Új privát üzeneted érkezett!

Hát nődokit pont most váltottam!Mert az eddigiek nem csináltak semmit csak clostiztak uh követés nélkül!Meg feszt csak azt hajtották,hogy várjunk még pár hónapot stb....
Pedig már hónapok óta cisztásodom!

Nőgyógyászati-endokrinológián most voltam először és azt mondta az a doki,hogy amíg nincs meg a laparom,addig nem tud gyógyszeres kezelést javasolni.Mert a Pcos-om még nem bizonyított,mert szerinte az Lh/FSh arányom más miatt is megfordulhatott!
Ő csak az endora koncentrált,hogy laparral kikell venni és utána 6 hónapos ciklusleállítást javasolna nekem! :? Na,én meg ebbe nem hinném,hogy belemegyek!
Valahogy a metet kellenne elintéznem.Meg előszöris szereznem terheléses cukira beutalót!

Kép

Kép
syl100

Syl, www.pco-szindroma.hu orvos ajánló....Látom Szabolcsi vagy, van egy nyíregyházi diabetikus doktornő...Talán érdemes lenne megkeresned....
Szerintem terheléses cukorra és inzulinra a házidoki is adhat beutalót! Van túlsúlyod?
mókica

Igen hétfőn elakarok menni a házidokimhoz kérni beutalót,hátha ő is adna!
Van túlsúlyom nem olyan sok 5kiló,de nem tudok tőle szabadulni,mert nem nagyon van akarat erőm a diétákhoz sem meg a mozgáshoz sem!
De már tényleg muszáj lesz!

Ez az endo dokinő aki ezen az oldalon van feltüntetve,meg már talán nincs is.Valaki érdeklődött felőle!
De majd rákérdek még !

Kép

Kép
syl100

Sziasztok!

Hát én is remélem, hogy pé volt :) ráugrottam apára ma is ...remélem lesz valami eredménye. Az én dokim is azt mondta másnaponta jó az együttlét.

Üdv.
Aisha

Üdv.
Aisha
aisha

Syl,
nekem sem volt terheléses vizsgálatom, viszont a nőgyógyászom cisztás petefészkeket látott uhu-n, és ráírta a papiromra, hogy a hormoneredmények nem támasztják alá, de ez pco (nekem lh/fsh nem volt rossz!).Én rákérdeztem, hogy akkor most hogyan tovább, mondtam, hogy utánaolvastam, és ajánlják rá a metet, erre ő azt mondta, hogy megpróbálhatjuk, és már fel is írta!

Aisha,
apácskára fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mókica,
én úgy tudom, hogy terheléses inzulinra csak szakorvos adhat beutalót, mert az hormon, és már kivették az alapellátásból, sajna! :evil:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Szevasztok csajszikák!

Csak kutyafutába olvastam vissza az a gond a nyiregyi dokinővel , hogy egy kicsit bátortalan és nekem homeopátiás szert akart adni,ekkor váltottam oda ahol Syl is volt és nekem ott írták fel a metet.
Vendég

Meli ne mondd ezt, mert aztán minden nap az ágyban kötünk ki, ami ugye nem jó, mert a katonáknak érni is kell. igaz itatom apácskát tejecskével ami segít neki :) remélem a hőm bebizonyítja, hogy tegnap volt pém :)
üdv.
Aisha

Üdv.
Aisha
aisha

Aisha,
drukkolok!++++++++++++++++++++++++++++++++

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok!

Valaki használ itt pg53-as mikroszkópot?? Érdemes beruházni?

Kép
timcsi82

Timcsi,
nekem van, de nem vagyok oda érte, még egyszer sem mutatott termékeny időszakot!
Mennyiért láttad?Ha gondolod, és szívesen átpasszolom, nem hiszem, hogy valaha is használni fogom!
Ha érdekel, írj privit!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Nekem sem mutatott sosem páfrányt ez a mikroszkóp! :?

