Új privát üzeneted érkezett!

Befutok gyorsan szokásomhoz híven :)

Először is BOLDOG SZÜLINAPOT MOTTÉK KRISZTIKÉJÉNEK ÉS A LUCIA IKREKNEK!!!! :lol: :lol: :lol:

A karácsonyi képek egyszerűen eszméletlen édesek. :)
Zsanna és Blanka mekkorát nőttek. :)

Szőrnyes hozzászólásokra annyit h tényleg elég ijesztő :roll: Szóval ne lepődjetek meg. :)

chesti

És Witchnek is gratulálok a kislányához, minnél hamarabb gyertek haza!!

chesti

Gica, Rebe!
Nagyon köszönöm a válaszaitokat.

Gica!
És te meg voltál elégedve az egymás melletti kocsival? Tudtál vele közlekedni? Elfértél a járdán? Tudtál boltba menni?

Rebe!
Nagyon édesek már a lányok. Kis mosolygósak. :D
Megnéztem a kocsit, jól néz ki. Hol lehet ilyet kapni? Mert akkor mi is kipróbálnánk.
Könnyen tudtál vele közlekedni? Lehet látni az elejét? Ennél a kocsinál lehet olyat csinálni hogy a gyerkőcök egymással szemben üljenek, ne csak egymás mögött?
Megnézem majd azt a fórumot is amit javasoltál, aztán majd szerintem ott is kérdezősködök.

Mi még azon filózunk hogy a hálónkba tegyük majd a babaágyakat vagy a háló mellett közvetlenül van egy kisszoba, esetleg oda. De akkor az a lényeg hogy hogy azért érezzék egymás közelségét, ugye?
Pelenkázóból egy elég?
Ti tudtatok szoptatni?
Egyenlőre ennyi, remélem nem fárasztalak le titelkte a sok kérdésemmel. :roll:

Kép
vucuska

Vucuska,
Az Elefáni Babadiszkontban vettük, de nem volt pl. akkor belőle, csak rendelésre. Mi a Minimanóban próbáltuk ki, de ott drágább volt. Amikor tolom, akkor látom az elöl lévő gyereket is. Nem tudnak egymással szemben ülni, csak egymás mögött.
Nekünk a hálóban vannak, de ha van közvetlen a hálótok mellett egy kis szoba, akkor én lehet egyből odatenném őket. Bár kényelmesebb lenne, ha közvetlen ott vannak melletted. Szerintem jó ha érzik egymás közelségét, mi ezért tettük őket egy ágyba 1,5-2 hónapig. Azóta külön ágyban vannak, semmi gondot nem jelentett egyébként akkor a külön választás.
A többi kérdésedre az ikresen válaszoltam.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe
Nem semmi hogy feljődnek a csajok :D Alvás pozitúra ismerős,nálunk is ez van mostanában.

Elan
Megjártuk ma a neurológiát,professzor asszony szerint nincs gond,de megyünk szerdán EEg-re és koponya uh-ra biztos ami biztos alapon.Majd arról is beszámolok!
gabicsibe

Sziasztok!

Először is nagyon köszönjük a szorítást, az együttérzést, a jótanácsokat. Megjöttünk ma a kórházból, kemény volt, közel 40 órát volt fény alatt, de tegnap éjszaka már kértük a hamit, most az előbb 40 g-ot evett egyhuzamra... Amikor bementünk, 336 volt a bilirubin, ma 190 így hazaengedtek, de hétfőn megyünk kontrollra. Tápszert is kap pótlásnak, mert anyának csak 30 g tejcsije van egyenlőre, de majd lesz több... A lényeg, hogy egy kicsit tudok neki adni...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch!
Örülök, hogy újból otthon! Most már nem lesz semmi gond, a tejcsi is hamarosan megjön!

Elan!
Aranyos a bojárod! :)

Gabicsibe!
Örülök, hogy a neurológián mindjárt rendben!

