Sziasztok,
Mielőtt elkezdeném a sztorim folytatását, szeretnék felőletek érdeklődni.
Zsu, mi volt ma Ciris-ben? Megbeszéltétek a hogyan tovább-ot?
Hugi, különösen kedves a neved a számomra, mert nekem is van egy saját különbejáratú Hugim.
Furcsa is mást is így szólítani. Szörnyű még hallani is a történetedet. Nagyon remélem, hogy az intézetváltás meghozza a várt eredményt (vagy eredményeket
).
Noki, remélem, valóban hamarosan elmúlik a rosszulléted. Amiket szedsz, azok közül az Utrot ismerem, a többi mire való? Ilyeneket majd nekem is kell szednem? (Milyen optimista kérdés
).
Kockaspled, remélem azóta már meglátogatott a Mikulás. Sajnos a késések ilyenkor pszichésen jönnek. Egyszer már beszélgettünk is erről itt a topikon. Irigyellek, hogy ilyen munkakedved van még. Én nagyon szeretem a munkahelyemet és a munkámat is, de mostanában valahogy nagyon nehezen megy.
Andy, remélem, jobban vagy és derűsebben látod a jövőt. Te is voltál laptetőn, bízz az inszemben. Valószínűleg a Vereczkey dokival való beszélgetés is megnyugtat majd, ha mész a konzultációra. Tudod: a remény hal meg utoljára, a lepényhal meg előre
és ez a többieknek is szól!
Jólányka, én sem mostanra terveztem a babavállalást, hanem kicsit korábbra. Azt tudtam, hogy nagyon fiatal anyuka már nem leszek, de nem akartam idáig húzni. Egy dolog vigasztaljon, érett és felelős anyuka leszel sok-sok tapasztalattal a hátad mögött. A korod meg nem számít, csak az, hogy mennyinek érzed magad!
Enierdelyi, ahogy Noki is írta, abban az épületben ahol a Ciris van, van egy jól felszerelt patika is. Vagy legalábbis a nekünk szükséges dolgok mindig vannak. A 63ezerben az összes gyógyszer benne volt. Nekem 5 Puregon kellett a napi 150 egységhez. És kellett még egy pajzsmirigy gyógyszer is, de duphaston nem. A legdrágább a Puregon, 12ezer körül van. A többi „normál” gyógyszeráron kapható. Legalábbis, így emlékszem. A fecskendős szurit nem ismerem, mi egyből inzulinos fecskendőket vettünk. Lehet, hogy megtapadás után majd kell még valami?
Roni, Böbe, jól vagytok?
Hűűű, de sokan vagyunk és nagyon remélem senkit nem hagytam ki.
Akkor most jöjjenek a mai napi történések:
Reggel felébredve realizáltam, hogy a hasfájásom nem múlt el, de egészen jól érezhető, hogy nem a női szekció fáj, hanem a gyomor és az emésztési terület. Gondolom, mivel a tegnapi sonkába belevertem a csúfot, most megbosszulja azt.
Diétára fogtam magam: pirítós, sós krumpli és alma. Beszéltem Vereczkey dokival, szerinte vírus, esetleg a sonkakoma. Ő is mondta, hogy diétázzak és holnap ne egyek a beültetés előtt csak kekszet. Javasolta a „szenvedtető levest”
, amiről a beszélgetés végére kiderítettem, hogy a tojáslevesre gondol. Mondtam neki, olyan isten nincs, hogy én azt megegyem, erre ő közölte, hogy várjak csak, majd 3 nap múlva azt is megeszem.
Hát a próféta szólt belőle, mert már ma megfőztem és ettem is belőle. Finom. Tényleg! Sajnos a hasfájás nem múlik, valószínűleg azért, mert belőlem nem távozik semmi olyan intenzitással, mint Nokiból anno a beültetése előtt.
Leginkább semmilyen intenzitással, mert nem távozik semmi, sehol…csak görcsöl és csikar és lever a víz és kimegy a fejemből a vér időközönként. Gyógyszert már nem merek bevenni így beülti előtt.
Remélem, azért nem ez lesz most már a trend a babásodás felé és nektek nem lesz ilyen nyűgötök a leszívás után. Nem menni étterembe vacsizni (mint Noki) és nem enni sonkát Lányok!:-)))
A laborból is hívtak délelőtt, még mind a 7 embrió élt és osztódott, sajnos nem túl kecsegtető a minőségük, de bízunk benne. Ééééés él még az IVF-es is, és a slusszpoén, mára megtermékenyült még egy IVF-es. 4. napra, hihetetlen.
Szóval, megbeszéltük a dokival, hogy a gyomorbaj miatt nem halasztjuk el a beültetést. Ő sem tanácsolta, meg én sem akarom. Holnap megyünk, ha bejutunk, mert még az égiek is ellenünk lesznek. Ahogy hallgatom a híreket, egy jégpályán kell végigevickélnünk 45-50 km-t.
Szépséges estét Mindenkinek! Köszi a drukkot Csajok!