Kép

Kép
syl100

Jajj Lányok,
nem tudom mi van ma velem, teljesen magamba vagyok szakadva!
Egész nap takarítok, hogy lefoglaljam magam, de sehogy sem jó! Talán a hormonok?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Együtt érzek veled Meli! Én sem vagyok valami fényesen, de én a takarításra sem tudom rávenni magam.
komolyan mondom körülöttem mindenki terhes, vagy épp megszült. Én örülök a boldogságuknak, de persze azonnal eszembejuttatja a saját nyomorúságomat.

annyira várom már, hogy végre megjöjjön, és megint legyen lehetőség, az esély mindig új erőt ad

jó így kiírni magamból, máris lelkesebb lettem

remélem nem törtem le senki kedvét

Lucus
lucuzs

Szerintem én épp ma sokalltam be.
Irogatok már elég régóta egy másik fórumba is, ahol nagyon aranyosak a csajok, de szinte már mindenkinek van babája.És olyan rossz mindig azt olvasni, hogy épp melyik baba mit csinált.......
Meg persze az ismerőseim között is mindenkinek olyan simán jött a baba.Nekem meg..............................
Épp a férjemnek mondtam, hogy azért szörnyű, amit érzek, mert én már anyának érzem magam.Anya vagyok, gyermek nélkül! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Jajj, remélem hamar túljutok ezen a perióduson.
Sajna már volt ilyen, de szerencsére nem szokott sokáig tartani!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli!

Remélem hamar kikeveredsz ebből az állapotból.
Nem akarom azt mondani, hogy ne gondolj a rosszra, meg fel a fejjel, mert néha úgy érzem, hogy nekem is kell, hogy szomorú lehessek. Ma mondtam is a páromnak, hogy a rosszkedvem nem múlik el, ha elbagatelizáljuk a problémát, ha mindig látszatlelkesedünk. Igazi kapaszkodóra van szükség. Én ezért ma olyan cikkeket olvasgattam a neten, amik reményt adnak, mert másoknak is sikerült...

veled vagyunk!

Lucus
lucuzs

Meli!
Kitartás!És igaza van Lucuzsnak, erőt adó történeteket tessék olvasni!A férjem mostanában rengeteget "piszkál" azzal, hogy 1 éve, sőt mit egy éve!nincs is egy éve még, úgy tudtam sírni a vállán, hogy mindenkinek sikerül csak nekem nem, selejtes nőt vett el, stb, stb!Pont egy ilyen padlón levős időszakban fogant meg Lara, hogy ő már csakazértis megmutatja! :D
Tényleg BÁRMIKOR sikerülhet!!!Nem feladni!Kellenek ezek az időszakok is, mert persze, hogy könnyebb lenne, ha nekünk is sitty-sutty összejönne, de hidd el, sokkal jobban fogod tudni értékelni az egészet, mint az akinek pikk-pakk összejött, vagy egyszerűen "becsúszott".Egészen más így várni egy kisbabát, hogy ennyit vártunk rá, küzdöttünk érte!És ezt tuti, hogy ők is tudják, és imádni fognak minket érte!
Nagy ölelés neked, és kitartás!
((((((((((((((((((((((( Meli)))))))))))))))))))))))) :wink:

Kép
Kép
zazzy

Mókica!
Neked is megy az ölelés!(((((((((((((((()))))))))))))))))))

Kép
Kép
zazzy

Írok nektek egy idézetet, annó én is kaptam,(ha valaki jól visszaolvas, megtalálja)a mai napig tudok bőgni rajta, de annó olyan jól esett!

