagyok-e. Igaz, aznap nem jött be a kórházba. Nem tudom hogyan alakult volna ha máskor kerülök be, mert pont úgy esett, hogy akkor volt a műtét amikor egyébként is bent volt. Ha egy kis lehetőség volt rá a férjem is ott lehetett a megbeszéléseken. Nekünk az első gyerekünk lett volna, könnyebb volt együtt végighallgatni, mint aztán tolmácsolni.
Az egész szülészet-nőgyógyásztengyon kellemes helynek látszik, sok szimpatikus dokival és szülésznővel.
kmetyo

Sziasztok!

Van közületek valaki , aki július végén szül a Szent Imrében?
still

Szia EzVicc!
Sajnálom, hogy így alakult Kép(
Szerintem lehet, hogy baba volt, de ezen már kár filózni, inkább előre nézz! Drukkolok nagyon, hogy mihamarabb összejöjjön!
És azért lehet, hogy nem ártana, ha ezt megbeszélnéd a dokiddal is ...
alocasia

Kedves nekem Válaszolók!
Nagyon köszönöm a sok bíztatást és hogy ennyien reagáltatok levelemre. Azóta nem voltam internet közelben (hóvégi pénzügyi megszorító intézkedésekKép ) így nem tudtam előbb írni.
Sikerült a hétvégén felvennem a kapcsolatot B.I. dokival. Nagyon kedves volt a telefonban. Azt tanácsolta, hogy a genetikai UH-t csináltassam meg még a klinikán, ha arra kaptam időpontot, mert az Afp-m úgyis még náluk van így rögtön látják, ha gond van. Aytán, ha minden rendben van akkor ráérek hozzá csak 2-3 hét múlva menni.
Amióta tudom, hogy átmegyek a Szent Imrébe, azóta a klinikán is több a szerencsém.:
Nem volt UH időpontom, de egy anyuka visszamondta a ma reggeli 8 órát így az az enyém lett. AZ afp-t ugyan nem adták ki (azzal együtt akartam bemenni uh-ra), mert még volt 2 perc 8-ig!!! Azt mondták adjam le a kis könyvemet és várjak 8-ig, majd behívnak ha sorra kerülök. Persze 8-ra már az UH előtt kellett ülnöm, nehogy lemaradjak erről az időpontról.Igy hát fölhívtam őket a folyosórólKép)) Készségesen várattak 5 percig, majd letettem, mert behívtak UH-ra.
Míg máskor nem tart 1-2 percig a vizsgálat, addig ma több mint 15 percig sikerül videóra rögzíteni a picit, mert bemutatót tartottak rajtam dán és német tanoncoknak. Még szerencse, hogy beszélek angolul, mert semmit nem tudtam volna meg a gyerekről, ha nem értem. Nem én voltam a lényeg. De legalább részletesen és végre alaposan végignéztek rajta mindent. Megfogadtam, hogy nem fizetem be utólag azt a 2000 Ft-os csekket hisz úgyis eljövök onnan, de úgy megörültem hogy még a nemét is kiderítették hogy nem volt szívem csalni ezek után. Pedig megérdemelték volna.
No azt hiszem ezzel zártam klinikai pályafutásom. Adja Isten, hogy így is legyen és ne legyen semmi gond, hogy szükség legyen rájuk. Már a baba miatt értem.
Az afp eredményét szerette volna tudni az Uh-s doki, de ennek hiányában csak annyit mondott el, hogy mit nézzek a papíron ha megkapom, mik a normális értékek, stb. Ha gond van szóljak a dokimnak... De úgy tűnik minden normális.

Mégegyszer köszönöm h végighallgattatok. Nem szándékozom visszabújni a passzív olvasói státuszba, mert már én is szolgálhatok tapasztalatokkal.Kép))

Szeretettel: Recefice
recefice

Kedves Still!

