Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gani, én is most veszem észre, mióta külön költöztünk, hogy mennyire jó egy jó mosógép. A miénk csak 700 fordulatos, anyué meg 1000 és sokkal hamarabb száradnak a ruhák.

Szisz, miért kell ilyen korán kelned? Ilyen korán kezdtek, vagy messze laksz a melóhelytől? Szegény, kitartást!
Remélem, hamarosan talál melót a párod :wink:
Vendég

Sziasztok!
Most találtam rátok. Nem hittem volna, hogy már van ilyen topic is :lol: Mi is 2010-re tervezzük a babát. Sőt, 2010 elejére :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Szép jó reggelt mindenkinek!

Kitti!
Előtte a szüleidnél éltetek együtt? Vagy akkor csak együtt jártatok, de nem laktatok együtt?

Sziszkó!
Okosan gondolkoztok! Bizony egy babánál elengedhetetlen, hogy az egyik fél dolgozzon.
Én is 70 körül szoktam csekkeket fizetni :evil: Lassan semmi nem marad a csekkek után a fizumból. Mocsok világ :evil:

Hékás!
Látom, a kis korkülönbségre esküsztök :lol: Bátor vagy, hogy be mered vállalni az egyik kicsi, másik pici felállást :wink:
Mit lehet rólatok tudni?

Anita
Kép

Kép
gani

Hát mint látod, a fiam most 7 hónapos. Hihetetlen gézengúz, mozgása jó 2 hónappal fejlettebb, mint ami a korának megfelelő. Zuglóban élünk, 33 éves vagyok, és az IT a területem. Azaz csak volt. Mert március vége óta itthon vagyok.
A kis korkülönbség oka az, hogy nem akarok visszamenni a két gyerkőc között. És hát a GYES összege... szóval ezért.
Egyébként ha a mindennapjaink is érdekelnek, fotókkal meg minden, akkor a www-mre kattintva láthatóvá válik :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Gani, előtte csak együtt jártunk. Nem akart senki a másik szüleihez menni (nem azért mert rosszban vagyunk) :wink:

Hékás, üdv itt! Aranyos a fiad. :D
Vendég

hékás üdv köztünk....nagyon helyes a kisfiad......... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

hékás üdv közöttünk, cuki a kisfiad!! :) Én zuglóban dolgozom, az Erzsébet királyné útja végén!
zénéildi

Lányok, köszi a dicséretet a fiamat illetően :lol:

Ildi, mi meg a Nagy Lajos és az Erzsébet királyné sarkán lakunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hétvégén megpróbálok visszaolvasni, hogy kicsit megismerjelek Titeket :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Boldog Új Esztendőt!

Bocs, hogy nem jelentkeztem, de nagyon el vagyok veszve :oops: A gyerkőc beteg volt az ünnepek alatt ( miért is ne akkor...). De mostanra Ő is rendbe jött és én is utolérem magam.

Most visszaolvastam:

Gani!
Nekem idén akkor orgazmálnom kell :lol: :lol: :lol: Mi most lányra hajtunk.

Most rövidke voltam, de holnap jövök hosszabban.,

Kima
Kép
Kép
kima75

Sziasztok!

Hékás!
Én is üdvözöllek köztünk! :lol:

Kitty!
Kb 30 km-re lakunk a munkahelyemtől.De busszal visznek minket.Reggel 6-kor kezdődik a meló és 4.50-kor indul a buszom.De én amennyit tudok szöszölni reggel,kell a 40 perc a készülődéshez. :oops: :oops: :oops:

Kellemes vasárnapot Nektek!

