Új privát üzeneted érkezett!

Kata! Az is olyasmi, mint a tejpép, nem? Már egy csomó fajta tejpépet próbáltam, gyümölccsel is és nem eszi meg.

Kép
szly27

Köszönöm a további köszöntéseket és Nóri nevében a bókokat is. :D

Szerintem apa is elfelejtette a névnapomat, legalábbis reggel nem mondott semmit. Bár még nem ért haza, lehet kapok vmi meglepit. Huhh, nyitja az ajtót. Megyek!!! :lol:

Pusssz
Vendég

Kép

Kép

d.dodó

Nórit megzabálom!!!

Dodó!
A Sinlac egy tejmentes tápszer fajta, szentjánoskenyérmagból készül többek között. Sűrítésre is használják, főleg tejérzékeny babáknál jó.
Lizy milyen tejpépeket szeret?

Akatus!
Anyu segít, igen. Most ő főz, mert erre már nincs kapacitásom... Sajnos... Imádok főzni!!! (Apa legújabb bókja vacsi közben: téged nem cseréllek le, ez már tuti! Sőt! klónoztatni foglak! :D )

Kike!
Igen, bocsi, tudom, Domi is sokszor ébred, de valahogy nálam ő most azért nem ugrott be, mert valahogy ő nem az a nagyon sírós tipus, ugye? Tehát ébred, szopizik, és alszik tovább... Persze 3 óránként ez is fárasztó lehet. Főleg, amit te egész nap lebonyolítasz a ház körül, meg a családdal! Minden elismerésem!

Szly!
A sült túrógombóc miatt Márti nálunk sacro santus lett (szent és sérthetetlen) :lol:
Priviben még nem küldtem a képet, de majd pótolom!

Orsi!
Pozitívnak érzel?
Hm... :? Ez inkább olyasfajta állapot, amiről egyszer Akatus publikált itt a babaneten - tudod, a homloklebenyes humoros dolog :wink:
Idézet nincs elfelejtve! Mindjárt!

Wera!
Drukk ment, de már látom, okés Apa! Nekem a hátamról kellene levetetni 5-6 festékes anyajegyet, de csak szopi után lehet róla szó.
Ide Nagytéténybe is jöhettek! 2 eladó ház is van az utcánkban :wink: Bót a sarkon, kocsma az utca végében! :lol:
De a Campona is csak 5-10 perc :D

Mancsi!
Barátnődet sajnálom! Ez nagyon durva...
Apa holnap utazik.
Zsömiről én is szívesen látnék képeket!

Lányok!
Túl vagyok ismét egy horroraltatáson (látjátok én horrorfejés helyett ezt művelem).... Álmos, dörzsöli a szemét, de nem tud elaludni. Cici, babkocsi, cumi, minden volt... Végül 50 perc után a karomban aludt el. De most visszafelé fejlődünk? Eddig ez nem volt? Úgy sajnálom, én nem tudom sírni hagyni. Jó más a nyöszörgés, kínlódás, de ez a keserves szívet szaggató zokogás... Fel kell vennem. Holnap majd próbálok vele inkább összebújni és egymás mellett aludni a nagyágyon, hátha. Az mégsem ölben altatás :roll:
Vendég

véda!
Ja, szóval ugyanaz lényegében mint a sima tejpép? Azt hittem táplálóbb. Lizy itthon eddig csak naturt kapott, otthon evett vaniliásat meg nestéltől a kekszeset.

d.dodó

Orsi!
A Ji-king üzenete: "Ne feszítsd a húrt! Próbáld beleélni magad nem mások igazságába, hanem világába. De közben maradj önmagad: ne veszítsd el azt a benső hitedet, hogy te is egy egyedi teremtménye vagy Istennek! Értsd meg a különbözőséget - és keresd a közöset!"

Tudod mit szoktam mondani: megfejtened neked kell :wink:
Vendég

Dodó!
Lizyt is megzabálom!!!
Vendég

Sinlacot lehet kapni recept nélkül is? patikában?
DM-ben?

Irtó bájos kiscsaj ez a Nonó!

