Új privát üzeneted érkezett!

csajok :!: :!: nagyon köszöni Borka Lujzi a szülinapi kedves köszöntéseiteket :lol: :lol: képet rakok majd de most jött meg az új pecóban a net, minden olyan gyors volt...írni sem tudtam nektek....

mindenkinek boldog új évet kívánok, sok-sok babával gyarapodjunk :lol: :lol: :lol:

elment a babám. ennek biztosan oka volt, rengeteget idegeskedtem, emeltem is....

Kép
Kép
piciboris
 
 


Sziasztok!
Boriska! Nagyon sajnálom! :cry:
Domo! Nagyon ari a babócád!

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


Sziasztok Lányok!!

Mindenkinek BUÉK!
Köszönöm, hogy hiányoltok. Aggódásra nincs ok, csak a csigaházamban vagyok... :roll: Nemtom mikor jövök ki... :?

Mágnes,
gondolok Rád!!!!

Puszi Mindenkinek!

Kép
katata
 
 

 
 

Köszi lányok, szerintem is olyan cuki a pici lány :lol: készült róla 100 fotó, és 40 perc film: minden nap belenézünk...

Zel,akkor én mázlista vagyok:mi együtt fekszünk, együtt kelünk, de jó lenne, ha így is maradna :lol: hát a pehyelsúly nálam is megvolt, szerintem én most fogok beindulni igazán :lol: 30.heti UHra mikor kell mennetek?

Trinky, ezek a felvételek 29. héten készültek, és akkor 1400 grammosnak mérték, és arra tippeltek, hogy 3400 körül fog születni.
kismama jógára járok, és ott van intim torna rész is, úgyhogy elég rendszeresen gyakorlom a légzéstechnikákkal együtt.

Kicsiboris, nagyon sajnálom, de hát miért idegeskedtél? a költözés miatt?

Ilona, akkor igyekezz feldolgozni, helyretenni a dolgokat! Ez a pár alkalom akkor arra volt jó, hogy szembesülj a sikertelenség okával? ha ezt megszünteted, akkor megszűnik a gát is?

Kata, remélem hamarosan ki tudsz bújni a csigaházból, addig is sokat gondolok rád!

Kép
domo
 
 


Boriskám, :( :( :( nagyon sajnálom. Ilyen gázos volt a költözés??? Azért vigyázz magadra!

Katám, várunk a csigaház előtt, csak gyere.

Ilonkám, képzeld az egyik barátnőmék novemberben olyan gyorsan fogadtak örökbe egy újszülöttet, mint Tücsiék. Nem egészen két évet vártak. Megértem, hogy vacillálsz a lombikkal, én is húztam-halasztottam. Azután meg csak beindul az ember. Az a lényeg, hogy magadban tedd helyre a dolgokat.
Tényleg a gynevacnak érzel valamilyen hatását?

Domo, azt hittem, hogy piti dolog ez az intimtorna, de rá kellett jönnöm, hogy egyáltalán nem könnyű. Mindegy gyakorlat teszi a mestert.

Zel, akkor a mi csemetéink bagoly típusúak. A horror film tényleg gáz. Inkább sudokuzzál, tutira el fogsz aludni, én egy hét alatt csináltam meg egyet, mert 5 perc alatt már aludtam is. Tudsz aludni hanyatt? Nekem csak úgy kényelmes, de azt olvastam, hogy egyáltalán nem jó. Pedig úgy fel van póckolva a fejem, mint egy tüdőbetegnek. :) A jobb oldal még jó lenne, de Lotti nem csípi. A bal oldal meg kényelmetlen.

Mágnes veled vagyunk, remélem most már kibújik a kisfickó.

KépKép
trinky
 
 


Kicsibém!
Nagyon sajnálom.

Kata! Bújjál közénk is kicsi csiga-bige! Biztosan jobb lesz, mint egyedül. Segítünk, tudoooood?! Meg különben is hiányzol!

Trinky! Én jobboldalas vagyok. Apa a balomon alszik, és 14 éve mindig a vállán szoktam elaludni. Na erről hamar le kellett mondanunk. Amint Lukács elkezdett nőni, nem hagyta a baloldalas fekvést. hanyatt nem kapunk levegőt, csak mi is felpolcolva, de ülve meg nem kényelmes az alvás. Egyébként meg nem is jó már, mert hanyatt nyomjuk a nagy ereket!
Sudoku? Nem ismerem. Mahjong-ot szeretek játszani.

