Sziasztok!
Vacakol a netünk, olyan, mint a mesében, hol volt hol nem volt... Talán most tudok írni.
Marcsi: Sajnálom barátnődet és a fiát is, megdöbbentő, hova tart a világ!
Én is azt tapasztalom, hogy az emberek egyre ingerültebbek, türelmetlenebbek, természetesen nem ok nélkül. A legtöbbjük robotol reggeltől estig, hulla fáradtan megy haza és az sem biztos, hogy ennek ellenére el tudja tartani a családját, mert a fizetés egyre kevesebbet ér, minden drágul. nem csoda, ha ennyi ember lesz depressziós, alkoholista, öngyilkos és felvesz egyéb deviáns viselkedési formákat.
Mancsi: Te barátnődnek sem lehetett egyszerű! Én 36 hetes terhes voltam, mikor apukám élettársa halt meg, nekem az is nagyon megterhelő volt, eléggé magam alá kerültem, sokat sírtam. Kívánom, hogy egészséges és boldog babája szülessen!
wera: 18 %-ot írhatsz, mert a GYED összege tuti nem fogja meghaladni az 1700000 Ft-ot ebben az évben. Adókedvezmény pedig csak a 3. gyermektől jár, ahogy Marcsi is írta.
Tetszik Nóri fülbevalója!
Evelyn: Örülök, hogy normális az új doki! Látod, az égiek gondolnak rátok!
Láttam, Peti is írt az apukás fórumba! Nagyon rendes és bátor!
véda: Tudom, milyen amikor az ember már azt sem tudja, hogy hívják a kialvatlanságtól, sajnálom, hogy nálatok is ez van most.
Én amkor Lea sokszor felébredt este, általában bementem a szobájába és próbáltam megnyugtatni, megsimiztem, megpusziltam, cumi, víz, és ha az nem segített, akkor már félkómában megetettem, persze alig evett valamit, nem az éhség miatt kelt fel annyiszor. Hiába vittem oda magunk mellé, ott sem tudott aludni, elaludni sem, szörnyű volt.
Én kénytelen voltam rádöbbenni, hogy én alakítottam ki neki ezt a rossz szokását, mert lüke első gyerekes anyukaként egész pici korától szinte minden szösszenésére ugrottam. Míg szopizott, éjjel ugye mindig megszoptattam, ha megébredt. És utána is vágyott a társaságomra, meg komfortevésre. Csak ugye ez eleinte csak kb. 3x volt egy éjjel, utána egyre sűrűbben, végül már óránként megébredt, vissza sem mindig aludt, na ezt én már nem bírtam. 2 hónap óránkénti kelés után már annyira fáradt és kimerült voltam, hogy szinte kifordultam magamból, semmihez nem volt kedvem, itt is csak sajnáltattam magam, ki voltam borulva. És bizony Leához sem volt már annyi türelmem, ő is egyre sírósabb volt a fáradtságtól, be kellett látnom, ez így nem mehet tovább. Tudom, sokan elítélik, de én végső elkeseredésemben kipróbáltam az Aludj jól gyermekem című könyvben leírtakat, kicsi változtatással, és nálunk hogy lekopogjam, eddig bevált. Egyetlen éjjel volt, amikor alkalmaztuk a könyvben leírtakat, azóta sokkal jobbak az éjszakáink. Lea elalszik este 8-kor egyedül, és vagy alszik reggel 8-ig, vagy ha egyszer fel is ébred kora reggel (4-6 között), megetetem és alszik tovább reggel 8-9-ig. Úgyhogy szerencsére mi egy hete tudjuk, milyen az, hogy alszik a gyerek este.
És emellett még nappal is alszik kb 3-4 órát az én egyébként alig alvó gyerekem!!!
Szóval most bepótolja az elmúlt 5 és fél hónapos lemaradását.
Szerintem tényleg az volt a baja, hogy ha csak egy kicsit is megébredt, engem hiányolt, és ezért nem tudott visszaaludni.
kike: Túrógombi nekem sem ment még eddig soha szét főzés közben, arra is tuti rceptem van anyukámtól, de azért szerintem mégis egyszerűbb így elkészíteni és van olyan finom is.
Serkék meg majdcsak elfogynak, a fene egye meg őket!
Lányok: Sült túrógombóc miatt köszönöm a kedves szavakat, örülök, hogy nálatok is ekkora sikere volt! Egészségetekre! Bár nem tőlem származik a recept, én csak rátaláltam, de tény, hogy nagyon tuti!
Elküldöm, aztán próbálom folytatni.