Rebe!
Cukik a lányok! :) Milyen nagyok már!
Csodállak Benneteket, Jucit is, hogy van erőtök, energiátok több topikot is nyomon követni. Én csak babavárás idején jártam az ikresen, utánna még próbálkoztam, de már ezer éve be sem néztem. :oops:

Vucuska!
Nálunk nem voltak soha egy ágyban a gyerekek, csak az egymás közelében lévő kiságyban. Tejcsim nem volt, 2 hós korukig próbáltam fejni, aztán miután 2 óra hossza alatt csupán 10 ml-t sikerült fejni, szomorúan feladtam...
A kocsival sokfele beférek, mert csak 78 cm széles. Használtan vettük egy kedves topiktársunktól. Még mindig ez van, bár már inkább gyalog közlekedünk. :wink:
Ha anyagilag nem vagytok nagyon eleresztve, ne féljetek használtan venni dolgokat, sok jó holmit lehet így is beszerezni.

Mot, Lucia!
Boldog szülinapot a lurkóknak! Hogy szalad az idő, már 2 évesek vagytok! :)

Puszi
Gica

Kép
gica1

Sziasztok csajszikák!!!

Eléggé pang a topic és nagyon :cry: :cry: :cry: szomorú vagyok emiatt!! Mondom ezt én aki eléggé ritkán jön :oops: :oops: :oops:
De ha nem is írok mindig azért mindennap jövök olovasni benneteket meg nézni a csodás gyerkőcöket!!!

Witch!!!!

Örülök zhogy hazajöttetek!! Akkor most aztán hajrá kajcsi!!!

Rebe!!

Annyira gyönyörűek a csajszikák!! És borzasztó ügyik és nagyot is nőttek!!

Zsókuci?? Benszi?? Bibar?? Mot?? Agnese?? BHallagyó??

Luki?? Gabi?? Vicuska?? Napcsi?? Juci?? Merre vagytok????????????????

Kép

Kép

Kép

Kép
fiona66

Sziasztok,

Na, most végre van egy kis időm írni! :D
Köszönöm, hogy érdeklődtetek utánam, aranyosak vagytok! :) :oops:
Velem a helyzet: hát, semmi… sok a meló, amit már nagyon unok, mert mindig, minden nap ugyanaz a mókuskerék-harc, és már kezdek kicsit belefáradni. Túl sokat vagyunk bent, és így még jobban, és gyorsabban unom meg :wink: A körmös meló most eléggé álldogál, mert nem nőtt a vendégköröm, mivel nem hirdetem még magam, úgyhogy ebben sincs nagy változás egyelőre. Február elején megyek egy tanfolyamra még, ami továbbképzés, hogy fejlődjek, és hát utána tervezem a komolyabb meghirdetést. Aztán reménykedés ezerrel, hogy bejön. :D

Képzeljétek, áprilisban megyünk Madridba! :D:D A barátaink kint dolgoznak egy éve – de ha minden igaz, akkor idén hazajönnek már -, és a szállásunk náluk lesz. Úgyhogy nagyon várjuk már! :D 6 napot leszünk kint, és remélem nagyon sok szép helyre eljutunk! Ja, és a poén, hogy a srác – aki az én legjobb barátom amúgy -, nem is tud semmiről, neki meglepi leszünk, mindent a barátnője intéz nekünk :wink: :lol:

Minden gyerkőc csodaszép! :D Nagyon jó fotókat tesztek fel! :wink:

Süncike,
Hát, nagyon szép ez a pocak! :D Csini vagy! :)

Lucia, Moték,

Nagyon sok boldog születésnapot a csemetéknek! :D

Sok puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra! :)

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Rebe és többiek, annyira szépek ezek a gyerkőcök!!! :D

Zsókuci, de jó lesz nektek Madridba. Te jó ég, emlékszem, szinte most volt, hogy sajnálkozva mesélted, hogy költöznek ki a barátaitok és most már eltelt 1 év. Biztos nagy meglepetés lesztek a barátodnak :D

Puszi mindenkinek!

KépKép
süni76

Fiona, megvagyunk, csak zajlik az élet nálunk, beindultak a kontrollok és kicsit el vagyunk havazva.
Torna is újra megy hétfőtől, meg vendégjárás is volt Attila nap alkalmából, szóval igazoltan voltam távol :wink:
Csajok napközben egyre kevésbé akarnak aludni, így igazából sokszor, csak este lenne időm gép elé ülni, de akkor meg sokszor fáradt vagyok, vagy Ati ül ott :lol:

Judit

jucicuki

Sziasztok Lányok, visszaolvasok, de előtte 2 friss kép Ramiról, már ezer éve nem raktam fel. Kép Kép

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Sziasztok!