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Kima!
Mi volt a baja a kislegénynek? Remélem semmi komoly.
De tényleg! Miért is ne ünnep/hosszú hétvégén lennének betegek a gyerekek :roll:

Nos akkor orgazmusra (meg apára) föl! :lol: :lol: :lol: :lol:

Sziszkó!
4-kor kelsz? Húzós. Mikor érsz haza? 8 órában dolgozol?
Akkor reggel piszok hideg lehet. Nem szoktad nézni a hőmérőt? -20 tuti megvan.
Nálunk most van -15. Apa most jött be a cigizésből és Ő közvetített. :lol:

Kitti!
Igazatok van! Ha van rá lehetőség? Az együttélést szerintem is rögtön külön kell elkezdeni.
Én 20 évesen mentem férjhez, a lagzink már itt a házunk udvarán volt. Így tényleg a magunk ütemében élhettünk, a saját szabályainkat felállítva és betartva.

Anita
Kép

Kép
gani

Gani!
Képzeld semmi! Volt 3 nap láz, amit lázcsillapítóval le tudtunk vinni. Mivel nem köhögött és semmi egyéb tünet nem volt és soginőm is mondta, hogy náluk is volt ilyen, így az ünnepek alatt nem vittem ügyeletre (hiszen a lázcsili levitte a lázát). Mire 27.-én mentünk volna a mi dokinéninkhez a kislegénynek kutya baja sem volt. Azt mondják, hogy ilyen előfordul kisgyerekeknél.

Most látom csak, hogy mennyire figyelmetlen voltam:
Hékás!
Én is üdvözöllek!

Kima
Kép
Kép
kima75

Kima!
Igen, hallottam a 3 napos lázról. Nekünk nem volt benne részünk.

Én ma gyrost csinálok, Ti mit főztök?

Megyek, gyorsan felmosom a teraszt,míg nincs hidegebb.

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Gani, én ma húslevest és sertéspörköltet főztem tésztával. Párom kívánsága volt. Most vacsira meg héjában főtt burgonyát.

Kima, szegény Marci, pont az első karácsonyán beteg lett :(

Szisz, hát így nem lehet egyszerű, ilyen korán kelsz, aztán még ott van a háztartás is. Kitartást!
(40 perc meg nem sok, nekem is kell annyi :wink: )
Vendég

Sziasztok!

Hékás:Üdv köztünk!

Sziszkó: együtt érzek veled ha délelőttős vagyok én 3:45-kor már dolgozom.
Gani hogyan csinálod a gyrost?
Én ma dolgoztam 5-4 ig.
zuzmo4
Érd

Sziszkó, zuzmó, egy hajóban evezünk! Én 2,5éve minden hétköznap fél6-kor kelek és este 6-ra érek haza a munkából. Hétköznap nem sok mindent van erőm csinálni. Igyekszem mindent hétvégén megoldani (takarítás, főzés, pihenés esetleg).

Hékás, ez szuper! Egyszer majd egy tali? 8)

Mi tegnap vendégségben voltunk, így csak szombaton főztem egy nagy adag bablevest. Képzeljétek, akik meghívtak tegnap, náluk az anyuka angoltanár és a gyerkőcökhöz angolul beszél. Van egy két éves kislányuk és egy fél éves fiuk. A kislány amit tud magyarul, azt angolul is mondja és nagyon okos mert tudja hogy kihez milyen nyelven kell beszélni. Az apuka olaszul tud és azt most kezdik tanulni. Tök jó, hogy játékosan tanulja a nyelvet. Most még olyan mint egy kis szivacs! Már most többet tud mint én! :shock:
zénéildi

Kitty!
Na, nálunk a pörkölt tabu téma :lol: Még sosem főztem. Apa nem szereti.

zuzmo!
Ó igazán egyszerű és szerintünk nagyon fincsi.
A húst felkockázom, befűszerezem gyros fűszerrel, megsütöm. Tzaziki szószt csinálok porból és natúr joghurtból vagy tejfölből, uborkát reszelek bele.Paradicsomot és hagymát vágok föl, köretnek krumplit sütök. Mindenből pakolunk egy kicsit a tányérra és úgy esszük meg.

Amikor 3.45-től dolgozol, mikorra telik le a műszak? A du-os beosztásod, hogy alakul?

Ildi!
Ez a nyelv dolog nagyon jó! Ha lenne rá módom, Én is így csinálnám ahogyan Ők.

Anita
Kép

Kép
gani

Gani!

