Új privát üzeneted érkezett!

Szia Hugi,

Tudom, hogy Noki-t szólítottad meg, de talán nem bánod, ha válaszolok a kérdésedre. :D A lombik ICSI-vel és AHA-val 380 000. Az embrió fagyasztás 30 000. Nálam a szurik és tabik 63 000-be kerültek.

Üdv
tocsa
 
 


Sziasztok lányok!

Egyelőre érdeklődőként szeretnék kérdezősködni, de remélem nemsokára az egyre bővülő optimista és boldog csapatotokat gyarapítom. 39 éves vagyok. Az elmúlt 5 évben megjártam endoműtéteket, inszemeket és lombikokat sikertelenül. Sajnos egy örökletes érrendszeri probléma miatt (ami az utolsó lombik után derült ki) már nem kaphatok többé hormonkezelést, inkább az inszemet és nem a lombikot ajánlották a továbbiakban, de ezt több intézetet megjárva sem támogatták a megkezdett lombikok után. A Cirisnél láttam egyedül, hogy van spontán ciklus IVF!! Azaz hormon nélküli, spontán megérő tüszők leszívása! Hurrá!! Ez pozitív :D Sajnos nekem nagyon rosszak a női hormonértékeim, ezzel járok endokrinológushoz, de ha végre beállnak, mennénk próbálkozni a Cirisbe!!
A lombik árakról olvastam, így most az inszemeslányoktól kérdezném, hogy mennyi az első konzitól az inszem végéig mindennel számolva egy próbálkozás???
Vihetek endokrinológustól friss hormonleletet, vagy újat kell a Cirisben csinálni?? Mondjuk egy átjárhatóságit azért újra nézetnék náluk, mert az régen volt, az ha jól látom 50-ezerben kijön! Bocs a pénzközpontúságért, de a doki ügyek miatt pár órás állásom van csak :cry:
Egyébként első konzira és első inszemre mennyi a várakozási idő?? Még időpontot sem kértem!
Nagyon szeretnék babát, még 40 előtt, amire már csak ez az évem van...annyira szerettem volna előbb szülni, de álmomban sem mertem gondolni, hogy ilyen sokáig kell rá várnom.Többek közt a korom miatt sem szerettek más orvosok, ez már a problémás eset kategória sok helyen!

Noki, boldog és rosszullét-mentes babavárást, Tocsának drukk mostanra és Rony, mint inszemes sorstárs várlak ide újra!
Természetesen minden Cirises munkatársnak, hozzászólónak és csak olvasóknak is mielőbbi sikert minden területen és sok boldogságot!
Előre is köszi az infókat, remélem 2-3 hónap múlva én is kezdhetek!!! Üdv. Jólányka
jolanyka
 
 


Szia Jolanyka,

Köszi a drukkot! :D Inszemem is volt, így talán tudok Neked is infoval szolgálni az árakról. :D A kezdeti, mindent felölelő kivizsgálás nálunk 83 000 körül volt (ebben benne van a petevezető vizsgálata is, hormon, bakérium tenyésztés és vírus ellenőrzés és persze speriogram).

Az inszem 45 000 volt + gyógyszerek, de Neked ez nem fog kelleni, ha jól értem.

Még 1x, 2x 10 000 ft-ra lehet számítani konzultációnként.

Lehet, hogy ezek az árak 2009-től esetleg változtak, nem tudom. Mindenképpen érdemes betelefonálnod és pontos válaszokat kapsz a kérdésedre. Ne félj megkérdezni az árakat. Teljesen természetes számukra, hogy felvilágosítást adnak róla.

Én nyár elején jártam először az intézetben és akkor szinte 1-2 nap múlva tudtak fogadni és az első inszem is indulhatott volna rögtön a vizsgálati eredmények megszületése után (ez sem hosszú idő).

Remélem, segítettem. :D

Üdv
tocsa
 
 

 
 

Lányok,

Laptetőn vagyok! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
tocsa
 
 


Tocsa, igen, köszönöm, segítetettél, most árakkal teljesen képben vagyok!!!
Amint beáll a hormonom (FSH, Prolaktin és Progeszteron most nagyon rossz) megyek hozzájuk! Vagy ebben is ott segít pl. egy endokrinológus??

Igen, tied a laptető, én is ezt láttam ma meg legelőször, és rögtön arra gondoltam, milyen nagyon biztató jel ez most neked!!!! Örülök veled!!!!! :D :D :D :D :D :D :D
jolanyka
 
 


Tocsa!! Látod, micsoda telhetetlen vagyok :oops: eszembe jutott még egy fontos kérdés!!
Az inszemnél hogy zajlik az a rész, hogy eltalálják a megfelelő időszakot? Megnéznek pl. közvetlen inszem előtt UH-val, hogy tényleg van -e és megrepedt-e tüsző? Hormont vagy UH-t hányszor néznek inszem előtt??? Hogy azjlik mindez?
Képzeld én egy intézetben ezzel úgy jártam, hogy volt egy UH a 8. és 10.nap körül, majd a méret alapján bemérték az inszem napját, és mikor aznapra odamentem, nem is nézték meg UH-val és semmivel, mi a helyzet, csak felnyomták az "anyagot" blindre, pedig szerintem nem ártott volna beavatkozás előtt egy UH, mi van a tüszőkkel...Nyugtass meg, hogy ez itt másképp van, és nagyon jól beidőzítik a dolgot!!! Mert akkor megéri az árát a dolog...
Köszi, te kis laptetős :D
jolanyka
 
 