"Egy meddő nő annyiszor áll fel, ahányszor padlóra kerül.Nem marad ott elnyúlva, port nyelve, mert tudja, hogy az út végén a kincse várja.
Egy meddő nő erős, aggódó feleség, mert figyel a férfira, és félti, védi, elé áll, ha úgy érzi, bántás érheti, védi a lekét, kíméletesen tálal, a legjobb időben.
Egy meddő nő tud nagyon gyenge lenni, napokig a kudarc után, kitépik a szívét, de aztán feláll, nem is áll, ugrik, libben-toppan, mozdul, harcol.
Egy meddő nő nagyon egyedül van, és mégsem, mert szívében ott él a gyermeke már évekkel előbb.
Egy meddő nő tud bölcs lenni, tud értékelni, tud vigyázni, tud tanulni, de egyet nem tud:feladni."

Küldöm ezt a pár sort mindenkinek, aki néhanapján elkenődik, és még várnia kell, hogy eljöjjön az ő ideje.Azért nem írok neveket, mert nem szeretnék kihagyni senkit!Nekem nagyon jól estek annó ezek a sorok, remélem nem baj, hogy most megosztottam veletek!

Kép
Kép
zazzy

Zazzy:köszönjük szépen!! :)

Kép

Kép
syl100

Drága Zazzy!

Nagyon köszönöm énis!
El is sírtam rajta magamat! Ez gyönyörű, és mennyire igaz!
Puszi!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Szia!

Hu Zazzy ma én pont nem vagyok elkenődve, de ezek a sorok megrígattak engem is és köszi érte :)

Üdv.
Aisha

Üdv.
Aisha
aisha

Drága Zazzy!
Köszönöm! :) Most is sikerült jót bőgnöm, de nagyon igaz. De Te is tudod néha még a felállás is nehezen megy, nem hogy az ugrás!
Néhány nap és biztos én is újult erővel megyek neki a témának!

Ma első ciklusnap.
mókica

Sziasztok!

Tegnap este már nem volt erőm írni. Elolvastam Zazzy levelét és csak sírtam és sírtam. Amit persze a párom is észrevett, úgyhogy egy nagyot beszélgettünk- keseregtünk- és végül reményekkel tele mentünk aludni.
Nekem nagyon kellett a sírás, megtisztultam tőle. Köszönön Zazzy!

Lucus
lucuzs

Zazzy, ez nagyon szép volt, és még milyen igaz, de sokszor nehéz is.

Kép
timcsi82

Persze hogy nehéz!Pont ezt írtam, hogy nemrég még én is sírdogáltam!Én pontosan tudom, milyen ez!Úgy mentem el 2007 januárjában nőgyógyászhoz, hogy akkor itt az ideje a babának, minél hamarabb.2008 július lett belőle...Ezt azok nem tudják, akiknek nem kell megküzdeni érte!
Mégegyszer kitartás mindenkinek, és részemről hipermegagiga drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk! :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
zazzy

Kedves Lányok!

A Babanet szerkesztősége szeretettel várja a Látogatók történeteit a gyerekvárásról, családtervezésről, gyereknevelésről, szülésről, egészségügyről, családról, óvodáról, iskoláról, munkáról. Ha van olyan történeted, amely kacagtató vagy megható, megindító, elgondolkoztató vagy felháborító, esetleg reményt vagy megoldást adhat másoknak, ne habozzatok, hanem ragadjatok billentyűzetet és a kész írást küldjétek ide: szerkeszto@babanet.hu.

A történetek bekerülnek a Babanet Te Történeted rovatába, illetve a főoldalon is láthatók lesznek.

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Aisha!

Hol lehet ilyen vonalzókat készíteni?

Már keresem egy ideje, de semmire sem jutottam. :(

Lucus
lucuzs

na, asszem megtaláltam

most már csak az okoz gondot, hogyan fogom beilleszteni :oops:
lucuzs

sziasztok!
Nekem is ma megjött!Jövőhét hétfőn pedig lesz a laparom,remélem addigra teljesen elmúlik!