Agnese férje vagyok, pénteken megszületett Zalán kisfiunk 3500g és 56cm. Mindenki OK, a többit majd Ági.

Kép zalan

Kép

Kép
agnese

Agnese és férje :),

Nagyon gratulálok Zalán megérkezéséhez! :D:D:D Milyen szép nagyfiú! A képen nem 2 naposnak látszik :shock: :lol:

Nagyon jó egészséget kívánok!

Kép

Kép
zsókuci

Agnese!

Gratulálunk, szívből :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Agnese és családja,
szívből gratulálok! Zalán csodaszép kisfiú!!!

Kép

Kép
mamm

Agnese, szívből gratulálok Zalán megérkezéséhez! Hát valami csodaszép!!

Kép

vicuska2007

Agnese, köszöntjük Zalánt körünkben, sok boldogságot nektek együtt!

Meiszter család

jucicuki

Agnese, gratulálok és sok boldogságot kívánok Zalánhoz, gyönyörű baba! Húúú, de nagyon szeretnék megint egy ilyes kis szuszogó falatkát a karomban tartani, pedig csak nemrég volt :D

Kép
elan

Agnese
Gratulálok és nagyon sok boldogságot,egészséget kívánok!
gabicsibe

Ágnese

GRATULÁLOK!!!!!Sok boldogságot a kicsivel :D :D :D Tündéri :D

Kép
lukrécia

Agnese
Gratulálunk! Sok boldogságot és egészséget kívánunk! Gyönyörűűűűűűűűűűű! :D :D :D
Mot család

Kép

Kép
motné

Sziasztok!

Rebe
Nagyon ügyik és csodaszépek vagytok! :) Ha a képek készítése óta még nem, akkor szerintem azonnal tegyétek egy szinttel lejjebb a kiságy ill. a járóka lapját. Nehogy kimásszanak a lányok! :wink:

Witch
Örülök, hogy itthon vagytok! Nagyon ügyik voltatok! Hajrá tecsi! :) :wink:

Gabicsibe
De jó, hogy nincs semmi gond! :) Várjuk a híreket!

Elan
Nagyon édes! :)

Fiona
Még mindig jóképű! :)

Vicuska
Rami még mindig csodaszép! :)

Chesti, Zsókuci, Gica
Köszönjük Krisztina köszöntését! Aranyosak vagytok! :D Hihetetlen, hogy elszállt két év! Ha ez így megy tovább, tényleg mindjárt ballag! :lol: Totál kivagyok, egyfolytában nosztalgiázom... :oops:

Drága Lucia!
Nagyon boldog születésnapot kíván az egész Mot család az ikreknek! :D :D :D Egyszerűen hihetetlen, hogy már két évesek vagytok/vagyunk!

Kép

Kép
motné

Kedves Lányok!

A Babanet szerkesztősége szeretettel várja a Látogatók történeteit a gyerekvárásról, családtervezésről, gyereknevelésről, szülésről, egészségügyről, családról, óvodáról, iskoláról, munkáról. Ha van olyan történeted, amely kacagtató vagy megható, elgondolkoztató vagy felháborító, esetleg reményt vagy megoldást adhat másoknak, ne habozzatok, hanem ragadjatok billentyűzetet és a kész írást küldjétek ide: szerkeszto@babanet.hu.

A történetek bekerülnek a Babanet Te Történeted rovatába, illetve a főoldalon is láthatók lesznek.

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Agnese sok sok boldogságot a kis Zalánhoz. :) Csodaszép kisfiú, gyere majd ahogy tudsz és mesélj, na meg képek képek képek :lol:

chesti

Gabi, Jó, hogy a neurológián minden oké volt! :wink:

Gica, Nekem pl. akkor van időm fórumozni, amíg alszanak vagy ugyan játszanak, de el vannak magukban. Ott vagyok mellettük, laptopon tudok írni, közben figyelem őket, meg beszélek nekik. Vagy éjjel, amikor már ők is, a párom is alszik. Amúgy meg szükségem is van egy kis kommunikációra, mert szinte most ez az egyetlen kapcsolatom másokkal. :oops:
Fáradt persze én is vagyok, de sokszor sajnálom az időt alvásra. :oops:

Fiona, Nagyon boldog szülinapot kívánok Bencének!

Zsókuci, Irigyellek Madridért! :oops: Már én is úgy elutaznék valamerre.

