Kedves nekem Válaszolók!
Nagyon köszönöm a sok bíztatást és hogy ennyien reagáltatok levelemre. Azóta nem voltam internet közelben (hóvégi pénzügyi megszorító intézkedések
) így nem tudtam előbb írni.
Sikerült a hétvégén felvennem a kapcsolatot B.I. dokival. Nagyon kedves volt a telefonban. Azt tanácsolta, hogy a genetikai UH-t csináltassam meg még a klinikán, ha arra kaptam időpontot, mert az Afp-m úgyis még náluk van így rögtön látják, ha gond van. Aytán, ha minden rendben van akkor ráérek hozzá csak 2-3 hét múlva menni.
Amióta tudom, hogy átmegyek a Szent Imrébe, azóta a klinikán is több a szerencsém.:
Nem volt UH időpontom, de egy anyuka visszamondta a ma reggeli 8 órát így az az enyém lett. AZ afp-t ugyan nem adták ki (azzal együtt akartam bemenni uh-ra), mert még volt 2 perc 8-ig!!! Azt mondták adjam le a kis könyvemet és várjak 8-ig, majd behívnak ha sorra kerülök. Persze 8-ra már az UH előtt kellett ülnöm, nehogy lemaradjak erről az időpontról.Igy hát fölhívtam őket a folyosóról
)) Készségesen várattak 5 percig, majd letettem, mert behívtak UH-ra.
Míg máskor nem tart 1-2 percig a vizsgálat, addig ma több mint 15 percig sikerül videóra rögzíteni a picit, mert bemutatót tartottak rajtam dán és német tanoncoknak. Még szerencse, hogy beszélek angolul, mert semmit nem tudtam volna meg a gyerekről, ha nem értem. Nem én voltam a lényeg. De legalább részletesen és végre alaposan végignéztek rajta mindent. Megfogadtam, hogy nem fizetem be utólag azt a 2000 Ft-os csekket hisz úgyis eljövök onnan, de úgy megörültem hogy még a nemét is kiderítették hogy nem volt szívem csalni ezek után. Pedig megérdemelték volna.
No azt hiszem ezzel zártam klinikai pályafutásom. Adja Isten, hogy így is legyen és ne legyen semmi gond, hogy szükség legyen rájuk. Már a baba miatt értem.
Az afp eredményét szerette volna tudni az Uh-s doki, de ennek hiányában csak annyit mondott el, hogy mit nézzek a papíron ha megkapom, mik a normális értékek, stb. Ha gond van szóljak a dokimnak... De úgy tűnik minden normális.
Mégegyszer köszönöm h végighallgattatok. Nem szándékozom visszabújni a passzív olvasói státuszba, mert már én is szolgálhatok tapasztalatokkal.
))
Szeretettel: Recefice