Én július 26-ra vagyok kiírva. Miért?
recefice

Szia Ezvicc!
Nekem egy ősrégi könyvet nyomott egyszer a néhai anyósjelöltem a kezembe ebben a témában. MIvel a tesóm mindkét gyerekkel tüdőembóliát szenvedett, nekem is le kellett állnom a fogamzásgátlóról, hátha én is hajlamos vagyok trombózisra. Ez a könyv megtanította hogy mi az a "természetes családtervezés". 6 éve nem szedek semmit, mindig tudom napra pontosan a peteérésem, így lehetett az h rögtön, az első alkalommal teherbe is estem, ahogy terveztük. A címe nem jut eszembe, lehet hogy már nem is lehet kapni, mert anyáink korabeli könyv, de még aktuális! Majd megkeresem otthon és megírom a címet. A lényeg: 3 dologra kell figyelni és ezt vezettem is a könyvben megadott táblázatban.
1. reggeli hőmérséklet
2. folyás álaga(fehér,barna,sürű,híg,erős,gyenge)
3. méhszáj (nyitott, zárt,kemény,puha)
(utóbbit a férjemre bíztam)

Nekem nagyon jó érzés mint nőnek, hogy 100 %-ig tisztába vagyok azzal, hogyan működök. De -hozzáteszem- szerencsés alkat is vagyok, mert szinte órára pontos a havim.
Remélem valamit tudok segíteni neked azzal, ha megkeresem a könyvet, aztán meglátjuk, hogy be tudod-e szerezni. Szerintem nagyon jó dolog!

Recefice
recefice

Szia Recefice!

Jól alakult akkor minden.
És áruld már el, milyen nemű a kisbabád?

Mona
monamáté

EzVicc,

Nem hiszem, hogy baba volt a 2x1 cm -s darab, sokkal inkább a méhből leváló nyálkahártyád. Ennyi idő alatt jó vastaggá nőhetett és ezért lehet, hogy a megszokottnál nagyobb darabok is leválnak.
De megnyugtatásul tényleg nem ártana ha a dokid is megnézne.

Gamma
gamma

Amíg Recefice megtalálja a könyvcímet, addig is ajánlok az angolul tudóknak a témához kapcsolódó webcímet: www.fertilityfriend.com
Részletesen leírják, mit, hogyan kell figyelni és az első hónapban segítenek kielemezni az adataidat is. Nekem sokat segített.

Gamma
gamma

Szia Recefice!

Én július 29-re. Egyszerűen csak kíváncsi voltam, hogy vannak-e a topicban velem egykorú kismamik és nekik mik a tapasztalataik a kórházzal kapcsolatban. Látom te friss "átigazoló" vagy Kép)A dokidat csak látásból ismerem.

still
still

Sziasztok!

Van pozitív terhességi gyorstesztem, orvosom viszont még nincs. Az előző babát a Jahn ferenc Kórházban szültem és oda nem szeretnék visszatérni, így aztán a neten kezdtem nézelődni. A Szent Imre rögtön megtetszett, de fogalmam sincs, melyik ott dolgozó dokinak van esetleg magánrendelése, illetve kihez lehet egyáltalán beférni? Tudnátok segíteni? Kit ajánlanátok? És kik azok a Bálintok, akikért mindenki rajong?

Előre is köszönöm a válaszokat és mindenkinek boldog babavárást vagy babázást kívánok.

EB
enjobogyó

kmettyo!
Irj nekem a profilomban található email-címre, jártam már hasonló cipőben!

Anikó
naspolya

Szia EB!
Én a Kocsis Doktornőhöz járok, kislányomat nála szültem.Ha szeretnél nő nőgyógyhoz járni, akkor őt tudom ajánlani.Van magánrendelője is, a kórházban csütörtökönként rendel.
Hát senki se szül májusban??Kép
barack

Sziasztok,

Május végén fogok a Szent Imrében szülni (első baba). A múltkori kismamam klubban Nyulas Jolán említett valamilyen olaj keveréket amivel a szülés előtti hónapokban lehet a gátat puhítani, hogy rugalmasabb legyen és a védelem jobban menjen (Kép.
Sajnos elég hátul álltam így nem hallottam pontosan a részleteket. Ha tudtok pontos információt (vagy hallottatok más olajról, krémről ami jó lehet) kérem segítsetek.

Köszönöm,

Zsófi
fules

Sziasztok!