Ha 3:45-re megyek akkor 12:00-kor végzem
ha délutánra akkor 12:00-20:00-ig általában. Hétkor zárok de mire megcsinálok mindent lesz nyolc óra.
Ezt a gyrost kiprobálom én is.
zuzmo4
Érd

Szia Mindenki!

Üdv Hékás közöttünk! Nagyon aranyos Marci! Én M betűs keresztnevekre gyúrok továbbra is...

Miksám fülét fel kell szúrni 20-án és az orrmanduláját is kiveszik. Nagyon be vagyok kakilva. Annyi volt az egész, hogy karácsony körül szólt, hogy nem hallja amit mondunk, de csak éjszaka lefekvéskor. Kicsit szörcsög a gyerek, de ez télen általános. Elvittük az SZTK-ba ott mondták, hogy kicsit be van gyulladva az egyik füle, de ettől nem kellene rosszabbul hallania. Aztán javasoltam a férjemnek, hogy vigyük el az I-es Gyerekklinikára, ahhoz a doktornőhöz, aki felvágta a nyelvét, mert valamiért nem százas még a gyerek hallása. Ugyanúgy a kislámpával belenézett a fülébe mint az SZTK-s orvos és rögtön közölte, hogy műtét szükséges mert nagyon tele van a füle.
Miksa majdnem 3 éves volt amikor el kezdett beszélni és kicsit nehezebben értette meg a dolgokat, de úgy voltunk vele, hogy kicsit lassabb a felfogása de nem fogllakoztunk vele. Születésekor megnézéték, hogy jó a hallása, úgyhogy egyáltalán nem aggódtam.
De már nagyon várom mi lesz a cserebogárból, ha tényleg jobban hall.

Mmanya

Kép

Kép
mmanya

Mmanya, a fülgyertyázást még nem próbáltátok? Nekem gyerekkoromban 6szor szúrták fel a fülem, azóta sem mehet bele víz és egyébként is érzékeny mindenre. Én a saját tapasztalatomból okulva meggondolnám ezerszer!
zénéildi

Sziasztok!

Megpróbáltam hétvégén visszaolvasni ismerkedés céljából, de még nagy lemaradásban vagyok...

Ildi, benne vagyok egy találkában. Bár még várjunk egy kicsit, mert eléggé begyulladt a körmöm, csak akkor veszek fel cipőt, ha muszáj. Azt láttam, hogy Sülysáp van az iwiw-en megjelölve. Ez tök jó. Én meg maglódi voltam valamikor :lol: :lol:

Nekem egy barátnőm egy angol pasihoz ment hozzá, London mellett éltek, míg el nem váltak :? És hát Tomika 2 és fél évesen perfekt volt mindkét nyelvből. Mondjuk akkor ő még keverte a mondatokat, ha nem figyelt oda. Volt, hogy magyarul kezdett beszélni, és angolul fejezte be. Nagyon édes volt!

Én holnap főzök gyrost :lol: :lol: :lol: De szigorúan krumpli nélkül... Ma nem főzök. Ugyanis fogyózok, és ma gyümölcs nap van. Remélem használni fog a fogyókúra. Mondjuk mellette heti 3x megyek tornázni is, nem bízom a véletlenre :wink:

Mmanya, nálunk a következő nem lesz M-betűs. Ketteske Jázmin vagy Csongor lesz. Remélem Jázmin :wink: :lol: :lol:

Drukkolok, hogy Miksa jól viselje a műtétet. Szerencsére ilyen pici korban szinte meg sem kottyan nekik. Én is 3-4 éves voltam, mikor kivették a mandulámat. De nem hatott az altató, úgyhogy láttam a műtétet... Háááát nem volt olyan fergeteges élmény, az tény

Brigi

Kép

Kép
hékás

Még annyit akartam írni, hogy azt már láttam Monyo, hogy vajdasági vagy. Én a munkámból kifolyólag rengeteget jártam Szerbiában, mondjuk zömmel Novi Sad-ra jártunk. De voltunk Szabadkán is :lol: Sőt, egy ismerősöm szabadkai, bár már Pesten lakik. És olyan isteni csevapot hozott Szabadkáról, amikor mentünk hozzájuk :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon jó kajákat ettem mindig Szerbiában :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Mmanya!
Szegény Miksa! De fel a fejel, nekem is kivették a mandulám, amikor 4 év körül voltam, de nincs rossz élményem ezzel kapcsolatban. Hipp-hopp túl lesz rajta a legényke. A fülfelszúrás: nekem olyan még nem volt. Azt altatásban fogják csinálni?