Emma ma 2x fél órát aludt, nagyon nyűgös, én nem tudom mi ütött belé.
6 hósan nincs vmi ugrás?

na megyek is, mert bömbi van

ja, atanár ma írt és elég egy 10 oldalas dolgoztot írnom vizsga helyett

futok.....
Vendég

véda!
Nekem is írsz ilyen "üzenetet"?

Orsi!
Nálunk igen, sima élelmiszer boltban lehet sinlacot, és a legolcsóbb......otthon nem tudom.

d.dodó

Kata!

Adtam neki Viburcolt, meg bekentem neki Dentinoxal.
Nem tudom mit lehet még tenni :(
A Viburcolból is csak 2x lehet adni. :(

Kép
zsuzska72

Ohhó, kaptam szép virágot! Mégsem felejtette el! :wink:

Véda, nálatok már nem szmogos? A kocsma jól hangzik az utca végében! :lol: :wink:
Altatással én is ugyanezt végigjátszottam mint Te! Végül a nagyágyon összebújva cicizés jött be leginkább. Evés végére beájul.

Dodó
Nagyon csini Lizy is a fülbevalóval! Tündéri! :D

Hű, bakker, mekkorát koppant a feje! Megyek!!!!
Vendég

Na a Vibrucol nekünk semmit nem ér, az tuti, este is kapott :(
Dentinox is ideig óráig hat...Ha ordítás van éjjel Zsuzska, nyugodtan adhatsz egy adag Nurofent ( 2,5 ml)!

Sinlac tudtommal nálunk csak receptre, de lehet hogy nem tudom jól. Más mint a tejpép, állagra legalábbis. Inkább más kajákba jó, mert teljesen csomómentesre elkavarni nem lehet, így finnyás babáknak nem biztos hogy bejön. ( sok benne a klória viszont)

Véda, kitartás Drága! Nálunk is előfordul horror altatás, nekem nagyon sok energiámat elveszi. Ugy sajnálom olyankor! Tuti Csabit is a foga nyugtalanítja...

Kép
andkata

Wera!
Szmog elmúlt!
De jó kis kertvárosi rész amúgy :wink: Majd meglátod, ha jöttök! Tényleg, mikor jössz át Nórival? Tavaly emlegettük, aztán elsikkadt az ünnepek miatt. (Ja, igazad volt a Kossuth L.u. miatt, XX. ker :oops: )
Majd beszéljük meg priviben a talit!

Lányok!
Ha Weráék előtt nem égek be, akkor ő lesz az én "ajánlólevelem", és eljöttök majd? Vagy ez már túl messzi van mindenkinek? ugye nem? Olyan szívesen vendégül látnálak benneteket!

Vikim!
Igen, megkérdeztem Csabit! Tényleg ezt üzeni a képen :wink: Ja, és hogy meg akar ismerkedni Lackó haverjával a nyáron :wink:
Vendég

Akatus!
És te olyankor mit csinálsz horroraltatás címen?
Vendég

AKAta: itthon vagyok mar egy ideje, de itt volt anyos( mondtam Alekonak most hivja at, mert a heten mar nem erek ra=nem akarom hogy akkor jojjon mikor o nincs itthon :oops: ) es nem akarom megint ezt hallgatni hogy os sosem lathatja az unokajat....
Szoval o jott, de en nem voltam itthon, aztan mikor jotem mar lassan ment is:)
Meg Aleko is mert megjavitottak elvileg a parologatot.
Most Anna alszik, en visszaolvastam.
Turiba nem igen talaltam, illetve talaltam egy rakat csinos szupi dolgot de nem lettek jok( pedig meg ferjuram kis ravalot is adott mondvan ebbol vegyek valami csinosat, ilyent meg sosem csinalt 8) )szoval csak 3 felsoreszt sikerutl ebbol ketto rovid ujju.

Evelyn: szuper hogy jo fej dokitok lett!
Mi nagyin gondolkodtunk a doki valtason de tegnap beszelgetunk egy urgevel es mondta ez meg alegjobb az itteniek kozul akihezmi tartozunk. Meg vegul is tegnap normalis volt, bar szerintem azert mert Aleko is ott volt.