Domo! Te tényleg mázlista vagy! Mi sokat játszunk. Napszaktól függetlenül. Még autózás közben is. Lukács élvezi, mert amint elindulunk ugri-bugri, aztán alvás..
Én nem is nagyon foglalkozom a súlyommal. Lehet, hogy hülyeség, de annyira nem hájat növesztettem, hogy nem zavar, hogy ennyit híztam. A nagy része a pocakom, de van szép cicim, meg végre egy kicsit a senekem is nőtt, épp csak annyit, hogy a narancsbőrőm eltűnt, lett egy kis combom is. A barátnőm szerint meg még látszik a derekam is. Szerintem nem.. :lol:

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


katata, jó hogy jelentkeztél. Mi addig szép színesre pingáljuk a csigaházadat, meg virágosra a rétet, hogy amikor kibújsz minden a legtökéletesebb legyen, és csak gyönyörködnöd kelljen. :wink:

mágnes, ugye milyen lusták a fiúk? Sokat gondolok rád!

zel, apa vállán? :shock: Hogy nem fájdult meg a nyakad! :D Remélem találtok hamarosan egy tanfolyást, nemigen válogathattok már, hiszen már csak néhány hét! Csak szólok, hátha elfelejtetted, hihi :wink: .

trinky, tényleg karácsonyi sütögetés?
Nem egész 2 év :shock: , tényleg van ilyen? Ez a csoda kategória. Igen rendbe kell tennem a dolgaimat, aztán meglátjuk mihez lesz erőnk.

domo, igyekszem, igen valahogy így - tudatalatt is dolgozik a szervezetem, meg tudatosan is próbálok lelki eredetű gátakat feloldani.
Gynevac - nekem szerencsére sosem volt felfázásom, gyulladásom és egyéb finomságaim, így erről nem tudok nyilatkozni. Állítólag immunrendszer erősítő, mi a kúra után nemsokkal mindketten jó betegek lettünk, azért biztosan jó, mert sokaknak segít, de hogy nálunk mit ért azt csak az égiek tudják.

kicsiboris, rettentően sajnálom, gondolom a költözés és az ezzel kapcsolatos dolgok most úgy lekötnek, hogy gyorsan megrázod magad és megy tovább az élet.
bbilona
 
 


Halihó :)
Hoztak be nekem laptopot :)
Még mindig egyben..... Fájás sehol, péntekig nem akarnak indítani, de én egyre fáradtabb vagyok, aludni nem tudok, ötkor reggeli ébresztő, ctg, flow, ezek a nap fénypontjai.... Sorra szülnek mellettem, csak az én fiam nem óhajt.. Viszont szegénykém már csak vergődik, nincs helye, a ctg-k sem az igaziak, de az áramlás ok...
Én már csak csökkentett üzemmódban vagyok, hízlalom a gyereket, és várok....:)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


mágnes, sok kitartást kívánok! Meg valami jó kis frontot, hogy kicsusszanjon hamar az a gyerek!
bbilona
 
 


Mágnes kitartás, jön a hidegfront!!!!Bár már így is elég hideg van :?
Elég rossz lehet a kórházban, én csak egy kézműtét miatt voltam 3 napig, de azt hittem felfordulok. Az éjszakai horkolás, a hajnali ébresztő brrrrr.
Remélem most már gyorsan kibújik ez a kisfickó. Annád hogy van?

Ilonkám, a kapucíner süti nagy siker lett, ezúton is köszi mégegyszer a receptet.
A 2 év alatti örökbefogadás lehet, hogy tényleg csoda, főleg úgy, hogy nem nyílt, hanem titkos volt. Annak nem lehet jelentősége, hogy olyan helyen fogadtak örökbe, ahol nem voltak olyan sokan a várólistán? Vagy csak a lakcím szerint illetékes helyen lehet beadni a kérelmet?

KépKép
trinky
 
 


trinky, örülök a süti sikernek, nálunk is mindig bejön.
Titkos örökbefogadásnál fel lehet jelentkezni az országos listára is, de választhatod csak a saját megyédet is.

Szép napot csajok!
bbilona
 
 


Sziasztok lányok!
Mi történik itt még mindenki az ünnepeket piheni?
Nagyon nincs mozgás?
Ági! Kitartás! Ez a kislegény reméljük most már ki bujik.
Holnap inditanak ha addig nem történik semmi?
Kata! Várunk vissza!!!
Rakok nektek egy 28 hetes pocakképet, de fejet ne nézzétek rajta!
Kép

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


gyöngyi, mit izéltek mindig ezzel a fejdologal :) , látszik hogy fáradt vagy, de igazán szép kismami, szóval csak pozitívan.
Na igen jól eltűntek a lányok, de ki költözik, ki lakást (csigaházat) rendez éppen be, ki meg éppen lehet e pillanatban szül.
bbilona
 
 


És milyen vékonyka is vagy! Gyöngyi!

Ilonám! Legalább megpróbáltátok a Gynevacot is. Max, anyagilag vesztettél, de a tudat már jó, hogy megint beleadtatok valamit. Lehet, hogy te nem is érzed de mégis használ majd.

Nem fájdult meg a nyakam apa vállán. Nagyon fincsi volt úgy aludni. Ő hamarabb zsibbadt el. Hiányzik is az odabújás..