Vicuska, Tündérpofi Rami! :D

Agnese és férje, Hatalmas gratula nektek, sok boldogságot! Zalán nagyon szép kisfiú!

Motné, Picit megkésve ugyan, de nagyon boldog szülinapot kívánok Krisztina királynőnek!
Még nem tettük lentebb a lapot, de már gondolkozunk rajta. Igazából még nem olyan erős ám Zsani hogy kimásszon, ez is hatalmas meló neki, úgy ki szokott fáradni, hogy egyik pillanatról a másikra kidől, és se kép, se hang. :lol: De nemsokára tényleg lentebb kell tennünk, jobb az óvatosság. :oops:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!
Agnese, gratulálok a nagyfiú megérkezéséhez!! Csodaszép!

Vicuska, Rami nagyon szép!

Mi ma voltunk genetikai uh-on. Minden a legnagyobb rendben. Már kb. 30 dkg a súlya. És egy újabb infó a pocis kép után: kisfiú!!! :D

Puszi mindenkinek!

KépKép
süni76

Lucia és Mot Család!!

Boldog Szülinapot a gyerkőcöknek!!

Kép

vicuska2007

Na, egy mai fotó:

Kép

KépKép
süni76

Jaj, de édes!! Tökre kivehető!! Kis csöppség!!

Kép

vicuska2007

AGNESE
GRATULÁLOK :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: gyönyörű ez a fiú,és tényleg nem 2 naposnak néz ki :lol: :lol: :lol:

FIONA
itt vagyok,sokszor csak olvasok mert nincs időm irni :oops: :oops: :oops: ari a kisfiad :lol: :lol:

VICUSKA
Rami már kész nő hihetetlen :wink: :wink: nagyon szép :wink:

SÜNI
Édes a kisfiad?és gratula a kukishoz :wink:

ZSÓKUCI DRÁGA
de jó,igazi meglepi lesz ezt jól kitaláltátok,és milen jó lesz nektek :wink: :wink: :wink:

BENSZIKÉM
itthon vagytok már????már várom hogy talizzunk :lol: :lol:

LUKIKÁM
Puszika és nagyon hiányzik a kis menyem :wink: :wink:

Velünk minden oké,Olivér már szaladgál,dumál,imádnivaló :wink: :wink: Nemsokára 1 éves,hihetetlen,NEM AKAROM HOGY IGY ELSZALADJON AZ IDŐ :oops: :oops: :oops:

Kép Az én pufókám:))) Kép

Mot család
BOLDOG SZÜLINAPOT ANNAK A DRÁGÁNAK :lol: :lol: :lol:

bibar

Sziasztok!

Utólag mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok! Sajnos nem tudtam jönni, mert nem sikerült valami túl jól az év vége. Karácsonykor becsípődött a derekam, alig bírtam mozogni. Minden egyes mozgás hatalmas kihívás volt számomra, arról nem is beszélve, hogy egy örökmozgó kicsi mellett ez mit jelentett. Majd megszakadt a szívem, amikor ott csimpaszkodott a lábamon, hogy vegyem fel, de nem tudtam, és szegénykém nem értette, hogy miért nem jöhet az ölembe. Nagyon szenvedtünk mindketten. És mintha ez nem lett volna elég nagy baj, pár napja kificamítottam a térdem, részleges szalagszakadásom van. Bokától combtőig gipszbe vagyok, mozduli is alig bírok. A térdem tele van vérrel, jól bedagadt és hogy ne kapjak trombózist most injekciózom magam. Még szerencse, hogy szoptathatok vele, mert a lányom azt már végképp nem viselné el, hogy nem játszok vele, nem vehetem fel és még nem is szopizhatna. És mindez az első születésnapján történt!És még a fejemet is jól beütöttem, enyhe agyrázkódásom is lett. A vendégek meghívva, rengeteg kaja, torták én meg a kórházban, apával, meg az ünnepelttel! Hát ezért nem jöttem. Mindenkit puszilok, ha már nem fáj ennyire rakok fel képeket a szülinapról!

Bibar!

Nagyon sok boldogságot kívánok Oli első szülinapjára!

Fiona!

Nektek is sok boldogságot.

Be kell fejeznem, mert már nagyon fáj.

Kép

Kép
sharon

Sziasztok!

