Új privát üzeneted érkezett!

Kép Daninak nagyon boldog szülinapot kivánok!!!!!!!
Vendég

Sziasztok,

képzeljétek el ma ebédkor "Vacsoracsata" volt nálunk. Az én versenykajám sült malachusi volt, krumplipürével. A férjemé gyümölcssaláta. A fiamé a kávé főzése és szervírozása. :lol: Természetesen mindenki a max. pontot kapta. Na ilyeneket szokott kitalálni az én nagyfiam.
Hát lehet, hogy elhamarkodott kijelentés volt a tavaszi záróvizsga, mindenesetre hozzákezdek, aztán majd meglátjuk, hogy beleférek-e a határidőbe.
Évi üzent, hogy kicsi csövet kapott Zsombi a pelusba és egy kicsit fel is ülhet. :) Majd estefelé hívom, mert nem akarom most zavarni, biztosan ott van a párja.
Ani, küldök Neked privit. Egyébként mi a helyzet "füstszag" ügyben?
Julcsi, visszaigazoltalak és köszi. Nekem Ricsikém elég beteges volt csecsemőkorában, holott anyatejes volt, sajnos ez nem jelent semmit. Én Eriknek be szoktam szívás előtt fújni Sterimarral az egy kicsit fellazítja és homeós orrsprayt használok neki. 1-2 nap és jobb lesz, hidd el.
Emma, pedig nem duci Erik, csak pocakos. :lol: :lol: Apa olyan mackós fajta. Nem is született olyan hű de nagy súllyal, mert pont 3000 gramm volt.
Ezzel ellentétben Ricsikém súlya 24 kg és több, mint 130 cm. Olyan mint egy piszkafa.
Vendég

Daninak nagyon boldog szülinapot kívánok!!
dius02

Daninak Boldog Szülinapot!!! :D

Nálunk alakul a helyzet nátha fronton, most egész jól alszik Eni, éjjel is csak 1x volt fent, de akkor másfél órát... Nappal is elég sokat alszik, és kevesebbszer kell már szívni. Köszi mindenkinek a tippeket, a Sterimart mi is használjuk, ha elhúzódik, akkor veszek hétfőm Baby Luufot is, meg Oscillococcinumot (de azt nem minél előbb kell adni, hogy hasson? Meg nem tudtam hogy az náthára is jó, azt hittem, csak influenzáta...)

Örülök hogy jobban van Zsombi :-) Köszi a híreket ;-)

yuyu79

Köszönjük a köszöntéseket mindenkinek! Nagyon aranyosak vagytok! Mindjárt kész a torta díszítése, majd lefényképezem és kaptok belőle :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Dadomi, én csak hétfőn kérek a tortából, mert még tart a fogyókúrám. :lol: :lol:
Az Oscillococcinum valóban elsősorban az influenzára jó (azt tudtátok, hogy a kacsa szívéből és májából készül?) és a náthára a Greep Heel és a Coryzalia amit lehet szedni. De ez mindenkinek más, pl. nekünk a Stodal szirup nem vált be. A balzsam az nagyon jó, én még a nagynak is használom a gyerekváltozatát.
Szerintem Julcsi, ha már javul, akkor ne adj bogyót Enikőnek, csak legyen otthon, mindegyiknek hosszú a szavatossági ideje.
A hírek szerint várható már az influenza felbukkanása :?: Ebben a hidegben melyik baktérium marad meg :roll: :roll:
Vendég

sziasztok..hazaértünk,vendégségben voltunk,babazsúron.
tuntun írtam én is privit,és köszönöm.
Zsombi baba nagyon jól eszik,már volt kaka is,és holnap kiszedik a csövet is,azt írta Évi,hogy majd utána lesz ám sírás pisinél :cry:
De szerintem akkor is nagyon-nagyon jól haladnak.
Most nincs füst,dehát most gázzal fűtünk. Zoli kitisztította a kéményt,meg elégetett egy tisztítófát,holnap begyújtunk megint fával,aztán majd meglátjuk...remélem nem lesz.
Hú,nagyon elfáradtam ma. Délelött sem voltunk itthon,délután sem,öreg vagyok én már ehhez :?
Vendég