Kép

Kép
syl100

sziasztok.

lanyok van olyan valaki aki szedte a fogit es fogyott tole?
Akarmerre olvasom mindenki csak hizik tole,en ot honap alatt 5-6kg ot fogytam ugy hogy semmit nem tettem erte.
Mar komolyan kezdem azt hinni hogy UFo vagyok,valami az en szervezetemmel nagyon nem stimmel.

Kép
monyo83

Monyó, sztem nem tvszerű a hízás :wink: Dehogy vagy ufo :lol:
Vendég

hunci kosz,ezt elmondanad anyamnak is :lol: o valtig allitja hogy ez nem normalis ,mert o meg ilyet nem hallott.
kepzeld mar azzal nyagatott hogy vizsgaltassam ki magam :lol:

Kép
monyo83

Sziasztok!

Nem tudom emlékeztek-e rám...valamikor tavaly nyáron járhattam itt utoljára.
( Zazzy! Syl! Én emlékszem rátok! :wink: )

Szóval én is túl vagyok egy orvos váltáson,mert IR vizsgálat nélkül felírta a metet, meg Clostyt úgy,hogy 4 mm volt a nyálkahártyám! :evil:
A Mostani doki...hát hogy is mondjam...szóval "elfelejtettem" visszamenni. itthon sem voltam valami szuper jól emberemmel,meg bele is fáradtam. Úgy éreztem csak én akarom ezt a babát. Jelenleg válófélben vagyunk....de semmi probláma,sőt úgy is lehet mondani,hogy jól alakult az életem,mert együtt vagyok annal,aki életem nagy szerelme volt,csak akkor sajnos foglalt volt és csak barát lehettem nála. De úgy látszik eljött az az idő,hogy "zsák a foltját" és nagyon boldogok vagyunk együtt és folytatom...pontosabban folytatjuk :) a babatervezést.
Én is kipróbáltam szinte már mindent. Teák, mozgás, jóga. Volt egy spontán mensim,aminek nagyon örültem, utána closty. Aztán úgy hazavágott,hogy hónapokig semmi. Decemberben voltam IR -en. Akkor lett az vércukor 4,6 - inzulin 3,3, a 120 perces pedig 7,9 - 71,3 :( Persze a mensit már akkor hallomásból ismertem hónapok óta. Kaptam metet és 1 hónap várakozási időt. Holnap kell visszamennem. Azóta volt egy mensim (igaz,hogy csak egy pár nap barnázás volt, de ahogy olvastam, nálunk PCO-soknál már ez is annak számít) és PETEÉRÉSEM!!!! :) ....vagy legalábbis azt hiszem. A hőgörbe szerint és a váladék szerint úgy tűnik!!!! Kíváncsi vagyok mit mond majd a doki! Peteéréskor rá is startoltunk,hogy "kihasználjuk az alkalmat", de gondlom babában még nem nagyon reménykedhetek,mert még csak próbálkozhat a szervezetem helyreállni,nem?

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág

lehet, hogy megjön a mensim?!

ma fájt a derekam, a hasam és most már barnázok is, a párom szerint meg nagyon harapós vagyok ma :)

úgy örülnék neki, a 42 mégis csak sokkal jobb, mint a legutóbbi 70

Lucuzs

Kép
lucuzs

Napvirág!
Szia!
Én emlékszem rád! :D Örülök, hogy megtaláltad a nagy őt, és remélem hanyagolod a clostyt egy darabig!Mennyi metet szedsz?(Ezekre az eredményekre egyértelműen az kell!)Mire kaptad az 1 hónap várakozási időd???Azért a javulás nem biztos, hogy ilyen hamar jön!(bár úgy legyen! :wink: )MESÉLJ! :D

Kép
Kép
zazzy

ja, és pénteken megyek a nőgyógyászhoz, kaptam időpontot

Lucus

Kép
lucuzs

Zazzy: Most 2x500 merkformint. Az 1 hónap várakozást a met miatt kaptam, mert a szedését is abbahagytam. Most keztem el újra, és vártuk a hatását. :)
Előtte 3x850 Metformint szedtem,de azt nem bírtam, állandóan ment a hasam tőle (nem tudom mi alapján gondolt ennyit az előző doki...) :roll:

Visszaolvastalak....olyan jóóóóó.... :) Komolyan mondom nagyon jó olvasni,látni,ahogy sikerült és a kezdeti bizonytalan napokat,heteket,hónapokat, az örömöket, az aggódást....mindent! :D

Lucuzs: A metformint mindenképp említsd meg,meg a terheléses inzulinrezidencia vizsgálatot! Ha nem megy bele a doki addig kell menni,amíg nem találsz valakit,aki ebben otthon van. Sajnos elég sok doki ellenzi" még ezt és tele akar minket tömni hormonokkal. :(
Én amikor decemberben visszamentem a dokihoz,hogy kb.4 hónapja nincs semmi,nem az volt az első,hogy felír meghozó hormont,hanem azt mondta,hogy kezdjem el újra szedni ametet és meglátjuk mi történik 1 hónap múlva. És tessék, hormonok nélkül kb.2 hét múlva lett is mensi!

KépKép

Kép
napvirág

Sziasztok!

ne haragudh lucuzs, de napközben nem vagyok gép előtt csak este, így látom már sikerült gyártani görbét.

Én most megvagyok, úgy tűnik pé volt...

Üdv.
Aisha

Üdv.
Aisha
aisha

Napvirág:Örülök,hogy újra jelentkeztél! :) És,hogy sínen van az életed!Hamarosan bizti a babátok is ott lesz a pocidban! :wink:
Az alaphőd jó alacsony! :shock:

Kép

Kép
syl100

Szia Napvirág!

Igen, igyekszem minden infóval felszerelkezve menni a dokihoz, de magam is tartok a fogadtatástól.
Holnap viszont a körzeti orvosomnak is előadom a sztorit, és megpróbálom rajta keresztül is elindítani a dolgot, szerezni beutalót endokrinológiára stb...
Benne van nagyobb reményem, igazán jó fej, lelkiismeretes és igazi ember.

A te életed is nagyon filmbeillően alakul remélem a happy end sem várat magára sokat.

Lucuzs
lucuzs

Aisha!

Tényleg sikerült megcsinálnom, már csak azt nem tudom, hogy kell állandóra beállítani, hogy ne kelljen minden alkalommal a fertility-ről bemásolnom. :oops:

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Ma talán nem vagyok már annyira elkenődve, mint tegnap!
Úgy néz ki, hogy megyek pénteken a nőgyógyászomhoz tüsző kukuccsra!Olyan jó lenn, ha látna valamit, bár nem nagyon bízom benne!

Lucuzs,
de jó! :D
Ez lehet mensi!
Nekem a met egy hónap alatt meghozta. A 44.ciklusnapon lett rendes vérzés! Te is tartod a tempót! :lol:

Napvirág,
örülök, hogy újra itt vagy!
Nagyon jó, hogy megtaláltad végre az igazit, vagyis visszataláltál hozzá! Most már indulhat a babagyártás! :wink:

Syl,
megjött a mensid?
Időben érkezett?Mennyire szokott pontos lenni?

Mókica,
látom, Téged is meglátogatott piri, de új hónap, új remény! :D

Monyo,
nem vagy Te UFO, ne aggódj! :lol: :lol: :lol:
Mikor én szedtem a fogigátlót, nem híztam tőle(igaz, nem is fogytam)
Egyébként vékony testalkatú vagy?
Csak azért, mert én örülnék egy kis fogyásnak, rámférne! :D

Zazzy,
mégegyszer köszi a tegnapi üzidet!
Gyönyörű, még most is elpityeredek, ha elolvasom!
És már nagyon várom, hogy eldicsekedhessek itt nektek a zebrácskámmal! :oops: :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

El vagyok veszve.... jöttem tesztnézőbe..... de ahogy látom :( ..... jól értem Móki, h megjött??? Mert ilyet írtál, de a vonalzód..... úgy sajnálom.