Veda: hu nem egyszeru a helyzeted. Kitartas!
NEkem nincs otletem az altatasra. En ejjel ha sir kiveszem, ha nincs eves ido csak ringatom csititom, ha nem ordit ki sem veszem. Vegso megoldas magammelle veszem, de azt is csak azert mert lusta vagyok a kisagy folott gornyedve paskolni a feneket :oops:

Wera: ha te igy benne vagy a temaban, ha talalsz jo es megfizetheto hazikot kuldj at nekem is parat! Hol nezegetitek amugy? Mert az a kornyek nekme is tetszik.
Bar azert kocsi nelkul eleg hosszadalmas onnan bejarni.....szoval Alekon mulik o tudja e vallalni. Nekunk pont a masik iranyba kene menni mert ott van a munkaja( epp, meg).

VKata: meg tudod majd kerdezni sogornodnek ki a gyerekdokija?Ok is az utasz utcaba jarnak?

JAjj csinosak a fulbevalos lanyok!
Vendég

Sziasztok!

Vacakol a netünk, olyan, mint a mesében, hol volt hol nem volt... Talán most tudok írni.

Marcsi: Sajnálom barátnődet és a fiát is, megdöbbentő, hova tart a világ! :(
Én is azt tapasztalom, hogy az emberek egyre ingerültebbek, türelmetlenebbek, természetesen nem ok nélkül. A legtöbbjük robotol reggeltől estig, hulla fáradtan megy haza és az sem biztos, hogy ennek ellenére el tudja tartani a családját, mert a fizetés egyre kevesebbet ér, minden drágul. nem csoda, ha ennyi ember lesz depressziós, alkoholista, öngyilkos és felvesz egyéb deviáns viselkedési formákat.

Mancsi: Te barátnődnek sem lehetett egyszerű! Én 36 hetes terhes voltam, mikor apukám élettársa halt meg, nekem az is nagyon megterhelő volt, eléggé magam alá kerültem, sokat sírtam. Kívánom, hogy egészséges és boldog babája szülessen!

wera: 18 %-ot írhatsz, mert a GYED összege tuti nem fogja meghaladni az 1700000 Ft-ot ebben az évben. Adókedvezmény pedig csak a 3. gyermektől jár, ahogy Marcsi is írta. :(
Tetszik Nóri fülbevalója!

Evelyn: Örülök, hogy normális az új doki! Látod, az égiek gondolnak rátok! :D Láttam, Peti is írt az apukás fórumba! Nagyon rendes és bátor! :lol:

véda: Tudom, milyen amikor az ember már azt sem tudja, hogy hívják a kialvatlanságtól, sajnálom, hogy nálatok is ez van most. :( Én amkor Lea sokszor felébredt este, általában bementem a szobájába és próbáltam megnyugtatni, megsimiztem, megpusziltam, cumi, víz, és ha az nem segített, akkor már félkómában megetettem, persze alig evett valamit, nem az éhség miatt kelt fel annyiszor. Hiába vittem oda magunk mellé, ott sem tudott aludni, elaludni sem, szörnyű volt.

Én kénytelen voltam rádöbbenni, hogy én alakítottam ki neki ezt a rossz szokását, mert lüke első gyerekes anyukaként egész pici korától szinte minden szösszenésére ugrottam. Míg szopizott, éjjel ugye mindig megszoptattam, ha megébredt. És utána is vágyott a társaságomra, meg komfortevésre. Csak ugye ez eleinte csak kb. 3x volt egy éjjel, utána egyre sűrűbben, végül már óránként megébredt, vissza sem mindig aludt, na ezt én már nem bírtam. 2 hónap óránkénti kelés után már annyira fáradt és kimerült voltam, hogy szinte kifordultam magamból, semmihez nem volt kedvem, itt is csak sajnáltattam magam, ki voltam borulva. És bizony Leához sem volt már annyi türelmem, ő is egyre sírósabb volt a fáradtságtól, be kellett látnom, ez így nem mehet tovább. Tudom, sokan elítélik, de én végső elkeseredésemben kipróbáltam az Aludj jól gyermekem című könyvben leírtakat, kicsi változtatással, és nálunk hogy lekopogjam, eddig bevált. Egyetlen éjjel volt, amikor alkalmaztuk a könyvben leírtakat, azóta sokkal jobbak az éjszakáink. Lea elalszik este 8-kor egyedül, és vagy alszik reggel 8-ig, vagy ha egyszer fel is ébred kora reggel (4-6 között), megetetem és alszik tovább reggel 8-9-ig. Úgyhogy szerencsére mi egy hete tudjuk, milyen az, hogy alszik a gyerek este. :D És emellett még nappal is alszik kb 3-4 órát az én egyébként alig alvó gyerekem!!! :shock: Szóval most bepótolja az elmúlt 5 és fél hónapos lemaradását. :lol: Szerintem tényleg az volt a baja, hogy ha csak egy kicsit is megébredt, engem hiányolt, és ezért nem tudott visszaaludni.

