Reggeltet!
Itt az elveszett báránka.
De
Nettke hoool vaaan?
Szal, itt is koripálya van, mi itthon maradtunk, óvónő azt mondta, jól tettük... Gyalog nem mertem velük elindulni, meg kocsival se mertem. Apum azt mondta, eddig 1 autót látott az utcájukban, a szembeszomszédját, terepjáróval, de az is megcsúszott.
Ani, bízom benne, h főutak azért jobbak, férjed meg majd ügyeskedik!
Énemberem is elment, az élet azért nem áll meg,
Devcsa, te viszont jól tetted, hogy elhalasztottad a vizsgádat. Én is így csináltam volna.
Köszi MSN-segítséget, de mééég minnndiiig nem értem, szőőőke vagyok, nah. Nem kattintottam rá én se a vírusos linkre, de valószínűleg valamelyik gyerekem igen, hiszen megkaptuk.
Most még eddig nem jeleztek vissza a partnereim, h az új msn-címemről kaptak volna valamit, hánemtom. Jah, akit érdekel(ek), ide kiírom, egyefene:
boczek@tolna.net az új msn-címem. (Ez az E-mailcímem is )
Örülök, hogy Zsombiék hazamennek, hálaégnek, ott könnyebben meggyógyul majd a kiskrapek, de nem igaz mááár, hogy hányósfosóst is összeszedett...
További millió gyógypuszi buksijára.
Cseriani, a gázos hszeden hát én úúúgy röhögtem...
Nemsemmi szöveged van, hallod! De durván hangzik, h a parketta között szállt fel a füst, nagy beruházás elé néztek, hogy a fene egye meg... Kitartást - meg persze pénzt - hozzá...
Dadomi, csodás a torta, ha már fele annyira volt finom, mint amennyire szép, már akkor isteni lehetett!
Orrfújás-vitába nem tudok beleszállni sajnos, pedig értelmes emberekkel én is szeretek vitázni. MI korlátozottan szívjuk Ármin orrát, ha úgy alakul, mert annyira bír üvölteni közben, hogy csak termelődik a nátha (gondolom, a könnyek miatt) közben, és utána még rosszabb, mint előtte. (Legalábbis a látható tünetek.)
Yuyu, további jobbulást Enikőnek! Tanácsadásra viheted dáthásan? Nem kötözködöm ám, csak kérdem... Mi a múltkor kikaptunk, mikor Á 3 hós volt, hasmenése volt picit attól az almalétől, amit én ittam meg, úgy vittem tanácsadásra, dokinéni kiakadt pöppet... Tudtam, hogy nem fertőz, tudtam, hogy mitől van, ezért is mertem odavinni, dehát úgy se lett vóna szabad.
Rékababa, remélem, már jó lesz a netetek, és nagyon klassz, hogy férjedre így lehet számítani! Így te is nyugodtabb vagy a melóhelyeden.
Nálunk az történt, hogy pénteken meghalt a férjem nagymamája, nem ért meglepetésként, régóta nagyon beteg volt, dehát azért megrázott minket; férjemet szinte ő nevelte, mert anyósom dolgozott, meg én is már majdnem 20 éve ismerem, majdnem olyanok voltak, mint a nagyszüleim. Hanna is nagyon szerette. Meg aztán millió ügyintéznivalóm meg dolgom van, aztán nem bírtam jönni, de most már igyekszem majd!
Farsanggal hogy álltok, csajok? Nálunk febr 21-én lesz. Most egyelőre úgy van, h Hanna micimackónak szeretne öltözni.