Voltunk uh-n tegnap. Lukács 1650 g-os! Mindkét bogyókája leszállt már a zacsiba, és hetykén álló fütyikét mutatott nekünk! A doki kinevette. Nem tudom, hány centis lehet most, mert azt elfelejtettük megkérdezni, annyi másról beszéltünk uh közben. Csak a körfogatok vannak meg, abból meg nem tudom, ki lehet-e számolni.
Esetleg ha valakinek van 30 hetes uh eredménye, egyeztessünk, hátha abból kiderül mekkora lehet most Lukács. A súlya miatt idősebb, pár nappal korábbanra számolja a gép a születését.

Február közepére ideér a bababútor! :lol:

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Kaptam egy sms-t. Kicsit sírdogálok örömömben, de megpróbálom leírni neketk is..


A mai napon- minden tiltakozásom ellenére- 11 óra 31 perckor felmondták társbérletemet, így 3500g-mal s 5 centivel új otthon után kellett néznem. Szüleimnél szerető családra leltem. Bence József.

Mágnes! Gratulálunk! Szép nagyfiú lett Bence! Sok boldogságot, erőt, egészséget, szépet, minden jót amit csak lehet kívánunk!

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


55 centivel... csak félreírok.. bocsika

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


zel, köszönjük a jó hírt!

Bence Józsefet üdvözöljük közöttünk!
mágnes, hatalmas gratula!
bbilona
 
 


Drága Mágnes,
nagy gratula Bence Józsefhez, köszöntjük a fiatalurat a világban.
Minden elképzelhető és elképzelhetetlen jót kívánunk neki és nektek!!!

Zel, köszi a hírt.

KépKép
trinky
 
 


Zel,
megnéztem a szakirodalmat és ekkora súlyhoz már 42 centi dukál. Jó lehetett látni a picit. Én jövő héten megyek 4D-re, három hét múlva meg a kötelező UH-ra. Akkor már okosabb leszek, bár lehet, hogy a lányok kisebbek. Főleg, hogy nem szedek babavitamint......
Ja, és a 31. hétnél azt olvastam, hogy "készítse el a kórházi csomagot" :shock: :shock: :D :D Ajajjjjj :lol:


Ilonkám, szülés után amint lehet én is beadatom magunknak a Gynevacot. Szerintem is mindenképpen hasznos.

Gyöngyike, nagyon szép pocid van, és jól nézel ki fejjel is.

KépKép
trinky
 
 


Boris,
Nagyon sajnálom :( :( Ha lesz egy kicsi időd gyere, és mesélj!!

Mágnes,
Itt is szívből gratulálok :D

Gyöngyi,
Nagyon csinos kismama vagy :wink:
Vendég
 


Sziasztok!
Köszönöm a dicséreteket!
Ági! Gratulálok a nem is kicsi Bencéhez!!

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


Sziasztok!

Gratulálok Mágnes és Jó egészséget! Majd ha lesz időd írni, akkor érdekelne, hogy Anna hogyan viselte a távollétedet.

Boris!
Nagyon sajnálom! Költöztetek?

Nagyon beteg voltam/vagyok.... már unom, mert 4 hét alatt volt 1 hetem mikor nem volt bajom. Tegnap voltam a nőgyógyászomnál és írt is fel gyógyszert, mert 14 hetesen kaptam, de az gyenge volt mint a libafos... most meg írt fel ő, mert nem jó a sok köhögés és orr fújás, már a hasam is fájt tőle.
A nagy Hírrr::: KISFIÚNK lesz megint! A családban csak én szerettem volna ismét egy pöcsöst és mindenki a lány nevekkel traktált. Hiába mondtam, hogy oké, de fiú nevet is mondjanak, mert úgy is az lesz. Na azt senki nem tud.... most legalább valóban a fiú neveken lehet agyalni :D

Szép napot!

Odry

Kép

Kép
odry
 
 


jujjj mágnes ezer gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
leírod majd, hogy hogyan született meg Bence? milyen szülés volt?
hogy vagy érzelmileg most, hogy két babód is van :?: :lol: :lol:

csajok, köszi az együttérzéseket, sajnos láttam is őt a reggeli tusolásnál....rossz érzés volt szembesülni vele, hogy most hagy el engem....
már túl vagyok rajta, biztosan beteg lett volna, vagy annyi volt a stressz a költözés miatt, hogy később lett volna baj.

gyöngyike, nagyon helyes vagy!!!!!!!

zelem ez a legény egy casanova lesz??

odry, nagyon szupi a hír!!! kislegény!!!

Kép
Kép
piciboris
 
 


most látom, le kell vennem a 2. vonalzót :?

Kép
Kép
piciboris
 
 


Kicsibém! Életem.. Nagyon sajnálom! Az nyugtasson azért meg, hogy ő még annyira picike volt, hogy nem láthattad, hanem egy nagyobb nyh darab vált le egyben. És akkor talán nem lesz annyira rossz érzés. Lehet, hogy tényleg nem lett volna egészséges.. Talán jobb most, amíg nem érzed a mozgását, nem hallottad a kis szívét, mint később, amikor már még jobban megszereted.
Én azért nagyon biztatónak érzem, hogy spontán sikerült, így amint fel tudtok készülni, és nyugodt lesz minden körülöttetek, jöhet is a kistesó Borkának!