kike: Túrógombi nekem sem ment még eddig soha szét főzés közben, arra is tuti rceptem van anyukámtól, de azért szerintem mégis egyszerűbb így elkészíteni és van olyan finom is. :) Serkék meg majdcsak elfogynak, a fene egye meg őket!

Lányok: Sült túrógombóc miatt köszönöm a kedves szavakat, örülök, hogy nálatok is ekkora sikere volt! Egészségetekre! Bár nem tőlem származik a recept, én csak rátaláltam, de tény, hogy nagyon tuti! :lol:

Elküldöm, aztán próbálom folytatni.
fmarti

Hahó, újabb zombi jelentkezik!

Zsolti ma végre megevett egy üveg alma krumplit, igaz három részletben. Voltunk ma védőnőnél 8680 gr. 69 cm.

Kata, meddig licitáltál nekem?
Andi írok privit!

Kép
Kép
patr

Evelin, pusszantom a férjedet!!! :lol: :lol:
És örülök a jókedvednek!

Kép
Kép
patr

MArti : ugyesek vagytok az alvassal.
En kb 1 honapos koraban "tanitottam" meg aludni. NEm is volt vele gond, aludt oramu pontosaggal egyszer ebredt, de valahogy az uj evben felborult ez az egesz Sokszor ebred, sir, nem alszik mar olyan sokaig...
Nem tudom ez minek tudhato be....
Errol nem ir a konyv hogy mi a teendo ha volt jol mukodo rendszer de elfelejtodott ?
Adelnal is ez van nem? O tudott mar jol aludni sokat ?
Vendég

Mennem kell uzsonnáztatni a leányzót...

De addig is lenne egy kérdésem: Kb 3 napja szörnyen büdi a szája, és nem tudom, mitől. :shock: Ez lehet kezdődő szájpenész? Bár nem látom, hogy olyan lenne az ínye, szája, a nyelve meg mindig fehér tápszerevés után. Már kezdek aggódni...
fmarti

VKata: nem semmi Dori abbol amit nem szeret eszik meg 50-60at? Anna amit szeret abbol 20at :oops:
Vendég

A sült túrógombóc nálunk nagyon nyerő volt, még Zolinak is ízlett, pedig ő szakács......
Az tuti hogy én nem főzök többet hagyományosat, csak ilyet!!! :D

Kép
zsuzska72

Ki kéne már próbálnom a túrógombit. Az update hányas?? :lol: :lol:

Márti! Én nem olvastam a könyvet :oops: mit ír az altatásról?
Egyébként gratulálok Neked hozzá!!

sz.andi

jaj, lányok, ne is fájdítsátok a szívemet!!!
Ez már vagy egy hete megy, hogy Emma össz-vissz 2x fél órát alszik :shock: :evil: :evil:

Éjjel meg állandóan felébred.

Ráadásul alig eszik és azt sem tudom mennyit.
Totál elbizonytalanodtam.

Nem voltam a sírni hagyás, meg az aludni tanítás-híve, mert úgy gondoltam, a bizalom, az, hogy bízzon bennem, az fontosabb.

De lehet, hogy a következetesség, a szabályok is fontosak

mert nálunk se napirend, se evési rend, hajaj, na, elkenődtem kicsit, de majd igyekszem gatyába rázni a dolgokat!

Véda!

Olyan jó, amit üzent nekem a Ji-king!
Hát pont ez kellett!!!
Köszönöm
Vendég

Andi!

