Sziasztok Lányok!
Aranyosak vagytok, mindenkinek köszönöm a megnyugtató szavakat! Próbálok nem idegeskedni sem a ciszta, sem pedig az esküvő miatt
A cisztát még a 4d uh-n vették észre, nem is írtam a fórumra, mert tényleg úgy gondolom, hogy ne idegeskedjünk amíg csak lehet
Ahogy utána olvastam, tényleg az esetek legnagyobb részében felszívódik még a terhesség alatt, és az uh-n is azt mondták, hogy nagyon sokszor vesznek észre ilyet, és csak azért írják rá a papírra, hogy ha legközelebb megyünk uh-ra, újra megnézzék, hogy ott van-e még. Egyébként meg nagyon jól érzi magát a kisbabám, a múlthét pénteki uh-on láttam, és a doki is alaposan megvizsgált, úgyhogy nem is gondolok arra, hogy bármi gond legyen.
Mormota, Te se gondolj semmi negatív dologra, biztos vagyok benne, hogy legközelebb már nem fognak semmiféle cisztát látni nálunk!
Heni, örülök, hogy jól éreztétek magatokat, annyira édes a párodtól, hogy meglepett egy ilyen hétvégével!:) És az még szuperebb, hogy a kisebb gondok ellenére is jól tudtátok magatokat érezni! A kádtakarításról jutott eszembe, hogy Ti még meg tudjátok csinálni? Nekem egyre nehezebben megy, mert ahogy kicsit hosszabb ideig lehajolok, ég a gyomrom de nagyon... meséltem Anyukámnak, persze ő is ugyanígy volt vele, úgy látszik jó sok tünetem van, ami Anyukámnak is volt velem
Heni, mi például semmit nem kapunk, mivel az egész családban, baráti körben mi vagyunk az elsők, akiknek babája lesz. Már látom, hogy mennyi mindent kell megvennünk, egyenlőre még csak a nézelődés szintjén vagyunk, de már most rosszul vagyok az áraktól... az esküvő után tervezzük, hogy elkezdünk szépen mindent beszerezni. Az a szerencse, hogy sok mindent meg lehet venni egészségpénztári kártyával...
Tegnap voltam kint a Sárkány centerben, kínai piac kicsit kulturáltabb környezetben, jaj, annyi édes baba dolgot láttam! Anyukámmal voltam, nem győztem elrángatni a pultok elől, mielőtt felvásárolta volna a fél piacot
Viszont minden kiegészítőt, amit még kellett, tök jó áron sikerült beszerezni itt az esküvőhöz. Már tényleg megvan minden, két ajándékzacskót leszámítva. Nem hittem volna, hogy egyszer eljutunk idáig... bár még mindig van mit megcsinálni otthon, de legalább a vásárlásnak a végére értünk
Na megyek vissza dolgozni, nem tudom mi van ma, de nagy a bolondokháza itt
Vigyázzatok magatokra!
Magdi