Szia Tocsa! :D
Köszönöm szépen az eligazítást, sokat segítettél! Nekem ICSI nem kell, az lejön belőle. Azért mégsem 6-700 ezer! Én nemtudom, mit csináltak a Kaáliban ennyiért? Biztos aranyból van minden!
Jolanyka! Üdvözöllek én is Téged! Sorstárs és kortárs!
Mindenkinek üdvözlet! Én sajnos nem nagyon fogok tudni irogatni, mert csak jan végén megyek konzultációra, és csak a februári piroskánál kezdem el szedni a fogi tabit. Addig is olvasgatlak Titeket! :D :D :D :D
hugi206
 
 


Sziasztok
Nagyon drukkolok mindenkinek es sok sikert foleg neked Tocsa.
Az lenne a kerdesem, hogy a gyogyszere es szurik irtad,h. 63.000 volt, ez a telyes ara a gyogyszereknek, es honnan szerezted be, a Cirisnek van patikaja?
KOszi kedves es reszletes valaszaidat.
puszi
enierdelyi
 
 


Sziasztok!

Tocsa!
Gratula a laptetőhöz,biztos szerencsét hoz! :D :D
Megy holnapra a drukk!!!(remélem jó omen,hogy anyukámnak holnap lesz a szülinapja)Reménykedek benne nekem is bejön a laptető!

Jolanyka!
Igaz Tocsától kérgezed,de leírom nálam hogy volt.Én most készülök a 3.inszemre.Nálam mindig úgy volt,hogy mensi 10.napján UH és 14.nap csinálta meg.Mielőtt megcsinálta előtte megnézett Uh-on.Nem a dokin múlott,hogy nem sikerült!!Üdvözöllek közöttünk sok szeretettel! :D :D Sok szerencsét!!

Mindenki vigyázzon magára,legyetek jók!
Pussz mindenkinek!


Ui.:nagyon magam alatt vagyok
:( :(
bandy27
 
 


Szia Jolányka,

Úgy tudom, van endokrinológusuk. Egy telefont mindenképpen megér és egy konzultációt. Tudni fogják, hogy mit kezdjenek veled :D Úgy tudom, még pszichiáter is van, ha pszichés eredetű a meddőség.

Megnyugtatlak! :D Itt is kb 2-3 uh van az inszem előtt. Ezek alkalmával dől el, hogy mikor kell a tüszőrepesztőt beadni. Mivel, te spontán ciklusból szeretnéd, nem tudom, hogy van-e tüszőrepesztés és, hogy mennyi ellenőrző uh van. Sajna, nem emlékszem pontosan, hogy inszem előtt közvetlenül volt-e uh, de úgy rémlik, igen. Azt javaslom, kérj egy konzultációs időpontot és ott minden kérdésedre válaszolni fognak. Mégiscsakk pontosabb info. :D
tocsa
 
 


Sziasztok
Az első amit kiszúrtam az az volt,hogy Tocsa laptetőn van :D:D:D
Annyira örültem neki,hogy az csak na :D

A kérdésekre amint látom már nem kell válaszolnom :wink:
Nekem ugyan ennyi volt a lombik amúgy!
Plusz előtte a teljes kivizsgálás ahol észrevették a polipomat, sövényemet, cisztát és utána ,de már a műtét közbe az endót.
A vizsgálat volt 100eFt és a műtétem 380eFt+ a lombik és a gyógyszerek!

Jólányka
Üdv itt nálunk :D
Szeretnél táblázatba szerepelni Te is :D
Ma délután miután mindenki hírt ad magáról megcsinálom!
Kicsit újítok most és majd eldöntitek ,hogy melyik tetszett jobban :D
Amúgy nagyon drukkolok ,hogy Te is sikerrel járj és anya lehess nemsokára!!!

Tocsa
"Vicces" lenne ha Te is gyomorrontást kapnál?!
Nem tudom mennyire emlékszel,de nekem emiatt lett 5dik napon beültetve a 2lurkó :D
Ha jobban belegondolok lehet,hogy ez egy jó jel Neked is :D
Látod Nekem is sikerült :D
Kívánom ,hogy neked is így legyen....mármint ,hogy sikerüljön és megmaradjon vagy megmaradjanak a Bébikék :D Nem a gyomorrontás :D

Andy
Mi van veled,hogy rossz a kedved?
Ne csináld már!!!
Tessék szép dolgokra gondolni és valami jó dologgal elfoglalni magad!
Olvass egy jó könyvet....az Nekem mindig segít!
Tessék mosolyogni!!!
Kép

Kép
noki&potyi
 
 


enierdelyi
Most Én válaszolok ,ha nem baj?!
Én személy szerint a Cirisbe vettem meg a gyógyszereket!
Azaz lent van egy gyógyszertár és szerintem pont a klinika miatt eléggé felkészültek a hormon gyógyszerekből!
Én nagyon ajánlom Neked azt :D
Amúgy a Puregon 35eFt
Suprefact 9500FT és az utró 2eFt körül van.
Kell még prednisolon aminek az árára nem emlékszem,de Nekem van 2 dobozzal és elküldöm Neked postán ha érdekel :D
Duphaston 1500Ft, és egy doboz ovitrelle-re kell mi 9500Ft.
Azt hiszem mindent leírtam :D

Puszi

Kép
noki&potyi
 
 


Ja még annyit ,hogy Suprefact-ból elég egy dobozzal amibe 2üveg van és kell hozzá inzulinos injekció.....Nekem ez vált be...jobb mint a fecskendős szuri :roll:
Puregonból 4dobozzal írnak fel,de nem fog kelleni mind!
Nekem nem kellett!
Prednosolont elméletileg a terhesség 6dik hetéig szedeti veled a doki,de ez mindenkinél másképp van!
Utrogestant a terhesség 13dik hetéig kell használni.
És a duphastont is a 13dik hétig kell használni!