Daninak Nagyon Boldog Szülinapot!
Vendég

Ani, azt az "öregséget" csak hagyjuk :P. Én aki lassan nyugdíjba megyek, mondhatnám, de Te :lol: :lol: :lol: .
Vendég

Akkor jöjjenek az ígért képek, a fogyókúrákat félretenni, aki szeretne enni a tortából szívesen várom. :lol:

A remekművem (asszem pályát tévesztettem :P )
Kép

Az 5 éves szülinapos nagyfiú
Kép

A két tesó

Kép

dadomi

Kép

Kép

dadomi

Dadomi le a kalappal előtted,nagyon ügyes vagy szupi a torta és tuti finom :lol:nagyon aranyosak a fiúk a közös képen :)
Zsombinak is örülök,most már a nehezén túl vannak.
Mi is vendégségbe voltunk,a lányok nem is akartak hazajönni még 8 órakkor. Csilla már alszik és lassan én is nyugovóra térek.

Kép
Kép
josi

Dadomi, tényleg nagyon jól néz ki a torta, gratulálok! Persze a torta mögötti két "alkotásodat" nem múlja fölül. :lol: :lol:
Ani, köszi mindent! Aztán majd mesélek holnap. A névmemóriámmal még nincs baj. :lol: :lol:

Mindenkinek jó éjszakát, Tündike mára elköszön.

Sziasztok!!!!!
Vendég

Dadomi Daninak így utólag is boldog szülinapot!
Nem volt számítógépünk, mert a párom valami vírustszedett össze a gépre és szerelőhöz kellett vinni. Végén pedig mindent újra kellett telepíteni, mert az a fránya vírus beépült a windosba.

Örülök, hogy jobban vannak Berniék. Remélem, hamar haza jöhetnek.

Nálunk változatosság kedvéért Rékám beteg. Két napig még itthon vagyok vele utána apjával lesz. Mióta dolgozom elég rendesen kiveszi a dolgát a lányok intézésében. Nagyon élvezem.

Cseriani a jövőhét vége jó, akkor Decsre temetésre is el kell mennünk. Egyik ismerősünk apukája meghalt és akkor lesz a temetés.
Vendég

sziasztok...ma sehol senki?
Évivel beszéltem az elöbb,jól vannak,minden rendben,kivették a csövet...röviden talán ennyi.
És volt náluk látogató,egy angyal :lol:
tuntun drága,nagyon szépen köszönik,hogy meglátogattad őket,nagyon jól esett neki. És mesélte,hogy mennyi mindent vittél nekik.Azt mondta,ezt soha nem tudja meghálálni nektek-bár ne is kerüljön rá sor soha :roll:
dadomi jól elmaradt a mai csúszkálás,bocsi,de éppen kéményt tesztelünk,meg az étkezőben az ülőalkalmatosság feldobta a talpát,Zoli épp kalapál.
Még a garázst kellene kicsit ráncba szednünk,hogy be lehessen menni...
Vendég

Sziasztok!

Én is tanultam ma, meg Zsombit kergettem (Mit csinálsz!? Nem szababad! Jössz le onnan.....stb), de inkább csak az utóbbit. Ha főzök vagy valami házimunkát csinálok, akkor nem piszkál leül és szépen eljátszogat, de ha leülök tanulni, akkor azt hiszi: biztos nagyon ráérsz, ha ücsörögsz, gyere játszani, nem jössz, akkor felhívom magamra a figyelmet :) És jól el is megy a nap :?

rékababa Sajna, ha vírusos a gép, akkor az ReInstall , nem sok olyan embert ismerek aki le ül (meg is tudja) megcsinálja, úgyhogy ne kelljen windows-t, Linuxot vagy Mechintos telepíteni.

Emma Már akartam írni , de már biztos mindegy. Nem a msn azonosítód a hibás a vírus miatt. A rendszer automatikusan küldözgeti a vírust. Szal, ha csinálsz egy új felhasználó nevet ugyanott vagy.