Lukács? Casanova! Az lesz. Sőt, már látom, hogy öntözni kell majd a ház előtt a füvet, mert a lányok kiégetik a pisijükkel!

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Boris, nagyon sajnálom! :cry:

Ilona!
Az alapítvány honlapján is lehet sorszáminformációt kérni, nagyon rendesek, mert pár nap alatt felírják a sorszámát azoknak akik kérik. Szerintem érdemes rákérdezni, mert amíg figyeltük, addig nagyon gyorsan haladtak a sorszámok.

Mágnesnek és Bencének hatalmas gratula! Nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok nekik!

Domo!
Egy tündér a gyerkőc, nagyon jók a képek!

Nálunk:
Csabikám igazi nagyfiú kezd lenni, megkapta az első igazi kertésznadrágját. Amikor oltáson voltunk és voltak ott egy hónapos babák, olyan hihetetlennek tűnt, hogy a nagyfiam is volt ilyen pici baba, pedig volt. Egyébként rákapott a hasra forgásra és egész álló nap ezt gyakorolja. Csak az a szépséghibája a dolognak, hogy még nem tud visszafordulni, pedig nagyon szeretne és ettől bizony mérges tud lenni a drágám. Egyébként már kóstolgatjuk a gyümölcsöket, imád kanállal enni és csak úgy cuppogtatja a püréket. Ja, és már hét kiló fölött járunk! :shock:

tücsökbogár
 
 


zel, nagyon jól esett amit írtál... :!: még szerencse h. ilyen aprócska volt még, mert az tényleg nagyon mgviselt volna ha később történik..... :cry: tudod a legrosszabb az egészben, hogy most totál elment a kedvem a tesótól...

pandi, köszi, próbálom elfelejteni az egészet, párom nagyon édi, egyfolytában mondogatja, hogy mennyire kell mielőbb Lujzinak tesó...

reni???? hogy van Nia? elköltöztetek már? szerezz be netet :lol: :lol:

domo? kata?? sapé???babszim....?

szerintem már kezdhetitek a betonozást a ház előtt....... :wink:

tücsi, kösssszi. jajj ez a Csabika irtó gyorsan fejlődik ám :lol: Lujzi ilyenkor még semmit sem csinált :wink:

odry, remélem jobban vagy!!!!pláne hogy a hasad is fájdogál...próbálj meg pihenni :!:

többiek??????

Kép
Kép
piciboris
 
 


Sziasztok!
Ági blogjában van Bencéről kép nézzétek majd meg.

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


Mágnes, nagyon gratulálok Bence Józsefhez! Megnéztem a képeket, nagyon édes a pici fiad :lol:
milyen volt a szülés? majd mindent írj le.

Gyöngyi, szép kis pocak :lol:

Tücsökbogár, köszi :lol:
rakjál majd képet Csabiról, már olyan rég láttuk.

Boris, tényleg biztató, hogy spontán összejött. Csak egy kicsit nyugodjatok meg, és már jöhet is a tesó.

Zel, szépen növöget Lukács baba :lol: nálunk csak tippeltek, kb. 1800 g körül lehet.
holnap megyünk megismerkedni a szülésznővel, és csinálunk egy CTG-t is (ez újdonság lesz).
Nektek lesz választott szülésznőtök? én sokat gondolkodtam rajta, de végül lesz.

Trinky, a genezishez mész megint 4Dre? mi is ott jártunk.
én elhagytam a 32. hetet, de még azt se tudom mi kell a kórházi csomagba...még mindig semmit nem vettünk, de már kezd idegesíteni :?

Odry, jobbulást neked, pihenj sokat és szedjél sok vitamint! gratulálok a kisfiúhoz

Kép
domo
 
 


Odry! Gratulálok a kis pöcsöshöz! Gyógyulj meg gyorsan. Vigyázz magatokra! Milyen kispasi nevek jöhetnek szóba???

Kicsibém! Nekem egy-egy sikertelen lombik után az élettől is elment a kedvem. Gyászolj. Fáj még, nagyon friss a seb. Remélem, sikerül hamarosan túljutnod a dolgon. Aztán majd ismét kedvet kapsz a kistesóra. Borka biztosan, és apával majd ők nyüstölnek érte! :lol:

Domo! Ha ez megnyugtat, mi is most álltunk neki a vásárolgatásnak. Apa kapott névnapjára tőlünk egy kék macis rugdalózót. Megrendeltük a bababútort is, február közepére ideér. Remélhetőleg. A következő szállítás március eleje, de mi addig nem maradunk duopackban! :lol:
Szeretnék én is szülésznőt fogadni. Komaasszonyom ajánlotta a sajátját, fel kéne vele is venni már a kapcsolatot.

Tücsök! Kertésznadrág???? Váó! Igazi kis vagány lehet benne Csabi! Nagyon ügyes kisgyerek! Hiába, tisztán látszik, hogy foglalkozva van vele!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a gratulákat.... Nevünk nincs még eldöntve, nehéz dió. Tamás, Bálint, most egyenlőre ez a 2 név van, aztán majd látjuk.

