Sziasztok!
Olvastalak benneteket és látom zajlik mindenkinél az élet. Kinél pozitívan, kinél kicsit feszültebben!
Sosi: Nagyon drukkolok neked! Biztosan semmi baj nem lesz, egyszerűen ez csak egy arányszám, ami nem az eredményt jelenti! És fontos, hogy ne idegeskedj - tudom, nem lehet nem idegeskedni - mert a nyugalom a legfontosabb most!!!
Heni: Eger gyönyörű város, és a környéke is olyan romantikus. No és a szoba problémát is egész jól megoldottad
). Teljesen megértem, hogy Miki miatt inkább felmosóvödröt választasz, mint a kényelmetlen érzés keltését
!
Évi:Jobbulást Zalánnak. Teljesen át tudom érezni a nem alvást. Mi már 3 hónapja nem alszunk egy este sem. Óránként felkel... Remélem előbb-utóbb vége lesz, mert lassan már zombi vagyok.
Benta: Hát igen! Egy anya lélekjelenléte felülmúlhatatlan. Még utólag sem hiszi el, hogy képes volt megcsinálni, amit csinált. Ügyes vagy. Egyszer Bongor is nyelt félre. Nem cukorkát, hanem egy mandulát. Hogy-hogy a francba sikerült, mikor annyira figyeltem, hogy a földre ne essen le egy darab sem?! Felkaptam, és elkezdtem lefelé tartva kiverni belőle...
És kiesett a szájából.
Itt megemlíteném, hogy mi voltunk Bongor születése előtt a Léghajó programon. Nem mondom, hogy túl olcsó, de nagyon hasznos volt. Gyerek mentőorvosok tartották. Egy napos volt - 5 óra hossza - a Visegrádi utcában, ha jól emlékszem. Ott minden olyan szitut elmondtak, és a megoldásokat gyakoroltatták, amivel egy szülő találkozhat. Mérgezés, félrenyelés, lázgörcs, allergia, újraélesztés stb. Nagyon jó és hasznos volt. Ha gondoljátok, nézzétek meg a honlapukat.
Süni: Isten hozott a fiúknál
!
Niki: Végre még egy kislány! Gratula!
Puszedli:Valaki már kérdezte, hogy milyen szülésnek drukkoljunk?! Nos, amilyet szeretnél, annak megy a drukk!!!
Magdi és Mormota: Esküvőhöz sok-sok örömöt, kívánom, hogy nagyon jól sikerüljön és kellemes emlékekkel záruljon. A babik cisztája pedig felszívódik!!! Nyugi!
Noémi: Hát nem semmi, hogy már 4 kiskabátja is van az inasnak
)). Nagyon ügyesen vásárolgatsz!
És akkor pár szót magunkról is. Ördögfióka a fiam. Tegnap megszerezte - nem tudom hogyan érte el - a porpúderemet és egy lila szemhéj - szintén por - festékemet. Nos, nagy műgonddal kibontotta és mire beértem a szobába, a gyerek, a padló, a szőnyeg, az ágynemű, minden lila és púder színű volt. Alig bírtam a gyerekről is levakarni.... Ezután ellopott egy szaloncukrot és megette a 2/3-át, mire észrevettem. (ezek egy pisilésnyi időtartamok...) Ekkor pedig csokis lett minden. Úgyhogy tegnap átöltözött a fiatalúr egy párszor.
Félidős lettem ma! El se hiszem. De még milyen messze a vége... A hasam továbbra is nagyon elfárad a nap végére. A babi viszont rendszeresen bejelez nekem, hogy hahó anya, itt vagyok! Egyre nehezebb cipelni a 11 kg-os fiamat.
No és a nevek... Újabb versenyzők léptek be. Variációk:
1. Dormán Dezső - ezt nem akarom... A Dezső miatt. Csak az a baj, hogy ez lenne a fer, mert Bongor nagyapám után kapta a Balázs nevet, és Viktor nagyapja pedig Dezső volt...
2. Bökény Benedek - nem lenne rossz, ha lehetne becézni a Bökényt normálisan...
3. Mikán Miklós - ez egészen bejön nekem, de a férjemnek nem elég szigorú név a Mikán
4. Tardos Tibád - eddig ez a legesályesebb
5. Zádor Zalán - hülyén hangzik szerintem az "s" betű végű vezetéknév után..
Na elég volt ennyit írni, mert ezt már végig sem lehet olvasni, olyan hosszúra sikerültem.
Puszi mindenkinek, és szép napot!
Kata