Örülök, hogy Berniek ilyen jól vészelik az eseményeket És remélem, hogy ez volt az utolsó alkalom.
Vendég

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Tegnap már nem jöttem, mert du. olyan fejgörcsöm lett, hogy alig vártam, hogy a gyerekek lefeküdjenek, aztán én is mentem aludni. Még éjjel felébredtem rá, hogy iszonyatosan fáj, de reggelre elmúlt és most a kávémat szürcsögetem mellettetek. :lol:
De látom tegnap megállt az élet. :(
Szóval voltunk bennt a férjemmel Éviéknél, meglepődött Évi, de örült is. Kb. 1 órát voltunk nálunk, de csak pár percnek tűnt. Zsombi nagyon aranyos volt, csak amikor pisilnie kellett akkor tekergett az Évi kezébe, mint egy kis kígyó. Szegény Évi megerősödik most rendesen. De nem félt tőlünk, sőt megengedte, hogy megpusziljam és Ani gyógyítópusziját is átadtam! Egyszóval rendben vannak és nagyon szépen gyógyulnak!
:lol:
Ma sűrű napom van, úgyhogy majd csak este tudok benézni. Addig is Mindenkinek szép napot!
Vendég

Kedves Lányok!

A Babanet szerkesztősége szeretettel várja a Látogatók történeteit a gyerekvárásról, családtervezésről, gyereknevelésről, szülésről, egészségügyről, családról, óvodáról, iskoláról, munkáról. Ha van olyan történeted, amely kacagtató vagy megható, elgondolkoztató vagy felháborító, esetleg reményt vagy megoldást adhat másoknak, ne habozzatok, hanem ragadjatok billentyűzetet és a kész írást küldjétek ide: szerkeszto@babanet.hu.

A történetek bekerülnek a Babanet Te Történeted rovatába, illetve a főoldalon is láthatók lesznek.

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Köszi, dia, asszem lesz itt történetek-roham... :lol:
Bocs, csajszik, nem bírtam előbb jönni, mindenfélék történtek itt ebben a 3 napban...
Először is gyorsan Daninak, még 8 napon belül:
Nagyon boldog szülinapot!
Kép
Örülök, hogy Zsombor javul, szegény kiskölyök... :cry:
Devcsa, akkor mit tudok tenni? (MSN-re gondolok, hogy ne szórjam szét a vírusokat...)
Rékababa, jobbulást a lánykádnak! Már megint beteg, szegénykém... :cry:

been

Msn vírusírtó

Talán ez segít. De az msn rohangáló vírusok ellen csak egy "jó" vírusírtó véd, na meg persze nem nyitogatunk meg minden félét rákérdezés nélkül. A barátaid meg nem tőled kapják a vírust, hanem a rendszertől a te csatornádon keresztül, ha nem nyitják meg, akkor nincs is belőle probléma.
Kaptam rajtad keresztül én is ,de az vagy egy hónapja volt. Gyanús volt, hogy hogy írogatsz mikor be se vagy jelentkezve. Nem nyitottam meg és nincs is vírus a gépem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 13:29-kor.
Vendég

Emma mi mindenféle? Ugye semmi rossz?
Nálunk gáz van,nem tudok fával fűteni,tegnap a mi szobánkban a parketta alól jött a füst. Most a gáz megy,és kibéleltetjük a kéményt(a gázos fele már ki van),ne tudjátok meg,mennyiért. Csak hát még kérdés,hogy mikor csinálják meg :?
Remélem minél elöbb. És egy helyen szűk a kémény,ha oda esetleg nem megy be a cső,akkor lesz itt fal meg kémény bontás-véséstől elkezdve minden. Úgy hiányzott ez,mint lufinak a nyílzápor,hogy a fene vinné el :cry:
Vendég

Hát Ani nem irigyellek titeket :(

De olyan jót nevettem (ne haragudj) ídézlek: "Nálunk gáz van,nem tudok fával fűteni"
Vendég

Sziasztok!

Vagyok én is csak tanulok ezerrel,meg mellette a szokásos teendők.Meg még közben házidogát csinálok. Délelött is vizsgáztam informatikából és közepest kaptam!
Holnap is megyek ifjúságpolitikából. Szoritsatok légyszi-légyszi!