Kezdek jobban lenni, bár bánt ez a gyógyszer szedés, de remélem nem okoz a pocaklakónak gondot.

Nagyon kiváncsi vagyok már mágnes sztorijára.... Remélem nemsoká írsz nekünk!

Odry

Kép

Kép
odry
 
 


Odry, gratulálok a kisfiúhoz. Akkor most Domóval ketten vagyunk lányos kismamik.........és a múltkor még nekem magyarázták, hogy mindenkinek lánya születik :) :)
Örülök, hogy jobban vagy, és biztos nem lesz semmi baja a babának a gyógyszertől nyugi.

Boriskám, tök igaza van Zelnek. Próbálj meg megnyugodni, leszel te még többgyerekes anyuka. Hogy van Lujzikánk? Tegyél róla képet jóóóóóóó?

Tücsi, te is tegyél képet Csabiról, már nagyon kíváncsi vagyok a kis kertésznadrágos csöppre.

Domo, Zel, én eléggé beindultam. A héten megvettük a babakocsit, és a kiságy is csak arra vár, hogy valami bababarát festéket találjak neki és lefessem. Vettem mellszívót is, meg két cumit, cumisüveget, ahhoz mosókefét, ja és kókuszmatracot.
Összeírtam excelben, hogy kb. mi kell, ha gondolod Domo szívesen elküldöm.
Magamnak is vettem eldobható bugyit :D :D , meg akartam gigabetétet is, de nem volt.
Ma meg leltároztam egy kicsit Lottim ruháit, na nem mintha olyan sok lenne már, csak, hogy tudjam mit kell még beszerezni. (meg szeretem nézegetni, főleg a kamionos szerkóját)

Zel, pont tegnap este gondoltam rád. Terhességi teszt még mindig az ágyad mellett van? Nekem még igen, egy kis tartóban. Olyan jó néha ránézni.
Eléggé szentimentális vagyok. :oops: :oops:

KépKép
trinky
 
 


Ja, Domo a Genesisbe megyünk ismét. Nekem nagyon bejött.

KépKép
trinky
 
 


Odry.
Gratulálok a kukacoshoz :lol: Szép nevek :wink:

Borsi,
Megértem, most egy kicsit ápolni kell lelked, utána meg... Képet tegyél a szépségedről!!

Domo,
Nekem volt választott szülésznőm, és nem bántam meg. Végig velem volt, neki köszönhetek mindent.

Tücsi,
Csabiról kérünk képet!

Renivel telefonon tartjuk a kapcsolatot, jól vannak, hiányzik neki mindenki! Puszit is küld :D
Vendég
 


Sziasztok!
Csak jöttem újságolni,főleg azoknak....akik még emlékeznek Rám....,hogy minden orvosi segítség nélkül...másfél éve nem látott orvos....KicsiCsoda hozzánk akart jönni!10évig szinte mindent megtettünk...inszem előkészítésig jutottunk....mert mindig meghiúsult,a nagyon rossz hormonjaim miatt....és most lám...remélem sikerül kihordani...a baba érdekében az elmúlt évben még 1db "C" vitamint se vettem be!!!!és mégis...Kívánom Nektek is ezt a csodát!Igaz még nagyon picike,de múlt héten szerdán ezerrel vert a kicsike szíve és majd 1cm volt(0.96cm)!Mivel ciklusaim 35-45 naposak voltak kb. 1éve....ezért Uh szerint nézzük a fejlődését...nem a kimaradt mensitől!
pusza Nektek és kitartás!
Sapé jelentkezz drága!
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Trinky! neeeem, már beragasztottam a tesztet a pocakos naplómba. De ott azért megnézegetem! :lol: Jó poén mi? A tesztet nézegetjük, miközben a kisgyerek a pociban rugdalózik. :lol:
Ügyes vagy a cuccokkal. A héten nem sok időm lesz, de a jövő héttől én is nekiállok a beszerzésnek.
Nemrég reklamáltam a családnak babaruha ügyben. Lukács kiemelt kiscsávó, mert végig csajok születtek mostanában. Mi nulláról kell kezdjük. :lol: de talán nem is bánom...

Odry! A dokid biztosan vigyáz a pocaklakóra is! De azért gyógyulj meg gyorsan, hogy minél kevesebb bogyód kelljen szedned!

Pandácska! De rég voltál, jó, hogy látlak.. Dóri? Nem meséltél csibédről!!! Mit csinál?

Help... Tudom, van akinek kicsit rossz lesz, mert nekem is az volt, amikor a babásaink beszélgettek róla, de segítsetek kicsit babakocsi ügyben. Nagyon tetszenek a háromkerekűek. Tapasztalat nincs, így egyelőre csak esztétikai alapon. Viszont egy nagyon kedves barátnőm azt mondta, hogy nem elég stabilak..
Van valakinek valami jó véleménye? Köszike!!!!!