A hozzávalók alapján (cukor, tejföl, zsemlemorzsa) sztem 3-as :P
Vendég

Orsi! A francba :evil: :lol: :lol:

sz.andi

Nem lehetne belőle valahogy 1-est varázsolni?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sz.andi

Halihó!!!

Márti, mit hallok, egészen feldobódtam ettől az infótól! Komolyan, Lea alszik???

Patri, nem akarod kipróbálni? Csak hogy legyen életed...
100-ig licitáltam, nyomjam feljebb?

Én nem tudom, lehet hogy én is elrontottam valamit, de Adél még tegnapelőtt is 20.30-tól- 7-ig aludt egy felébredéssel! Én evvel kiegyezem abszolút, két éjszakája VALAMI BAJA VAN! Tuti, mert sikítva kel!!! Jókat halottam arról a könyvről (az egyik szerzőjét amúgy is nagyra becsülöm), de ilyenkor a mi esetünkben nem tudom, használna-e.

Szóval, ha én altatok, napközben, be az ágyba, cumi és alvós nyuszi simi+ 1-2 fenékdöngetés. kb 1-2 perc. Ha túl fáradt akkor üvölt és néha 10 percig is eltart így. Szóval észre kell venni, mikor NEM TÚL FÁRADT MÉG- és akkor kell lerakni. Ez nehéz, fél év tapasztalattal is. Este simán elalszik, szopi , büfi, búcsúpuszi és elbúcsúzás a tárgyaktól. Végigmondjuk, lerak, simi, cumi és annyi. Max picike sírás, vissza a cumi és alszik. Szerintem ő amúgy este korán elalvós és korán kelős típus lesz, ezrét egyszerűbb neki este. Hajnalban én CSAK ETETNI VESZEM KI, különben az ágyában próbálom visszaaltatni, ami görnyedve néha irtó nehéz.
Bocs, hosszú voltam.

Tamara, akkor jövő hét. Vinnék Neked néhány dolgot! Vagy talizunk úgy különben is, ha nem Titánál? Van kedved? Át is mehetünk.

Kép
andkata

Gyerekem megevett majdnem egy egész üveg sárgabarackot babakeksszel, sőt megett volna az egészet, ha hagyom. Így is félek, nehogy elcsapja a hasát, általában fél üveg az adagja.

Tami: Szerintem ha "elomlik" valami az alvási szokásoknál, akkor újra kell kezdeni a szoktatást (feltéve, hogy kizártunk minden egyéb tényezőt, ami az álmatlanságot okozhatja, pl éhes, szomjas, fázik, fáj valamije).

Orsi, Andi: Na nehogy azt higyjétek, hogy nekem olyan egyszerű volt erre rávenni magam, de nagyon nem bántam meg így utólag! Meg igazából sok vesztenivalónk se volt, mert Lea már annyit sírt egy-egy nap, hogy nem volt nagy kínzás a részéről, hogy a későbbi nyugalom érdekében kicsit még "sírnia kellett". Nálunk már odáig fajult a helyzet, hogy a kezemben sem tudott elaludni, pedig hulla fáradt volt, de csak feszítette magát és sírt! Ki volt fordulva önmagából. Meg én is.
A módszer lényege, hogy meg kell teremteni a lefektetésnél egy rituálét, amnek minden este ugynúgy kell ismétlődnie. Nem szabad hagyni, hogy evés közben elaludjon a baba, hanem utána még egy kb 10 perces közös nyugodt foglalatosságot kell találni a családnak, meseolvasás, rajzolás stb. És utána szépen felkapcsolt villanynál be kell menni a szobájába, letenni a kisgyába, betakargatni, odaadni neki egy kedvenc állatkját, játékát, morzsolókendőt, valamit, illetve cumikat is, hogy este tudjon találni magának, ha kiesik a szájából. És röviden elbúcsúzni tőle, mosolyogva és higgadtan, nyugodtan, majd kimenni a szobából és lekapcsolni a villanyt. Ha sír, bemenni hozzá, elször 1 perc múlva, majd 3 percenként, majd 5 percenként. A napok múlásával nyújtani kell a bemenetelek időközét, de én mondjuk ezt nem csináltam, én inkább 3 percenként mentem be, csak a végefelé 5, de annál tovább sosem hagytam magára. Szörnyen nehéz volt, de szerencsére párom is segített, ott volt velem végig, időnként ő ment be hozzá, amikor én nem tudtam tartani magam eléggé és sírva fakadtam :oops:. Első este ahogy letettük, sírt 1 óra 11 percen át. Utána még 2x kelt fel, szintén ugyanígy jártunk el, de akkor már keveset sírt, kb 20 ill 30 percet. De másnap este már csak 2x kellett bemenni hozzá és elaludt, sőt végigaludta az éjszakát. Aztn hogy meddig fog ez így működni, nem tudom, lehet az első fogzásig, vagy betegségig. Nyilván hogyha beteg, nem fogom magára hagyni, szívtelen én sem vagyok, de igenis megérte ennyi sírás hogy ezentúl nyugodtan tudjon aludni ő is és mi is. Meg azért napközben nagyon sokat szeretgetem, és a babakocsiban alszik, mert ahoz ragaszkodik, de inkább nappal kösse le az energiáimat, mint este. :lol:

Huh, jó hosszú lettem. :oops: Még akartam írni, mindjárt összeszedem a gondolataimat.
fmarti

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.17 18:26-kor.
Vendég

Lányok, valaki jártas ebay-en?
Mert én regisztrálni se tudok és nem is nagyon értem ami oda van írva :oops:
Megnézné nekem valaki h a Quinny zapp babakocsi kb mennyi ott?
Köszönöm

nicike

Bugri nagyon csini a fülbelüngőjével! Apa nagyon lovagias!

Dóri!
[quote]( írta:Apa legújabb bókja vacsi közben: téged nem cseréllek le, ez már tuti! Sőt! klónoztatni foglak! Very Happy )

Apa nagyon cukker!

Igen, olvastam h Csabi ezt üzeni, de nem akartam magunkat fényezni :lol:

Zsolti nagyon csini paraméterekkel rendelkezik! Küldesz nekem 80as body képeket?

Márti!
Nagyon szupi h Lea manó alvókája megjavult!
20150601134430

Sziasztok!

Csak nagyon felületesen olvastam vissza, de majd bepótolom!

Evelin örülök neki hogy jobb kedved lett, végre tényleg egy rendes doki! És nagyon szuper hogy Eliotnak ilyen jó étvágya van.:)

Wera nagyon sok boldog névnapot kívánok neked!
És Nóri gyönyörű a kis fülbevalójával, és az uncsitesó is nagyon szép kisasszony!

Véda és Dodó pindurkái is nagyon édibédik!!

Ezt el kell hogy meséljem. Voltunk ma a tescoba, és a zöldséges osztályon vásárolgattam, addig apa állt a babakocsival kicsit arrébb, és látom hogy odament egy nő, és magyarázott neki. Mondom odamegyek már hogy mi van, erre hallom hogy ott dícsérgeti Vivit hogy ilyen gyönyörű gyereket, meg ekkora szemeket ő még nem látott. És simogatta apa vállát,és mondta neki hogy gratulálok hogy ilyen gyönyörű kislánya van. Utánna elment és én odamentem, és olyan büszkék voltunk! Ott vigyorogtunk mint a tejbetökök! :D :D :D

Kép
linda24

80-as lila overál kislánynak, tavaszra! 1 Ft!!!!! Még 30 perc van hátra!!

http://teszvesz.hu/item525603164_lila_o ... s_1ft.html
Vendég

Köszi Wera! :D Lecsaptam rá! :twisted: :twisted:

sz.andi

HOgy kell azt megoldani, hogy magától licitáljon? Ehhez hülye vagyok!

sz.andi

Csajok!
Lizy ha pukizik, akkor is jön ki egy kisebb adag fosi. Ez betegség előjele, vagy ez is lehet a fog!
Már a mai "nagy adag" ami miatt át kellett öltöztetni sem tetszett, mert nem szokott ilyen híg lenni!