Örülök hogy Zsombi jól van. Gyógypuszik mennek továbbra is.

Dadomi, jól néz ki a torta,bizti finom volt! Én amúgy cukrásznak készültem 9 éves korom óta,csak pályát váltottam,de a mai napig szeretek mindenfélét sütni és szerencsére egyik süti sem akadály.
Rékababa, jobbulást Rékának!
Emma, remélem semmi baj nincs?!
Cseriani, remélem minél hamarabb megoldódik a kéményes gondotok. Saccolni tudok hogy kb. mennyiért csinálhatják(van a családban gázszerelő),biztos nem olcsó mutatvány. Nem irigyellek most benneteket,főleg hogy nagyon hideg is van.

Megyek,tanulok egy kicsit még Bence alszik!
dius02

sziasztok.Este már nem tudtam írni,sajnos Zsombi beteg lett,elkapott valami vírust,hány,hasmenése van,meg belázasodott. A doki is csak annyit mondott,hogy valami vírus. Majd írok,ha megtudok vmit.
Vendég

dius,persze,hogy szorítunk!!!!
Nagyon ügyi vagy,én mindig nagyon becsülöm azt,aki gyerek mellett tanul :wink:
Vendég

Sziasztok! Szegény Zsombi, még ez is :-( Jobbulást neki!!!

Más... Náthánál ha leszívjuk az orrát, és néha kicsit véres váladék is jön, az nagyon gáz? Mi lehet az oka??

yuyu79

Ja és az miért van, hogy napközben alig kell szívni, este meg hajnalban meg egy csomó cucc kijön neki??

yuyu79

Yuyu előfordulhat, hogy egy pici hajszál ér elpattan Enikő orrában a szívástól. Nálunk is ilyen időben volt a legtöbb.
Vendég

Köszi Rékababa, az előbb felhívtam a doktornőt, ő is ezt mondta... De holnap viszem tanácsadásra Enikőt, akkor legalább megnézi, hogy nincs-e komolyabb gond...

yuyu79

Sziasztok,

először is kávét valaki?

Julcsi, , igaza van Rékababának a sok szívástól megsérült egy ér Enikő orrában ezért véres a váladék. Kapható a patikában egy borvazelin nevezetű kenőcs, ebből kellene az orrába kenni a kicsinek egy nagyon picit. Ez ráadásul fertőtlenítő hatású is. Én úgy csináltam, hogy ráraktam fülpiszkálóra egy kicsit és nagyon óvatosan körbekentem vele belül a nóziját. A náthának is vannak átmeneti időszakai és ez amit te írsz a nátha vége felé van, akkor már csak este és reggel telítődik az orr, majd csak reggel és vége lesz :lol:
Na ma reggel nagyon tudományos voltam, bocsi.
Vendég

Köszi a tippeket! Na akkor remélem nem fog már hetekig tartani..bár még csak az 5. napnál tartunk... Amúgy a dokinéni azt mondta, ha véres, ne szívjuk annyit az orrát, de hát tegnap is csak 2x szívtuk nappal, meg egyszer éjjel, meg ha nem kap levegőt, mi mást csináljak vele??

yuyu79

Yuyu! Az, hogy reggel meg éjjel több váladék jön az orrából azért van, mert amikor fekszik jobban pang a váladék, hátracsorog és ezért reggel több jöhet az orrából (ezért van az is, hogy reggel jobban köhög a beteg). Az orrszívást meg nem szabad lecsökkenteni, mert akkor a pangó váladék fülgyulladást, arcüreggyulladást okozhat (bár az arcüregük még nem túl nagy, elvileg nem tud begyulladni, de jobb félni...). Próbáld meg néha úgy szívni az orrát, hogy oldalra fordítod, mindig ellenkező oldalra, mint amelyik orrlukából szívod, ezt az orvosunk mondta, mikor Domi még kisebb volt. Egyébként annyiszor kell szívni az orrát, ahányszor szükséges, ha mi taknyosak vagyunk mi is annyiszor fújjuk ki az orrunkat, ahányszor úgy érezzük, hogy ki kell.
Cseriani! Szegény Zsombi! Egyébként ez jellemző a kórházakra, bemész valami betegséggel, vagy műtétre és még betegebb leszel, mint egyébként. Amikor Domival 4 hónaposan bent voltunk a kórházban, akkor én saját felelősségre hazahoztam, mivel már az egész osztály rotavírusos volt. A mellettünk levő szobában 39 fokos láza volt a picikének, holott már majdnem hazamehettek! Az orvos meg felháborodott, hogy hogy merem én hazavinni a gyerekemet, mikor ő nem engedte meg! Meg azért kapunk külön szobát, hogy ne a fertőző betegekkel legyünk együtt, nem kell sétálgatni a folyosón! De egyetlen orvost és nővért sem láttam kezet mosni a vizitek meg a gyógyszeradások ideje alatt, de az nem jutott eszükbe, hogy így lehet a legjobban megfertőzni a népet!