Sharon, Óhh Te szegény. Jobbulást kívánok és nagyon vigyázz magadra! Mi a csuda történt???? :shock:

Bibarci, Olivérnek nagyon boldog születésnapot kívánok!!! Hogy elrepült az 1 év!

KépKép
süni76

Share
Te szegény!Mielöbbi gyógyulást neked!

Bibar
Olyan helyes kispasi :D Boldogságos szülinapot neki!Lesz buli?

Ezúton szeretnék minden szülinapos gyerkőcnek és anyukának sok boldogságot kívánni!
gabicsibe

Sünci

nagy gratula a kukishoz :lol: :lol: :lol: Neveken gondolkodtok már? :wink:

Sharon

jobbulást :)

Bibarkám

puszika :lol: szépséges :P :P :P

Vicuska

micsoda nagylány,hihetetlen :D

Moték

mizu alvás terén?megoldódott??

Juci

jártok még Dévényre?Vagy milyen tornáról írsz?Mi decemberben nem voltunk és arra gondoltam nem kezdem újra,de akkor most elgondolkoztatott ez a dolog.

Napcsi

ÍRJÁL MÁR!Olyan kíváncsi vagyok émelygős napjaidra :wink: :lol:

Kép
lukrécia

Lukrécia!

Mi még nyomjuk. Lilinek még vannak kis lábtartási hibái, Dorkánál is van pár apróság és nem szeretném, ha ezen múlna bármi is, szóval mi járni fogunk, amíg Ági azt nem mondja, hogy nem kell már.
Mondjuk tegnapi horror volt, szóval nem bánnám, ha már nem nyúznák őket sokáig...

Judit

jucicuki

Agnese!
Gratulálok a csodálatos kisfiadhoz! :)

Bibar!
Boldog szülinapot a fiatalembernek! :)

Share!
Nem semmi ami történt veled! Legalább van sehítséged?
Jobbulást!

Juci!
Elhiszem , h szeretnél már túllenni a Dévényen, gondolom hamarosan eljön ez az idő is!

Rebe!
Mi már csak 1x alszunk napközben ,és a gyerekek jelenlétében lehetetlen géphez ülni, mert mindketten jönnek nyomkodni. Ha az egyik csak nézegetné, a másik tuti nyomkodja a billentyűt. Meg aztán mostanában mindenre másznak, uhogy egy percre sem lankadhat figyelmem.. :? Néha fárasztó...

Napcsika! :cry:
Nem is gratuláltam még a jó hírhez!

Zsókuci!
De jó, hajrá Madrid!
A körmözés beinduása pedig idő kérdése, mint minden vállalkozásé.
Türelem!

Rólunk:
A múlt héten kaptuk a 15 hós oltást, Gergő ma belázasodott. :cry: Remélem Zsuzsuval nem lesz semmi gond!

Gica

Kép
gica1

Köszönjük a köszöntéseket,el sem hiszem hogy egy éves nagyfiam van :lol: :lol: egész nap nosztalgiázok,annyira érdekes érzés ez :oops: :oops:

Gabicsibe
ma mi köszöntjük,aztán szombat vasárnap ünnepelünk anyuéknál és anyóséknál,szóval bulizgatunk :wink:

bibar

Sziasztok!

Köszönjük a jókívánságokat!

WITCH, AGNESE!!!!! Szívből gratulálok Nektek!

Witch, együttérzek. Mi is ráhúztunk 1 napot, szolizott a drágám két délután és éjszaka, de jók lettek a laborok, és jöhettünk haza. Örülök, hogy jól vagytok.

Egy gyors fotó, még a kórházból. Itthoniak nincsnek még feltöltve.

Kép

Kornél lusta szopni. Amíg jön a tej, nem igazán kell dolgozni, addig szívja, utána bealszik, és nem hajlandó tovább. 5-10 perc múlva reklamál. Fejek,amikor tudok, de sajnos van olyan nap, h csak 2x jutok el odáig, ez is főként éjszaka, a pihenés rovására. Kap pótlást+a lefejt tejet, aztán majd meglátjuk. Így nem valószínű, hogy utolérem az igényét, de még reménykedem. Nem vagyok egy jó tejtermelő, sokat kell dolgozni érte.
Leginkább cicin (mert cumikázni imád rajtam) és kézben érzi jól magát.