Lányok előre is bocs, de egy kis off: november közepén születtek Havanese kiskutyáink. 3 kiskutya még gazdira vár. Fajtatiszták és törzskönyvesek, de mivel nincs rájuk vevő, így ajándékba adnánk Őket. Nem ismertek véletlenül valakit, aki szeretne ilyen kiskutyát? Február elejéig kellene gazdit találjunk nekik, mert akkor lesznek 3 hónaposak és jó lenne, ha gazdihoz kerülnének. Ha valakit érdekel, akkor priviben elküldöm a weblapunk címét, ahol meg lehet nézni őket és a szüleiket is. Köszi és bocs, hogy ezzel jöttem elő......

Babaprojeckt: ma vagyok a 16. napon és eddig még nem volt p.é.-m ebben a hónapban.....lehet, hogy ez a hónap is ugrik....

Kima
Kép
Kép
kima75

Altatásban csinálnak mindent, vagyis a férjem úgy értette, hogy hamár alszik akkor felszúrják a fülét. így elsődlegesen az orrmanduláját veszik ki, mert a miatt folyik hátra a slájm.

Zénéildi,
Mi az a fülgyertyázás? A fülben lévő gennyet is eltünteti?

Mmanya

Kép

Kép
mmanya

Mmanya, itt egy link:
http://www.tade-biohaz.hu/hu/index.php? ... ertya.html

Az Árkád legalsó szintjén van egy biobolt, ott lehet venni.
A lényege az, hogy "kiszippantja" a fülben lévő trutyit. A honlap azt írja, hogy lehet gyulladás esetén is használni. Én akkor még nem próbáltam, de a boltban biztos tudnak erről tanácsot adni.
zénéildi

Hékás, én sem most egyből gondoltam a találkát. Amint írtam egy korábbi hozzászólásban, én bejárok pestre, ezért munka után már nincs sokmindenre időm. Így eléggé előre be kell osztanom az időmet, hogy mikor mit intézek. Pl. ezen a héten minden nap munka után megyek vhova, mert egyszerre csak egy dolgot tudok elintézni időhiány miatt. Úgyhogy ne aggódj, a körmöd rejtve marad előttem! :D
zénéildi

Mmanya, szinte minden gyógyszertárban lehet fülgyertyát kapni. A családban már többen használták, és bevált mindenkinek. Tényleg megér egy próbát szerintem is. Ha tud annyi ideig nyugton feküdni az oldalán Miksa...

Ildi, akkor jó. Emlékszem még az ingázós időszakra, ne is említsd. Nem könnyű, az tény. Főleg, ha intézni kell valamit. Vagy ha csak beücsörögni barátokkal egy palacsintára. De Neked menned kell haza, mert a következő vonat egy óra múlva, ráadásul azzal már baromi későn érsz haza :cry: De valamit valamiért, nem? Azért nem rossz a kert, a kandalló :wink: Bár a hólapátolás nem hiányzik :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Manya!
Nem semmi, hogy mire derült fény! Azért olyan érdekes, hogy ugyanazon eljárással a másik orvos több dolgot látott, mint az első...
Rengeteg ilyet hallani, hogy a 2. doki állítja fel a helyes diagnózist.

A gyrost, ha vacsira esszük, Én is krumpli nélkül eszem. Abszolút helyén van a kalóriaértéke és laktatós is :wink:

Kima!
Nem próbálsz ki egy pé-t mutató készüléket? NEm nagy beruházás és hátha azzal hamarabb jönne a tesóbaba.