dadomi

na,dadomi,én most vitázom veled :D
szerintem nem szabad annyiszor szívni az orrot,ahányszor akarjuk.
Nekem legalábbis ezt nagyon az agyamba vésték.
Tudom,orvosa válogatja ezt is,de engem annakidején meggyőzött az érvelése.Nekem azt mondták,hogy porszívóssal naponta max.3,nagyon-nagyon extrém esetben 5-ször.A köztes időszakot kézi orrszívóval kell megoldani,ezeket is már nagyon jókat lehet kapni. Az oké,hogy mi is hányszor fujjuk az orrunkat,de mi azért már nagyobbak is vagyunk,és egy orrfujás azért nem olyan erőteljes,mint az orrszívás.
majd még folytatom,mennem kell.....
Vendég

Cseriani! Benne vagyok a vitában :P Nálunk soha nem okozott gondot, hogy hányszor szívtuk az orrát a gyereknek. Egyébként az orrszívó sem erősebb szerintem, mint ahogy mi fújjuk az orrunkat. De erről kérdezzük meg Nettke férjét, ő kipróbálta a porszívós orrszívót :wink: Nálunk volt olyan, hogy óránként szívtuk szinte a fiúk orrát, a dokinénink soha nem korlátozta, hogy hányszor lehet. Sőt bevallom, nekem soha nem is jutott eszembe ilyen, hogy hányszor lehet a gyerek orrát szívni.
Gonggg... lejárt az érvelési idő, a szó Cserianié :lol: :lol: :lol:

dadomi

na,amit még akartam: Évi is szarul van,nagyon náthás,beszélt a dokival,hogy hadd menjenek haza. Megvizsgálják Zsombit,és ha minden rendben,akkor ma este hazamehetnek.

Ja,az orrszíváshoz akartam még:a szívásnál azért valamilyen szinten arra is késztetjük az orrot,hogy minél többet termeljen úgymond,ez a fújásnál azért ennyire nincs így.
Na,lépek,Elizával délelött elkezdtük kitakarítani a konyhát,befejezem,míg alszik.
Vendég

én is kipróbáltam. :? Én mentem Kristóffal vérző orral dokihoz,és mikor megtudta,hogy mitől vérzik neki,azt hittem,keresztbe lenyel. Ekkor rágta jól az agyamba,hogy mennyit is lehet egy kisgyerek orrát szívni,és,hogy a köztes időt oldjuk meg mással.
Voltunk nemegyszer orvosnál,mikor hosszú,vékony csövet dugott le neki az orrába,mert a porszívós sem szívta ki. Ekkor kérdeztem a dokit(másikat),hogy " többször kellett volna szívni? " Erre közölte,hogy dehogyis,csak olyan sűrű,hogy az volt a baj. Garatot is voltunk leszivatni,nem kívánom senkinek :cry:
Vendég

nem akarok ám vitázni,hisz mindenkinek más vált be,meg ugye azt is már nagyon megtapasztaltuk,hogy minden orvos mást mond sok kérdésben...
Vendég

most írt Évi,jönnek haza.
Vendég

dadomiiiii,te most hova lettél??
Vendég

Itt vagyok, csak dógom volt :D Értelmes emberekkel jó vitázni, szóval veled bármikor szívesen :wink: A vita nem egyenlő a veszekedéssel :wink: Nekünk is volt már csöves orrszívás (én is csináltam itthon Dominak), meg garatszívás is brrr.... szegény gyerekek. De nekem tényleg nem mondták, hogy korlátozott számban lehet orrot szívni, és nem is volt gondunk soha ezzel. Persze mindenkinek más válik be!

