Sziasztok!
Nem tudom emlékeztek-e rám...valamikor tavaly nyáron járhattam itt utoljára.
( Zazzy! Syl! Én emlékszem rátok!
)
Szóval én is túl vagyok egy orvos váltáson,mert IR vizsgálat nélkül felírta a metet, meg Clostyt úgy,hogy 4 mm volt a nyálkahártyám!
A Mostani doki...hát hogy is mondjam...szóval "elfelejtettem" visszamenni. itthon sem voltam valami szuper jól emberemmel,meg bele is fáradtam. Úgy éreztem csak én akarom ezt a babát. Jelenleg válófélben vagyunk....de semmi probláma,sőt úgy is lehet mondani,hogy jól alakult az életem,mert együtt vagyok annal,aki életem nagy szerelme volt,csak akkor sajnos foglalt volt és csak barát lehettem nála. De úgy látszik eljött az az idő,hogy "zsák a foltját" és nagyon boldogok vagyunk együtt és folytatom...pontosabban folytatjuk
a babatervezést.
Én is kipróbáltam szinte már mindent. Teák, mozgás, jóga. Volt egy spontán mensim,aminek nagyon örültem, utána closty. Aztán úgy hazavágott,hogy hónapokig semmi. Decemberben voltam IR -en. Akkor lett az vércukor 4,6 - inzulin 3,3, a 120 perces pedig 7,9 - 71,3
Persze a mensit már akkor hallomásból ismertem hónapok óta. Kaptam metet és 1 hónap várakozási időt. Holnap kell visszamennem. Azóta volt egy mensim (igaz,hogy csak egy pár nap barnázás volt, de ahogy olvastam, nálunk PCO-soknál már ez is annak számít) és PETEÉRÉSEM!!!!
....vagy legalábbis azt hiszem. A hőgörbe szerint és a váladék szerint úgy tűnik!!!! Kíváncsi vagyok mit mond majd a doki! Peteéréskor rá is startoltunk,hogy "kihasználjuk az alkalmat", de gondlom babában még nem nagyon reménykedhetek,mert még csak próbálkozhat a szervezetem helyreállni,nem?