Mátét nagyon megviselte az 5 nap kórházi távollétem. Remélem, hamarosan visszatalál a régi önmagához, mert így elviselhetetlen. Affektál és nyafog egész nap, semmi nem jó neki. Ha Kornél sír, akkor megkergül, és elkezd pakolni össze-vissza, rohangál, látszik, h nem találja a helyét. Nem lehet bevonni a Kornél körüli teendőkbe. Egyébként pozitívan áll hozzá. Odamegy, megsimogatja óvatosan, megöleli, ezzel nincs gond. Csak a helyzetet nem tudja feldolgozni, h nem ő van a középpontban, mással is foglalkozok rajta kívül.

Zuzmó, és Mindenki!
Szülésről később. Ízelítőül annyit, hogy a magzatvíz 11-kor elfolyt, első fájás 14,30-kor, Kornél kibújt 16,20-kor. A köldökzsinór kantárszerűen a hónalja alatt a törzsére, ill. a nyakára volt tekeredve, ill. elakadt az egyik válla. A dokim és a szülésznő profi munkát végeztek. Nekem két kis belső varratom van, nem repedtem, és Kornél is megúszta maradandó károsodás nélkül.

Puszi!

Kép
Kép
share

Hú, Sharon hát nem semmi mik történtek Veled! Te kis survivor! Kérek Domi képet!!!

Bibarka, Boldog Szülinapot Olivérnek!! Kérünk "régen és most" képeket!!

Sünike, gratulálok a fütyishez!

Juci, Rami hétfőn kapta a 15 hós oltást + a bárányhimlő ellenit. Mondta is a dokinéni, hogy 10-14 nap múlva lehet láz, nyűgösség. ezek most elég erős szurik. Nem tudom nálatok hogy van, de Ramit 3-an alig bírtuk lefogni, ezerrel bömbölt. Amúgy jelenleg 11 kg. :lol:

Share, ez a kép gyönyörű! Beillene egy könyve, annyira szabályos és békés! Hajrá-hajrá tejecske!!

Kép

vicuska2007

Share
Olyan kis cuki Kornél :D Tejcsihez kitartás,biztos megjön majd az étvágy és a tejci.Máté is lassan túl fogja tenni magát a dolgon és okés lesz minden.Hát addig is sok kitartást és erőt hozzá!

Megjártuk ma mi is az EEG-t és az UH-ot,szerencsére mindent rendben találtak.A neurológiára pénteken reggel megyünk vissza remélem ott is ezt mondják majd.
Ime friss képek az ördögfiókámról :D
Kép
KépEz az új tudományom
gabicsibe

Share!

Kornél baba csodaszép:)
Mi is így vagyunk, szopizni max picit, aztán alvás, én is fejek, és tápizok is neki... Én dolgozok is közben, tehát kevés időm van nekem is fejni. Kitartás, és szedem a More Milket, meg iszom a lakto herbet, ha nem felejtem el :oops: Néha csak 40-et, de van hgoy 70-et is tudok fejni, lánykám meg 80g-okat eszik...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

DE JÓ MEGINT JÖNNEK A PINDURKÁK!!!! :lol: :lol:

Bibarci Olivérje hát csodaszép 1 éves szülinapot. :) Képeket!!! :lol: Kis pirosposgás zabálnivaló :)

Drága Share de édes a kis Kornél. :lol: El is hiszem h Máté még nem tudja kezelni a helyzetet, de kitartás, okos nagy fiad van, te pedig jó anya vagy. Megoldódik, csak idő kell neki is az új helyzethez, akárcsak neked. :)

Witch neked is kitartás. Dolgozol közben? Le a kalappal.Laktoherbbel óvatosan, pufaszt és hasfájást okoz a babának tejen keresztül is. Képet kérünk. :)

Zsókuci husi :) Anyukám totál be vagy havazva. Mikor lélegzel már fel kicsit? Hova pörögsz ennyire? :)

Gabicsibe :) Micsoda kis füles mackód van. Nem hiszem h gond lesz a nagy legénnyel. :) Nagyon ügyes már, aztán óvatosan, kapkodhatod majd a fejed. :)

Vicuska hát Rami... :lol: hűűűűűűűű kirobban a képről a kis csaj :) Imádom a képeit. :) :lol:

Sharon... :shock: :roll: Hát nem is tudok mit írni... innen már csak jobb lehet!

