Szilvia,
köszi, hogy mindezeket leírtad nekünk!
Adtál egy kis erőt ismét, hogy folytassuk, és elhiggyük, hogy így is lehetünk babásak!
Gratula a 3 gyerkőchöz!
Ja, Lányok, nekem ilyen súlyhatár nincs, hogy xsúly alatt megjön a mensim, mert pár éve voltam én 74kg is, akkor sem jött magától! Aztán meg jött a fogigátló!
Amit már mindennél jobban bánok. Komolyan mondom, kár volt belém. Hogy én mennyi pénz kidobtam az ablakon évekig a hülye bogyókra!Most meg, hogy több mint 1éve nem szedem, ígysem esek teherbe! Na jó, ez egy kis irónia volt!
Nekem a legnehezebb ebbe az egész fogyásba, a mozgás beiktatása, pedig az is egy fontos pillére az egésznek! Valahogyan rá kellene vennem magamat. Jó lenne venni egy szobabiciklit, hátha azt használnám!
Csak az a gond, hogy lassan egy éve lesz, hogy vettem egy kondigépet, ilyen hasizomerősítős kütyüt, amit talán 5ször használtam, aztán nem tetszett, és félreraktam. A férjem meg azt mondta, hogy csak akkor vegyek szobabicajt, ha azt el tudom adni! Nem tudnátok segíteni, hogy hol tudnám azt eladni? Nem gond, ha áron allul vinnék el, csak szabadulnék már meg tőle, mert csak a helyet foglalja!