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Kandi,
Gratulálok nektek :D Boldog babavárást kívánok!

Zel,
Nekem csak 3kerekű kocsim volt, 3 darab is, és stabil, esküszöm, hogy soha nem borítottam fel Dórit :lol: Peg-Perego volt, meg Quinny. Csak jó véleményem van róluk, és nem is vennék 4 kerekűt. Nyugodtan vegyél olyat, nem fogtok felborulni :wink:

Trinky,
Irigy vagyok, olyan jó volt, amikor mi mentünk Dórit megkukucskálni a Genesisbe. Ezer éve, vagy talán még több... Képeket hozzál!
Vendég
 


MÁGNES
Kép
Bence nagyon szépséges kisfiú! :D

dita75
 
 


Dita, veletek mi van? elindult a lombik? olyan régen nem írtál...

Zel, én is hallottam a 3 kerekűről, hogy kevésbé stabil, de ez inkább terepre vonatkozik. De nálam még semmi tapasztalat...

Trinky, te már nagyon jól állsz :lol: már mi is kinéztük a babakocsit, és a kiságyat is, de a megvételt mindig halasztgatjuk. Néhány babaruhát már vettünk azért, és ezeket én is mindig megnézegetem, és odamérem a pocimhoz :lol:
Végül peg Perego kocsi lett? mikor mentek a genezisbe? milyen színűre fested a kiságyat?
elküldtem neked pü-ben az email címemet, várom az Excelt:)

Panda, Dóri is már lassan egy éves :lol: hogy van, miket csinál?
tegnap találkoztam a szülésznővel, szerintem is jobb így, mint akkor egy idegenhez kerülni, aki néha benéz hozzánk. Csinált CTG-t is, bár igazán csak a szívhang miatt volt érdekes.

Kép
domo
 
 


Mivel ketten is kérdeztétek írok egy kicsit Dóriról. Megkapta élete első megbetegedését, láz, köhögés, orrszívás, most kezelem. Azért örülök, hogy eddig megúsztuk. Most volt egy hónapja, hogy jár, rengeteget fejlődött,már nem esik el, csak ritkán, szinte szalad, hírtelen megfordul, tolat, és a mászást elhagyta. Amióta jár nagyon elindult a szellemi fejlődése is, egyedül bepakol kosarába, dobozába, ládájába, tudja, hogy minek hol van ahelye. Cicára mondja szisz, hammára, hamma, kutyája, vovo, nekem meg, hogy nyanya :lol: A pápá meg tátá. Tegnap kimondta Apának, hogy Apa, de azóta nem. A babáját megeteti, puszilgatja, babakocsiját tologatja. A többi állatot is megeteti cumisüveggel. Egyedül felül az ugráló zebrára, katicás hintalóra, hintázik, ugrál, leszáll, nagyon önálló, persze mindig ott kell lenni vele, mert anyás. Tapsol, integet. Napi háromszor a wc-be pisil, este fürdés előtt, reggel ébredés után, és napközben is egyszer. Játszótéren hintázik, megy a gyerekek után, elakarja venni a motorukat :lol: Pohárból iszik, ha falatokat csinálok, egyedül eszik. Édességet nem kap, cukrot kerülöm. Zenére táncol, a haját megfésüli fésűvel. Labdát próbálja rúgni amikor a földön van, amúgy meg dobálja, mint a nagyok. Mindenre felmászik, kedvence a kanapén sétálás, tiszta életveszélyes. Sokat huncutkodik, és van már igazi humora, nagyon jó kedvű baba. A kocsit a földön tologatja a kezével, imádja az apróságokat pakolgatni, nézegetni. Ha van nála kanál, meg edény, vagy pohár, akkor kavargatja :) Szopizás még megy neki, napi kb. öt alkalommal. Éjszaka is, még nem aludta át soha. Évekig tudnám sorolni, de így is sok leszek bocsi :oops: Szülinapra nagyok készülök, az ajándékokat már megvettük, tortát kinéztük, várom már :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég
 


dita, ha már nem írsz magadról, akkor milyen jó, hogy van egy blogod. Sajnálom a csúszást, és nagyon szurkolok érted februárban! Kitartás!

pandácska, nem tudsz annyit írni a kis hercegnőről, hogy mi azt megunjuk. Érdekes lehet látni, ezt a fajta fejlődést ill. önmagadat a gyermekben.

mágnes, már biztosan otthon vagytok, várunk vissza!

odry, jobban vagytok már?

zel, barátaink a Kikában vették a szupedizájnos 3 kerekűt és folyamatosan ki akarják borítani a gyereket, de másik barátainknak is hasonló volt, az pedig szuper stabil. Szerintem próbáld ki a boltban, mondjuk lehet furán néznek majd ha leteszel pár puha dolgot a földre, hogy legyen egyenetlenség is ne csak a sík terep, de a cél szentesíti az eszközt. :wink: Jó válogatást! Mennyivel egyszerűbb ugye ha kap az ember valamilyet :D !

katata, telekegyesítés? Valami jó kis kapitalista, kizsákmányoló munkahely?