Megyek adok a kutyiknak enni, meg eltakarítom a konyhában lévő disznóólat :lol:
Boginak bedugult a nózija, így nem jön oviba. Ma apukájával voltak itthon kettesben. Teljesen ellátja a párom mindkettőjüket, még főz is meg minden. De az a sok mosatlan... :lol: Na, az jut nekem :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

sziasztok.....Ma voltunk oviba.máté első napja volt......nagyon megdicsérték..azt mondták nagyon jó fiu!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

mmanya: Kitartást nektek!

gani: Jobbulást Boginak. Ügyes párod van. Én ma csak annyit kértem a Krisztiántól hogy rakja oda a tejberizst főni hogy ne 10-kor vacsorázunk. De a válasz az volt hogy inkább meg vár vele. :twisted:
Nitácska: Nagyon ügyes fiad van. Hogy sikerült be jutatni őt az oviba. Sógornőm beíratta Májusba az unokahúgomat. de nem vették fel most meg gondolom nem fogják szeptembertől se mert jövö hónapba meg születik az öccse és hát ha az anyuka otthon van nem kell a gyereknek ovi. gondolják a nagyokosak. Pedig szerintem jó lenne neki a gyerek közeg.
zuzmo4
Érd

Zuzmo!
Gondolom helyhiány miatt kell valamilyen megoldást találnia az ovinak :roll:

Nita!
Már rendesen járni fog, vagy még csak szokatás?
Milyen élményekkel jött haza Máté?

Anita
Kép

Kép
gani

Hékás, mi is laktunk bent egy évet pesten, de nekünk hiányzott a hólapátolás! :D Én is vidéki vagyok, férjem is, állandóan jártunk ki a Városligetbe. Aztán megtetszett egy telek sülyben és akkor döntöttük el, továbblépünk. Ennek három éve és mostanra lett kész az otthonunk, ezért örülök hogy még akkor belevágtunk. És igazad van, valamit valamiért! Én nem cserélném el a kertet, teraszt, csodaszép kilátást, friss levegőt semmiért. Bár néha nekem is elegem van a vonatozásból de főleg mostanában mert egyre rosszabb minőségű a MÁV!

Nitacska, gratula az ovihoz!!!! Mesélj, milyen volt?

Az én páromra rá lehet bízni bármit, ő nagyon készséges, csak kétbalkezes a konyhában! :) Ezért a saját érdekemben nem szoktam sokmindenre megkérni.
zénéildi

Hékás, Ildi!

Köszönöm az infokat. Bár az Árkád messze van - XIII. kerületben dolgozom és a IV-ben lakom, de megnézem a környéki patikákat.
Egy próbát megér, most is csorog valamerre Miksában a genny.

Ildi!
Süly azért messze van Pesttől, nem?

Kima!
Honnan tudod, hogy nem volt pé-d?

Mmanya

Kép

Kép
mmanya

Mmanya, 30km-re van. De van olyan kollégám aki budáról jár át dolgozni és ő is ugyanakkor indul ill. érkezik haza mint én. Végülis fél7-kor indul a vonat (ha méltóztatik időben beérni) és azzal beérek 8-ra a munkahelyemre, majd fél5-ig dolgozom és utána 17:20-kor indul a vonat azzal otthon vagyok 6-ra. Így elmondva nem vészes, csak amikor munka után felülsz a vonatra és van 40 perced amikor majdnem elalszol és utána felpattansz mert le kell szállnod és otthon még megcsinálnod a házimunkát...na az a fárasztó.
zénéildi

Képzeljétek, tegnap tornáztam! Igaz csak 20 percet, de kezdetnek nem rossz. Egy Réka kazira ami 40 perces de két részre van osztva, én csak a nyugisabb talajgyakorlatokat csináltam meg. Ezen felbuzdulva nem is vacsoráztam, csak a tengerimalackák vacsorájából csórtam egy kis sárgarépát. :D
zénéildi

ildi nekem is van rubint rékás dvd-m 40 perces...az első gyakorlatok után olyan izomlázam volt....végigcsináltam a 40 percet..... :shock:
ovi:nagyon élvezte máté........hazase akart jöni.apja mondta hogy olyan hisztot vágott le ......huuu..... :shock:
a beiratás könnyen met...bementünk az oviba hogy lehet e még beiratkozni.és mondták hogy lehet........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Gani, Boginak jobbulást. Remélem semmi komoly :wink:

Nitácska, ügyi nagy fiad van. Remélem még 2 hét múlva is örömmel megy majd oviba :lol: :lol: :lol:

Ildi, én is úgy voltam, hogy soha nem tudnék nem családi házban lakni. Annyira imádtam nyáron reggel kiülni a teraszra, egy forró csokival a kezemben, és madárcsicsergést hallgatva, hálóingben ébredezni. Most meg annyira imádom, hogy minden itt van egy köpésre, és nem kell hosszú perceket, órákat utaznom, ha kell valami. De azért nagyon hiányzik egy kert. Na nem a munka része, csakis az élvezet :wink:

Érdekes módon a párom ellátta magát, mikor egyedül élt. Aztán mióta együtt vagyunk, nem hajlandó főzni. Semmit. Mikor szültem, itthon vajúdtam sokáig. Vasárnap vajúdtam, nem tudtam főzni. Sanyi főzött, de lépésről lépésre mondtam neki, hogy mikor mit kell csinálnia. Nagyon finom lett, de azóta sem főz. Azt mondta, majd ha legközelebb szülök :lol: :lol:

Gratulálok az elhatározáshoz!!! És csak így tovább!! Nekem jót tesz a torna. Nem csak a testemnek, a lelkemnek is. Pedig rettentő lusta vagyok egyébként :oops:

Brigi

Kép

Kép
hékás

hékás ebben én is nagyon bízok..... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Hékás! Ez jó! Vajúdás közben főzési tanácsok
:lol: Bár nem tudom milyen vajúdni... :roll: :cry:

Én mindig szerettem volna belvárosban lakni. Sosem adatott meg. Mióta meg gyerek van, eszembe sem jut. Jobb az udvar, mint a játszótér.

Bogi meg eldöntötte végre, hogy mi lesz a farsangon. Csipkerózsika lett a végleges döntés. Nehéz szülés volt, de megvan! :lol:

Képzeljétek! Apósom ma jöhetett haza a kórházból. Majdnem 3 hetet volt benn :roll:

Anita
Kép

Kép
gani

Gani!
Nem készüléket használok, hanem Lh tesztet. Végülis ugyanaz. De sajnos eddig (novemberben, decemberben és ebben a hónapban) mindig negatív volt, nem mutatott peteérést. Nekem ezzel Marci előtt is voltak gondjaim, még szurik mellett is alig volt p.é.m, de most azért szeretnék próbálkozni még egy kicsit mielőtt dokihoz fordulok. De ha tavaszig sem lesz pozitív lh tesztem, akkor dokihoz megyek.

Nita!
Nagyon ügyes volt a fiad!

Ildi!
Én calleneticselek. Nem szeretek ugrálni és a callenetics olyan kis nyugis:-)

Kima
Kép
Kép
kima75

kima ti hogy vagytok?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kima, én még nem próbáltam azt a torna típust. Régebben pilates-t tornáztam, de most nem találtam meg a dvd-t. Valószínű a költözéskor lába kélt. Az is nyugis, mélyizmokat mozgat meg, én is jobban szeretem azt a típust.
Amúgy zuzmó, monyó, az elején ti is írtátok hogy le szeretnétek adni pár kilót. Mi van veletek? Alakítsunk egy fogyi klubot! :roll:
zénéildi

Gani, hogyhogy nem tudod, milyen a vajúdás? Hisz ott van Bogi... Vagy császár volt, és nem várták meg?