dadomi

de mindjárt eltűnök megint, mert megyünk Daniért az oviba

dadomi

Na, akkor így most hogy legyek okos?? ;-)

Amúgy napközben megvoltunk szerencsére orrszívás nélkül, így ma mi is csak 3x szívtuk, egyszer hajnalban, egyszer reggel, meg egyszer este. Az az igazság hogy még nem is próbáltam egyedül, csak az elemessel, na azzal meg nem jött ki semmi, csak a Sterimar :( Azért vettem ma orrcseppet is, hátha kell, meg Baby luufot, amivel elfelejtettem bekenni a hátát most este ;-) Meg Oscillococcinumot, hogy legyen itthon... úgyhogy fel vagyunk szerelkezve ;-)

yuyu79

Nevetni fogtok, de ha Zsombikám csúnyán köhög (hurutosan) én disznó zsírral szoktam bekenni (nagyanyáink is így csináltak,és halkan megjegyzem nekünk bevált).

Yuyu nekem se mondták ,hogy korlátozzam az orrszívást , mondjuk nekünk még nem volt ilyen orrvérzés. De én hajlamos vagyok rá, ha nagyon sokat fulyom az orrom, tuti elpattan egy hajszálér és ömlik a vér mindenfelé. (Tudnék mutatni néhány könyvet, amibe szép mintásak lettek a lapok, tudjátok én orrvérzésig tanulok... :lol: )
Nekem is nagyon tetszett az a nevetős videó :mrgreen:
Vendég

devcsa,én nem nevetek,mi is használjuk :D :wink:
Tök jó idő van,nem? :?
Katasztrófálisak az utak,Zoli reggel kb.1 óra alatt ért Tengelicre,de amint hallom,Őcsény és Szd.között is elg sz*r.
Évi,de jó,hogy már tegnap hazajöhettetek,nem ma kellett.
Kristófot kocsival vittem oviba,élmény volt. Gyalog el sem indultunk volna,Kristóf már a teraszon,amint kilépett a házból,seggreült.
Vendég

Ma lett volna + holnap is lesz egy vizsgám, de nem merek elmenni (megnéztem a híradót és azt mondják ez csak rosszabb lesz) Most írtam egy könyörgő levelet a vizsgáztatónak remélem sikerül.
Vendég

Sziasztok csajok!

Tegnap már nem volt erőm írni.
Aninak küldtem csak smst ,hogy már majdnem otthon vagyunk.
Zsombi még itthon is nagyon sírt.

Aludt végig az autóban amikor hazaértünk ,nem tudta hová is került. :cry:

Pedig még a karácsonyfát sem bontottuk le.
A kedvenc játékai sem érdekelték . csak sírt-és sírt keservesen.Főleg az apaja után .

A kórházban is ahogy vitte a cucinkat kifelé ordított utána ,mi vártuk a zárójelentést és az utolsó vizitet.

Jó össze vissza írok de nézzétek el nekem még nagyon fáradt vagyok.
Ez az 1 éjaszaki alvás még nem regenerálta a szervezetem.

NA a lényeg Zsombi tegnap 17 kor kapott kúpot evett egy kevés tápit ordítva pisilt egyet és szépen elaludt az ágyunkban álmában bekakilt tisztába tettem ivott 1,5 dl almalevet 21 kor adatam neki cataflamot(nehog belázasodjon én folyamatosan csillapítom a lázát ,nem úgy mnt a kórházban :evil: ) aludtunk reggel 7.30 akkor pisilt egyett.

Nem tudom ,mit írtak meg a csajok ( Ani és Tuntun ) majd mesélek.
Most visszaolvasok ,hogy veletek mi újság!!!