Ha kicsit vérezgetsz majd ami ilyenkor sajnos néha normális akkor még Rutascorbint is kell szedned! Reméljük ez nem fog kelleni Neked sem és a többieknek sem!

Kép
noki&potyi
 
 


Basszus, bocsi,de mindig lemarad valami :oops:
Nekem havonta a gyógyszer több mint 30-40eFt még mindig........
De már nem sokáig kell használnom Őket :D
Vitaminból nagyon ajánlom a Femibion 800at!
Én mindet kipróbáltam ami létezik(magzatvédő vitamin),de ez a legjobb :D

Kép
noki&potyi
 
 


Nagyon felpörögtünk ma, ez jó!! Noki, Hugi, Tocsa, Bandy köszönök minden infot..
Bandy, miért vagy szomorú???? Írd ki, segítünk!!!
Tocsa, a laptetőn kívül a Nokihoz hasonló gyomorrrontás is jó jel, hűha de izgi :D
Szerintem kb.február közepére tudok időpontot kérni,több okból, csak tudni szerettem volna addig, mikor kell kérni, mennyi a várakozás! Amint megkezdem a konkrét dolgokat, szeretnék táblás lenni, asszem én leszek a 39-el a rangidős :wink: ...
jolanyka
 
 


Sziasztok lányok!

Kép








Ezzel szeretném megköszönni,hogy vagytok Nekem!!!Nagyon jól esik,hogy ennyire aggódtok értem!! :D :D :D :D Mostmár sokkal jobban vagyok,érzem a tőletek kapott erőtől újra a régi leszek!

Millió pussz!Andy
bandy27
 
 


Sziasztok!

Megérkeztünk, jó sokat beszéltünk a dokival. :D Megnézett Uh-n, minden rendben,kezdhetünk a lombikkkal. Jan.18-ig kell szednem a fogigátlót, majd a Szurik(Fostimon, Suprefact) és a gyógyszerek(prednisolon, Aspirin Protect) Jan. 23-án indul. Jan. 26-án kell mennem Uh-ra és vérvételre. Röviden ennyi.

Kockaspled

Már nagyon régen megcsináltam ezt az aláírást.Nem biztos, hogy jól emlékszem, de azt hiszem az imagechef.com oldalon szerkesztettem anno.

Tocsa

Holnapra drukk a beültihez. Nem emlékszem, hányat kapsz vissza.
Remélem gyomorrontásod volt, s már rendben vagy. :wink:

NOki

Sajnálom, hogy ennyire megvisel a hányinger.

HUgi

Nekem sima lombik volt+ embriofagyasztás:230e és a gyógyik(mindennel, vitaminok, gyógyik stb..): 165 e. Ja és nekem elfogadták az vizsgálatok eredményeit, mert azt a dokimmal csináltuk még a Schöfibe.

Jolányka

Nem kérsz egy konzultációs időpontot(az 10e Ft)? Ott meg tudják mondani mibe kerül mindez. Vagy telefonon is érdeklődhetsz,nagyon segítőkészek.

Bandy :D

Miért vagy magad alatt???

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Sziasztok,

Mielőtt elkezdeném a sztorim folytatását, szeretnék felőletek érdeklődni.

Zsu, mi volt ma Ciris-ben? Megbeszéltétek a hogyan tovább-ot?

Hugi, különösen kedves a neved a számomra, mert nekem is van egy saját különbejáratú Hugim. :D Furcsa is mást is így szólítani. Szörnyű még hallani is a történetedet. Nagyon remélem, hogy az intézetváltás meghozza a várt eredményt (vagy eredményeket :D ).

Noki, remélem, valóban hamarosan elmúlik a rosszulléted. Amiket szedsz, azok közül az Utrot ismerem, a többi mire való? Ilyeneket majd nekem is kell szednem? (Milyen optimista kérdés :D ).

Kockaspled, remélem azóta már meglátogatott a Mikulás. Sajnos a késések ilyenkor pszichésen jönnek. Egyszer már beszélgettünk is erről itt a topikon. Irigyellek, hogy ilyen munkakedved van még. Én nagyon szeretem a munkahelyemet és a munkámat is, de mostanában valahogy nagyon nehezen megy.

Andy, remélem, jobban vagy és derűsebben látod a jövőt. Te is voltál laptetőn, bízz az inszemben. Valószínűleg a Vereczkey dokival való beszélgetés is megnyugtat majd, ha mész a konzultációra. Tudod: a remény hal meg utoljára, a lepényhal meg előre :D és ez a többieknek is szól!

Jólányka, én sem mostanra terveztem a babavállalást, hanem kicsit korábbra. Azt tudtam, hogy nagyon fiatal anyuka már nem leszek, de nem akartam idáig húzni. Egy dolog vigasztaljon, érett és felelős anyuka leszel sok-sok tapasztalattal a hátad mögött. A korod meg nem számít, csak az, hogy mennyinek érzed magad! :D

Enierdelyi, ahogy Noki is írta, abban az épületben ahol a Ciris van, van egy jól felszerelt patika is. Vagy legalábbis a nekünk szükséges dolgok mindig vannak. A 63ezerben az összes gyógyszer benne volt. Nekem 5 Puregon kellett a napi 150 egységhez. És kellett még egy pajzsmirigy gyógyszer is, de duphaston nem. A legdrágább a Puregon, 12ezer körül van. A többi „normál” gyógyszeráron kapható. Legalábbis, így emlékszem. A fecskendős szurit nem ismerem, mi egyből inzulinos fecskendőket vettünk. Lehet, hogy megtapadás után majd kell még valami?