Csók mindenkinek!
bbilona
 
 


Pandácska! Nyugi, nem lesz sok, amit Dóriról mesélsz. Szeretem tudni, mit csinál, annyira ügyes baba! Nagyon jók a képek. Te csinálod őket ugye. Tündérszép a kiscsaj. Pusszantom.

Domo! Köszi az infót. Ti hogy vagytok?

Ilonám! Neked is köszönöm. Tyű. Mi elég sokat vinnénk a kocsit terepre! és a faluban is elég gáz a járda. :lol: Azt hiszem, tényleg furcsán néznének, ha tereprallyt rendeznék a bababoltban. Hát, azért vannak négykerekűek is amik nagyon tetszenek!
Te sem írtál magadról..

Mi csütörtökön megyünk doktorbácsihoz. Közben fel kéne vennem a kapcsolatot a szülésznővel is. Ja szerdán meg védőnőhöz is kéne menni. Na rá kíváncsi leszek, mert jó pár évvel fiatalabb nálam, ami persze nem nehéz..
Rohan az idő és most hirtelen annyi dolgom lett. Azt sem tudom hol áll a fejem.

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Sziasztok!
Odry! Nem tudom, hogy Gratuláltam-e már a pici fiatokhoz. Ha nem most megteszem. Jobban vagy már?
Pandácska! Nagyon ügyes Dóri és szép kislány is. Anna még most sem hajlandó egyedül elpakolni maga után, csak akkor ha ott vagyok mellette és besegítek neki.
Zel! Kocsihoz hozzá szólni nem tudok. Nekünk Peg Peregonk van. Nekem egyszer a rendelőben kellett egy háromkerekűt odébbtolni, hát elég nehezen ment és kicsit félre is billent és nagyon nagynak tünt legalábbis az a kocsi.
Domo! Nemsokára itt az időtök másfél hónap kb. Várod már? Nem izgulsz?
Kandi! Gratulálok!! Majd néha jelentkezz, hogy hogy vagy!
Köszönjük a pocakdicséretet!
Képzeljétek tegnap csuklott a picurkánk.
Mi jövőhéten megyünk a 30 hetes UH-ra. Kiváncsi leszek mekkora már.
A nevét még mi sem döntöttük el, de már nyüstölöm a párom, hogy döntsünk már végre.
Mi vettünk most szekrényeket, mert nincs helyem a pici ruháinak és még szobát is cserélünk a gyerkőcökkel. Utána én is nekifogok és átnézem Anna ruhatárát és kiválogatom a rucikat.
Anna pedig folyamatosan dumálgat. Egyre több szót mond utánunk. Már ha hajlandó a számokat is mondja egymás után.
Szilveszter óta a kisheverőjén alszik éjszaka, de hajnal tájt fogja magát és átsétál hozzánk és közénk fekszik. De tegnap hisztizett mert a kiságyban akart megint aludni. Remélem nem tér vissza a kiságyban való alváshoz.
Na most már elég volt, mert biztosan unjátok.

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


Sziasztok!
Ne haragudjatok lányok, hogy nem írok, de néha annyira pörögtök hogy nem bírom követeni, és sajnos még nem igazán vagyok otthon a témáitokban, de remélem most már nemsokára én is hozzá tudok szólni a témákhoz a saját tapasztalataimmal és nem a szomszéd kismamiéval teszemazt.
Kicsit tele van a tö...m is, mert mindig valami miatt várni kell, és ez már tényleg kezd tűrhetetlenné válni. Néha úgy érzem hogy dikert keresztbetesz nekem valami vagy valaki. :roll:
Ha biztosra tudnám, hogy legalább sikerül elsőre akkor biztos nem viselne meg ez a sok várakozás. :?

ILONA, KATA
Ti mikor mentek tovább lombikügyben?

Kismamik, és anyukák
Sok boldogságot nektek a csemetékkel. :D

Puszi Mindenkinek! Kép

dita75
 
 


Halihó! :)
Hazajöttünk tegnap, már vasárnap jöhettünk volna, csak a fiam tartós, 14 órás szolibérletet váltott ki, sárga volt,mint a citrom... :?
Most alszik, gyakorlatilag eszik és alszik, 3 óránként ébred.
Tej van, csak nem hajlandó a jobb mellemből enni, bimbóvédősök vagyunk, tiszta seb a cici...
A kórházban jól szétmarták az arcát, bőgtem is rendesen miatta, de rendbehoztuk egy nap alatt :)
Majd jövök bővebben is :) Képekkel és szüléstörténetttel

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


dita, ezer akadály gördül elénk, senki sem érti miért. Remélem a családod kicsit jobban támogat, mint eddig, és meglásd az idő is hamar elrepül! Nagyon szurkolok neked, nektek!
Válaszom: nemtudom

gyöngyi, és nem esik le Anna az ágyról? Biztosan megérti majd, hogy a kiságy kell a tesónak, akkor már nem lehet választani. Egy szobában lesznek? Vagy a picurka először veletek lakik majd?

zel, akkor jó babakocsi választást!
Ja én most nyűglődök, ülőidegyulladás, most meg zsibbad a bal karom, talán prockorongsérv, ma néz meg az orvos. Ez is csak azért, mert kezdtem magam egy kicsit jól érezni. Ezért nem írok, nem akarok ezekkel a vacakságokkal ünneprontó lenni, meg nincs is túl sok köze a babaváráshoz.
bbilona
 
 


Sziasztok!