Most leltem erre e fórumra, bögénszek több okból is kifolyólag. De ami leginkább feltűnt, hogy Horváth dokiról senki nem ír... vissza felé lapozgatva döbbentem olvastam, hogy azért nem találkozom a nevével mert nem vállal szülést. Nekem ez meg sem fordult a fejembem.. de jövőhéten megyek és rákérdezek ciki nem ciki.
Hozzá járok, 20. hétnél tartok. És sajnos a babával sincs minden rendben Kép De ha ez így van akkor mielőbb dokit kell váltanom. Van valakinek infója, tapasztalata ez ügyben???
Szeretnék ebben a kórházban szülni.

Köszi
sára71

Szia Barack!

Meg tudnád adni Kocsis doktornő telefonszámát és magánrendelési idejét?
Most gyűjtöm a számokat, aztán szerencsét próbálok, hátha elválall valamelyikük.
Köszönöm a segítséget!

EB
enjobogyó

http://www.nandu.hu/Magyar/Szules/gyszfo.htm

Bár Zsófinak már elküldtem, de hátha mást is érdekel.

Az imént azt akartam írni, hogy elvállal, bocs.

Sziasztok!
EB
enjobogyó

Sziasztok!
17 hetes terhes vagyok, elvileg az Uzsokiban születem volna, de most egy-két kellemetlenség miatt úgy dönöttem orvost és kórházat váltok. Többen ajánlották a Szent Imre kórházat, így most orvost keresnék itt. Ha tudnátok ajánlani megbízható és alapos orvost, azt nagyon megköszönném.
Sziasztok!
gundert

szia EzVIcc!

Ha neked is csak 34 (45) napra jön meg, Nálam is ez volt!34-42 nap között, akkor valószíüleg nincs rendszeres peteérésed ezért nem is tudsz könnyen teherbe esni,mivel ez csak álmestruáció!
Sajnos nálam is ez volt és mi a férjemmel, dokihoz fordultunk, aki a Clostilbegyt-et irta fel, amit a következő mestruáció 5. napjától naponta egyet 5 napon keresztül azonos időban kellett szednem! A másokid hónapban ezzel a segítséggel és persze sok "Gyakorlással" összejött a pici akit a napokban várunk hogy megszülessen!
Ha szeretnétek minnél hamarabb akkor fordulj dikihoz és mond el neki, hogy nem 28 napos a ciklusod!
Nekem ez segített, hátha neked is!
Judit
dudit

Babavárók!

Jár valaki közületek a keddi előadásokra? Lemaradtam a mairól. Pedig nagyon érdekelt volna. Milyen volt? Ki tartotta?

Gida
alGida

Szia Szilvi!

Gyönyörű a családod, már rád is kiváncsi lennék. Holnap lesz kismamaklub? És ha igen jössz?
Nem megy otthonról a szerver, így nem tudtam írni, de rajta vagyok az ügyön hogy legyen kapcsolatom.
Küldtem ma levelet és fényképet is.
Majd írok mér!
Pussza
nixi
Irország

Sziasztok!Szia EB!
Ne haragudj,de nem voltam internet-közelben.A Kocsis Doktornő mobilszámát meg tudom adni, és a kórházban csütörtökön is eléred az ambulancián:06 30 2018361
Tud valaki olyan szülésznőt, aki segítőkész abból a szempontból, hogy ne kelljen gátat metszeni?( Ezt jól megfogalmaztam? Kép )
barack

Sziasztok,
még egy kérdés: mia módja annak, hogy az IKEA szobában szüljek? Először ott szültem, de az puszta véletlen volt.Be lehet ezt valahogy biztosítani?
Barack
barack

NIKI!
Megyek a kismama klubba!

Nanda
nanda

Niki! Nem tudok mailt küldeni a freemail-es
címedre!
Voltam a kismamaklubba,és beszéltem a választottKép szülésznőmmel.Nem maradtam ott,mert amikor megérkeztem lecsaptam rá!Részleteket a mailben!
Puszi,Nanda
nanda

Szia!
Telitett volt a fiókom, de most már üres. Én is voltam a klubba, ki lett a választott szülésznőd?
E-mailt nem kaptam. Mit irtál?
Akit én próbáltam már nagyon foglalt volt, ha tudsz segíteni névvel, telefonszámmal várom e-mailben.
Pusssz
Nixi
nixi
Irország

Szisztok!
Valaki szült vagy szülni fog Tóth Irén szülésznővel? Tudtok róla valamit?
Minden info, tapasztalat érdekelne.
Köszönöm
Nixi
nixi
Irország

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?