Milyen a Csipkerózsika jelmez? :shock: Különbözik a sima hercegnőtől? :lol: :lol: :lol: Keresztfiam gonosz boszorkány akar lenni :lol: :lol: :lol: :lol:

Kima, rákattintottam a www-dre, és láttam, hogy Marci nálatok is Marcell. Az én Marcim is Marcell :lol: Most rengeteg Marcell van egyébként. Írogatok a 2008. júniusiakhoz is, és ott 3 Marcell is van :cry:

Ildi, foyi klub jó ötlet :lol: Én haladok. Múlt hét hétfőn kezdtem, és 2,3 kg-nál tartok :lol: :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek, javul a lábam. Még ugyan messze vagyok a 'Nem olyan ronda' állapottól is, de akkor is. Tegnap összeszedtem minden erőmet, és kipukkasztottam. És nagyon sokat ürült. Lehet, hogy a hét vége felé már tudok megint tornázni :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Jo ötlet a fogyi klub én most még nem állok sehogy sőt a tegnap este után inkább zabálhatnékom van. de vissza fojtom. :twisted:
Gani Tudom hogy hely hiány miatt nem vették fel Ők Etyeken laknak és a környék összes gyereke abba az egy oviba jár. Csak engem dühít hogy bezárják az ovikat és közben meg nincsen hely ahova vidd a gyerekedet.De azért ne maradj otthon vele mert menni kell vissza dolgozni. Unokanővérem szeptemberbe megy vissza Dolgozni és viszi magával a Lányát az óvodába. bár még csak 2.éves lesz áprilisban.

Nitácska: Nagyon ügyes Máté!

Este jövök ha időben érek haza. De most megyek a Munkaügyibe vissza viszem a kiskönyvemet. aztán munka :D
zuzmo4
Érd

Hékás, te hogy fogyizol? Van valami módszer amit követsz? Jó sokat leadtál már! Mennyit szeretnél leadni?
Én csak odafigyelek a kajára (kevés szénhidrát, no cukor, este meg igyekszem keveset enni) most már tornázom, és hát úszni szeretnék elmenni de eddig még mindig közbejött vmi. Nekem min.5-7 kg kellene leadnom. Ezt mind a hasamról és a fenekemről, szerintem a legnehezebben leadható helyen vannak. Bezzeg ha kicsit fentebb csúszna az a pár kiló plusz és nagyobb melltartót kéne vennem...nem lenne egy rossz szavam se! :D :D :D
zénéildi

Én a 90 napost csinálom. Én is olyan 7 kiló körülire gondoltam. Sanyi megígérte, ha elérem a 65 kg-t, kapok egy ArtzModell ruhát :wink: :lol: Már terhesség előtt felszedtem jópár kilót, aztán szülés után rajtam maradt 3... Most elég bálna vagyok :cry:
De azért annyira nem drasztikusan követem, mert pl szénhidrát napon grízes tésztát ettem jó sok lekvárral, keményítőnapon meg sült krumplit ketchup kíséretében. :lol: De ha így is hatásos, még folytatom 65 kg-ig, az tuti :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

sok sikert a fogyikurákhoz....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Brigi!
Igen, császár, váratlanul, a 37. héten. Örök fájdalmam, hogy nem tudom, milyen természetes úton szülni :cry: :cry: :cry: Arra készültem már jó pár éve.
Amúgy mi is történt a lábaddal? Írtad itt? Mert Én nem emlékszem, hogy olvastam volna

:oops: :oops: :oops:

Kima!
Értem! Igen, az is tök jó. Hátha nem kell majd dokihoz menned :wink:

Zuzmo!
Én is úgy mentem dolgozni a gyed után, hogy Bogi 2éves és 5 hónapos volt, amikor elkezdte az ovit.

Anita
Kép

Kép
gani

Ja, a Csipkerózsika ruha pontosan olyan, mint a mesében lévő ruha mása. Leginkább a gallérja különleges. Meg az ára... :evil:

Anita
Kép

Kép
gani

gani majd a köv babát simán fogod szűlni.....anno én meg csaszival akartam szűlni mert elég kicsi a fájdalomküszöböm...de a dokim nem engedte....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?