Süni :) nagyon jól kivehető, de jó megint ilyet látni. :)

Szánkózni király, na meg a biai tavakon csúszni :)
Kép Kép

chesti

Bibar drága,

Olivérnek nagyon boldogságos szülinapot kívánok! :D

Kép

Hétvégén próbálok jönni, és írok majd többet remélem :wink:
Puszi mindenkinek addig is! :)

Kép

Kép
zsókuci

Chesti!

Íme néhány kép, ahogy kérted :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Bocsi ha sok, de én nem tuodk betelni vele :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Bocsi, az egyik kétszer ment

Chesti!

Igen, dolgozok, könyvelő vagyok, itthon dolgozok...

A lánykád csoda szép :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Kedd óta itthon vagyok, írok addig, amíg van segítségem.
Nálam nem úgy alakultak a dolgok, ahogy szerettem volna. :( Már a szülés előtti hetekben talált a doki valamit rajtam, amiről nem tudta eldönteni, hogy herpesz-e vagy sem. Az nagy gázt tud csinálni a pici babánál. A vérvétel nem igazolta, a kenet sem, de se gomba se baktérium nem tenyészett ki. Így azt mondta a doki, hogy marad a herpesz gyanú, ha nem múlik el szülésig, akkor császár lesz. Nagyon reménykedtem, hogy elmúlik, mert nagyon szerettem volna ismét természetesen szülni, sajnos nem jött össze, mert a kislurkó is hamarabb jött, nem volt idő a kezelésére. :( Pénteken két ujjnyira voltam kitágulva, amikor beértünk a kórházba, 6-7 percenként jöttek a fájások, melyek annyira nem voltak vészesek. Ez volt 15 órakor. 17 kor már 4 ujjnyira nyitva voltam, már nagyon közelgett a kitolási szakasz, így még magnéziumot is kaptam, hogy a műtőig elérjünk. Most is gyors szülésem lett volna. :? Nem bántam a vajúdást, mert a babának is jobb volt így, legalább „csak” egy része maradt ki neki.. A spinálistól nagyon rettegtem, maga a gerincbeszurkálás gondolatától kirázott a hideg. Nem volt vészes, a műtét is gyorsan lezajlott, láthattam is, de azért hiányzott az utána történő összebújás, szopizás. Az éjszakát mozdulatlanul töltöttem, de másnap reggel, már babáztam, és szoptattam is. :D Éjjel-nappal velem volt a drága. Nagy parám volt, hogy császár után nehezebben indul a tej, nehezebben mozgok majd, nehéz lesz ellátni. Ezzel szemben tejem már másnap volt, elég volt arra is, hogy bukni is tudjon vissza. Azóta meg azért kell fejnem, mert még nem szív annyit, hogy kiürüljön és félek, hogy begyullad. A fejfájást nem úsztam meg, ha nem lett volna segítségem szerdán a falat kapartam volna. :( Fekve nem volt probléma. Még szerencse, hogy később jött a durva fejfájás, mert a kórházban még nem fájt annyira.
A kép egyébként egy naposan készült a kórházban, Zalánról.
Hihetetlen jó érzés a kis puha csomagot fogni, ahogy bebújik a nyakamhoz, fantasztikus érzés.
Miló jól vette az akadályokat, esténként elaludt az apukájával, minden nap bejött meglátogatni és simán haza is lehetett hozni. Persze ezt rengetegszer meséltük neki, hogy majd így lesz, ő meg már két éves nagyfiú. Egyelőre itthon sincs vele gond, megpuszilja stb, de szerintem majd akkor derül ki, hogy mi is az ábra, ha már egyedül leszek vele.
Majd rakok fel képeket is nemsokára

Kép

Kép
agnese

Sziasztok!

Agnese Gratulálok Zalán babához! Nagyon jó egészséget és sok tejcsit kivánok nektek!

Witch Örülök, hogy Jamina már jobban van és már otthon vagytok.
Próbálj többet piheni az is segiti a tej termelését.
Nem semmi, hogy most is dolgozol. Biztos van segitséged. Én is az vagyok, de most nem csinálom. Igaz én cégnél dolgozok.

Gabicsibe Gyönyörű Botond a macis sapiban. De jó, hogy nincs semmi baja neki. Látom a pelenkázon nincs semmi biztonságban.
Nekem is most kezdi a kicsi fiam az oldalazást a pelenkázon. Már mondtam is az apjának, hogy meg kell tanulnom oldalpelusozni.

