Sziasztok!
True!
Nagyon szuper lett a jelmez, nagyon szép Hanna benne. Levi is látom elvan a vonattal, mi a nyuszis lányos szettet vettük, Kata is építi a pályákat, lehet, hogy később érdemes lesz kiegészítésekre beruházni.
Tina!
És a bánhidai lakótelepen hol voltatok, mi nem messze lakunk onnan az út másik felén dózsakertben
ablakból rálátok a bánhidai tizesekre.
jó volt a buli?
Mi az a dobozos muffin?
Ne is mondjad a Shreket, Kata egy hete minden nap azt nézi napi 3x
, első rész ment 1-2 napig, most a 3. rész, unom már és a 2. részt nem akarja megnézni, mindig mondja, az nem jó, keressünk másikat, az újat tegyük be, pedig már meg akarom nézni
Horton egyszer néztük nem jött be neki- sokat tévézik Marvin?
Linda!
Mi vasárnap készülünk a Csónakázó-tóhoz, ott akarja apa Katát szánkón húzni.
Fánk nyami, jó ötlet, hétvégén sütök, csak élesztő kell
Jubi!
De jó, hogy nálatok esik a hó, persze gondolom van mit takarítani, de azért a gyerekek miatt kell. Neked Jazi amikor napközben aludt sosem pisilt be? Mert nekem Kata kap pelust ha alszik du., de rengeteget pisil. Éjjel is, mert este sokat iszik és vmikor még hajnalban is kér inni, van hogy a body is pisis lesz. Nálatok, hogy volt ez a dolog?
Mi 3 napig ki sem mozdultunk az idő miatt, tegnapelőtt mhol jég volt. Ma anyukámmal nekiindultunk, nem volt vészes, 1-2jég volt, de inkább olvadt latyakos-szerű. Persze keleten esik a hó, nálunk meg nem, pedig Kata mindig mondogatja szánkózni
Így én főztem, lasagne, borsófőzi, meg csirkecomb pöri volt masnitésztával, utóbbi Katának nagyon bejött sokat evett.
Holnap nem tudom mit főzök, lehet, hogy zödbab főzi lesz natúr.
Nálunk előrelépés van bili ügyben, Kata pár napja már a bugyit is lehúzza és kakilt is bele, de akkor a bilit elvitte, ne lássuk őt, szégyenlős. Szerencse meleg van a lakásban és elég a kis bugyika, így is volt 2x baleset, mert tartogatja a pisit és amire lehúzta volna a bugyit, már nem bírta, de szerintem 2 hét alatt iszonyat mennyit haladtunk. Remélem ez így is marad. Hát nem gondoltam volna, ezt egy hónapja.
Dávidka, meg állandóan hasra fordul és úgy nézelődik, mindig úgy helyezkedik, hogy lássa a tévét, így mindig forgatnom kell, azért nehogymár nézze 4,5 hósan
Ma is este sokat dumált, nevetgélt a kiságyban, aztán sírás, megetettem és hason sokat nézelődött, cumizott aztán egyszercsak elaludt. Kata is 9előtt aludt, mert egész nap nem aludt. Tegnap fél3-fél5-ig aludt és este 11-kor aludt el. Ez az összevisszaság iszonyat rossz, nem lehet semmit tervezni
Na mentem még olvasgatni,
Edit