Ilonkám, ha a bal felső kettes fogad apró szúró fájdalmáról írnál ami a hátad közepére sugárzik ki akkor sem lennél ünneprontó. Nehogy már ne írhasd le a nyavajákat, ha úgy esik jól. Szerintem ezt mindannyiunk nevében mondom. Amúgy nem tudják mi okozza nálad ezt a sok izületi fájdalmat? Nem lehet könnyű, hogy folyton kiújul.
Pandi, megmondom őszintén néha bepillantok a blogodba amikor már jó sokáig nem írsz
Tünemény ez a csajszi, és olyan jók ezek a képek. Jó sok foga kijött már. Milyen lesz a tortája? Hihetetlenül gyorsan eltelt ez az egy év...........
Mágnes, jó, hogy otthon vagytok végre. Az hogy lehet, hogy szétmarták az arcát
Ki, hogy?????? Teljesen lecsökkent a bilirubin szintje? Anna???
Zel, szerintem is próbáld ki a kocsit a boltban. Mégsem két fillérbe kerül, úgyhogy minden jogod meg van hozzá, hogy ralizz vele egyet. A mi babakocsink peg perego on track - tűzpiros, igazi vagány csajos, remélem Lotti szeretni fogja.
Domo, fenyő kiságyunk van, valami antik pácot szeretnék rá, mert ikeás antik pácos szekrényeink vannak, így nagyon jól fog kinézni.
Dita, írjál már te is. Mi a tapasztalatod a BMC-vel?
Odry, jó, hogy sok fiú születik, legalább a lányainknak nem lesz olyan gondjuk, mint a mostani csajoknak, hogy mindenütt csak nők vannak. Pár hónapja voltam egy bulihelyen a férjemmel, és egy nő akart felcsípni
Azért ez már a vég. .....
Gyöngyi, tényleg, hogy lesz a szobakérdés rendezve? Tesóm is babát vár, és még nem tudja, hogy aludnának-e együtt a gyerekek. Keresztlányom 14 hónapos.
Én még soha nem éreztem, hogy csuklott volna a bébi, csak folyton kaparászik lent, és ráadásul teljesen keresztbe fekszik.