én adom az injekciókat és pénteken tüszőkukucs :wink:
(még 2 szuri van)

babszika

Syl: Bizony sajnos. :( 36,1.

Lucuzs: hát lesz mit mesélni a gyereknek,ha majd megkérdezi hogy ismerkedtünk meg! :D Úgy tudod fixre beállítani a vonalzót,hogy a Profilnál az aláíráshoz beírod a teljes elérési utat és elmented. Bár nem tudom lehet-e,mert van valami korlátozás. Azt hiszem kell valamennyi hozzászólás és utána lehet elmenteni....de lehet,hogy hülyeséget írok :oops:

Meli: Drukk neked péntekre! :) Neked volt előtte mensi,vagy a mettől jött meg?

Babszi: együtt mentek pénteken kukuccsra Melivel! :)

Aisha: mi meg majdnem egyszerre értünk,nekem úgy tűnik hétvégén volt :)

KépKép

Kép
napvirág

Ja, Lucuzs, alatta a beállításoknál jelöld be,hogy mindig mutassa az aláírást.

KépKép

Kép
napvirág

sziasztok.

melinda sorstars,legalabb nem vagyok egyedul :lol: Tulsulyos vagyok.
agusztusban 79-80kgam voltam a 162cm hez :? Mondjuk evek ota enyi a sulyom,most 73-74kg am vagyok.
grat a spontan menzihez,jol alakulnak a dolgok :wink:

napvirag te irkaltal a clostys topikba is nem?jo nagy valtozas tortent veled,remeljuk mihamarabb babas leszel te is.

babszi itt is drukk.

Kép
monyo83

Napvirág én a 35,7-re gondoltam!amúgy az alaphőm nekem is 36,1 körül van!

Melinda:Igen tegnap megjött és időben kb. mindig 31.napra jön meg!
Csak előtte 5-6 napig barnázok ! :?

Kép

Kép
syl100

monyo:igen, én voltam. Én is emlékszem rád! :D

Syl:Jaaa.....de még szerencsére van ennyi skála a hőmérőn! :D
Állítólag a túl alacsony alaphő sem jó. De én most per pillanat annak is örülök,ha lesznek ciklusaim! :D A többi majd később.
Neked mindenképp kell a lapar?

KépKép

Kép
napvirág

Háát,az endo doki meg a nőgyógyász is ezt javasolták !
Muszáj mert van egy nagy endom!

Kép

Kép
syl100

Sziasztok!

Én nyitottam ezt a topikot annak idején. Egy ideig írogattam természetesen én is, de már jó ideje nem. De időnként megmutatkozom, mint most is, hogy erőt és kitartást adjak a babára nagyon vágyó lányoknak!

Szóval én is PCO-s vagyok, egy pesti híres doki szerint természetes úton soha nem lehet gyermekem. Azóta három gyermekem van. Egy 7 éves lány, egy 18 hónapos kislány és egy 5 hónapos fiú. Látszik a két kicsi között milyen kicsi a korkülönbség. Minden erőfeszítés nélkül hamar teherbeestem. Most ott tartunk, hogy elköttettem magam, több gyermeket nem szeretnénk :oops: Szóval kitartás lányok, nekem is volt sok kezelésem, eredménytelenül. Mindhárom gyerkőc természetes úton fogant, mindhárommal előtte fogyókúráztam és nagyon sokat lefogytam. És utána mindhárommal hamar teherbe estem. Úgyhogy nálam biztos ez rendezte a dolgokat. Gyógyszereket nem szedtem.

Minden jót Nektek! NE ADJÁTOK FEL!!!

Szilvia, azaz Emese, Dóra, Bence anyuja

Kép
Kép
Kép
emesedora

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?