Roni, Böbe, jól vagytok?

Hűűű, de sokan vagyunk és nagyon remélem senkit nem hagytam ki.

Akkor most jöjjenek a mai napi történések:

Reggel felébredve realizáltam, hogy a hasfájásom nem múlt el, de egészen jól érezhető, hogy nem a női szekció fáj, hanem a gyomor és az emésztési terület. Gondolom, mivel a tegnapi sonkába belevertem a csúfot, most megbosszulja azt. :D Diétára fogtam magam: pirítós, sós krumpli és alma. Beszéltem Vereczkey dokival, szerinte vírus, esetleg a sonkakoma. Ő is mondta, hogy diétázzak és holnap ne egyek a beültetés előtt csak kekszet. Javasolta a „szenvedtető levest” :D , amiről a beszélgetés végére kiderítettem, hogy a tojáslevesre gondol. Mondtam neki, olyan isten nincs, hogy én azt megegyem, erre ő közölte, hogy várjak csak, majd 3 nap múlva azt is megeszem. :D Hát a próféta szólt belőle, mert már ma megfőztem és ettem is belőle. Finom. Tényleg! Sajnos a hasfájás nem múlik, valószínűleg azért, mert belőlem nem távozik semmi olyan intenzitással, mint Nokiból anno a beültetése előtt.:-) Leginkább semmilyen intenzitással, mert nem távozik semmi, sehol…csak görcsöl és csikar és lever a víz és kimegy a fejemből a vér időközönként. Gyógyszert már nem merek bevenni így beülti előtt.

Remélem, azért nem ez lesz most már a trend a babásodás felé és nektek nem lesz ilyen nyűgötök a leszívás után. Nem menni étterembe vacsizni (mint Noki) és nem enni sonkát Lányok!:-)))

A laborból is hívtak délelőtt, még mind a 7 embrió élt és osztódott, sajnos nem túl kecsegtető a minőségük, de bízunk benne. Ééééés él még az IVF-es is, és a slusszpoén, mára megtermékenyült még egy IVF-es. 4. napra, hihetetlen.

Szóval, megbeszéltük a dokival, hogy a gyomorbaj miatt nem halasztjuk el a beültetést. Ő sem tanácsolta, meg én sem akarom. Holnap megyünk, ha bejutunk, mert még az égiek is ellenünk lesznek. Ahogy hallgatom a híreket, egy jégpályán kell végigevickélnünk 45-50 km-t.

Szépséges estét Mindenkinek! Köszi a drukkot Csajok!
tocsa
 
 


Noki, ha még olvasol, van a Cirisben wifi? A beülti után egy csomó időm lesz és úgysem fogok tudni aludni, akkor már inkább Honfoglalózok vagy írok Nektek :wink:

Zsu, kettőt szeretnénk, valószínű ennyi is lesz beültetve. Remélem, szépen osztódnak holnapig.
tocsa
 
 


Szép estét mindenkinek!

Zsu!

Te hány órára mész 26-án??Csak azért kérdezem,mert én is akkor megyek a receptekért...és hátha összefutunk :D :D

Tocsa!

Holnapra nagy kalappal,én érzem,hogy sikerülni fog!!
Amit kértem,tudod teljesíteni??Unom a régi sütiket...

Noki!

Tegnap én is rókáztam este 9-től...alig bírtam abbahagyni,annyira veled érzek!!Tejcsikét iszod??

Mindenkinek köszönöm,aki aggódik értem,nagyon jólesik :D :D
Már jövök kifelé a gödörből,ami Nektek köszönhető!!!
Régen volt ilyen pechszériám,minden utólért :( :(

Roni,Böbe!

Hogy vagytok,mi van veletek??Remélem csak a munka miatt vagytok elveszve!!

Sok pussz mindenkinek!! :D :D
Kép
bandy27
 
 


,,Ne feledkezz meg a színes kövecskéről,amit az út elején a kezedbe nyomtam és ami csak a Tiéd.
Tőlem kaptad,hogy mindig tudd ki vagy.
Azért adtam a követ,mert az nem romlik el soha.
Bele van írva az üzenetem,varázshatalmad titkos jelmondata.
Szorítsd és őrizd a markoödban!
Akármi történik veled,a varázskő megment téged minden bajtól,veszedelemtől.
Ha megérted,mi van beleírva!!"

Remélem értitek,mit akartam ezzel az idézettel közölni...

Kép

Kép
bandy27
 
 


Andy :D

26-án 9-re kell menni Uh-ra. Olyan fél 9 körül érek be, mert lesz vv is.

Aranyos az idézet.

Tocsa :D

Holnapra drukkolok! Egyrészt, hogy az úton épségben közlekedjetek, másrészt a beültihez. Holnap nekem is mennem kell dolgozni. Ráadásul autóval visznek. :roll:
Megyek csinálok vacsit. Jók legyetek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Hú de beindultak az üzik!
Látom sokan megyünk 26-án az intézetbe!

Tocsa!!
Nagyon szurkolok Neked!!!
Mindenképp írjál ahogy tudsz!
Mindannyiotoknak jó éjszakát!!
hugi206
 
 


Tocsa
Írtam privit :D

Holnap jövök,de most az olvasó üzemmód megy csak :cry: :roll:

Jó éjt
Puszi mindenkinek

Kép
noki&potyi
 
 


Sziasztok Lányok!