Süni Gratulálok a kisfiuhoz. Nevet tudtok már?

Bibar Boldog születés napot Olivérnek.

Sharon Jobbulást neked. Van segitséged?

Share Kornél nagyon szép baba. Máté jó nagy tesó. Elfogadja, sőt segit is a maga módján körülötte.

Rebe Nem semmi ikrek mellett ennyit levelezni. Igaz most én is gyakrabban jövök legalább olvasó modba.
Várom, hogy jobb idő legyen. Szépek a lányok és ügyesek.

Náunk javul a helyzet. Kaptunk tápszert és igy nincs óránként kelés éjjel. Este nyolckor 90 ml tápszer mellé még szopi, akkor bealszik, 9-kor ujra szopi, alvás. Éjfél,3,6 óra kel szopni.
De most éjjel 1-kor kellt enni, majd reggel 6-kor. Már én néztem, hogy mi van vele. Ilyen még nem volt egyszer sem, hogy ennyit aludjon egyszerre. Hiába van sok tej, de a tápanyag tartalma ezek szerint kevés már neki. Még mindig 100-150ml tejet öntök a csapon le. Fagyasztani már nem fagyasztok. A szekrénybe 2 rekesz van tele vele. Szivesen adtam volna másik kisbabának, de nincs jelentkező. Szóltam a védőnőnek, azóta sem szólt hozzám. Fájt a szivem mikor 4-500 ml ment a csapon le.
Kijöt a 3-dik fogunk is. Reggel azzal szorakozott, hogy csikorgata a fogát. Élvezte az uj dolgot. Ráadásul a felső 2-t vártuk és a mellette lévő jött ki.
Elkezdett gurulva közlekedni. Főleg egy dolog érdekli a digi távirányitója, ami tilos. A rossz távirányitók nem izgatják.
Várom, hogy megint induljon a baba-mama foglakozás. Igaz a kicsi fiam még eddig nem igazán tudott aktivan részt venni benne, de most már igen. Eddig karban hallgata a versikéket, mondokákat, énekeket. De ahogy Katika mondja, ha beszélni tudna, már mondaná, hogy mi miután jön. Élvezte. Nekem is jó volt. A többiekkel megbeszélni az aktuális problémát, dolgokat.
Elán azt hiszem te kérdezted, hogy van-e segitségem.
A férjemen kivül nincs. Talán most már anyám is hajlandó lesz.
Ha aludni tudok nincs is gond, Akkor megoldom a dolgokat, csak az órás kelések szörnyüek voltak.
Valaki irta, hogy a férjén kivül nem számithat igazán senkire. Na az minha ránk is vonatkozna.
Átnéztem a babát várunk topikba. Lassan mindenkinek meg lesz a babája. Olyan jó olvasni őket. Megint vannak kis babák.
Remélem ebbe a topikba is benéznek.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Sziasztok!
Gabicsibe, örülök, hogy Botival minden rendben! :D Nagy kópénak tűnik.

Agnese, sajnálom, hogy nem lehetett természetes szülésed, de gondolom az a lényeg Nektek is, hogy egészségesek vagytok mindketten.

Jerika, még nincs konkrét fiúnevünk. Illetve nekem már van 1-2 kedvencem, de a férjem, még nem nézte át teljesen az utónévkönyvet, így megvárom türelemmel. Nem akarom ráerőltetni az én kívánságomat, úgyhogy komoly aknamunkát nem végzek, hogy meggyőzzem. Csak bízom benne, hogy ízlelgeti az én kedvencemet. Ami egyébként az Ábel.

Chesti, hogy ez a Lencsilány már milyen nagy. Még mindig csodaszép!

Puszi mindenkinek!

KépKép
süni76

Süni

Szép nevet választottál. Párodnak meg jó böngészést az utónévkönyvben. Van választék.
Mi is igy csináltuk.
Nálunk megvolt, hogy ha lány lesz én döntök, ha fiu a párom. Erre genetikán mondták, hogy fiu. Párom buzgon kezdett nevet válogatni, dönteni viszont szülés előtti napon döntött a 4 név közül.
Senki nam akarta elhini, hogy nincs fiu nevünk. Ja lányt 2 perc alatt tudtuk. Anna lett volna a Marcell fiam.
Ez csak nekem nosztalgiázás.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?