d.dodó

Hú, apa hozott nekem mekis kaját!!! :lol:

d.dodó

Bandi
Csak beírod a max-ot amit adnál érte és nem rögtön megy fel annyira az ár hanem fokozatosan ahogy licitálnak és a tiéd még magasabb, akkor rögtön rálicitáltál. Csak akkor ugrik nagyobban az ár ha több magas licit is van. Elég bonyolult voltam de remélem sikerült kibogozni :lol:
Vendég

Játékok 55 Ft-on és még 36 perc van hátra. Van köztük használható szerintem, ha nem is mind.

http://teszvesz.hu/item524041883_minden ... ntert.html
Vendég

Vááááá könyörgöm!!!!!!!! Ki az az állat aki használt alsógatya csomagot vesz a gyerekének???? És van ilyen bakker! Kép

Kép
Vendég

Még nem is írtam :oops: : Veráinknak nagyon boldog névnapot kívánok!

dodo: Nagyon jók a képek!

szly: Biztos nehéz lesz babakocsi nélkül. Meddig kell várnod, hogy megjavítsák?

zsuzsa: Sajnálom az éjszakát. A túrógombóc dícséret tőletek végképp nagy megtiszteltetés! :)

Viki: Ma hajnalban kb egyszerre etettünk, csak én vissza tudtam aldni. :oops:

Andi: Lehet túró gombócból is 1-eset csinálni, akkor zabkorpával kell készíteni és édesítőszerrel, plussz 12 %-os tejföllel.

Akata: Sajnálom, hogy Adél rosszul alszik, elhiszem, hogy neked ez nagyon szokatlan. Szerintem ha sírva ébred fel, akkor biztosan valami baja van, fájhat valamije. Nálunk Lea inkább méltatlankodott éjjelente, sírni ritkán sírt.

véda: Szegény Csabi is már tuti nagyon fáradt, őt is nagyon megviselheti, hogy nem tud nyugodtan aludni. Megértem, hogy nincs szíved sírni hagyni, azt hiszem, hogy teljesen a lekünk által diktált érzések ellen nem szabad cselekednünk.
Párod nagyon szépen bókolt! :)

Ahh mennem kell, lassan fürdetési idő, és apa ma megint későn jön, Leát ilyenkor már addig el kell szórakoztatni valakinek. :lol:
fmarti

Köszi Wera! Értem!! Jó tudni.. :D

sz.andi

óóó? hülye vagyok! Licitáltam, bár csak 1 forint. De nem mértem le Mütyit előtte. Sztem kicsi lesz! :evil:

sz.andi

Andi
Biztos hogy nem lesz kicsi. A Nóri overálja 74-es amit most hord.

Márti
Nem tudod véletlenül hogy mennyi a legkisebb levonható adóelőleg százalék? Egész nap ezen szenvedtem hogy hátha tudja valaki. Be kell írni a GYED igénylő papírra hogy mennyi % adóelőleget kérek levonna de fogalmam sincs mit írjak be.

Köszi a köszöntést neked is! :wink:
Vendég

Wera! oké, de lemértem amit a csaj odaírt méretet. háááát. pont jó most. de ez nem vastag...

Márti! köszi, megcsinálom a gombit 1-nek.

sz.andi

Viki, persze, hogy küldök, de még lógok a 86-os csajos képekkel is! Már rendet raktam, félre van téve, amit fotózni akarok, csak még nem volt időm. De csipkedem magam!

Kata, kösz, most Andi feljebb nyomta a licitet!

Lányok, tudom hogy már van egy rakás topikunk, de arra gondoltam, hogy itt többen is árulunk ezt azt a teszveszen, és mi lenne, ha feltennénk ide egymásnak, hátha valakit érdekel. Ezt ma éjjel álmodtam :roll: pedig alig aludtam valamit, akkor is veletek álmodok :roll: No?

Kép
Kép
patr

Márti
Elnézést, most láttam hogy már írtad! Elbambáztam egy fél oldalt vaterázás meg teszveszelés közben... :oops:
Nagyon köszi a választ!!!!!!!!!!!!!! Bíztam benned! :lol: :wink:
Vendég

Wera, Márti már írta neked, hogy 18%-ot írj oda.

Kép
Kép
patr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?