Nagyon vigyázzatok magatokra,mert minden tiszta jégpáncél!!Akár gyalog vagytok,akár kocsival,kész életveszély minden!

Tocsa!

Remélem éppségben,vigyázva bejutottatok a Cirisbe!
Nagyon várom,hogy írj privibe!

Noki!

Nagyon várom a jelentkezésed!Hogy vagytok??

Az idézet Müller Pétertől szármsazik a barátságról.


Kép

Kép

Andy
bandy27
 
 


Sziasztok Lányok!

Hogy vagytok??Mindenkivel minden rendben??

Örömmel tudatom mindenkivel,hogy ma már sokkal,de sokkal jöbb kedvem van :D :D :D Természetesen ez Nektek köszönhető,mert velem vagytok,nem hagytok egyedül!!!

Noki!

Hogy érzed magad??

Tocsa!

kérlek jelentkezz,már tülkön ülök mi lehet veled!!Remélem jól viselted a dolgokat!!

Hugi!

Most láttam,Te is 26-án mész??Hány órára??

Zsu!

Sajna szerintem nem fogunk összefutni,mert én épphogy odaérek 11-re :( :(

Kockáspléd!

Jelenkezett már végre a mensid??

Kép

Ezt küldöm mindenkinek,hogy végre kismamik lehessünk!!

Pussz mindenkinek! :D :D :D Andy
bandy27
 
 


Ja és mindenkinek ilyen gyönyörű csöppséget:

Kép





Kép


Sok szeretettel!Andy
bandy27
 
 


Sziasztok
Íme az új táblázat!
Ha valamit javítanom kell akkor kérlek szóljatok és azonnal javítom!!
Esetleg ha a régi jobban tetszett akkor azon is korrigálok :D
Puszi
Kép

Kép
noki&potyi
 
 


Sziasztok lányok! :D :D :D

Andy!
Én 26-án fél3-ra megyek, látom Te 11-re! Sajnálom, mert jó lett volna találkozni is, nem csak üziben! :lol:

Noki! :D :D :D

Köszönjük a táblázatot, nekem nagyon tettszik! Ahogy elnéztem bővül a lista szépen, remélem mindig több lesz benne a piros szivecske genetikai UH-val!! :P

Tocsáról tud valaki valamit?

Mindenkinek üdv!

Hugi.
hugi206
 
 


Nagyon remélem,hogy idén mindenkinél lesz piros kis szívecske!!!!
Sajnos nem tudom semmit Tocsáról ,de biztos pihen és majd holnap frissen olyan "kismamisan" beágyazódásra készenlétre jelentkezni fog :D:D:D

Kép
noki&potyi
 
 


Drága Noki!

Annyira gyönyörű a táblicsku,amit csináltál,hogy nem tudom szavakban kifejezni!!! :D :D :D :D :D :D :D Nagyon ügyi vagy :D :D :D Ugye nem véletlen a pillangó??

Hugi!

Én is sajnálom,hogy így alakult,de Nekem sajna a vonathoz kell igazodnom!!Február közepén megint megyek,2x is.(10.napi UH és az inszem napja)Azért várom tőled is a fejleményeket!!

Sok pussz és szép estét!
Andy

Kép
bandy27
 
 


Szia Hugi és Jólányka!

Még régebben írtam,hogy imádnivaló uncsitesóm is lombikbaba volt,Vereczkey dr-nak köszönhetően.(2000 szeptemberébe született,mostmár nagy fiú) A lényeg:anyukája is 38 éves volt,szóval ne parázzatok a korotokon!!Szerintem ti még kis kamaszok vagytok :):) A lényeg,hogy belül milyen vagy!!

Pussz Nektek!
bandy27
 
 


Köszi lánykák! Ti is jó lánykák vagytok :D :D
A tábla gyönyörű, hűha és már be is kerültem!!!!! Kicsit messzinek tűnik a március, de február elejére kérek is egy konzi-időpontot!! A koromon azóta nem aggódom, mióta a korábbi 2 intézetben, ahová jártam, megismertem több lányt is, akik 40, 42 évesen vágtak bele a babaprojektbe. Kizárólag amiatt necces a dolog, hogy 40 felett sajnos a siker esélye 10%-ra csökken, állítólag :cry:
Tényleg, mi a véleményetek arról a nézetről, hogy lombik csak azoknak szükséges, akiknek vagy petevezeték elzáródásuk van, vagy a kiskatonák nem jók, vagy a kettő együtt. Azoknak, akikek ezek nem állnak fenn, rendezni kell ami akadályozza a tüszőérést vagy a beágyazódást (pl.hormonszint) és akkor már bőven elég az inszem is.Van benne logika, de akkor miért tartják a lombikot úgy általában sikeresebbnek?? Vagy azoknak az, akik a leírt gondokkal küzdenek?? Mit gondoltok?? Remélem nem gond, hogy egy kis véleménycserét generálok??? Csak pozitívan!!! :wink:
jolanyka
 
 


Kockéspléd
Nem tudom mikor van pontosan a szülinapod,de egy hete azt írtad,hogy 1hét múlva lesz :D:D:D
Meg is ragadnám az alkalmat és kívánok Neked Nagyon sok Boldog Születésnapot és kívánom,hogy minden vágyad teljesüljön és jövőre a gyermekedet a karodba tartva ünnepeld a születésnapod!
Kép
Kép

Kép
noki&potyi
 
 


Jólányka
Nekem volt 5inszeminációm,de már a harmadiknál próbáltam a dokimat még a BMC-ba rábeszélni ,hogy nekem nem kéne többet csinálni ,mert Én már nem bíztam benne.
Hallottam sok negatív dolgot is róla mint pl: sokkal nagyobb a vetélési arány mint a lombikosoknál.
Biztos ,hogy ez intézet függő is,mert itt a Cirisbe 3x annyi gyógyszert kaptam és kapok is mint máshol.
Valószínűleg ez is sokat számít....