Ja a lényeg se tegnap se ma nem hányt még a Zsombi :P
berni611

Reggeltet!
Itt az elveszett báránka. :mrgreen:
De Nettke hoool vaaan?
Szal, itt is koripálya van, mi itthon maradtunk, óvónő azt mondta, jól tettük... Gyalog nem mertem velük elindulni, meg kocsival se mertem. Apum azt mondta, eddig 1 autót látott az utcájukban, a szembeszomszédját, terepjáróval, de az is megcsúszott. Ani, bízom benne, h főutak azért jobbak, férjed meg majd ügyeskedik! :lol: Énemberem is elment, az élet azért nem áll meg, Devcsa, te viszont jól tetted, hogy elhalasztottad a vizsgádat. Én is így csináltam volna.
Köszi MSN-segítséget, de mééég minnndiiig nem értem, szőőőke vagyok, nah. Nem kattintottam rá én se a vírusos linkre, de valószínűleg valamelyik gyerekem igen, hiszen megkaptuk. :evil: Most még eddig nem jeleztek vissza a partnereim, h az új msn-címemről kaptak volna valamit, hánemtom. Jah, akit érdekel(ek), ide kiírom, egyefene: boczek@tolna.net az új msn-címem. (Ez az E-mailcímem is ) :P
Örülök, hogy Zsombiék hazamennek, hálaégnek, ott könnyebben meggyógyul majd a kiskrapek, de nem igaz mááár, hogy hányósfosóst is összeszedett... :cry: További millió gyógypuszi buksijára.
Cseriani, a gázos hszeden hát én úúúgy röhögtem... :lol: Nemsemmi szöveged van, hallod! De durván hangzik, h a parketta között szállt fel a füst, nagy beruházás elé néztek, hogy a fene egye meg... Kitartást - meg persze pénzt - hozzá...
Dadomi, csodás a torta, ha már fele annyira volt finom, mint amennyire szép, már akkor isteni lehetett!
Orrfújás-vitába nem tudok beleszállni sajnos, pedig értelmes emberekkel én is szeretek vitázni. MI korlátozottan szívjuk Ármin orrát, ha úgy alakul, mert annyira bír üvölteni közben, hogy csak termelődik a nátha (gondolom, a könnyek miatt) közben, és utána még rosszabb, mint előtte. (Legalábbis a látható tünetek.)
Yuyu, további jobbulást Enikőnek! Tanácsadásra viheted dáthásan? Nem kötözködöm ám, csak kérdem... Mi a múltkor kikaptunk, mikor Á 3 hós volt, hasmenése volt picit attól az almalétől, amit én ittam meg, úgy vittem tanácsadásra, dokinéni kiakadt pöppet... Tudtam, hogy nem fertőz, tudtam, hogy mitől van, ezért is mertem odavinni, dehát úgy se lett vóna szabad.
Rékababa, remélem, már jó lesz a netetek, és nagyon klassz, hogy férjedre így lehet számítani! Így te is nyugodtabb vagy a melóhelyeden.
Nálunk az történt, hogy pénteken meghalt a férjem nagymamája, nem ért meglepetésként, régóta nagyon beteg volt, dehát azért megrázott minket; férjemet szinte ő nevelte, mert anyósom dolgozott, meg én is már majdnem 20 éve ismerem, majdnem olyanok voltak, mint a nagyszüleim. Hanna is nagyon szerette. Meg aztán millió ügyintéznivalóm meg dolgom van, aztán nem bírtam jönni, de most már igyekszem majd!
Farsanggal hogy álltok, csajok? Nálunk febr 21-én lesz. Most egyelőre úgy van, h Hanna micimackónak szeretne öltözni. :roll:

been

Évi, a szívem szakad meg, ahogy olvaslak... Jajj, gyógyuljatok meg hamar... Örülök, hogy a vírusból legalább már kifelé kecmereg szegénykém, aztán a műtét utáni állapot is napról napra jobb lesz majd... Kitartást!

been

Emma Az Msn vírusírtóhoz ,majd írok neked egy felhasználó barát leírást (tudod, hogy a szőkék is megértsék), ahogy lemegy a vizsga időszak.
Évi Tök jó, hogy időben eljöttetek. Jobbulást a kis lurkónak.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?