Köszönöm az érdeklődést, alakulok. Jobban vagyok, de még köhögök néha és a nózimat is fújom. remélem, ha ezen túl leszek nem lesz már több megfázás. Dáviddal semmi bajom nem volt.
Eldőlt a nevünk: Bálint nevet kapta a fiúkánk.

Mágnes!
Bence gyönyörű és nagyon várjuk az infót. Anna mit szólt, hogy távol voltál és amikor megérkeztetek?

Panda!
Nagyon szép Dóri lányotok!!! Nem szoktad benevezni szépségversenyre? Gondolok itt a Babavilág fotó versenyre, stb? Szerintem aratna. Nagyon rossz mikor először beteg, de aztán is ..... Én is mindig sajnálom, de most ilyen az idő.

Ilona!
Jobban!!!
Veled? Rég olvastam, hogy írtál volna valamit. Vagy csak én vagyok figyelmetlen? Remélem nem :wink:

Boris?
Hogy vagytok???

Kandi!
Gratulálok a Kicsi Csodához!!! Nagyon szép 9 hónapot nektek!

Sapé!
Tényleg nagyon el vagy veszve? Gondolom sokat dolgozol!? Férjeddel hogy vagytok? Ágota? ÍRJ! ÍRJ!

Gyöngyi!
Már igen volt gratuláció, de köszi megint! Nálatok van már neve a fiúnak?
Szép kis kerek hasad van és fejjel is jó!!! Nagyon vékonyka vagy.... bocsi, de mintha Annával nem lettél volna ilyen vékony.

Trinky!
A mi környezetünkben csak fiúk vannak, de még a baráti körben is.
Számomra meg úgy tűnik lassan több a pasi, mint a lány. A mi korosztályunkban meg fordítva van..... talán.

Szép napot!

Odry

Kép

Kép
odry
 
 


Kép Nektek!!!
Oksika,akkor ha nem zavar...néha adok helyzetjelentést!-és csodálom,a már meglévő bébiket!
:wink:
Sapé!pusza Neked!!!!
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Ilonkám, ha a bal felső kettes fogad apró szúró fájdalmáról írnál ami a hátad közepére sugárzik ki akkor sem lennél ünneprontó. Nehogy már ne írhasd le a nyavajákat, ha úgy esik jól. Szerintem ezt mindannyiunk nevében mondom. Amúgy nem tudják mi okozza nálad ezt a sok izületi fájdalmat? Nem lehet könnyű, hogy folyton kiújul.

Pandi, megmondom őszintén néha bepillantok a blogodba amikor már jó sokáig nem írsz :wink: Tünemény ez a csajszi, és olyan jók ezek a képek. Jó sok foga kijött már. Milyen lesz a tortája? Hihetetlenül gyorsan eltelt ez az egy év...........

Mágnes, jó, hogy otthon vagytok végre. Az hogy lehet, hogy szétmarták az arcát :shock: :shock: Ki, hogy?????? Teljesen lecsökkent a bilirubin szintje? Anna???

Zel, szerintem is próbáld ki a kocsit a boltban. Mégsem két fillérbe kerül, úgyhogy minden jogod meg van hozzá, hogy ralizz vele egyet. A mi babakocsink peg perego on track - tűzpiros, igazi vagány csajos, remélem Lotti szeretni fogja.

Domo, fenyő kiságyunk van, valami antik pácot szeretnék rá, mert ikeás antik pácos szekrényeink vannak, így nagyon jól fog kinézni.

Dita, írjál már te is. Mi a tapasztalatod a BMC-vel?

Odry, jó, hogy sok fiú születik, legalább a lányainknak nem lesz olyan gondjuk, mint a mostani csajoknak, hogy mindenütt csak nők vannak. Pár hónapja voltam egy bulihelyen a férjemmel, és egy nő akart felcsípni :shock: :shock: Azért ez már a vég. .....

Gyöngyi, tényleg, hogy lesz a szobakérdés rendezve? Tesóm is babát vár, és még nem tudja, hogy aludnának-e együtt a gyerekek. Keresztlányom 14 hónapos.
Én még soha nem éreztem, hogy csuklott volna a bébi, csak folyton kaparászik lent, és ráadásul teljesen keresztbe fekszik.

KépKép
trinky
 
 


Kandi, gratulálok neked én is, és persze várjuk a helyzetjelentéseket.

KépKép
trinky
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?