Ja!
Örülök ,hogy tetszik a táblázat :D
Ha valamit át kell írnom akkor szóljatok :D

Jó éjt Mindenkinek!

Kép
noki&potyi
 
 


Szia Jólányka!

Remélem nincs harag,azért amit írtam??
Ezt csak azért jegyeztem meg,hogy nehogy elkeseredj!!!

Igaz nekem csak a 3.inszemem lesz(Noki sokkal többet tud erről),de szerintem a lombiknál lerövidül egy csomó minden.Az biztos,hogy az inszemnél is kikerül bizonyos utakat.Bocsesz,de nem vagyok okostojás ez ügyben,de ha mész a Cirisnbe,mindent elfog részletesen magyarázni Vereczkey dr.Sőt,szerintem még le is rajzolja a dolgokat.

Tocsa!

Minden rendben??Nagyon aggodok érted!!Pihizz nagyon sokat és semmi megerőltetőt ne csinálj!!

Pussz!Andy
bandy27
 
 


Kedves Kockáspléd!

Csatlakozom Nokihoz!Sajna én sem tudom mikor van pontosan a szülinapod,de az életben minden jót,jó egészséget és legfőbbképp kisbabát kívánok Neked!!

Sok szeretettel:

Kép

Sok pussz!Andy
bandy27
 
 


Képzeljétek csajok...
A másik fórumnak is rendszeres olvasója vagyok és az egyik lány feltett egy képet amitől elájultam és úgy voltam vele,hogy ellopom a képet és felteszem Nektek....Magunknak is :D
Csak alkalmakra szoktam képeket feltenni,de ezt nem bírtam kihagyni :D
Hozzon szerencsét mindenkinek ez az aranyos kis babaeső :D:D:D
Remélem nemsokára mindenki ilyenbe fog fürdeni :D
Kép

Kép
noki&potyi
 
 


Bandyka, dehogy van harag, én is csak azért írtam le, hogy hasonló korúak is lássák, hogy vannak még 40 felettiek is, akik nem adják fel! Igazatok van, majd a doki mindent elmond, csak a véleményekre vagyok kíváncsi: több szem többet lát, sorstárs jobban lát (saját mondás) :lol:
jolanyka
 
 


Noki!

Én kerek-perec leírom,de ez a kép besz...rás,annyira jó!!!
:D :D :D :D :D :D :D
Ettől mostmár teljesen kijöttem a gödörből!!Köszönöm!!

Jólányka!

Örülök neki,hogy nincs harag és főleg annak,hogy ennyire pozitívan fogod fel!!
bandy27
 
 


Sziasztok,

Megérkeztünk mi is. :D Hárman. :D :D :D Két picikét kaptam vissza. Mivel az osztódásban némi kihívással küszködnek a drágáink, így nem olyan szabályos szeder kinézetűek, mint Nokiéké anno, hanem inkább dióra hasonlítanak. Köszönöm Mindenkinek az érdeklődést és a szurkolást.

Tegnap, amikor mondták a hírekben, hogy reggelre jégpáncél lesz mindenhol, nagyon megijedtem. Nem tudtam, hogy jutunk be és elég banális lett volna egy ilyen ok miatt nem visszakapni a gyerkőcöket. Szerencsére, felénk nem esett még, amikor elindultunk, sőt még akkor sem, amikor beértünk. Hazafelé meg már megolvadt. Remélem, mindenki megúszta elesés és baleset nélkül a napot.

A gyomorbajom nem múlik, néha annyira görcsöl, hogy majd' bele őrülök. Tele vagyok levegővel, ennyi még életemben nem volt a hasamban. Diéta megy tovább. A doki szerint az ok egy részben lehet a hétfői sonkás kaja is, de inkább a stimu, a megnövekedett petefészkek, és a beavatkozások. Ez fokozódhat, ha beágyazódnak a kicsi diócskák és újabb hormonok kezdenek termelődni a szervezetben. Ekkor is kialakulhat még túlstimu. Telefonálnom kell, ha bármi szokatlant érzek. Mindenesetre én úgy állok a dolgokhoz, hogy mostmár csak jobb lesz.

A beülti után a biológus hölgy is bejött tájékoztatni az embriókról, meg a fagyasztásról. Mára elkezdett osztódni még egy IVF-es is egyébként, szóval összesen 10 lett (ebből 2-t ültettek be), de sajna nem túl szépen osztódnak és nem biztos, hogy fagyi lesz belőlük. Ma legalábbis nem sikerült lefagyasztani Őket. Sebaj, mert ez a kettő itt a pocimban úgyis velünk marad.

Jólányka, a felvetésedre reagálva, ma az is kiderült, hogy nekük pl. akármennyi inszemünk lehetett volna, nagy valószínűséggel nem lett volna egy sem sikeres, mert az IVF-s embriók ugyan megtermékenyültek még pénteken, de mint írtam is, az első hétfőre, a második keddre és a harmadik mára kezdett el osztódni (3., 4. és 5. napra). Ez azt jelenti, hogy "lusták" a megtermékenyített petesejtek és fáziskésében vannak az osztódással a méhnyálkahártya alakulásához képest. Így mire ők a megfelelő állapotra osztódnak, addigra a méhnyálka már nem tudja befogadni őket, mert túllép azon a fázison, ami erre alkalmas. Tehát, én úgy gondolom, hogy esetünkben kifejezetten kellett a lombik. Persze, mindenki másban hisz és nyilván ennek is iszonyú ereje van.

