Sziasztok!
Megpróbáltam hétvégén visszaolvasni ismerkedés céljából, de még nagy lemaradásban vagyok...
Ildi, benne vagyok egy találkában. Bár még várjunk egy kicsit, mert eléggé begyulladt a körmöm, csak akkor veszek fel cipőt, ha muszáj. Azt láttam, hogy Sülysáp van az iwiw-en megjelölve. Ez tök jó. Én meg maglódi voltam valamikor
Nekem egy barátnőm egy angol pasihoz ment hozzá, London mellett éltek, míg el nem váltak
És hát Tomika 2 és fél évesen perfekt volt mindkét nyelvből. Mondjuk akkor ő még keverte a mondatokat, ha nem figyelt oda. Volt, hogy magyarul kezdett beszélni, és angolul fejezte be. Nagyon édes volt!
Én holnap főzök gyrost
De szigorúan krumpli nélkül... Ma nem főzök. Ugyanis fogyózok, és ma gyümölcs nap van. Remélem használni fog a fogyókúra. Mondjuk mellette heti 3x megyek tornázni is, nem bízom a véletlenre
Mmanya, nálunk a következő nem lesz M-betűs. Ketteske Jázmin vagy Csongor lesz. Remélem Jázmin
Drukkolok, hogy Miksa jól viselje a műtétet. Szerencsére ilyen pici korban szinte meg sem kottyan nekik. Én is 3-4 éves voltam, mikor kivették a mandulámat. De nem hatott az altató, úgyhogy láttam a műtétet... Háááát nem volt olyan fergeteges élmény, az tény