Akit árak érdekelnek, annak egy kis újdonság: nálunk a túlstimu miatt kellett két infúzió, ez 2 x 33ezer ft volt. Viszont nem volt végül AHA, mert szép vékony az embriók burka. A kettő majdnem zéróra hozta ki magát. Viszont kellett még tablettát és hüvelybogyót venni. 2 heti adag 10ezer. Nem tudom, ezeket meddig kell szedni, de havi szinten, ha jól számolom 20, 30ezer körül lesz, ahogy Noki írta.

Noki, nagyon szép és terjedelmes a táblicsku. Köszönjük. Máris egy időpont válozás: vérvételem január 28. :D

Andy, örülök, hogy jobban vagy. Ha ma már nem is, de holnap mindenképpen írok privit. Nem felejtettem ám el :D csak ma megint későn értünk haza a Ciris-ből. Valahogy én 5 óra előtt még nem tudtam onnan eljönni soha.

Jó éjt Csajok!
tocsa
 
 


Sziasztok!

Noki

Köszi a táblát, jó!

Andy és Hugi

Sajnos akkor nem találkozunk 26-án. :( De majd legközelebb. :wink:

Tocsa

2 babónak jó ágyazódást, a többinek pedig még jó osztódást!Drukk!

Megyek aludni és is,jó éjt!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Hahó mindenkinek,

boldogság, piri 3 nap késéssel bekopogtatott, úgyhogy nagyon boldog vagyok. 10 nap múlva ultrahang, addig hízlalom a nyálkahártyámat ( csak tudnám hogyan:))))

Tocsa , kitartás a túlstimu miatt és tényleg tartsd be a diétát, mert sokat segít. Én végigküszködtem amit Te, sajnos kicsit durvább változatban.
(egyébként nekem azt mondták, hogy a felturbózott hormonhelyzet növeli a beágyazódás esélyét, így remélem babaesőben lesz részed.

Szuper a rengeteg bejegyzés, hogy elindult a fórum... egyre sokasodunk és remélem hamar lehet nyitni CIRIS-babyk topicot is.

Köszönöm a jókívánságokat, 19-én töltöm be a 35-öt.
A 40 éves "kolleginának" üzenem, fel ne adja, meglesz a baby, de mivel minden perc számít, ezért kérj időpontot egy konzultációra. Legalább hallhatod egy másik szakember véleményét.
Sziasztok
Kockaspled
kockaspled
 
 


Kedves Lányok,

örülök, hogy Rátok találtam... Én három év próbálkozás után jutottam el a Ciris intézetbe, még nagyon az elején tartok az "ügymenet" :) -nek, nemsokára átjárhatósági vizsgálatra megyek. Nagyon sokat segítenétek nekem, ha el tudnátok mondani, hogy nektek milyen tapasztalataitok vannak a vizsgálattal kapcsolatban, mert ahogy utánanéztem az interneten (pedig már ezerszer megfogadtam, hogy akármilyen problémám lesz, sose nézem meg a netet, de úgy tűnik nem bírok magammal...), és elég sok horrortörténetre bukkantam, úgyhogy lassan rettegni kezdek.
(Elnézést kérek azoktól, akiknek az enyémnél sokkal nagyobb problémája van, valószínűleg bagatell egy ilyen beavatkozás, de nekem ez az első lépés, és eléggé kis mimóza lelkű vagyok)

Köszönöm szépen, Lányok!
kutyakavics
 
 


Sziasztok
Nem igazán tudok aludni ,mert épphogy elmúlt a fejfájásom a Párom telefonált,hogy elindult a munkából hazafelé,de jégpáncél az út....
Alig várom,hogy hazaérjen,mert már halálra aggódom magam!!!

Tocsa
Nagyon örülök ,hogy kettővel többen vagy már :D
Biztosan beágyazódnak a picik ,mert kint olyan fránya hideg van és odabent meg olyan jó lesz nekik :D
Nagyon drukkolok Neked!!!
Pihenj sokat ,mert az elkövetkezendő 7 napba ágyazódnak be.
Természetesen utána is pihenj sokat.
Nekem azt mondták amikor beültették a Bébiket ,hogy csak akkor keljek fel amikor mosakodni megyek vagy wc-re!
Be is tartottam.........
Valaki sétál és jön megy,de Én inkább a pihenést választottam......és milyen jól tettem így utólag belegondolva :D
A táblát javítom :D

Kockáspléd
Na végre,hogy megérkezett hozzád piroska.
Örülök,hogy végre beindul nálad is a lavina és nemsokára Érted is izgulhatunk ,hogy mi volt a beültetésnél.
Nyálkahártya hizlaló ami nekem nagyon jó volt és a másik fórumon egy kedves ismerős ajánlotta :D
Az a méhpempő kapszula.
Ezt nagyon tudom ajánlani.
Természetesen nem a kínai méhpempő ,mert az nagyon nem jó.

Kutyakavics
Micsoda nevek :D:D:D,de tetszik :D
Üdvözöllek itt nálunk nagy szeretettel!
Neked is csak azt tudom mondani mint mindenki másnak,hogy a lehető legjobb helyen és úton jársz ha Babát szeretnél!
Felejtsd el a horrortörténeteket amiket a neten olvastál ,mert itt ilyenbe nem lesz részed!
Nekem amikor az átjárhatóságit csinálták akkor felhelyeztek egy katétert amibe folyadékot engedtek szépen lassan és közbe a doki nézte ,hogy mi zajlik odabent a szervezetembe.
Kicsit kellemetlen volt,de fájdalmasnak nem mondható.
Akkor derültek ki a problémáim amivel meg is műtöttek és most már kismami vagyok :D
Kívánom Neked is,hogy sikerrel járj!

Amúgy ki a Cirisbe az orvosod?
Szeretnél a táblázatba bekerülni?
Ha igen akkor kérlek adj meg magadról egy-két adatot amire szükségem lesz :D

Puszi Mindenkinek
Jó éjt vagy éppen már jó reggelt :D
Noki

Megérkezett a férjem is épen, egészségesen :D

Kép
noki&potyi
 
 


Sziasztok,

Kockaspled, köszi a jótanácsot, én is érzem, hogy a diéta betartása pozitív irányba viszi a dolgokat.

Noki, neked is köszi a tapasztalatokat és tanácsot, habár nekem pont az ellenkezőjét mondta a doki: nem kell feküdni, sétálhatok, akár napi 1 órát is (mondjuk az biztos, hogy ilyen csúszós úton nem fogok), mehetek vacsizni (ne ez a diáta miatt lesz nehéz :D ) vagy színházba (ott meg nem túl kényelmes háromszorosára püffedt hassal, hányingerrel és totál hasi diszkomforttal ücsörögni :D :D ), csinálhatok bármit, ami nem megerőltető és amitől jól érzem magam, persze, ne most kezdjek el maratonra edzeni :D :D :D . T'án Neked azért javasolták a fekvést, mert sajnos mindenféle más problémád és műtéted is volt előtte. :(

Hello itt köztünk Kutyakavics. Nekem is volt petevezeték átjárhatóságim. Olyan menstruációs fájdalom szerűséget éreztem, amikor elkezdték befecskendezni a folyadékot. Amikor kicsit jobban fájt, akkor abbahagyták a folyadék befecskendezését, vártak, míg a fájdalom elmúlik és nyomták tovább. Inkább kellemetlen, mint fájdalmas az egész. Ja, és nem tart sokáig.

Szép és csúszásmentes napot Mindenkinek! :D
tocsa
 
 


Szép napot Lányok!

Sok szeretettel üdvözöllek én is közöttünk Kutyakavics!Milyen cuki neved van :D :D :D
Az átjárhatóságihoz Noki és Tocsa után nem igazán tudok mit írni,mert nálam is így volt.Ne félj,bármi van kérdezd a dokidat,mindent elmond!És tényleg inkább kellemetlen,mint fájdalmas.

Tocsa!

Tiszta szívből örülök neki,hogy minden rendben és épségben hazaértetek!!A puffadásra próbáltad már az ESPUSAMIN gyöngyöket??Ezt büntetlenül szedheted,szerintem jó.Az állandó fekvést állítólag azért nem javasolják(csak kivételes estben),mert fokozni kell a méh vérkeringését.Kaptál Utrogestant és Duphastont??
Vigyázz magatokra és növögessetek ügyesen!!Várom az emailedet!

Kockáspléd!

Nagyon örülök neki,hogy elindultál a cél felé!!Mostmár megjegyeztem mikor van a szülinapod!! :D :D

Én olyan jót csuszkáltam,amig elmentem a boltba reggeliért!!5 perc tőlünk a bolt,én 20 perc alatt tettem meg...

Szép napot és vigyázzatok magatokra!!!
Millió pussz mindenkinek!! :D :D :D

Kép
bandy27
 
 


Nokinak és Tocsának sok szeretettel!

Kép

Ti tudjátok miért!

Ez meg minden Lánykának:

Kép




Millió pussz!

Andy
bandy27
 
 


sziasztok
en febr. 4.-en megyek a Cirisbe elso talakozasra a Verczkeivel, ha valaki akkor jar kozuletek ott, jo lenne talalkozni.
Nagyon varom mar, hogy elobbre haladhassunk az ugyunkben.
A recepcios no mondta,h. a ciklus elso felebe menjek,h. minel hamarabb minden vizsgalaton atessek. KB. milyen vizsgalatokra szamithatok? szerintetek.
KOCKASPLEDNEK pedig uzenem ,h. ISTEN ELTESSEN hogy mielobb karjaidba tardhasd gyermeketeket.
Mindenkinek kivanok szep napsuteses napot, a Karpatok kanyarulatabol
Eniko
enierdelyi
 
 


Szia Enikő!

Örülök neki,hogy már február elején mész a Cirisbe!! :D :D

Szerintem átjárhatóságid lesz,hogy megnézze bent minden rendben van-e és átjárhatóak a petevezetékeid.Hormonvérvételed volt már??
Azt is megnézik milyen eredményt mutat,Nekem volt rákszűrés is stb. kenetettel nézték,a párodnak spermavizsgálat,ahol megnézik a katonáit és ha ezek megvannak utána majd elmondja a következő lépést,mit javasol.Írj föl minden kérdést,amire kiváncsi vagy egy cetlire mielőtt mész(így biztos nem felejtesz el semmitÍ) és nyugodtan tedd föl.Ez nem hülyesség,biztos lesz egy csomó minden,ami érdekel.

A többi lány gondolom kijavít,ha valamit nem jól írtam vagy rosszul írtam.


Sok szerencsét és ne izgulj,a legjobb helyen vagy!

Neked is szép napot!
Andy
bandy27
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?